redakcja 09.01.07, 11:39 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woodpecker_from_mars Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa M 09.01.07, 15:48 TAK za sporą konsekwencję Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa M 09.01.07, 15:55 pomijając fakt, ze ani bambus ani tym bardziej otoczaki nie należą do moich ulubionych elementów wykonczeniowych, mieszkanie ciekawe i spójne. bardzo ładna łazienka (mogłoby troche wiecej je widac) ogólnie (biorac niestety poziom innych prezentowanych mieszkan) - TAK Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in Nie 09.01.07, 16:05 Jest w konkursie takie mieszkanie "greckie". To jest analogia, tylko że w innym klimacie. Za dużo większą kasę i z większym smakiem. Oryginalność na siłę. Łazienka zapowiada się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri TAK! 09.01.07, 16:07 Przemyślane i przyjemne. Największy plus za kuchnię i łazienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fridaa Re: TAK! 09.01.07, 17:33 tak, poniewaz to mieszkanie jest rzeczywiscie inne od pozostalych,chociaz nie lubie elementow bambusowych, uwazam, ze mozna w obliczu tego, co zostalo zaprezentowane we wnetrzach konkursowych spokojnie uznac je za oryginalne, majace swoja dusze i nie chodzi tu o moja pelna akceptacje poszczegolnych jego detali Odpowiedz Link Zgłoś
chat-bleu NIE 09.01.07, 21:32 Preladowane ozdobami. Glosniki nad drzwiami jak na dworcu. Podswietlany stol? Pelno jakis ozdobek, sztuczne kamienie na scianach. Nie ma dla mnie zadnej spojnosci. Kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
margie sama nie wiem, moze malutkie, slabe tak? 09.01.07, 21:46 mialo byc na bardzo tak, bo kuchnia swietna, oryginalne meble, fajna ( chyba?) lazienka, ciekawa futryna, ale nie bo w sumie przeladowane, chyba za male do takich duzych form, stol niepotrzebnie zbajerzony podswietleniem, a gwozdziem, a w zasadzie kamieniem do trumny, sa te otoczaki w przedpkoju. Zupelnie besensowny pomysl. No i nie moge sie zdecydowac- kicz zamierzony czy tak poprostu wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
soledag Re: tak 09.01.07, 22:23 za bambusy, ladne meble w kuchni, fajna lazienke i piekne dechy na podlodze. i bulaj:) za brak paskudztwa ogolnie... paradoksalnie na tak, mimo ze nie znosze takiej ilosci halogenow, halogenikow i podswietlanych stolikow, a takze przeladowania malej przestrzeni i budyniowatych kolorow. mimo tego, mieszkanie sugeruje przyjemna atmosfere. i jest oryginalne, co by nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
t.he Pół na pół 10.01.07, 00:05 Kamienie, bulaj i panelowe dechy zdecydowanie nie. Klimat detali fajny, niektóre wręcz ładne, konsekwentnie przeważnie, ale rozmiary sprzętów nie do tej powierzchni i w rezultacie uczucie klaustrofobii. To jest spory feler dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Nie 10.01.07, 08:02 Gospodarze prawdopodobnie chcieli dobrze i tymi dobrymi chęciami wybrukowali sobie przedpokój do jakiegoś piekiełka na palach w bloku. Dla mnie (z całym szacunkiem) nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
neo521 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa Mag.. 10.01.07, 08:12 TAK. Fajny, przyjazny klimat. Oryginalne pomysły. Doceniam własną inicjatywę co do wykończeń i projektów, a nie zdawanie sie na łaskę i wyobraźnię architekta wnętrz. Łazienka- zapowiada sie interesująco, zachowana konsekwencja ze stylem wykończenia reszty mieszkania, w obecnych czasach praktyczna dla aktywnych i zapracowanych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
annika-ja TAK 10.01.07, 08:18 Mam parę "ale" - te otoczaki na przykład, ale też duż jest fajnych elementów, przede wszystkim widać, że urządzanie mieszkania dla właścicieli jest frajdą, a nie efektem paru wypraw do hipermarketu budowlanego. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 10.01.07, 14:51 Nie, bo połączenie otoczaków, bambusa, halogenków i krowich dzwonków, oraz mnóstwa innych niesharmonizowanych (chociaż "trendy")elementów wywołało u mnie ostry niepokój estetyczny. Kicz bez wdzięku. Łazienka niewygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Państwa M 10.01.07, 15:22 pomimo oryginalności, kilku ciekawych elementów - to za przeładowanie pomysłami jestem na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
halina91 TAK 11.01.07, 19:52 Dobrze przemyślane mieszkanie. Uroczy stół podświetlany (niezły pomysł). Zdecydowane TAK Odpowiedz Link Zgłoś
pani_rosomak Re: nie 17.01.07, 02:02 Łojezu, nie!!! kolejni miłośnicy kamieni na ścianie. Za to powinni karać administracyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
angellike TAK 18.01.07, 10:24 Tak za łazienke i za konsekwencję. Otoczaki bardzo na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
imka1 NIE 19.01.07, 12:48 łazienka zapowiada się rewelacyjnie, elementy kuchni rowniez swietne. nie odpowiadaja mi wmurowane otoczaki,nie rozumiem fascynacji bambusem. Wiszące nib-ozdóbki w złym guście.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone NIE 26.01.07, 20:47 Mieszkanie w bloku przerobione na tajska chatke dla turystow wyglada smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka4 Tak 28.01.07, 01:23 nie mój klimacik, ale ma w sobie coś, mieszkanie z własnym "czyimś" pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax NIe 30.01.07, 19:27 Przypuszczam ze miało być etnicznie i naturalnie. Ale mnie się nie podoba; za dużo otoczaków i "rur" bambusowych. Odpowiedz Link Zgłoś