Dodaj do ulubionych

a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizji :>

27.09.05, 11:52
hey

Moze ktos kto jest na miejscu w Irlandii lub Anglii dal by rade zalatwic mi
robote za około 20 % zarobkow z pierwszego miesiaca ? albo jakos sie dogadamy,
moze korzystniej ?? :>
Tak sie wlasnie zastanwiam, ze nezly sposob na zarobek dla osob ktore sa tam
na miejscu i maja jakies mozliwosci :) (nie agencje tylko prywatnie)

Jestem po studiach lic. i znam angielski na poziomie FC

Co Wy na taki sposob rozgladania sie za robota ;)
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj IP: *.apple.com 27.09.05, 18:04
      Pamietaj tylko, zeby w zadnym wypadku NIE PLACIC Z GORY! Bo naciagaczy jest od
      cholery... Spotkalem sie juz z taka metoda "zdobywania" pracy, choc sam z niej
      nie musialem korzystac. Regula jest, ze "odsyp" placisz z pierwszej i drugiej
      tygodniowki - i nie calosc od razu! Od razu zaznacze: ja takich mozliwosci
      "zalatwiania" nie mam, posta napisalem tylko po to, aby Cie ustrzec przed
      strata pieniedzy. Pamietaj: NIE z gory, ale dopiero z pieniedzy ktore zarobisz
      dzieki "zalatwiaczowi".

Piotr Slotwinski
      www.obywatel.blog.onet.pl <-
      • Gość: Pawel Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 18:38
        Tak teoretycznie. Skad zalatwiacz ma miec pewnosc, ze gosciu sie na niego nie
        wypnie? Skoro, zaluzmy ze, na drugi dzien dostanie umowe na 1 miesiac czy pol roku.
    • saperowsky Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj 27.09.05, 19:55
      na poczatek jednak doradzam wyjazd z agencja
      zalatwia home office, ubezpieczenie, bank itp
      jedyny problem to znalezc ta wlasciwa ktora cie nie wychu...
      ja pracuje poprzez horizon recruitment
      www.horizon-recruitment.co.uk

polecam, jak narazie jest zajebiscie

pozdrawiam
      michau
      • agisagis Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj 27.09.05, 23:09
        ten co zalatwia nie ma 100% pewnosci...ale w zasadzie nic nie traci a moze
        zarobic jakas kaske :)
    • sajjitarius Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj 27.09.05, 23:23
      Jestes po studiach i znasz angielski ? A jedyny sposob na znalezienie pracy
      jaki wymysliles to tego typu post w Gazecie Wyborczej ? Wracaj do szkoly i
      naucz sie czegos przydatnego, nie kompromituj sie.
      • agisagis Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj 28.09.05, 00:34
        heh skad wiesz ze to jest jedyny sposob?
        podyskutowac zawsze mozna.
        pozdrawiam ;)
    • Gość: ff Re: a moze ktos mi zalatwi robote za 20 % prowizj IP: *.claranet.co.uk 28.09.05, 13:18
      agisagis jak masz takie podejscie to lepiej zostan w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka