Dodaj do ulubionych

Dlaczego USA jest przeciw lex Tusk?

06.06.23, 06:18
Jest jasne chyba ze to szalenstwo jest inspirowane mocodawcami anglosaskimi, ktorzy widza jak wali sie ich polityka i chca zastraszyc narod.

Nie wiem. Ale pamietam wypowiedz Bidena o tym jak wycofuja sie z europy i niemcom ja zostawiaja a iles miesiecy pozniej wysadxili niemcom rurke.

Po prostu klamia jak zawsze maja w zwyczaju.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Dlaczego USA jest przeciw lex Tusk? 06.06.23, 06:34
      Chca postraszyc Tuska ale nie na tyle by niedopuscic do wladzy. Usa chce miec caly popis ktory bedzie sie wymienial udajac miedzy soba zlego i dobrego policjanta. Byle nie pozwolic na inna sile.
    • dotera Re: Dlaczego USA jest przeciw lex Tusk? 06.06.23, 06:51
      Swoja droga niezwykle mi sie podoba jak w rzekomej suwerennej 3rp kazdy ruch rzadu jest recenzowany przez ambasade usa lub nawet sam Waszyngton. Mosbacher to wrecz za gubernatora robila Polski. Recenzje kazdej decyzji. Jankesi czy raczej inna nacja ktora przejela jankesow zgodnie ze swoja polityka upodlania tubylcow, polityka wstydu rozwalili calkowicie takze idee dyplomacji. To juz umarlo. Jak dzis mowia ze w jezyku dyplomacji znaczy cos to i to , to mi sie smiac chce. Przeciez dzis dyplomaci mowia dokladnie wszystko. Niedlugo beda fuckami rzucac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka