Dodaj do ulubionych

Ciekawe meble do salonu

11.12.13, 12:46
Witam interesują mnie ciekawe meble do salonu coś w stylu kolekcji Rossano Mebin
Rossano
najlepiej aby były w jasnym kolorze drewna
Obserwuj wątek
    • stoos Re: Ciekawe meble do salonu 11.12.13, 19:27
      Hmm mysle ze bardzo podobne meble mozesz znalezc w katalogu Bydgoskich Mebli. www.bydgoskiemeble.pl/produkty moze akurat cos Ci sie spodoba jezeli szukasz mebli solidnych.
    • monika.bierkat Re: Ciekawe meble do salonu 27.12.13, 11:26
      podobne meble znajdziesz również w Helvetii Wieruszów, musisz porównać ceny, bo wydaje mi się, że te o których piszesz są droższe, a po co przepłacać
    • julliav Re: Ciekawe meble do salonu 16.02.14, 19:43
      Witam,
      oferuję piękne, unikatowe przedmioty. Proszę o kontakt email:
      www.gallery-sanivia.com@o2.pl pozdrawiam.
    • alan_iska Re: Ciekawe meble do salonu 08.03.14, 20:24
      Może tutaj znajdziesz coś fajnego? www.wirtualnysalonklose.pl/flash/4DL.pl_KLOSE.html
      Ostatnio kupiłam stół rozkładany, a teraz przymierzam się do jednego z podpatrzonych tutaj kredensów... A co do ciekawych kolekcji -obejrzyj K9.
    • agaibogus Re: Ciekawe meble do salonu 12.03.14, 14:23
      Wiele mebli do salonu oferuje sklep bim.pl
      • xxxdbxxx Re: Ciekawe meble do salonu 12.03.14, 23:11
        ostatnio znalazłem coś takiego www.meblomax.net.pl/ kolekcja Torino czy ktoś z Was widział je na żywo
    • monika.bierkat Re: Ciekawe meble do salonu 18.03.14, 11:57
      michał, dokładnie tak, bydgoskie meble to raczej zakup na lata, bo wysoka jakość, a teraz mają promocję do końca marca, gdzie dają pieniądze w gratisie, widziałam na ich stronie
    • jarocki1985 Re: Ciekawe meble do salonu 30.04.14, 08:22
      Polecam meble firmy Bizzarto. Nadają każdemu wnetrzu nowoczesne i komfortowe oblicze. :) www.bizzarto.com/#/0
      • aniakam32 Re: Ciekawe meble do salonu 13.05.14, 13:44
        Jak szukasz dobrych krzeseł to sklep www.centrumkrzesel.pl/ ma sporą oferte
    • sannnderr Re: Ciekawe meble do salonu 05.04.17, 21:12
      Jeżeli mówimy o ciekawych mebelkach to fajne rzeczy możecie upolować na homlando.com/meble-domowe.html Ja ostatnio wyczaiłem mega fajny stolik, a teraz rozglądam się jeszcze za szafkami nocnymi.
    • izunia960 Re: Ciekawe meble do salonu 30.12.21, 11:20
      Widziałam właśnie w takim kolorze jak pani szuka meble od firmy YRKE. Bardzo fajne, sama kupiłam niedawno i jestem zadowolona. Chętnie polecam każdemu.
    • dsv00 Re: Ciekawe meble do salonu 07.01.22, 10:22
      Ja osobiście szczerze polecam te meble do salonu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka