Dodaj do ulubionych

Nie wiem w jakiej jestem kategorii

12.11.21, 23:08
Towarzyskie czy zdrowie

Ale dzis zobaczyłem piękne suknie ślubne. Pewna Polka ma salon który jest wystawiany we Włoszech i innych pokazach. Z regiony zwanego pewnie pomyle kubiecinskuego.

Ale też jakiś czas temu pewien młodzieniec z Polski był promowany przez new York Times. Projektant który się wpisywać doskonale w współczesna brzydote. Brzydote która zalewa nasz świat.

Myślę sobie ze Polacy dadzą radę jedli zrobią to oddolnie. I nas zniszczą jeśli będziemy aspirowac odgornie.

Taki feminizm rozumiem, oddolej siły. I wtedy nie mam co do wyższości kobiety, nie rozumiem zaś centrali z Manhattanu. Tam żyli Indianie. I my też kiedyś w Polsce żyliśmy dumnie.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Nie wiem w jakiej jestem kategorii 13.11.21, 08:04
      Wątek a propos brzydoty butów. Moim zdaniem robią to specjalnie. Chodzi o dehumanizacje ludzi. Im więcej brzydoty tym więcej upadłych ludzi tym więcej niewolnikow. Zabij piękno prawdę dobro zlamiesz społeczeństwo.
    • dotera Re: Nie wiem w jakiej jestem kategorii 13.11.21, 08:48

kociewskie suknie

dziendobry.tvn.pl/styl-zycia/slub-i-wesele/kociewskie-suknie-slubne-kamili-froelke-podbijaja-swiat-mody-5487381
    • cascais Re: Nie wiem w jakiej jestem kategorii 13.11.21, 10:45
      i dumnie swoje kobiety laliśmy
      • dotera Re: Nie wiem w jakiej jestem kategorii 13.11.21, 10:50
        Eh te fantazje wspolczesnych kobiet o Wilkołaku ze Zmierzchu, 50 twarzach Greya i Massimo
        • cascais Re: Nie wiem w jakiej jestem kategorii 13.11.21, 10:59
          przykra rzeczywistość tysięcy kobiet.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka