Dodaj do ulubionych

Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać?

30.04.08, 18:41
Potrzebuję kanapy/narożnika w skórze + meble do salonu.
Kanapa max. 8-9 tysięcy.
Proszę o podpowiedz, gdzie pojechać.
Dodam, że nie interesuje mnie Black Red White, Conforama itp, a
takze nie najwyższa półka ;)
Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • i_ja_tez Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 02.05.08, 13:15
      Podpowiecie cos?
      • mateusz.30 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 02.05.08, 13:50
        witam, mogę zaproponować CH MEGA MEBLE AL. Jerozolimskie 200. pracują dziś do
        godz.17. i w niedzielę od 11-17 godz.mają dosyć fajne meble skórzane. pozdrawiam.
        • i_ja_tez Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 02.05.08, 19:18
          Dziękuję.
          A czy tam są meble różnych producentów?
    • poczesia Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 12.05.08, 20:09
      Ja tez poszukuje mebli i mam zaliczona "Agata meble" Al.Krakowska,
      Janki,MegaMeble- Al.jerozolimskie 200,Jupiter na Towarowej,Kler na
      Pulawskiej , Domoteka na Targowku,Meble na Ursynowie -KEN i
      B.Bartoka,Reguly i Al.Jerozolimskie 262.Wszystko objechalam i ciagle
      jestem niezdecydowana....
      • malypieniadz Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 18.05.08, 12:14
        Jestem również na etapie poszukiwania eleganckich, ale wygodnych mebli do salonu i właściwie już wybrałam. Bardzo dużą ofertę mają w "witku" w łomiankach, meble w umiarkowanej cenie, duży wybór kanap ale nic poza tym. wypoczynek w skórze : kanapa (3) ze spaniem, sofa (2) i fotel z tzw relaksem w skórze około 9-10 tysięcy. Super wybór kanap jest także w sklepach na białołęce. Dojazd: ulicą modlińską cały czas prostą jadąc od warszawy, dojeżdżamy do ratusza dzielnicy białołęka i praktycznie na przeciwko po prawej stronie są dwa duże sklepy meblowe, widać je jadąc modlińską. Dodam jednak, że w sklepie bliżej ratusza nie ma aż tak ciekawych mebli niż w tym nieco dalszym (jakieś 100 metrów dalej). Proszę też uważać na ceny- znalazłam identyczny zestaw w łomiankach i tam na białołęce, z tym że na białołęce o 1000 zl droższy!
        Generalnie polecam odwiedzenie tych sklepów, można coś dla siebie wybrać, a dodam że zwiedziałam chyba wszystkie sklepy w warszawie.
        powodzenia :)
        • ernbob Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 11.10.13, 23:13
          Nie wiem czy opieranie się o firmy takie jak witek, brw jest dobrym pomysłem.
          Ja radzę zerknąć na ul. Towarową, duże centrum handlowe, a w nim firma, której już kiedyś zaufałem i tego nie żałuję ani trochę. konkretnie chodzi mi o salon Vieri Divani. Mam od nich zestaw wypoczynkowy oraz meblościankę. Patrząc przez pryzmat tanio nie było, ale trochę poszanowania dla mebli i chyba wyszedłem na tym korzystnie ;D
          • lucybacz82 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 04.03.15, 13:25
            Potwierdzam. Też kupiłam narożnik w firmie Vieri Divani (widzę, że niektórzy mylą ich nazwę z innymi firmami). I złego słowa powiedzieć nie mogę. Zrobili mi projekt mebla gratis w niestandardowym wymiarze. Nie musiałam za to nic dopłacać. To jest ich największa zaleta, że robią wszystkie swoje meble w dowolnym wymiarze, także można dopasować sobie mebel do swojego wymiaru. No mają naprawdę dużo tkanin chyba kilkaset. JA akurat wybrałam tkaninę zmywalną Carabu i super rzeczywiści się czyści. Dostawa i wniesienie były też gratis. Spanie jest w narożniku wygodne można je zobaczyć na ich filmikach na you tube. Także polecam z czystym sumieniem:) www.youtube.com/watch?v=kJwq9wKcC00
            • albertma Vieri Divani Warszawa - opinia 05.03.15, 16:30
              Ja mam sofkę Experience od Vieri Divani (faktycznie niektórzy mylą z nimi inne podobne z nazwy firmy) i jestem z niej bardzo zadowolony. Długo szukałem po necie firm zanim kupiłem. Zależało mi żeby wiedzieć jak jest zbudowane siedzisko (z czego) i ku mojemu zaskoczeniu prawie u żadnego producenta nie znalazłem tych informacji. Firma Vieri Divani jest tu dużym wyjątkiem. Nie dość, że szczegółowo to opisują na stronie to jeszcze w siedziskach mają po 7 albo i więcej równych warstw. Mi na tym zależało bo mam tapicera znajomego i mówił mi, że to w sofie jest najważniejsze, żeby się nie rozleciała po kilku miesiącach. Dlatego polecam. Trole niech piszą konkrety bo jak czasami ktoś tak bez sensu pisze a nawet nie widział i nie ma to mnie szlak trafia!
              • ewelingrom80 Re: Vieri Divani Kraków - opinia 09.03.15, 12:04
                Ja akurat kupowałam w Krakowie, ale zajefajne mebelki. Mam od nich narożnik comfort i jestem happy. Piękny z wyglądu idealnie proporcje. Mistrzostwo świata. Super się rozkłada maja filmik na you tubie to można sobie zobaczyć samemu. O firmie wiem tyle, że jest z Polski i chyba bardzo stara z tego coś tam wyczytałam w komentarzach. Mam ten narożnik od roku i wszystko gra także póki co polecam:)
        • malggggosia87 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 27.10.14, 10:18
          Często korzystam z salonu meblowego agata więc mogę go polecić. Mają duży asortyment i meble różnych producentów co jest ogromnym plusem. Moim zdaniem mają także konkurencyjne ceny więc można tam coś dla siebie znaleźć. Pozdrawiam ;)
    • kati.1 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 19.05.08, 23:08
      ja proponuję salony i kolekcje VOX, bardzo ładne, stylowe,
      jdnocześnie różnorodne, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie,
      a przede wszystkim trwałe i na lata. teraz mają bardzo ładne kolekcje
      www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/ a na stronie znajduje się
      też informcja o salonach
      • pinezka84 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 27.05.08, 08:53
        www.mebelplast.com.pl/ bardzo atrakcyjne ceny moja wymarzona w lepszym
        materiale 4tyś
    • gosicek Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 05.06.08, 09:53
      Ja polecam meble Emilia na Cybernetyki. Też szukałam kanapy i muszę
      przyznać, zę ceny mieli konkurencyjne w porównaniu do Witka w
      Łomiankach, a wybór też całkiem niezły.
      • bjoork Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 05.06.08, 11:25
        ja polecam BoConcept - mają bardzo dobre i fajne mebelki na
        zamówienie
        adresy znajdziesz na ich strnie :)
    • najlepszy-ania Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 04.02.09, 11:04
      Polecam salon meblowy firmy Meble WAJNERT, w domu meblowym Agata ( Aleja Prymasa Tysiąclecia 79 )Sama urządzalam mieszkanie korzystając z asortymentu tej firmy i jestem bardzo zadowolona, polecam.
    • jarka63 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 04.02.09, 15:16
      Domoteka na Malborskiej.
    • lizzy1980 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 05.02.09, 11:43
      Ja równiez polecam Dom Meblowy Agata, i mieszczący się w nim salon Meble WAJNERT. Duzy wybór, miła obsługa... A co do asortymentu to sprawdz na www.wajnert.com.pl
      • andzia_78 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 14.02.09, 17:58
        ja kupiłam meble w krakowie w sklepie opusm, ale piszą na stronie,
        ze mają oddział w warszawie na bartyckiej, więc możesz tam
        zaglądnąć. Mają ładne stylowe meble i duży wybór. powodzenia!!!
      • baska1982 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 07.09.09, 18:07
        ja polecam manufakturamebli.com
    • allija Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 28.07.09, 01:20
      a ja jestem ciekawa po co dominika wyciąga wątki sprzed przeszło
      roku, tamta osoba pewnie dawno zapomniała, że kupowała meble.
      Chyba że sama/sam/ jest tym przedstawicielem co to dojeżdża.
      • blondwbieli Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 27.12.14, 17:58
        Mieszkam od niedawna w Warszawie i swóje mieszkanie urządzałam właśnie z pomoca salonu Agata Meble. Bardzo jestem zadowlona. Polecam!
    • chacarron_macarron Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 28.10.14, 13:01
      agata meble!
      • malwena89 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 15.06.15, 17:27
        Moim zdaniem w Warszawie najlepszy wybór mebli można znaleźć w Agacie. Cenowo również jest bardzo atrakcyjny.
        • moni808 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 06.07.15, 08:58
          Fajny salon meblowy jest na Grochowskiej - Odysea Meble. Kupowałam tam ostatnio sofę, elegancko mi doradzili jaką dobrać. Widać, że solidna i z gwarancją 10 lat.
          www.odyseameble.pl/opis/modalto-10-lat-gwarancji/
    • angie.angie Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 25.09.15, 18:33
      polecam wybrać się do IWC meble, meble w bardzo dobrym guście i wysokiej jakości, mam skórę w salonie i bardzo dobrze się sprawdza
      • jamajkaa5 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 21.10.15, 15:23
        angie.angie - tam można sobie samemu wybrać obicie mebli, nie? ktoś znajomy ostatnio opowiadał mi o tym sklepie. chyba się wybiorę, bo strasznie lubię jak mam opcję "personalizowania" produktów :)
        • wygodnis Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 22.10.15, 09:35
          Ja chciałem polecić mały salon meblowy w Jankach firmy Bostonsofa. Mają fajne ceny, dużo sprzedają przez neta i na allegro a tam mają punkt jak ktoś jest z Warszawy żeby sobie meble obejrzeć na żywo. Ja znalazłem fotel z relaksem na allegro ale nie chciałem kupować czegoś do siedzenia po zdjęciach. Minus taki że mają praktycznie cały salon tylko meble skórzane z funkcjami relaks. Praktycznie nic innego nie ma ale fotel bardzo fajny. Dobrze pytać o promocje bo w sklepie mają normalne ceny ale jak powiedziałem że znalazłem promocję na allegro to sprzedali mi w takiej cenie co na allegro. Ich stronka bostonsofa.pl ale dobrze jest popatrzeć na ich allegro bo mają czasem tam taniej niż na stronie czy w sklepie. Podrzućcie jakieś info gdzie fajną sofkę skórzaną można kupić ze spaniem bo potrzebuje dobrać do tego fotela a musi być taka na co dzień do spania a u nich są na tych belgijkach tylko takie raczej dla teściowej spanie ;)
    • ankaa111 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 04.11.15, 12:49
      ja też polecam Odysea Meble, duży wybór i solidne wykonanie. Też można liczyć na pomoc od sprzedawców. W domu bardzo dużo mebli mam od nich i jestem zadowolona :)
    • zuletta Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 01.06.16, 13:11
      Ja byłam ostatnio w salonie Wygodne Mieszkanie na Towarowej. Zamówiliśmy od nich na razie stół i krzesła, ale prawdopodobnie domówimy jeszcze kanapę narożnikową bo chcemy inny materiał obicia i nie ma problemu, żeby zmienić. W skórze spokojnie cos u nich znajdziesz, bo sama widziałam, że mają :)
    • asiorekpe Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 14.09.16, 12:13
      zajrzyj do centrum handlowego przy Marywilskiej 44 tam maja 2 sklepy z meblami i sa w calkiem przystepnych cenach z tego co widzialam ;)
    • pola_kr Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 28.09.16, 15:10
      Indigo Decor ma ciekawe propozycje, z tego co wiem mają dwa salony w Warszawie, a część ich mebli możesz zobaczyć również na stronie internetowej indigodecor.pl/
    • misiekwawa13 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 25.04.17, 10:54
      Witam. Ostatnio szukając podłogi trafiłem niechcący na fajny sklep z meblami tapicerowanymi marki Modalto w Wilanowie. Jak skończę remont, to na pewno zamówię tam sofy. Mają niezłą jakość w dobrej cenie.
    • aleboc0667 Re: Salon meblowy Warszawa - gdzie pojechać? 24.10.23, 14:50
      kb-london.com/drewniane-meble-i-dodatki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka