jutka7 07.08.14, 15:16 dzień dobry, ponieważ wiecie wszystko- bardzo proszę o pomoc w namierzeniu tych kafli ze zdjęcia. Zachorowałam na nie i nie wiem gdzie mogłabym je znaleźć. Będę wdzięczna za pomoc :) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiek-kd Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 15:26 ten kształt robi tez "Purpura" byłam, widziałam ;) zamawiając można dobrac dowolnie pigment do betonu - więc i takie otrzymać; niestey pielegnacja tych cementowych kafli jest trudna sama z żalem zrezygnowałam, póki dzieci sa w domu (ryzyko poplamenia olejkiem, pasta do zębów, itd) Odpowiedz Link Zgłoś
4skandi Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 18:45 szukaj pod hasłem płytki oktagonalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_coco Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 19:55 Chyba raczej płytki heksagonalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zjadammisie Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 20:54 Szare kiedyś namierzylam. A takie tez znam tylko ze zdjeć ;( czekam aż ktoś podpowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4skandi Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 21:00 :D oczywiście miss_coco ma rację! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 21:28 dziękuję za wskazówki :) na razie tylko w Purpurze znalazłam możliwość (chyba) zrobienia takich płytek. Może komuś się jeszcze coś przypomni? A jeśli to są płytki cementowe to czy nadają się do łazienki? na ogrzewanie podłogowe i z prysznicem bez brodzika? no nie mogę ich sobie wybić z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjadammisie Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 21:37 Zadzwoń moze do imextop w Gdańsku i Spytaj o hexagonalne. Maja szare- to moze w katalogu sa tez inne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_coco Re: co to za kafle- proszę o pomoc 07.08.14, 22:04 Pod prysznic nadaja sie na pewno www.pinterest.com/pin/20266267046461879/ (pelno jest przykladow na pinterescie), na ogrzewanie podlogowe nie jestem pewna. W internecie napisali, ze tak, ale powiem szczerze, ze nigdy sie z tym nie spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariana08 Re: co to za kafle- proszę o pomoc 14.08.14, 01:09 Na i-budowlany.pl chyba widziałam takie same... albo bardzo podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś