margo521 18.01.06, 01:19 Zainteresowanych proszę o zgłaszanie się TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MAILA: badanierynku1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kstrzem Re: Badanie Rynku 18.01.06, 15:15 Proszę o więcej informacji na maila kstrzem@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
allygator Re: Badanie Rynku 18.01.06, 16:09 Jezu człowieku, ślepy jesteś??? Nie widzisz, już nawet drukowanymi literami Pani napisała TYLKO NA MAILA. I tak Ci tu nikt nie odpisze! Jesus... jeśli szukasz pracy to potrzeba minimum inteligencji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sznurki Re: juz wysłałem i co???? 18.01.06, 22:14 juz wysłałem i co?cisza...w eterze raz na zawsze napisz kogo poszukujesz(płeć, wiek, itp.), do jakich badań, Moze się przedstawisz -imie nazwisko,tel. Nasze dane może są wykorzystywane w całkiem innym celu???? - nie odpowiadajcie na takie ogłoszenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allygator Re: juz wysłałem i co???? 18.01.06, 22:43 Boze człowieku ale Ty jestes prymitywny. Jesli wysłaleś maila ze swoimi danymi, to Pani która zamieściła ogłoszenie na pewno da Ci znać, gdy będzie miała coś odpowiedniego dla Ciebie. Jej też zależy, aby znaleźć uczestników, bo taką ma pracę. A inteligencja ludzi, którzy pytają o szczegóły choć jest napisane TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MAILA jest porażająca. A swoją drogą, jakoś ja napisałam dziś do tej Pani i otrzymałam odpowiedź w przeciągu 2 godzin, więc nie wiem... może źle wpisałeś adres :D Odpowiedz Link Zgłoś