korniz 08.06.07, 21:10 Macie pomysły?Pokój ma 8 m2.Nie ma w nim mebli ,są tylko fotele stolik kwiat,jest też komputer ale będzie przeniesiony do innego pokoju.Nie chcę z niego robić magazynu.Jakie może spęłniać zadanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerrykot1 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 11.06.07, 15:57 pokój do pracy (szycie, prasowanie), biblioteka, pokój gościnny, pokój zabaw dla dziecka, mini-siłownia, sypiania dla psa, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_julia_m Re: wolny pokój co w nim zrobić? 12.06.07, 14:01 wynajmij studentowi:) ja bym sobie wstawiła sztaluge i wogole mini pracownie zrobiła. a tak to może pokoj do pracy a w roku jakas kanapa rozkładana dla gościa?to sie zawsze przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 14:19 Koci pokoj... 2-3 duuze drapaki, drabinki, hamaki i wszystko co uwielbiaja koty :) Odpowiedz Link Zgłoś
dekoratorwnetrz.pl Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 14:31 Mysle, ze biblioteczka, to najfajniejszy pomysl, jakas lampka, poczytac gazetkę, kawkę wypić, bedziesz zadowolona; - Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasta1 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 14:46 nic nie wstawiać, medytować :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wolny pokój co w nim zrobić? 16.06.07, 00:43 ja bym sie pod tym kocim pokojem podpisala:) Odpowiedz Link Zgłoś
bridger5 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 16:20 Serwerownia. Wejdzie z pięć szaf i agregat. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurmazurro Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 14:56 A może pomyśl o pokoju, w którym bedzie można oderwać sie od codzienności? Jakiś sprzęt grający, wygodny fotel do czytania, ciepłe światło. Jakaś wygodna kanapa i ciepły kocyk, parę roślinek i już można zapomnieć o pracy, zmęczeniu i kłopotach - choćby na godzinkę. Do tego zapachowa świeczka i przedsmak raju masz u siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 15:17 pokoj do wymarzonego seksu..... a w nim nic praktycznego, tylko sama fantazja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stado_wilkow Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 16:26 zamoruj drzwi i nie masz pokoju ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 19:16 Najlepiej sprzedać na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt666 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 20:19 Ja bym zrobił odwrócony pokój. żyrandol na podłodze. Obrazy do góry nogami. Dywan na suficie itp. Kładziesz siena podłogo-suficie i czujesz że latasz:) Pięknie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 21:11 oczywiscie garderoba - marzenie wielu kobiet. OOO jak ja bym chciala miec wolny pokoj i urzadzic tam garderobe Odpowiedz Link Zgłoś
ewaeva Re: wolny pokój co w nim zrobić? 15.06.07, 13:01 Dlaczego żenująca??? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
miki566 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 13.06.07, 22:07 Biblioteka, domowe biuro, pokoj goscinny, sypialnia, garderoba itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 zrób basen 13.06.07, 22:14 zrób basen i wynajmuj sąsiadkom - wode możesz zmieniać raz na tydzień zeby obnizyc koszty Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b pokój do relaksu 14.06.07, 00:11 Ja bym przeznaczyła taki pokój na relaks. Dywan, kupe poduszek i poduch, może cos innego na czym wygodnie było by się rozłożyć i relaksować, seksować, medytować itp. Pomaluj ściany na jakis stonoway kolor. Ja sama będę mieć kiedyś taki pokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smikor Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 09:34 Zamienić mieszkanie na o 1 pokój mniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
majicahr Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 11:08 a może mini siłownia? jakiś rowerek czy orbitrek, mata do brzuszków i jakiś sprzęt grający, żeby umilić czas ćwiczeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
foiegras Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 12:38 pokoj moglby byc garderoba. na jednej tronie lustra na drugiej szafy, buty itd... moglbybyc "niepokojem" ; na przemyslenia, yoge itd trzeb acos z nm zrobic bo znajac zycie moze skonczyc jako graciarnia Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Moze wpierw jedna koza, potem druga ... 14.06.07, 14:52 Zwierzaki nie sa wymagajace, a zadowolenia duzo. Poza tym mleko i sery. Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Ja chętnie wezmę ten pokoik.. 14.06.07, 15:24 bo nam właśnie takiego jednego brakuje :) a ja wykorzystałabym go najcgętniej na pokój komuterowy albo na garderobę, hmm na magazynek szkoda ale tez by się przydało, i jeszcze mozna go połączyć z innym i mieć jeden duży, albo - zależy co robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 16:08 możej jestem praktycza (proza życia), ale zrobiłabym niego miejsce na garderobe z praktycznym kącikiem na prasowanie (do tego oczywiscie sprzet grajacy) ale niektóre powyzsze pomysły były baaardzo interesujące! Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 18:52 pokoj dla gosci, gabinet, biblioteka, pokoj awaryjny na czas klotni - mozliwosci jest mnostwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
malutki_kwiatusek wynajmij!!!! 14.06.07, 20:17 ;) jakieś fajnej lokatorce hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: wolny pokój co w nim zrobić? 14.06.07, 23:39 wyburz ścianę(y) i powiększ któreś z pomieszczeń obok... Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 15.06.07, 10:36 garderoba , toaletka i miejsce na wszystkie kremy , malowidła , biżuterie.... Albo pokój zabaw dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 16.06.07, 09:37 już chyba wszystkie wszystkie propozycje padły. Napisz co wybrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wolny pokój co w nim zrobić? 16.06.07, 18:01 a nie mozna jakies sciany zburzyc i powiekszyc inny pokoj? albo zrobic pokoj kapielowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
pasmanteria11 Re: wolny pokój co w nim zrobić? 17.06.07, 09:13 Załóż działalność i zamelduj tam swoją wysokodochodową firmę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerrygold BUDUAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:41 Tylko i wyłącznie. Szezlong, toaletka, sekretarzyk...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: wolny pokój co w nim zrobić? 18.06.07, 10:32 może wsadzić tam gniazdo żmij... pokój dla Ciebie i zarazem problem z nim, przestanie istnieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuperverke Re: wolny pokój co w nim zrobić? 18.06.07, 12:13 Proponuję wyburzyć ścianę z oknem i zrobić taras widokowy. Bardzo przyjemnie: poranne słońce, taras, kawa, gazeta, spokój już się rozmarzyłem... idę na taras Odpowiedz Link Zgłoś