Dodaj do ulubionych

Stylistki 'WO': Magda Kiełkiewicz, Basia Dereń-...

10.12.05, 01:38
Pozwole sobie zwrocic uwage, ze milosnicy kotow NIENAWIDZA na ogol prezentow
w koty: kubkow, fartuszkow, kalendarzy, a juz zwlaszczaq kart. Milosnicy
kotow takie prezenty wstydza sie trzymac na wierzchu, gdzie wszyscy je moga
zobaczyc i uznac milosnikow kotow za ludzi walnietych w glowe i ze zlym
gustem.
Karty - nawet do pasjansa - najlepiej kupowac w tradycyjnych koszulkach, gdyz
wszystkoie inne koszulki przeszkadzaja karciarzom w skupieniu. There!
Obserwuj wątek
    • mistrz_ip Re: Stylistki 'WO': Magda Kiełkiewicz, Basia Dere 16.12.05, 13:16
      eeee tam. ja tam uwielbiam wszystko z kotami a szczególnie biżuterię-różne
      odmiany kotków na kolczykach;-)
      • 76kitka Re: Stylistki 'WO': Magda Kiełkiewicz, Basia Dere 16.12.05, 13:28
        mój mąż zyskał w pracy przydomek kot, kupili Mu nawet kubez z napisem Kocio, z jakiejś tam okazji dostał dwie drewniane figurki kotów, które przyczepili Mu jako wizytówke na drzwiach :)
    • lilith.b skrzydła anielskie 09.12.06, 14:46
      Te skrzydła anielskie są super. Tylko gdzie je kupić? Szukałam na necie trochę i
      nie znalazłam. Mieszkam w Katowicach, nie mam pojęcia gdzie w okolicy jest This
      & That. Czy ktoś może wie?
      Z góry dzięki
      • ilekobietamalat Re: skrzydła anielskie 14.12.06, 14:43
        www.thisandthat.pl/
        ale moim zdaniem te skrzydla sa b. tandetnie wykonane (trzmalam je w reku,wiec
        wiem;))) i o wiele latwiej, przyjemiej i napewno duzo taniej bedzie je zrobic.
        bo jest to tylko ksztalt wyciety z kartonu, szarego,nawet nie pomalowanego na
        bialo, i przyklejone do tego piora, i biala 'majtkowa' gumka,czy tasiemka nie
        pamietam juz dokladnie.
        ja torebke piorek na gieldzie kwiatowej kupuje za 2zl.

gdybym chciala robic takie prezenty jak gw proponuje,to bez 2tys. w portfelu
        nie powinnam w ogole wychodzic z domu:)) a ja za jakies 300 zl zalatwilam cala
        rodzinie i znajomych;)) domowymi sposobami;)
    • yhyhy Stylistki 'WO': Magda Kiełkiewicz, Basia Dereń-.. 22.12.06, 12:32
      bardzo pieknie!tylko,ze mieszkajac poza wawa nie mozna zdobyc powiedzmy baletek
      z welny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka