klarat 27.04.10, 14:19 A gdzie można zrobić takie drzwi? Bo te między łazienka a sypialnią składają się pewnie z kilku przesuwanych części? Jak one dzisiałają skoro na podłodze nie ma prowadnic? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmpoznan Metaliczne Płytki 11.05.10, 12:19 Czy ktoś mi podpowie jakiej firmy są te metaliczno srebrne płytki i gdzie je można kupić? Tak wyglada moja wymarzona łazienka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Re: Metaliczne Płytki 11.05.10, 23:29 Ja znam włoskie firmy Iris, bardzo fajne. www.architonic.com/pmsht/metal-line-iris-ceramica/1063551 Do kupienia w Warszawie na Bartyckiej i w Jupiterze. Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl Nowoczesne aranżacje łazienek 11.05.10, 15:04 drzwi mają prowadnicę na górze i są na nich zawieszone, w ten sposób nie potrzebują prowadnicy na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
meet_amor_foza Re: Nowoczesne aranżacje łazienek 13.05.10, 08:26 Wystarczy odpowiednia prowadnica u góry (stabilizująca skrzydło drzwi) i można zrezygnować z dodatkowych prowadnic na podłodze. Inspirujące wnętrza Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Nowoczesne aranżacje łazienek 08.02.18, 12:36 Mnóstwo nowoczesnych aranżacji można znaleźć na www.homebook.pl/inspiracje/lazienka . Jest tam mnóstwo projektów do przejrzenia. Jak mamy robić remont łazienki to warto je zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nickfury23 Re: Nowoczesne aranżacje łazienek 29.09.22, 18:12 Hello, many students are suffering from essay writing. Please keep a cool plafthorm that will help : do my essay for me cheap . They often help me and do it with great professionalism because they are often teachers themselves from good universities who know the subject well and do it professionally. I can only recommend them. Odpowiedz Link Zgłoś