dolor 30.08.10, 13:34 I kilka niezłych tu łbów, jakkolwiek byśmy nie byli skłóceni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: to miłe zobaczyć Szczura znów na czele 30.08.10, 16:23 Teraz idę do świątyni Tesco, gdzie wolna wola wyboru. I przez najbliższe 3 dni robię sobie urlop od pewnych slow na b., r. i w. Troszeczkę mnie zmęczyliście:) Choć Szczur na przedzie wart poświęceń. Odpocznę. Odpowiedz Link
bazoooka Re: to miłe zobaczyć Szczura znów na czele 30.08.10, 16:27 ale domknij sobie tego taga, co? ;) Odpowiedz Link
dolor Re: to miłe zobaczyć Szczura znów na czele 30.08.10, 16:43 Nie dało się, przy trójcy sygnaturek ostatniego linka stale przycinało, musiałem uciąć, jednak jestem kastratorem. Odpowiedz Link
dolor Re: to miłe zobaczyć Szczura znów na czele 30.08.10, 20:18 Fajne to Tesco, Nago ma rację. Widziałem swojego sobowtóra, nieco tylko starszego. Ale cholera jakąś dziecinę w zakupowym wózku wiózł, a ja ciągle weganin. I tylko dowcipne scenki z telewizorów nie śmieszą nawet za 30-tym razem. Odpowiedz Link
dolor Re: to miłe zobaczyć Szczura znów na czele 02.09.10, 18:05 Jakieś dukane proteinki Szczura wyprzedziły. Skąd to się wzięło? Odpowiedz Link