Dodaj do ulubionych

Odwrócone wartości - wojna hybrydowa zachodu

25.02.23, 08:05
www.youtube.com/@yogavanifilms
Już kiedyś oglądałem twórczość tego kanału , wczoraj obejrzałem kolejny film. Uświadomiłem sobie, że w każdym jakby dyskutował z zachodem subtelnie w którymś momencie.

W swoim życiu także zrozumiałem , ze wszystkie mądrości które zaczeły się od drugiej wojny światowej mają się dokładnie odwrotnie. Chyba tak trafiłem do Sadhguru. Nigdy mnie joga nie interesowała, nie wiem czemu mi kiedyś go wyświetliło. Przypadkiem obejrzałem i mówił jako oczywiste proste rzeczy kwestie na które ja potrzebowałem olbrzymiego czasu zeby samemu zrozumieć na tyle miałem wyprany mózg propagandą zachodu. Przy czym nie chodzi o to ze zachód to kłamstwo i wschód to prawda wedle ideologii new age. Dokładnie odwrotnie Sadhguru pozwolił mi zrozumieć prawdziwy zachód któremu została wydana wojna hybrydowa po drugiej wojnie światowej, ktora odwraca wszelkie wartości, tworzy konklikty w kazdej dziedzinie po to zeby sam popełnił samobójstwo co robi doskonale
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Odwrócone wartości - wojna hybrydowa zachodu 25.02.23, 08:08
      Pradoks kolejny . CHciano new agem rozwalić zachód także, a współcześnie w jodze ludzie odnajdują old schoolowe wartości. Dziś mainstrim robi ataki na społecznośc jogi która rozprzestrzestrzenia wszelkie teorie spiskowe antymainstrimowe.
    • dotera Re: Odwrócone wartości - wojna hybrydowa zachodu 25.02.23, 08:13
      Kiedyś myślałem ze to błąd, ale jak jest możliwe zeby w niemal każdej sferze były błędy. WIdąć ze nie działają i dalej są propagowane. Bo to nie jest błąd . Zyjemy w pierwszym w historii społeczeństwie którego elity wydały wojnę podlegającym im społecznościom. Zawsze nawet jak były autorytarnie brutalne widziały ze ich własny los zależy od tych którymi rządzi. Dziś dokładnie odwrotnie.
      • dotera Re: Odwrócone wartości - wojna hybrydowa zachodu 25.02.23, 08:20
        Zreszą oni to wyrażali wprost. Najlepsze wspołcześnie jest to ze spiskowe zrodła nie są wcale ukryte. Tylko zapomniane. Można poczytać to co mówili dekady temu tych których uważamy za klasyków wspołczesności. Dziś gdy powiesz to co mowi klasyk mainstrimu jestes paranoikiem.
        • dotera Re: Odwrócone wartości - wojna hybrydowa zachodu 25.02.23, 08:44
          Wspołcześnie także wystarczy czytać wszelkie ich plany w ich fundacjach, organizacjach. Tylko o to właśnie chodzi ze nie dasz ton spamu przeczytać. Wszystko jest jawne jak słońce. Tylko nie da się patrzeć w słońce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka