Dodaj do ulubionych

Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji

03.09.08, 19:24
Kto by pomyślał?:-)

Ja mam depresję kilka razy do roku i w związku z tym wyrobiłam w sobie
instynkt lekomański, więc nie będę was nachodzić, bo po co wam ktoś kto idzie
na skróty?:-)

Ale serdecznie wszystkich pozdrawiam. Szczególnie lucynę, nienil, dolora i
agresiwa.. Niestety nie udało mi się poznac Euforyka- z wiadomych względów:-)

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Wcale nie jest z wami tak źle, skoro tak
dzielnie walczycie o swoje. Myślę, że takich, którzy trzymają za was kciuki
jest dużo więcej.

Kłaniam się.

Agata
Obserwuj wątek
    • dolor Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 19:30
      Dzięki, było nas dużo, walczą lepiej się czujące, niezabanowane niedobitki.
      Lekomanów ci u nas dostatek, ale i tego chętnie przyjmiemy:)
      Pozdrawiam.
      • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 19:34
        dolor napisał:

> Dzięki, było nas dużo, walczą lepiej się czujące, niezabanowane niedobitki.
        > Lekomanów ci u nas dostatek, ale i tego chętnie przyjmiemy:)
        > Pozdrawiam.

Wyglądałoby to tak, że połączyła nas niechęć do cenzury w sieci (nie moderacji
        tylko zwykłej chamskiej cenzury)..nie możemy dać im tej satysfakcji..oni takie
        linki mają podawane codziennie na talerzu..zamiast jajecznicy i soku z pomarańczy:-)

Wiedz tylko, że potrafią zamknąć forum, które im nie leży..nawet prywatne..więc
        musisz oswoić się z tą myślą, że i to stanie się atakiem cenzorskich trolli.
        • dolor Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:00
          Zawsze można się przenieść na forum dziennik.pl
          • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:05
            dolor napisał:

> Zawsze można się przenieść na forum dziennik.pl

Kilka razy o tym debatowałam. Na forum agory mają najbardziej czytelny układ
            drzewek. Onet, Dziennik, TVN24 to masakra dla kogoś kto się tu wychował i
            niestety się przyzwyczaił do czytelnego zamieszczania postów. i oni o tym
            wiedzą, na tym bazują. Wiedzą, że przenosiny dla kogoś, kto poznał tu setki osób
            to trudna sprawa...
        • vicky17 Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:02
          of.woman.born napisała:

> Wiedz tylko, że potrafią zamknąć forum, które im nie leży..nawet prywatne..więc
          > musisz oswoić się z tą myślą, że i to stanie się atakiem cenzorskich trolli.

potrafia zamknac forum i to na skutek zawisci,zazdrosci,chorych i nienawistkich
          troli,ale w koncu wiesz o czym mowie:)
          na boku zycze kazdemu z was pomyslnosci w tym by i wasze forum i wasze zdrowie
          psychiczne bylo OK. przykro mi woman,ze cierpisz na depresje bo w koncu to
          powazna choroba,nekajaca sporo ludzi na swiecie,ale moim zdaniem najlepiej ja
          leczyc w realu a nie wirtualnie.nie wiem jak daleko od siebie mieszkacie,ale
          spotkanie i wspolne rozmowy sa 1000 razy bardziej skuteczne od swiata
          wirtualnego,gdzie trwa tylko wojna,ponizanie i rugowanie tych "innych".
          no coz ja na pewno nie chce wam nic sugerowac czego sami nie wiecie,ale brawa za
          to,ze odwazyliscie sie bezduszna i wredna cenzure,jaka panuje na wielu forach
          agory, wyniesc na swiatlo dzienne i podkreslic jej malosc. moim skromnym
          zdaniem ktos kto podejmuje sie spolecznie tego typu pracy ma sam albo powazne
          problemy mentalne,albo cierpi na inne kalectwa,ktore ukrywa tym,ze ma jakas
          wladze nad innymi.
          to w moich oczach jest nie tylko prymitywne ale i niskie.
          zycze wam wszystkim powodzenia i oby wasze forum nie bylo najezdzane przez
          trole,ludzi zlosliwych i ich macki..a te sa niestety wszedzie w agorze.
          • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:06
            vicky17 napisała:

> of.woman.born napisała:
            >
            >
            > > Wiedz tylko, że potrafią zamknąć forum, które im nie leży..nawet prywatne
            > ..więc
            > > musisz oswoić się z tą myślą, że i to stanie się atakiem cenzorskich trol
            > li.
            >
            > potrafia zamknac forum i to na skutek zawisci,zazdrosci,chorych i nienawistkich
            > troli,ale w koncu wiesz o czym mowie:)

Wiem, Ty byłaś właścicielką jawnie antysemickiego forum dlatego sama byłam za
            zamknięciem.

A poza tym to jest forum o depresji jakbyś nie zauważyła.
            > na boku zycze kazdemu z was pomyslnosci w tym by i wasze forum i wasze zdrowie
            > psychiczne bylo OK. przykro mi woman,ze cierpisz na depresje bo w koncu to
            > powazna choroba,nekajaca sporo ludzi na swiecie,ale moim zdaniem najlepiej ja
            > leczyc w realu a nie wirtualnie.nie wiem jak daleko od siebie mieszkacie,ale
            > spotkanie i wspolne rozmowy sa 1000 razy bardziej skuteczne od swiata
            > wirtualnego,gdzie trwa tylko wojna,ponizanie i rugowanie tych "innych".
            > no coz ja na pewno nie chce wam nic sugerowac czego sami nie wiecie,ale brawa z
            > a
            > to,ze odwazyliscie sie bezduszna i wredna cenzure,jaka panuje na wielu forach
            > agory, wyniesc na swiatlo dzienne i podkreslic jej malosc. moim skromnym
            > zdaniem ktos kto podejmuje sie spolecznie tego typu pracy ma sam albo powazne
            > problemy mentalne,albo cierpi na inne kalectwa,ktore ukrywa tym,ze ma jakas
            > wladze nad innymi.
            > to w moich oczach jest nie tylko prymitywne ale i niskie.
            > zycze wam wszystkim powodzenia i oby wasze forum nie bylo najezdzane przez
            > trole,ludzi zlosliwych i ich macki..a te sa niestety wszedzie w agorze.
            • vicky17 Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:10
              of.woman.born napisała:

> Wiem, Ty byłaś właścicielką jawnie antysemickiego forum dlatego sama byłam za
              > zamknięciem.

odwrotnie..bylam wlascielka fgorum,gdzie rozmawiano o wszystkim w tym rowniez na
              tematy,ktore ty widzisz inaczej a to jest forum depresja i dlatego pozyczylam
              tobie i innym byscie tak czy inaczej sobie pomagali.
              nie bede tu wchodzic,ale jedna z odznak depresji jest straszliwa agresja i brak
              checi porozumienia z inaczej myslacymi..mysle,ze ty wlasnie na to cierpisz i
              zycze ci poprawy samopoczucia.
              >

>
              • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:17
                vicky17 napisała:

> of.woman.born napisała:
                >
                >
                > > Wiem, Ty byłaś właścicielką jawnie antysemickiego forum dlatego sama była
                > m za
                > > zamknięciem.
                >
                >
                > odwrotnie..bylam wlascielka fgorum,gdzie rozmawiano o wszystkim w tym rowniez n
                > a
                > tematy,ktore ty widzisz inaczej a to jest forum depresja i dlatego pozyczylam
                > tobie i innym byscie tak czy inaczej sobie pomagali.
                > nie bede tu wchodzic,ale jedna z odznak depresji jest straszliwa agresja i brak
                > checi porozumienia z inaczej myslacymi..mysle,ze ty wlasnie na to cierpisz i
                > zycze ci poprawy samopoczucia.
                > >

Dodałaś, "myślę, że".. Widzę postępy. Ale lepiej brzmi- formuła "moim zdaniem".
                To tak na przyszłość.
                • vicky17 Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 22:22
                  of.woman.born napisała:

> >
                  > > > Wiem, Ty byłaś właścicielką jawnie antysemickiego forum dlatego sam
                  > a była
                  > > m za
                  > > > zamknięciem.

dziwie sie,ze wlaczylas sie ochoczo w te grupe,ktora jawnie nie chce
                  moderatorow,nie chce cenzury podczas gdy ty postulujesz zamykanie cudzych for
                  tylko dlatego,ze przyklejasz glupie etykietki ludziom inaczej myslacym niz ty.
                  jeszcze raz moje forum bylo najbardziej popularnym forumem politycznym,gdzie
                  ludzie tak jak ludzie na forum depresja,chcieli wymienic swoje opinie na tematy
                  polityczne,a fakt ze ty sie z tym nie zgadzalas i rozdalas nam glupie nalepki
                  szpiclujac i donoszac na nas do moderacji jest takim samyms swinstwem jak twoj
                  ton do mnie.

pozyczylam ci wszystkiego dobrego a ty mi plujesz w twarz i chamsko sie
                  zachowujesz dalej. jeszcze raz uwazam,ze jestes niestabilna i chora osoba,ale
                  fakt,ze piszesz glupoty i pomowienia na temat moj i mojego bylego forum tego nie
                  usprawiedliwia.
                  pare osob tu ma racje,ze sprzeciwia sie zboczonej moderacji,nepotyzmowi adminow
                  bo nie kto inny tylko wlasnie oni i osoby,ktore zachowuja sie tak jak oni (ty
                  niestety bardzo czesto jestes taka) prowadza do zamykania ludziom geby,do
                  blokowania tzw.niepoprawnych w imie swoich wyimaginowanych pogladow i racji.
                  przypomne ci rowniez,ze nie raz zachowywalas sie bardzo chamsko w stosunku do
                  wielu osob,wiec nie to,ze zmieniam zdanie o tobie..tylko widzac,ze masz problemy
                  psychiczne rozumiem twoja agresje i zycze ci powrotu do zdrowia.
                  postepy to dobrze bys ty zrobila,bo szkoda zycia na to by robic jedno ,mowic co
                  innego i udawac,ze kazdy tylko nie ty jest temu winny.
                  i jeszce jedno moze masz i depresje,ale to cie nie upowaznia do tego by
                  odpowiadac chamstwem na czyjes grzeczne zyczenia..git..jak mowi twa przyjaciolka
                  dana,ktora nota bene jest wielbicielka snajpera. dziwne masz to towarzystwo
                  twych znajomych trzeba przynac.
                  > >
                  > >
                  • of.woman.born Nawet tego nie przeczytałam 03.09.08, 22:29
                    vicky17 napisała:

nie gniewaj się, ale w ogóle mnie nie interesuje co o mnie myślisz ani piszesz.
                    Więc skumuluj swoją energię na tym na czym się znasz najlepiej- na kłótniach na
                    aquanecie i moderacji. Mnie ta zabawa nie pociąga.
                    • vicky17 boisz sie czegos 03.09.08, 22:38
                      a moze boisz sie,ze popierasz inna grupe,ktora jawnie popiera snajpera i
                      zachowujesz sie sama jak snajper w wielu wypadkach? troche odwagi i
                      przyzwoitosci trzeba miec. ktos kto przykleja sie do grupy mieniac sie ich
                      sympatykiem i jawnie krytykujac cenzure,nie moze drugiemu zamykac geby tylko
                      dlatego,ze inaczej niz ty mysli. to zwykle tchorzostwo lub brak
                      konsekwencji.chcesz sympatii dla twej sprawy lecz drugiemu to juz chetnie jawnie
                      i otwarcie szkodzisz..a to samo wlasnie ma miejsce na forum depresja moderowanym
                      przez snajpera. albo albo womanko..nie ma tu nic po srodku,oprocz twego falszu.
                      a teraz pozostawiam cie z gronem twych nowych sympatykow,tylko wybacz,zle twe
                      lzy sa krokodylowe,jak dla mnie ..podobnie do twego zachowania.
                      • of.woman.born Tak. Rozgryzłąś mnie 03.09.08, 22:42
                        vicky17 napisała:

Boję się, że mnie nie przytulisz jak będę w potrzebie. Boję się, że nie
                        przyjmiesz mnie do swojego kółka różańcowego. Zadowolona? Bądź łaskawa zejść ze
                        mnie i wsiąść na kogoś innego (wybór mieni się kolorami tęczy). Z góry dziękuję.
                        • dolor Re: Tak. Rozgryzłąś mnie 03.09.08, 23:04
                          Już Was obie lubię. Tylko muszę się jeszcze przyzwyczaić do czytania długich postów.
                          • absztyfikant Re: Tak. Rozgryzłąś mnie 04.09.08, 13:41
                            VICKY17 to nawiedzona anstysemitka z USA, ktorej synowie nawet po polsku nie
                            mowia. Mogla ich podszkolic, ale olala temat. Ona woli pluc na Zydow, taka to
                            rydzykowa patriotka z niej.
                            • lucyna_n kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźypyta 04.09.08, 13:46
                              to ciekawe
                              źyda jeszcze tutaj nikt nie gonił, a jej wpisy jak na razie o niczym takim nie mówią
                              • absztyfikant Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 13:53
                                Nazywaj to jak chcesz:)))))))
                                • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 13:54
                                  nazywaj co?
                                  • absztyfikant Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 13:57
                                    Dokuczanie notorycznej antysemitce Vicky17...

Uklony
                                    • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 14:01
                                      a ty m tak za nia choidzisz tak? i wszędzie wklejasz te informacje?
                                      a ja w jej pisaniu nie zauwaźyłam,moźe wklej linka, będziesz bardziej wiarygodny
                                      • pozarski Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 15:53
                                        Poszukaj Lucynko na tej wspanialej nowej wyszukiwarce. Vicky jest
                                        doslownie wszedzie,a jej mesydz wszedzie ten sam.;))
                                        • vicky17 Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 17:05
                                          pozarski napisał:

> Poszukaj Lucynko na tej wspanialej nowej wyszukiwarce. Vicky jest
                                          > doslownie wszedzie,a jej mesydz wszedzie ten sam.;))

o mamo i moje trole tez te same i zawsze grzecznie do aportu staja w kolejnym
                                          miejscu . trzeba miec faktycznie rozwalone polacie mozgu by latac po kazdym
                                          forum agory za mna. tym razem w tym miejscu troliska lkaja na temat tego jak
                                          was szczypalam w wasze grube zady, skutkiem czego placzecie dzien w dzien za mna
                                          lub na moj temat. to sie nazywa chora fiksacja i obled wiec poszukajacie moze
                                          lepszego niz to forum,by sympatyzowac z kim kto cierpi nie na depresje a na
                                          obsesje maniakalana. jeden amant bez szansy na panienke a drugi pozarski bez
                                          szansy na ugaszenie nienormalnego pozaru swej zmeczonej swietej duszy..

buhahahaha rolujecie sie dajej..dostarczacie niezlej rozrywki przy sniadaniu:)

uczestnikow forum depresja mocno przepraszam za te chore zwierzatka,ale juz tak
                                          paru ma,ze sline toczy na moj temat gdziekolwiek nie wdepne:)
                                          chorym trzeba ustapic:))
                                          • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 17:16
                                            a ty rzeczywiście gonisz żyda?
                                            • vicky17 Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 17:27
                                              lucyna_n napisała:

> a ty rzeczywiście gonisz żyda?

odwrotnie..zydzi ganiaja za mna od lat..i chyba wiesz czemu, bo prawda w oczy
                                              kole a ci akurat prawdy boja sie jak diabel swieconej wody:)
                                              dla niektorych chorych na obsesje osobnikow krytyka rownoznaczna jest z
                                              gonieniem..a wiec najlepiej glosno lkac nad tym jak bardzo ktos jest ponizany i
                                              ganiajac za nim z brudnymi scierami i chamskim slinotokiem . nie ma co tu o tym
                                              mowic,bo forum nie o polityce jest,ale pare mych troli nadaje sie do
                                              psychiatryka ze wzgledu na obsesje maniakalna to fakt.
                                              zycze powodzenia w walce z cenzura i nie tylko na temat depresji, gdyz zla i
                                              wybiorcza cenzura niestety ja powoduje rowniez:)
                                              nie wiedzialam,ze moj wpis na tym forum spowoduje najazd mych trolii z innych
                                              miejsc agory i za to was przepraszam, ale tym samym macie wiecej wpisow :)
                                              • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 17:31
                                                nie zależy nam na ilości wpisow, zależy nam na normalnym pisaniu na depresji
                                                Wiesz ominęlaś temat, nie pytalam czy troll za tobą chodzi tylko czy masz
                                                antysemickie przekonania, jestem ciekawa.
                                                • vicky17 Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 17:38
                                                  lucyna_n napisała:

> nie zależy nam na ilości wpisow, zależy nam na normalnym pisaniu na depresji
                                                  > Wiesz ominęlaś temat, nie pytalam czy troll za tobą chodzi tylko czy masz
                                                  > antysemickie przekonania, jestem ciekawa.

lubie mowic prawde i nie lubie poprawnych politycznie nalepek a antysemityzm
                                                  ostatnio takie nosi. definicje zaleza od tego kto je ustala a wiec jesli
                                                  antysemityzmem jest krytyka panstwa obecnej polityki panstwa israel i paru
                                                  oszolomow,ktore go na forach agory reprezentuje to owszem podpadam pod te
                                                  nalepke. w kraju,w ktorym mieszkam krytyka kogos czy czegos nie jest
                                                  rownoznaczna z byciem rasista,a jesli juz to o wiele wiecej jest rasizmu i braku
                                                  tolerancji skierowanego przeciwko wielu innym nacjom i religiom, o czym sie
                                                  jakby zapominalo.
                                                  ciekawe,ze jest slowo antysemityzm a nie ma antypolonizmu czy 100 innych anty.
                                                  ponoc kazdy czlowiek jest sobie rowny.
                                                  • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 18:14
                                                    eee, uważaj, bo dostaniesz takiego samego świra jak moj dziadek, ten wszędzie
                                                    widział złych żydów co go trują, w końcu do psychiatryka trafił
                                                    ja nie rozumiem antysemitów, mnie tam się żydowska kultura i religia całkiem
                                                    podoba. Polityka nie podoba mi się w wykonaniu żadnego panstwa, zresztą nie
                                                    bardzo mnie interesuje.
                                                  • vicky17 Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 18:46
                                                    lucyna_n napisała:

> eee, uważaj, bo dostaniesz takiego samego świra jak moj dziadek, ten wszędzie
                                                    > widział złych żydów co go trują, w końcu do psychiatryka trafił
                                                    > ja nie rozumiem antysemitów, mnie tam się żydowska kultura i religia całkiem
                                                    > podoba. Polityka nie podoba mi się w wykonaniu żadnego panstwa, zresztą nie
                                                    > bardzo mnie interesuje.

na razie jak widze to zydzi chyzia dostaja, nie ja:)
                                                  • lucyna_n Re: kto się pana o to pyta, nikt ja jestem skarźy 04.09.08, 19:00
                                                    to znaczy uważasz że te osoby co za tobą chodzą to żydzi?
                                                    zastanowmy się:) co będzie dalej?
        • dowcip_tygodnia Bio 04.09.08, 18:25
          of.woman.born napisała:

> Wyglądałoby to tak, że połączyła nas niechęć do cenzury w sieci

masz nos jak Pinokio :-)
    • aurelia_aurita Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:27
      witaj.
      i nachodź nas jak najczęściej :)
      • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 03.09.08, 20:32
        aurelia_aurita napisała:

> witaj.
        > i nachodź nas jak najczęściej :)

Dzięki. Po prostu doskonale rozumiem jak się czujecie. Dali wam "opiekuna",
        który pewnie nawet koparki nie potrafi obsłużyć a za rozwiązywanie ludzkich
        problemów się bierze.
        • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 06:36
          Snajperek nie bedzie ludzkich problemow rozwiazywal,tylko usuwal
          spam. Osobiscie jestem przeciwko nachalnej cenzurze portalu,ale jak
          sobie przeczytalem watek o depresji na FoM,to zdecydowanie taki
          rozumny i dowcipny facet jak on moze sie wam przydac. Depresja
          potrzebuje kogos, kto ma zdecydowanie niedepresyjna nature,w innym
          wypadku utopicie sie tu w swoim wirtualnym masochizmie.;)
          • pillow7 Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:47
            pan to nie masz diagnozy nie tego powodu,ze nic panu nie jest , tylko psychiatry
            nie odwiedził jeszcze
            może juz pora?

i oszczędz nam swoich "mądrości"
            • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 15:21
              Juz odpowiedzialem na te jakze mila uwage. Ja jestem psychiatra.;)))
              • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 17:19
                zgloś się na depresję jako ekspert
          • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:49
            e, nie czaisz
            ale my rozumiemy źe inni nie rozumieją
            • dolor Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:54
              Czai. Tylko nie to, że tak naprawdę (i za to nas przestaną kochać, jak się
              dowiedzą) w dupie mamy, jak się moderuje Forum Kobieta czy Aquanet.
              • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:55
                musiałeś się z tym wyrwać?
                • pillow7 Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:57
                  tak się pożarski po ludzku nad biednymi wariatami pochylił a Wy mu tak prosto w r..j
              • jureek Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 14:01
                dolor napisał:

> Czai. Tylko nie to, że tak naprawdę (i za to nas przestaną kochać, jak się
                > dowiedzą) w dupie mamy, jak się moderuje Forum Kobieta czy Aquanet.

Mylisz się, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. Z tego powodu nie przestanę. Mogę
                przestać, ale z innych powodów.
                Jura
                • dolor Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 15:27
                  > Mylisz się, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. Z tego powodu nie przestanę. Mogę
                  > przestać, ale z innych powodów.
                  > Jura

Akurat to nie było o Tobie, Ty nas faktycznie przestaniesz za coś innego. Ale
                  niespotykanie porządny z Ciebie gość. I jeszcze raz - dzięki.
                  • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 18:29
                    najbardzoiej spodobało mi się jak napisał że jemu" nie jest wszystko jedno" to
                    nieczęsto się trafia, a zabrzmiało autentycznie.
            • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 15:22
              Czaje,czaje,tylko pomylilem fora.;)
          • dolor Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:51
            Nie ma większego wirtualnego masochizmu, niż topienie się w absurdalnych
            wypowiedziach administracji na FoM.
            • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięki forum o moderacji 04.09.08, 13:54
              czemu , fajnie jest na fomie , zawracanie wisły kijem i krecenie bicza z piasku,
              wolny czas przez palce, mrówka na zapałce
          • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:20
            ze jestem na Depresji,a tu taka siurpryza. No to macie o czym
            gadac,nie?;)))
            • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:29
              Spoko, powitania w stylu "wypad z foruma" to u nas norma. Taki crash test dla
              normalsów.
              • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:35
                Daje wam miesiac. Potem to forum utonie i wrocicie do tatusia i
                mamusi na Depresji z cenzura.;)))
                • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:40
                  I tak nas wysoko cenisz.
                  • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:41
                    Tylko że tam się nie bardzo da wrócić. Cenzurę trochę ponosi.
                    • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:52
                      Nie da sie wrocic? Znaczy zabanowali was? To by nie bylo ladne z ich
                      strony.
                      • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 15:59
                        Zasadniczo to ci niezabanowani mają szansę dopisać się do niektórych wątków. Ale
                        lektura Oślej to średnia przyjemność. Zwłaszcza jak za cholerę nie ma logiki w
                        cięciu.
                        • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 16:19
                          Tu nie mam nic do powiedzenia,bo i sam czasami tam laduje. Ryzyko tej
                          gry.;)
                          • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 16:21
                            Skala nas przerosła. Nawet ignorancja ma swoje granice. Łatwiej się utrzymać
                            trollowi niż forumowiczom.
                            • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 16:29
                              Czasami tak jest,to prawda,ale tylko czasami. W porownaniu z aqua
                              jestescie jak ogrodek jordanowski,a my tam tak nie narzekamy,jak wy
                              na FoM.;)
                              • dolor Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 16:38
                                Wasza strata. Co jak co, ale narzekać potrafimy.
                                • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 16:51
                                  Wlasnie.;)))
                                  • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 17:21
                                    strasznie się cieszysz z niczego, bierzesz jakieś prochy?? amfa te sprawy?
                                    • vicky17 Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 17:32
                                      lucyna_n napisała:

> strasznie się cieszysz z niczego, bierzesz jakieś prochy?? amfa te sprawy?

o matko pozarski,ale kino. on moze i powinien cos brac,ale chyba jeszcze nie
                                      doszedl do tego stanu by pojsc do lekarza i spojrzec prawdzie w oczy. wez przy
                                      okazji tego absztyfakanta rowniez..bo ktos kto pol wieku nie moze znalezc
                                      wlasciwego obiektu dla swych zadz wielkich ..tez co nieco na skolatana dusze
                                      brac powinien :)
                                      no chlopcy cyrk odstawiliscie niezly w kolejnym miejscu agory ,tyle ze
                                      monotematyczni jestescie..jak to stare i niewyzyte pryki maja w zwyczaju.
                                      • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 17:41
                                        No,Rachelciu,tu ci troszeczke,ale to tycityci,przyznam racje: stary
                                        niewyzyty pryk jestem.;)
                                    • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 17:39
                                      Strasznie sie ciesze z niczego (zyje; czy to nie jest wystarczajacy
                                      powod?) i nie biore. Amfa - chyba ty znasz lepiej ode mnie.;)))
                                      • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 18:18
                                        amfa?
                                        nigdy w życiu, nigdy nie bralam narkotyków, jakbyś tak chorowal jak ja to byś
                                        Boga na kolanach prosil żeby ci w głowie było zwyczajnie, a nie sięgał po takie
                                        gówna jak narkolce.
                                        cieszysz się sztucznie i jesteś jakiś taki ciągle nakręcony, więc stąd to
                                        pytanie, koleżanka piętro wyżej zrezsztą też jakaś taka mega aktywna.
                                        Serio macie tak bez dopalaczy? i czy nie szkoda tej energii marnować na forum??
                                        nie wiecie ilu ludzi daloby poł życia żeby mieć choć jej cząstkę, a wy chujki
                                        śmujki piszecie i po forumach w prawo i w lewo. wstyd tak życie marnować, doprawdy .
                                        • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 18:22
                                          Co ty,moja droga,wiesz o zyciu,kiedy je spedzasz na forum depresja?
                                          Nie pocieszaj sie cudzym kosztem; to pierwszy krok do wyjscia z tej
                                          zenady.;)))(ten usmieszek, podsmiechujek,specjalnie dla ciebie)
                                          • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 18:25
                                            żenada to być zdrowym i spędzać życie na forum
                                            a chorować to nie wstyd
                                            nigdy nie pocieszał mnie cudzy koszt, ani nie cieszylo mnie że ktoś ma gorzej,
                                            nie wiem skąd taki pomysł
                                            a wogóle że tobie się nie nudzi tak pisać i pisać, czemu nie wyjdziesz no nie
                                            wiem,na miasto, albo ze znajomymi się spotkać?
                                            • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 18:38
                                              Skad wiesz,ze nie jestem na miescie ze znajomymi?Jestes zenujaca ze
                                              swoimi opiniami i domyslami. Zabierz sie za siebie i nie doradzaj
                                              innym,co maja robic ze swoim czasem. Wszystko ma swoj czas, jak mowi
                                              Kohelet.;)
                                              • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 19:03
                                                każdy ma prawo do swoich opinii i domysłów, ty masz ich co prawda najwięcej,i
                                                innycm tego prawa nie bardzo chcesz przyznać , ale co tam,
                                                jesteś na mieście?
                                                zawsze wydawało mi się że to by było przyjemne poklikać sobei z laptoka no ze
                                                starego rynku, ale balabym się że mi tego laptoka ktoś by wyrwał z ręki.
                                                Co do porad,to ogolnie wiadomo że zawsze ma się ich najwięcej dla drugich, i nie
                                                wiem czemu się tak ciskasz.
                                                czy to mówi Kohelet to nie wiem, może mowi ale nei wiem do czego to tu przyłatać.
                                                • pozarski Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 19:10
                                                  Kohelet=Ecclesiastes.Przyczep do siebie.;)))
                                                  • lucyna_n Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 04.09.08, 19:11
                                                    co mam przyczepić? laptoka? nie wiem czy się da, no i niestety nie jestem
                                                    szczęśliwą posiadaczką takich zbytków:)
                                              • ariadna-enta Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 05.09.08, 00:16
                                                jak rany wchodze sobie na to forum,żeby od pewnych ludzi odpocząć
                                                i co widze?,że
                                                jedna pani ze swoim słowokiem też tu jest
                                                czy wszędzie musze się na nia natykać?
                                                • of.woman.born Re: Trafiłam do Was dzięk Sork, myslalem,i 05.09.08, 00:17
                                                  ariadna-enta napisała:

> jak rany wchodze sobie na to forum,żeby od pewnych ludzi odpocząć
                                                  > i co widze?,że
                                                  > jedna pani ze swoim słowokiem też tu jest
                                                  > czy wszędzie musze się na nia natykać?

:-) Przepraszam. To chyba moja wina.
    • of.woman.born Widzę, że mój wątek się rozrósł ... 04.09.08, 17:41
      ..pod moją nieobecność. Jakoś dziwnie się z tym czuję (nieswojo?), nie mam
      takich aspiracji. Chciałam tylko wyrazić swoje uznanie dla waszej wobec
      moderacji twardej postawy i powiedzieć, ze trzymam za was kciuki. A chyba
      sprowadziłam na was siedem plag egipskich:-)

Vicky, pozarski..załóżcie sobie nowy wątek, to tu nie jest zabronione. Jakoś mi
      głupio firmować wasze awantury...

z góry dziękuję

• lucyna_n Re: Widzę, że mój wątek się rozrósł ... 04.09.08, 18:19
        porządki to na depresji, tutaj musisz się zdać na łaskę losu
        • anatemka Re: Widzę, że mój wątek się rozrósł ... 04.09.08, 19:20

Lucy, ale mi sie przykro zrobiło po przeczytaniu tego watka. Dla
          większości z nas w realu zycie nie istnieje-bo tak jest przerażajace-
          a te gnojki zabawe sobie z tego robią.
          Cóż, jeszcze trafia w realu na demola któremu głos z ciemnosci
          powie, że ma wyrwac chwasta... ...mam nadzieję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka