dotera 19.01.23, 17:52 swoją. Jakie są jej mechanizmy. Dzięki jodze. Prostrze niż się wydają. CHoc powoduja poplatane skutki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Rozszyfrowałem depresję 19.01.23, 18:05 Do wiosny uzdrowie się całkowicie. Z naddatkiem formy . Odpowiedz Link
dotera Re: Rozszyfrowałem depresję 20.01.23, 17:00 Znalazłem rozwiązanie depresji wraz z modelem matematycznym opisanym dokładnie jak linia lotu rakiety na ksiezyc. Mam wszystkie dane. Latem pisałem ze mam wiele ale brakowało mi tego modelu. Zrozumiałem mechanizmy. Problem wlasnie polega na tym ze psychologowie nawet jak wiedza coś gdzie bije dzwon choc nie wiedza w ktorym kosciele nie umieja wyjasnic mechanizmu. Procedury po ktorej zmierzasz i ci sie poprawia i dlaczego. Zawsze mowilem ze szkola pokazuje ci mnostwo tylko nie uczy cie podstawowej rzeczy : jak sie uczyc. Jak wyglada postep w nauce z punktu a do b z b do c. A to jest podstawa wszystkiego. Odpowiedz Link
dotera Re: Rozszyfrowałem depresję 20.01.23, 17:54 Z akcentem na to , ze nawet jesli wiedza. Bo jest dokladnie odwrotnie. Nie wiedzą. Odwracają kota ogonem. Zachod stworzył nauki przyrodnicze i zabił mądrość życiową tzw naukami humanistycznymi , ktore sa manipulacją wykorzystującą odkrycia nauk przyrodniczych by sprowadzić człowieka do poziomu gleby. Odpowiedz Link