Gość: Stokrotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:30 Mój znajomy jest staruszkiem , brakuje mu do 65 lat itd. Szuka pracy w chałupnictwie, nie umie obsługiwać komputera.Prowadził drukarnię przez 20 lat.i co mam mu zaoferować? do ziemi..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:03 moja droga ja mam 43 lat podobno też jestem za stara aby mnie zatrudnić a do śmierci muszę za cos dożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 31.05.06, 09:14 Znajoma mi staruszka ma 51 lat, a znajomy staruszek 56. prezpracowali po ponad 25 lat- niedawno zwolnieni, bez szans na prace, a do emerytury im zostalo ho ho ho i jeszcze troche, sa bez zasilku. Co im zostalo? samospalenie chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:50 Super sprawa... staruszek 60 letni........ Ja mam 43 i nie znajduje pracy.. wiekszosc mysli, ze 43 latka jest juz jedna noga w trumnie..Niech zyje Polska i kult mlodosci. Tych po 40 od razu do gazu.. a starszych, jesli sie gdzies zadekowali, do dolu i wapnem przysypac...najlepiej z "Boże cos Polske" na ustach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.szwajcarska.pl 01.06.06, 11:49 ja mam 29 i nie chcą mnie z powodu podeszłego wieku jak się wyraził jeden z pracodawców, biora tylko do 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:59 ostatnio jak starałam sie o prace powiedziano mi ,że muszę sobie załatwić grupę inwalidzką i nie będzie problemu, mam 31 lat, nic mi nie dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
netus81 Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... 01.06.06, 13:09 mój dziadek jest w wieku między 60-a 65 i pracuje jako stróż w szkole, bardzo lubi swoją pracę,mimo że zarabia grosze, ma kontakt z ludźmi a uczniowie szkoły bardzo go lubia ,chociaż jest staruszkiem....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukuę pracy dla staruszka 60 lat ma... IP: *.gepc.ge.com / 195.212.51.* 01.06.06, 16:38 nie przesadzajcie z okresleniem staruszek, pokolenie moich rodzicow zbliza sie do 60 i wcale nie nazwalabym ich staruszkami, bylo by to wrecz obrazajace dla nich... moze troche nie na temat, ale zirytowalo mnie to okreslenie:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś