Dodaj do ulubionych

Podoba mi sie absurd tego kanału

08.07.23, 09:24
m.youtube.com/shorts/pct_qEUXC0g
Pani zrobiła kanał z tego co widzialem kilka razy w duchu sprzeciwu wobec kłamstw narracji feministycznej , wyrazajac punkt widzenia z bardziej tradycyjnym podzialem płci. Jest tam tez troche tresci podlizujacych sie logice mezczyzn.

A panowie tylko robia w komentarzach z niej jaja.

I mysle ze jest to zdrowe. A zdrowa jest mianowicie reakcja na wszechobecny psychologizm ktory poleruje tylko narcyzm. Psychologizmem zajechala mezczyzn najpierw nowa lewica a pozniej reakcja konserwy amerykanskiej w postacji red pilla. Osobiecie uwazam ze red pill tyle samo nienawisci do siebie mezczyznom wpoil co feminizm . Na odlew z drugiej flanki.

Jak mozna sie zmienic na drodze rad psychologicznych? Tylko sie pietnowac lub probowac udawac kogos kim sie nie jest.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Podoba mi sie absurd tego kanału 08.07.23, 09:35
      Psychologizm zastapil religie i droge cnot moralnych. Gubiac ludzi w narcyzmie. Podczas gdy odpowiedzi sa wlasnie w tradycji.
      • dotera Re: Podoba mi sie absurd tego kanału 08.07.23, 09:52
        Mezczyzna powinien miec silny kregoslup moralny i w tym wzgledzie trzymac sie regul do konca i nie miec zadnych regul jakie spoleczenstwo chce mu narzucic czyli jakis narcyz poinformowac jak sie ma podporzadkowac. A zasady moralne wlasnie ucza niezaleznosci od innych.
        • dotera Re: Podoba mi sie absurd tego kanału 08.07.23, 10:02
          Dzis zas promuje sie demoralizacje i karmienie resentymentow, za to ilosc regul ktorym masz sie podporzadkowac tylko rosnie. System chce zrobic trybik w maszynie ktory pol dnia jest niewolnikiem a drugie pol pograza w rozrywkowych nalogach.
    • dotera Re: Podoba mi sie absurd tego kanału 08.07.23, 13:27
      Większość wiedzy rzekomych nauk humanistycznych to propaganda , której jedynym celem jest etykietowanie tak jak w Mad maxie tatuowane i zapisywane były ludzkie ciała. Wiedza o niczym realnym tyko szerzenie narcyzmu na większą skalę.
      • dotera Re: Podoba mi sie absurd tego kanału 09.07.23, 01:31
        socjologia, psychologia to po prostu szkółka niedzielna obrabiania dupy biźniemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka