redakcja 20.12.06, 14:16 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestemnanie Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 20.12.06, 14:36 tak. nie wydziwaczone i przyjazne. Odpowiedz Link Zgłoś
kotosz TAK 22.12.06, 15:20 Tak za konsekwencję i odpowiadający mi styl. Podoba mi się. Cały czas obserwuję, jak nabiera smaczku. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 20.12.06, 14:41 TAK Chyba tylko do półek w ścianie moge się przyczepić, bo ich akurat strasznie nie lubię. Ale reszta super, mieszkanie ma swój klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
anirac TAK!!! 20.12.06, 16:08 zdecydowanie tak - konsekwentny klimat i piekne meble :) Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 20.12.06, 16:44 TAK. Ładnie, bez szaleństw i bezpretensjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 20.12.06, 18:43 Tak, mimo kilku niepasujących mi elementów Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: tak tak tak! 20.12.06, 22:40 tak, parę rzeczy nie do konca mi sie podoba. np: kolorystyka lazienki, wneki w sciance, ale ogól jest bardzo spójny - tak Odpowiedz Link Zgłoś
e-kraajanka Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 21.12.06, 09:24 Tak!!! Bardzo ładne mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
laura776 Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 21.12.06, 10:58 Tak!!!!! Mieszkanko urządzone w dobrym,wyrafinowanym stylu.Gratuluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fridaa Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 21.12.06, 11:16 spokojne, przyjazne, bezpretensjonalne- TAK Odpowiedz Link Zgłoś
tigerrro TAK 22.12.06, 11:10 Bardzo przyjemne i przytulne wnętrze. Widać, że właściciele wydali dużo pieniędzy na jego urządzenie, ale nie poszli za nowoczesnym beznadziejnie surowym i minimalistycznym trendem. Jak najbardziej TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie ładne ale NIE. 05.01.07, 15:49 ot mieszkanie. ma styl, jest starannie urzadzone, jest naturalne bo widac bledy przy ogolnej starannosci...niby fajnie i przyjaznie. ale robi wrazenie mieszkania starych, znudzonych piernikow. za grosz szalenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 21.12.06, 22:04 Wystrój mieszkania przemyślany i konsekwentnie zrelizowany: TAK Odpowiedz Link Zgłoś
penelope-ja Tak 22.12.06, 09:54 Jak dla mnie - zmieniłabym całkowicie łazienkę, ale cała reszta sprawia przyjemne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
decorella Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa Eli.. 22.12.06, 12:18 NIE. Widać, że ktoś pomyślał zanim wniósł meble i owszem, ale.... nie ma w tym serca. Wnetrze wyglada jak niezamieszkane - fotki równie dobrze mogłyby pochodzić z salonu meblowego, duszy brak. Może gdyby były kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
margo125 Tak 22.12.06, 12:44 Ladne, przmyslane i konsekwentne kolorystycznie mieszkanie, z tgo co widze za rozsadne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
jkrukar Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa E 25.12.06, 20:12 Tak - jest ładnie urządzone, meble chyba drewno lite i to jest b. ważne. Pozdrawiam. JK. Odpowiedz Link Zgłoś
blue25 Tak 27.12.06, 10:28 Lubię ciemnobrązowe meble i kolorystykę stosowaną w mieszkaniu, lubię sofę oraz szafka i stoliki nocne w sypialni. Z drugiej strony nietrudno ładnie urządzić mieszkanie pięknymi palisandrowymi i tekowych meblami ;-) Uważam, że różowe poduszki na sofie to pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś