molokai10 21.08.07, 10:35 Nie moge sie zdecydowac :( mialy by byc w kolorze kremowym lub ewentualnie jasnym miodowym. fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,67782180.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 21.08.07, 12:47 moim zdaniem ta pierwsza jest jeszcze do przyjęcia, ale to tak na zasadzie mniejszego zła Odpowiedz Link Zgłoś
0_21ania Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 21.08.07, 13:35 witaj;) Każda z wybranych przez Ciebie kanap jest zupełnie inna... Dużo zależy od tego pod jakim kątem ją wybierasz-bo to jest bardzo ważne i ułatwia podjęcie decyzji... pierwsza jest najbardziej klasyczna i do tego bardzo jasna tapicerka co wiąze sie z czestym czyszczeniem... Na Twoim miejscu zastanawiałabym się między drugą a ostatnią-ta ostatnia jest najbardziej funkcjonalna z tych wszytskich i moim zdaniem najlepsza-ciemniejsza tapicerka bardziej praktyczna... kolor taki pasowałby do wielu wnętrz a fason nada nieco elegancji- mimo prostego fasonu. Także ja polecałabym jak najbardziej te ostatnie mebelki.Myślę ,że byś nie pożałowała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 24.08.07, 11:26 tylko pierwsza, pozostale maja okropne pseudo boki, ktore traca stylistyka przelomu lat 80/90 Odpowiedz Link Zgłoś
molokai10 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 25.08.07, 12:47 Uparłam sie na te ostatnie jak osioł bo maja duzo funkcji (rozkladaja sie oparcia - podwyzszaja, siedziska sie klada jak lezak) ale moze rzeczywiscie klasyczne beda lepsze. Poswiecili byscie te wszystkie bajery na koszt lepszego klasycznego wygladu? fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,67782180,67993453.html Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 25.08.07, 13:53 jak dla mnie te kanapy zajmują masę miejsca, są bardzo przekombinowane i wydają się mało wygodne; wole proste formy i jak juz musisz to ostatnia biała Odpowiedz Link Zgłoś
molokai10 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 25.08.07, 23:39 d.blue napisała: > jak dla mnie te kanapy zajmują masę miejsca, są bardzo > przekombinowane i wydają się mało wygodne; wole proste formy i jak > juz musisz to ostatnia biała no wlasnie... akurat mam mozliwosc kupic je okazynie - dlatego sie upieram przy tych modelach, które przesłałam. no to co myslicie? Zrezygnowac z ulepszen na koszt czystej formy tych ostatnich? fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,67782180,67993453.html Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 26.08.07, 14:13 po prostu musisz szczerze sobie odpowiedzieć czy będziesz korzystała z tych wszystkich jak napisałaś ulepszeń... ja myślę, że te wszystkie bajery to przesada -wyciagane podnóżki i oparcia- to nie dla mnie, ale to sa meble dla ciebie więc sama zdecyduj; uważam , że kanapa powinna mi się podobać, być wygodna i ewentualnie rozkładana do spania -to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
chuda321 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 27.08.07, 14:33 A co powiesz na takie modele? Z tego co wiem to maja również kolory kremowe i miodowe :) Bardzo wygodne mebelki-gorąco polecam. www.meblokomfort.pl//more_photo.php?model=chess&show=2 www.meblokomfort.pl//more_photo.php?model=rovigo&show=1 Odpowiedz Link Zgłoś
molokai10 Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 27.08.07, 15:56 Bardzo ładne jednak z pewnych wzgledow moge wybrac jedynie meble z oferty tej, ktora przedstawiłam... To jak myslicie- zrezygnowac ze wszystkich bejerów na koszt klasycznej elegancji w takim wydaniu jak np te ostatnie w linku ponizej? fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,67782180,67993453.html Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kanapy- jakie wybrac- doradzcie! 28.08.07, 16:48 Szczerze powiedziawszy nie podobaja mi sie te zaglowko - poduszki po bokach, jakos to tak brzydko wyglada. Swoja droga - dlaczego chcesz wypoczynek z Eko(skory ) ? Ja bym odradzala, sama mam i teraz bym sie w zyciu nie zdecydowala na taki material obiciowy. Odpowiedz Link Zgłoś