femme111 29.05.08, 10:00 Potzrebuje pilnie informacji, mam już sie wprowadzic do mieszkania a nie mam rzeczy podstawowej - łózka!!!! Moze polecacie jakies godne firmy? patrzyłam na vox ale nie mają zbyt duzo łóżek prostych i jasnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati.1 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 30.05.08, 00:38 Ja jakiś czas temu też szukałam i z Vox'a znalazłam tą kolekcję, przyznam, że bardzo mi się podobała, klasyczna, jasna i miła dla oka www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--romantic--/sypialnia/ Sama mam ciemną sypialnię, ale planuję całkowitą zmianę mebli i odnowienie sypialni i chyba zdecyduję się własnie na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_zlosnica Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 10.06.08, 17:02 mnie sie podoba łózko modern w kolorach jasnych ale nowoczesnych do tego jakas zywsza posciel i sciany szaro-czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia64 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 12.06.08, 22:52 Super łóżka i super pościel mają w IKEA. Naprawdę warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_jast Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 23.02.10, 10:52 My z mężem strzeliliśmy sobie sypialnie w bieli:D Ogólnie jest fajowa polecam. Jak coś to niżej link do sklepu. Niecałe 2 tyśki za komplet. www.meble-online.com/sypialnia-dallas-p-41.html Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 23.02.10, 11:06 Tanie i porządne łóżka - z możliwością dobrania różnych kombinacji skrzyń z zagłówkami, no i materacami, stelażami - są z MK Foam Koło czy jakoś tak. Nie wspomnę o ogromnej ilości różnych tkanin obiciowych do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
bulls.eye Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 22.10.08, 10:43 Zerknij również na łóżka do sypialni Odpowiedz Link Zgłoś
misia53 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 06.01.09, 19:32 A moze z firmy red apple, ja mam w wersji wenge, ale jasne tez chyba były Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.op Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 15.04.10, 13:46 ja kupiłam łóżko firmy paged,a dokładnie jamajca w takim fajnym ciemnym kolorze :) z moja zieloną ścianą wygląda rewelacyjnie;P...zresztą ogólnie z moim mężem niedawno zaślubionym je sobie chwalimy i oczywiście materac również ;))).Wszystko kupiliśmy w sklepie verso.Dam też linka żeby pomógł przy wyborze versomeble.pl/showpage.php?pageID=12&idgtxe5=27ze:) polecamy ;P versomeble.pl/showpage.php?pageID=8 Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 21.04.10, 10:24 kupiłam na allegro u tego sprzedawcy: www.allegro.pl/item1007534847_migdal_szuflada_pod_lozko_98_x_88_mahon.html mi zależało na tym by łóżko było proste i nie miało zabudowanej części w nogach tzn mozna było usiąść na nim z 3 stron. Takich łózek nie było w vox czy ikea tzn w ikea były ale bardzo mały wybór tym bardziej, że potrzebowałam szer 180. Materaz kupowałm w innej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
krakremija1980 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 21.04.10, 11:57 Ikea to chyba najprostszy kierunek. Ale ja doradzam ci nie-sieciowki, lepiej sie to sprawdza. Porozgladaj sie po malych sklepach meblowych w twojej okolicy czesto mozna tam znalezc tanio atrakcyjne rzeczy. albo antykwariaty moze? jak lubisz korniki w lozku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malwi-5 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 22.08.11, 10:21 Zgadzam się, że ikea to najprostszy kierunek ;) Ale faktycznie warto czasem postawić jednak na oryginalność ;) Może coś z naturalnego drewna ?? No i nie warto ograniczać się tylko do jednej formy poszukiwań - czyli nie tylko int ale jednak czasami też sklepy w okolicy czy wspomniane antykwariaty. Odpowiedz Link Zgłoś
cooraline Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 21.04.11, 13:32 Witam! Ja osobiście jakiś czas temu kupowałam łóżko i materac na stronie www.migdal.com.pl teraz rozglądam się za łóżkiem dla rodziców, myślę że znów skorzystam z ich oferty... Przeczytałam sporo postów na forach i można się nieźle naciąć na piękne łóżka z płyty, które nie są wytrzymałe ani często nie tanie. Polecam zatem łóżka z litego drewna ja takowe mam i jestem zadowolona. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-ww Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 30.05.11, 23:09 Ja polecam www.fabrykasypialni.pl/ . Kupiłam łóżko tapicerowane 180x200 Koło ze stelażami elektrycznymi i materacami 90x200 Tempur.....bajecznie dobry wybór - POLECAM. Zamówienie do Piaseczna miałam zrealizowanie w trochę ponad dwa tygodnie. Oczywiście bezpłatny transport i montaż. Odpowiedz Link Zgłoś
apsipsia Gdzie kupić łóżko? Jaki wybrać materac do spania? 25.07.11, 12:50 Również polecam tą stronkę. Sama kupiłam tam łóżko i sprawuje się bardzo dobrze :) Przypominam jeszcze o doborze odpowiedniego materaca co jest podstawą dobrego snu. Na rynku jest sporo materacy min. materace lateksowe, kokosowe, termoplastyczne... Proponuję zapoznać się najpierw z właściwościami materace do spania żeby potem nie mieć problemów ze snem. W kraju jest sporo producenci materacy tak, że wybór jakościowy jak i cenowy jest dość spory na pewno znajdziecie coś odpowiedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
basiuchna46 Re: Gdzie kupić łóżko? Jaki wybrać materac do spa 12.12.13, 15:36 z materacami to różnie bywa, grunt, żeby był wykonany z wysokiej jakości elementów, twardość zależy już od indywidualnych preferencji, ja mam materac kokosowy i jest średnio twardy i mi bardzo odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
buscio Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 22.06.15, 19:53 ja mogę polecić łóżka tapicerowane z GETINMEBLE - termin realizacji i dostawy 7 dni ! www.getinmeble.pl/92-lozka-ramy Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.godewska Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 19.08.12, 19:34 Zajrzyj tutaj: www.seart.pl/lozka-c-4.html Masa łóżek do wyboru do koloru. Wszystkie wykonane są z naturalnego drewna i są w pełni ekologiczne, a więc zdrowe dla człowieka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fi-ro Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 24.08.12, 13:36 Patrzyliście do tego sklepu twojemeble.pl Mają bardzo duży wybór łóżek różnych producentów. Można sobie dobrać odpowiednie do wystroju wnętrza i zasobu portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
2cyga Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 02.09.12, 18:54 Zobacz na stronie comfortbe.pl mają jakieś łóżka aczkolwiek ich nie widziałem, mają natomiast rewelacyjne i w przystępnej cenie materace Odpowiedz Link Zgłoś
rstin Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 06.02.13, 14:19 Z przyjemnością polecam łóżka producenta mebl-art.pl, łóżka z "duszą", zawsze dostosowane do potrzeb Klienta Odpowiedz Link Zgłoś
gemini212 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 07.02.13, 20:08 IKEA! Kocham ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
t56 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 12.07.15, 10:09 Ja też kocham IKEA, henkobed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aaaapolonia24 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 04.03.13, 14:11 w sklepie www.outletmeblowy.pl/ najlepsze marki mebli Kler, Dan-Ver, Vero, Klose - świetne łóżka jak i dodatki więc warto - tym bardziej w gorący czwartek czyli 7 marca! akcja promocyjna zapewnia rabaty do -70%. Odpowiedz Link Zgłoś
uszyslonia Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 15.03.13, 08:44 Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale jeśli szukasz porządnego łóżka drewnianego, to tylko z tego sklepu www.seart.pl . Konsultant pomaga dobierać i optymalny stelaż pod Ciebie i doradzi materac. Materace mają Janpola i Koło. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantic_grzejniki Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 28.06.13, 13:32 łóżko tapicerowane w stylu art-deco, polecam mini artykuł na stronie redakcji Czas na Wnętrze czasnawnetrze.pl/sypialnia/12241-biale-lozko-tapicerowane-w-sypialni-art-deco Odpowiedz Link Zgłoś
stoos Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 12.12.13, 19:32 Mozesz kupić jakies ciekawe łozko, solidnie wykonane w Bydgoskich Meblach. Wiem ze czasem sprzedają te meble jako uzywane bo duzo wytrzymuja. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.bierkat Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 27.12.13, 11:23 tak, popatrz w bydgoskich meblach, które proponuje stos, bo są solidne, poza tym mnie się bardzo podobają pikowane zagłówki w łóżkach nie wiem jak Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
tol67 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 12.02.14, 13:50 Polecam firmę Beata-meble,robią łóżka na wymiar.Zobaczyłam ich w Dekoratorni.Mam niedużą sypialnie i potrzebowała łóżka idealnie dopasowanego.Pojechałam do salonu i zamówiłam takie jak potrzebuję,mają bardzo duży wybór modeli i obić.Są producentem,więc ceny mają przystępne,a jakość mile zaskakuje.Jestem bardzo zadowolona-sprawdźcie sami www.beata-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 13.02.14, 13:55 Mnie się podobają łożka sypialniane w Agata meble. Mam nadzieję, że z czasem sobie będę mogła sobie wymienić stare łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
tol67 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 13.02.14, 14:41 Napewno są fajne,ale jeżeli chcesz łóżko dopasowane do siebie na dowolny wymiar i kolor ,to dobrze jest zamawiać u producenta a nie u pośrednika.Firma www.beata-meble.pl zrobi takie łóżko jakie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
malewdd Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 19.02.14, 17:47 my mamy drewniane z www.trendy-mebel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 10.03.14, 08:46 black red white kupiliśmy łóżko z materacem do sypialni, ogromne, twarde, wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
agaibogus Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 12.03.14, 14:20 Polecam sklep online BIM.PL Mają w ofercie bardzo fajne łóżka tapicerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ardek33 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 05.04.14, 11:36 Fajne, jasne, duże łóżko kw.pl/SOFIA_lozko_tapicerowane_160_x_200_tkanina_jasno_szara_item6265070.html , cena nie za wysoka ;) Myślę, że znajdziesz tu coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
jarocki1985 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 28.05.14, 15:34 Należy wejść na stronę wybranego przez siebie producenta mebli i wyszukać miejsca, gdzie są dostępne. Proste. Dla przykładu: www.bizzarto.com/siec-sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
hauz.pl Re: hauz.pl 01.07.14, 17:44 Możesz zakupić w naszym sklepie, od 20 lat zajmujemy się importem mebli od włoskich i hiszpańskich designerów. Jednym z polecanych łóżek jest Roma, która obita jest miękką eko-skórą, pikowane wezgłowie nadaje jej przytulności i romantyczności. To także praktyczny mebel, gdyż zawiera pojemnik na pościel. Odpowiedz Link Zgłoś
now.edi Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 29.07.14, 12:58 materac kupowałem na meblemagnat.pl i jest bardzo wygodnie teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
now.edi Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 29.07.14, 12:59 materac kupowałem na meblemagnat i jest bardzo wygodnie teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
buscio Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 28.09.14, 19:17 chyba nie aktualne ale zerknijcie sobie na łóżka całe tapicerowane www.getinmeble.pl/lozka-ramy/464-lozko-pikowane-sama-rama-bez-materaca.html Odpowiedz Link Zgłoś
tollakus Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 25.10.14, 14:25 Polecam firmę beata-meble,robią łóżka na wymiar.Zobaczyłam ich w Dekoratorni.Mam niedużą sypialnie i potrzebowała łóżka idealnie dopasowanego.Pojechałam do salonu i zamówiłam takie jak potrzebuję,mają bardzo duży wybór modeli i obić.Są producentem,więc ceny mają przystępne,a jakość mile zaskakuje.Jestem bardzo zadowolona-sprawdźcie sami www.beata-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zozulenka34 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 31.10.16, 23:06 Łóżko, łóżkiem, ale lepiej zainwestować w dobry materac. Wiem z własnego doświadczenia. Zmieniliśmy niedawno z mężem materac akurat hilding i powiem, że teraz to będę zwracała uwagę tylko i wyłącznie na materace, bo to one pełnią najważniejszą rolę. W dobry materac naprawdę warto zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś