Gość: alusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:56 co sadzicie o tych meblach? nie naleza do najtanszych dlatego wolalabym zebrac Wasze opinie. piszczcie jakie macie doswiadczenia i spostrzezenia. dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: meble vox - warte swojej ceny?? 12.08.09, 22:03 moim zdaniem nie. Mam sypialnię Romeo & Julia i w szufladzie z komody wylatuje dno, łóżko skrzypi a toaletka sie rozpada - około 4-5 lat użytkowania Odpowiedz Link Zgłoś
katine Re: meble vox - warte swojej ceny?? 12.08.09, 23:50 Ja mam meble z kolekcji Imperium od 6 lat i sprawują się bez zastrzeżeń. Może nie należą do mebli z najwyższej półki, ale jak na tamte czasy były naprawdę fajne ... teraz wolałabym sobie kupić bardziej nowatorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguana Re: meble vox - warte swojej ceny?? 26.08.09, 00:35 ja jestem dopiero na etapie ale zblizam sie ku firmom polskim takicj jak noti, cztam, ogladam zdjecia, slucham bylam iutwierdzam sie w przekonaniu ze sa warte grzechu :)www.galerianoti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: meble vox - warte swojej ceny?? IP: 82.160.254.* 15.08.09, 07:32 Też mam meble z kolekcji Imperium. Meble nie są najlepiej wykonane. Są drogie jak na swoją jakość, ale są oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lamia55 Re: meble vox - warte swojej ceny?? 26.08.09, 18:40 Sama nie wiem, kiedyś mi się podobały ich meble, kupiłam toaletkę z serii, której już nie ma, ok 1 500 - 1 800 zł. Niestety się sypie :-( Cały czas coś się odkleja, chciałam kupić ich meble do sypialni, taka była stylizowana japońska zielona linia mebli, ale już w sklepie wyglądały tandetnie, a cena kosmos. Po 5 miesiącach użytkowania byłam zmuszona toaletkę popodklejać i pomalować, bo lakier schodzi płatami, pod spodem ukazał się napis "MADE IN CHINA" :-/ Meble do salonu kupiłam w Paged Meble Milano, są piękne i bardzo starannie wykonane. Cenowo nie najtańsze, ale warte ceny, juz wiem, że stoły odziedziczą moje dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś