Dodaj do ulubionych

* manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka pracy

19.06.06, 16:34
Szukam pracy w salonie jako manikiurzystka.
Jestem po szkoleniu (manicure, pedicure, zel, akryl) doszkalaniach,
regularnie czytam pisma branzowe, biore czynny udział w forum dyskusyjnym,
targach. Mam doświadczenie w pracy w salonie...
Chetnie prześle kilka zdieć zrobionych przeze mnie paznokci.
PILNE!
Obserwuj wątek
    • a.zamecka Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p 05.07.06, 11:18
      Jeśli jest Pani wciąż zainteresowana pracą to proponuję na Ursynowie w Studiu
      Urody. Chętnie się spotkam i przedstawię propozycję tel. 0601 31 55 63.
      Agnieszka Zamęcka
    • kanclerzynka Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p 28.06.16, 18:58
      Proszę o kontakt pakinstytut@gmail.com , praca od 1.07.Targowek podstawa + procent
    • kanclerzynka Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p 28.06.16, 19:00
      proszę o kontakt pakinstytut@gmail.com ,praca Instytut Kosmetologii Profesjonalnej Targówek od 1.07. stała pensja+%
    • Gość: tania23 Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.16, 19:03
      poszukaj tutaj, moja znajoma znalazła :) sh.st/KMHDy wystarczy zaczekać 5 sekund kliknąć skip ad w prawym górnych rogu
    • Gość: women.waw@wp.pl Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p IP: *.centertel.pl 15.08.16, 10:31
      Poprosze o zdjęcia Pani prac na www.women.waw@wp.pl
      Salon firmowy marki SPN Nails, bemowo
    • ewanails Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p 01.01.19, 17:27

Zatrudnię manicurzystki do salonu manicure w Włoszech Nails Bon Ton
      Szukam osób z pasją i chęcią do pracy.

Wymagania:
      - manicure​ i pedicure klasyczny/hybrydowy
      - przedłużanie paznokci szablon żel/akryl
      - mile widziane umiejętność wykonywania henny ,regulacji
      brwi,przedłużanie rzęs.

Legalny kontrakt
      Prosze o wysyłanie CV , swoich prac arcobalenoewa@yahoo.it oraz zapraszam do kontaktu telefonicznego 00393926619997
    • bo.s-k Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p 09.02.19, 23:37
      praca dodatkowa- online również współpraca przez internet dourl.pl/EBQGY pytania kierować na e-maila gania1339@gmail.com
    • Gość: DaySpa Re: * manikiurzystka-stylistka paznokci * szuka p IP: *.6.85.71.ipv4.supernova.orange.pl 08.06.22, 23:00
      Zapraszam do kontaktu. Praca w DaySpa na Pradze Południe 731081500

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka