Dodaj do ulubionych

Psychiatrzy ciągle kogos atakuja

17.01.23, 17:06
ze wypowiada sie nieprofesjonalnie o depresji.

A na czym wasza profesjonalność polega? Juz sami naukowcy przyznali ze SSRI to byla zwykla sciema. Mnie wykonczyli tymi lekami. Branza psychoterapeutyczno psychiatryczna powinna miec norymberge a nie autorytet społeczny. Przez całe życie zrozumiałem tylko to ze jest dokladnie odwrotnie niż ci rzeznicy twierdza.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Psychiatrzy ciągle kogos atakuja 17.01.23, 17:09
      Pamietam jak bylem pierwszy raz i powiedziałem ze mam efekty uboczne a ten rzeznik mi zwiekszyl sadstycznie dawke i mnie wykonczyl na amen. Nikt mi nie odebrał checi do zycia jak ta branza. Przed nia chciało mi się życ tylko mialem problemy. Po niej odechciało mi się czegokolwiek od zycia.
      • dotera Re: Psychiatrzy ciągle kogos atakuja 17.01.23, 17:12
        Bylem dwa razy. Po prostu jakbys rozmawial z psychoapatami. Mowisz im nie słysza, tylko ci dopierdalaja wiecej. Terapia zwyykle manipulacje ludzi jeszcze bardziej zaburzonych niz niejeden pacjent. Ten biznes powinien byc rozliczony sądowo jak nazizm. Nie mają dokladnie zadnej skuteczonosci, skutecznosc stwierdzona na podstawie manipulacji, pacjent wdzieczny ze ktos chce z nim rozmawiać mowi ze zostal uzdrowiony i czuje sie winny powiedziec przeciwnie.
        • dotera Re: Psychiatrzy ciągle kogos atakuja 17.01.23, 17:18
          Osoboscie niesety sadze ze to nie jest po prostu blad. Obserwujac ilość klamstw jaka jest serwowana w spoleczenstwie od wielu dekad , klamstw z konkretnymi efektami w postaci zwijania się zachodnich spoleczenstw, klamstw w najrozniejszych dziedzinach, sadze ze trwa po prostu wojna hybrydowa na zachodzie po drugiej wojnie swiatowej. Kapitał zachodni uznał ze zachodnie spoleczenstwa byly jedyna przeszkoda nad jego wszechwladza. Trzeba stworzyc nowe typy spoleczenstw a stare ma wyginac.
          • dotera Re: Psychiatrzy ciągle kogos atakuja 17.01.23, 17:27
            Protestanci od samego swojego poczatku mieli obsesje maltuzjańska nadmiernej populacji. A do tego doszedł sojusz z drugą nacją która ciągle kombinuje jaki teatrzyk wystawić zeby gapiom wyciagnac pieniadze w tlumie i w koncu przejac wladze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka