redakcja 15.01.07, 11:45 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie NIE 15.01.07, 13:02 noo, luksfery w lazience jako wystroj przypominajacy Egipt, taaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: NIE 15.01.07, 16:17 Jak to, przecież w Egopcie jest Luksfer. Ze słynną Światynią Luksferską. Żeby takich podstaw światowej kultury nie znać, wstyd margie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE! 15.01.07, 14:08 Rozpaczliwa próba stworzenia jakiejś fantasmagorii luksusowego loftu, tajemniczej przestrzeni wizualnej zakończona kompletną klęską. Nagromadzenie i rozmieszczenie sprzętów, źródeł światła i luksferów powoduje haos i niepokój. Witraż oprawiony w typowe, blokowe drzwi robi żenujące wrażenie, ale drugi, przykuty łańcuchem do ściany domagający się naturalnego światła jak więzień w lochu - to już prawdziwy wyrzut sumienia. Odnosi się niepohamowane wrażenie, że jedyną szczerą wypowiedzią aranżacyjną w tym wnętrzu jest krasnal na kinkiecie. Szkoda, że właściciele nie poszli dalej w tym kierunku. Wnętrze nadal być może nie byłoby konkursowe, ale może choć trochę bardziej strawne dla zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: NIE! 15.01.07, 15:23 NIE. nowoczessnie mialo byc ? z tymi kaflami na podlodze w kuchni, z tymi witrazami ? znowu bez wyczucia zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: NIE! 15.01.07, 16:05 niestety, widac po bierzniku,krasnalu itd , ze mieszkanie nie gra z prawdziwym gustem wlascicieli. To tak jakby tam byli za kare... Odpowiedz Link Zgłoś
nzuri No, nie, niestety 15.01.07, 17:45 Podzielam wcześniejsze opinie. Dodatkowy minus za nieostre zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: Nie 15.01.07, 18:37 Wrazenie ..... bez zupelnego ruchu powietrza, zadnych okien nie widac, tylko swiatla & luxfery , ....ktore wrecz odstraszaja. Ponadto, zalaczono bardzo nie profesjonalne zdjecia i ujecia, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Astr 15.01.07, 18:49 NIE. Do komenarzy powyżej dopisuję jeszcze ustawienie kanap - kalustrofobicznie zamykające przestrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone NIE 15.01.07, 22:58 Aczkolwiek bardzo prosze o zdjecie tego "podswietlanego cieku wodnego", bo normalnie nie spoczne, poki tego nie zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: NIE 17.08.07, 23:09 Wilmo, że tak sobie pozwolę na małą praywatę, ale Twoje komantarze dają mi niezmiennie wiele radości, nawet dzisiaj po dość kiepskim dniu spowodowałaś mój nerwowy nieco (wpływ dnia) ale jednak rechocik :)) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa nie 16.01.07, 08:43 staram sie nie krytykowac wnętrz bo gusta sa różne, zdecyduje jury :) ale zawsze bede się czepiać bałaganu i niestaranności, tu niestety nie poswięcono wystarczająco dużo czasu na samo zrobienie zdjęć, jak można wysyłac na konkurs "poruszone" nieostre zdjecia??? żenada Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 16.01.07, 11:18 NIE. To takie przykre, że efekt jest zły, bo widać ambicję, starania i własnoręczny wkład dekoratorski, jednak niestety o słabej wartości artystycznej. Nasuwa się myśl, że może lepiej dać spokój i z korzyścią dla otoczenia zająć się czymś innym. Zaanonsowanego "podświetlonego cieku wodnego" nie dostrzegłam, może to i lepiej, bo wystarczył mi widok tzw. "bieżników" na stołach, stanowiących hybrydę ściereczki do naczyń i stuły. Oraz nadmiar luksferów faraońskich. Kuchnia groźna, utensylia metalowe wyjałowione i przygotowane już do operacji. Natomiast bardzo podobają mi się sztruksowe kanapy i podłoga w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
llogara NIE 16.01.07, 13:23 nie, za luksfery, stalowe dodatki w kuchni, podśeitalen witraże, kinkiety. Całośc fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu16 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Astrid.. 17.01.07, 16:20 TAK - calość subtelna, pachnie luksusem. Podoba mi się lączenie stylów - a witraż nadaje klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in Nie 17.01.07, 18:52 maxiu16 napisał: > TAK - calość subtelna, pachnie luksusem. Podoba mi się lączenie stylów - a > witraż nadaje klimatu Raczej pachnie luksferem. Jakich stylów? Mieszkanie jest bezstylowe. Pomieszanie z poplątaniem. Lampy i kinkiety, każdy z innej parafi. I bynajmniej nie jest to eklektyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
pentelka5 NIE 18.01.07, 13:19 głównie za kanapę z widokiem na ścianę! I za luksfery w dużej ilości! Odpowiedz Link Zgłoś
imagirro nie 20.01.07, 16:31 witraże, w dodatku podświetlane (koszmar!), pustaki szklane, cała reszta także niczym nie imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera NIE 21.01.07, 21:47 kuchnia moglaby uchodzic za udana, niestety luksferowe sciany oraz posadzdzka przekreslily wysilki wlascicieli. Z salonem jest podbnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amitolotto Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Astr 23.01.07, 10:34 NIE. ZA brak duszy w tym mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajcilas Re: TAK. 01.06.07, 22:54 Muszę przyznac,że bardzo podoba mi się mieszkanie państwa Habrynów.Mało w nim troszke naturalnego światła ale niekonwencjonalne rozwiązania,jest trochę tajemniczo i ekscytująco.Jestem bardzo ciekawa jak mieszkanie wygląda w realu.KADJAS Odpowiedz Link Zgłoś
artleks TAK 27.01.07, 18:13 Dobry dobór kolorystyki - umiejętność lączenia stylów. Odważnie ale efekt pozytywny. Plus za witraże - które obecnie są na topie Odpowiedz Link Zgłoś
trojan90 Re: TAK 09.02.07, 22:47 artleks napisał: > Dobry dobór kolorystyki - umiejętność lączenia stylów. Odważnie ale efekt > pozytywny. Plus za witraże - które obecnie są na topie Zgadam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Astr 28.01.07, 21:43 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
kandela1 Nie 30.01.07, 08:57 Dlaczego kanapa w salonie stoi "twarzą" do ściany. Krasnoludka zdjąć! Jakoś za dużo luksferowego szkła... Odpowiedz Link Zgłoś
shirley74 Nie 30.01.07, 15:55 Jednak nie. Pomimo ze całkiem niezłe w porównaniu z innymi wnętrzami bez gustu, to jednak coś mi tu nie pasuje (witraze??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arabella15 nie 06.02.07, 12:18 Nie. Za to zdecydowany zwycięzca w konkursie na to, ile luksferów można zmieścić w jednym mieszkaniu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Ani TAK ani NIE 08.02.07, 22:00 Tak - mily pokoj dzienny, kuchnia. Nie - lusfery w jadalni, kacik sniadaniowy w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś