Dodaj do ulubionych

sterylizacja kotki szczecin - który weterynarz?

11.01.10, 13:07
Jakiego weterynarza polecacie? Z góry mówie że napewno nie pojde na skarpę, tam mi kotkę wykonczyli, ani przy pogotowiu, bo zdaje sie ze tam tylko kase liczyć potrafią a ludzi mają za skończonych kretynów. Dla osób które chcą mnie pouczyć o istniejących wątkach, chcę powiedzieć, że już je czytałam jednak są dosyć stare i jak z samych wątków wynika jakość usług w gabinetach jak i sami lekarze niestety się zmieniają..
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.szczecin.policja.gov.pl 11.01.10, 13:51
      Moją kotkę sterylizował Marcin Brzeski (obecnie przyjmuje na spółdzielców, na mierzynie), polecam za podejście, dokładność. Właściwie długo do niego chodziłam i nigdy mnie nie naciągał, żadnemu kotu krzywdy nie zrobił.
      • Gość: m. Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.szczecin.policja.gov.pl 11.01.10, 13:52
        super IP:)
        • rawe Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 11.01.10, 14:04
          znalazłam jeszcze kilka namiarów
          fioletowa 43
          Parkowa 23
          Krakowska 60 a
          stanisława kostki 1h
          Wiecie może coś o nich? Szczególnie o Parkowej, tam miałabym najbliżej, a to zawsze mniejszt stres dla kota
          • mamoniowa303 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 11.01.10, 22:47
            Poszlam kiedys do weterynarza na ulicy Parkowej z piskleciem
            golebia, ktore znalazlam na ulicy. Pan doktor po wysluchaniu mojego
            problemu nawet nie raczyl spojrzec na potencjalnego pacjenta tylko
            od razu z grubej rury, ze najlepeij to od razu ukrecic leb.
            Jesli tak sie zachowuje lekarz weterynarii to dziekuje bardzo, mam
            nadzieje, ze jego kariera bedzie bardzo krotka.
            Nie wiem, byc moze fantastycznie sterylizuje kotki, ale ja takiego
            gnoja omijalabym szerokim lukiem !!!
          • ziege77 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 12.01.10, 08:47
            Karakowska 60a dr Chmielewski polecam
            • Gość: Buła Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.play-internet.pl 10.08.21, 22:59
              Moja suke wykończył naciągając mnie na kojenie operacje onkologiczne narażając i ka i mnie na okropne cierpienia… życzę mu takiego samego jakie zgotował mojej suce.
            • Gość: Meg Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.23, 09:35
              Moja suczka była niedotleniona i obudziła się w takim stanie że trzeba było ja uśpić. Ale to była daaawno. Fakt zdarzają się wypadki dlatego nie skreślam ale osobiście ekuz tam nie wrócę.
    • Gość: e.beata Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 13:55
      Parkowa. I fachowość i serce do zwierzaków.
      • rawe Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 11.01.10, 14:05
        miło słyszeć :)
        • Gość: KOT Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 14:12
          Ostaszewski jest dobry wetem.
    • mamoniowa303 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 11.01.10, 22:50
      Moje kolezanki sterylizowaly kotki w gabinecie na Osiedlu Ksiazat
      Pomorskich, nie mialy zadnych zarzutow.
      Ponoc dobre gabinety sa tez na Wojska POlskiego kolo petli
      tramwajowej i na Bezrzeczu, gdzie gabinet prowadza dwie panie.
      • Gość: Mieszkaniec< Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.szczecin.pl 12.01.10, 08:01
        Pałacyk lub Mierzyn tylko nie przy pogotowiu
      • jana78 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 12.01.10, 09:20
        Na Bezrzeczu to bym nie polecała - poszłam z kotem na zabieg zszycia rany po
        amputacji ogonka, Pani zszyła kotu odbyt. Przyznaję, że była dla mnie miła (w
        przeciwieństwie do tej młodszej Pani), ale co kot wycierpiał to jego.
        • mamoniowa303 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 12.01.10, 20:40
          Hmmm, jesli chodzi o ten gabinet na Bezrzeczu...kolezanka tam chodzi
          ze swoja kotka, jak na razie jest bardzo zadowolona,ale fakt, kicia
          nie byla tam poddana zadnemu zabiegowi chirurgicznemu. Moze
          rzeczywiscie sam usmiech i mile obejscie nie wystarcza ?:)
    • Gość: andrzej polecam weta na Łukasińskiego 39c IP: *.globalconnect.pl 12.01.10, 21:54
      Szczerze polecam gabinet:
      Małgorzata Szczepańczyk, Szczecin ul. Łukasińskiego 39c
      tel. 91 489 47 08 , 608 685 587

ewentualnie gabinet jej taty Andrzej Zawodny, Szczecin Kaliny ul. Kłosowa 1.

Mają super podejście, widać że kochają zwierzęta, przyzwoite ceny, nie doją
      ludzi za ich zwierzaki.

Natomiast nie polecam Pałacyk na Książąt Pom. dla kotów. dla psów są dobrzy ale
      koty olewają.
      • Gość: Wet Tylko nie Zawodny , dokladnie jak jego nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 22:55
        Choleryk, antypatyczny, beznadziejny weterynarz.
        Polecam Dr.Ostaszewskiego.
      • Gość: Kitty Re: polecam weta na Łukasińskiego 39c IP: *.dynamic.mm.pl 06.03.15, 15:29
        To ja ODRADZAM doktora Zawodnego!! Ciągnął od mojego dziadka bajońskie sumy,za utrzymanie mojego śmiertelnie chorego psa przy życiu. Dawał mu "cudowne" zastrzyki [150zł każdy] przez jakiś miesiąc,przez który pies cierpiał PIEKŁO z dnia na dzień będąc coraz słabszy. Doktor Zawdony twierdził,że jak będzie je przyjmował,to będzie wszystko dobrze. Jednak nie było. Wezwaliśmy inną Panią Weterynarz [ do domu,pies nie podnosił się już z posłania[ która stwierdziła,że pies ledwie żyje,a zastrzyki były chyba z wody,bo psu nic nie mogło pomóc. Dziadek swoje zapłacił,pies swoje wycierpiał,pani Weterynarz uśpiła mojego pięknego Rottwailera tego samego dnia. Doktor Zawodny,jest chyba już znudzony swoim zawodem i szuka łatwego zarobku. NIE POLECAM.
    • Gość: asia Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.szczecin.mm.pl 14.01.10, 19:31
      Witam,
      od lat chodzę ze zwierzakami do dr Barbary Powidzkiej -Ozdoby- obecnie przyjmuje
      na rogu to chyba Piotra Skargi z Janosika (malutki gabinecik). Powiem, ze
      konkret i fachowość, a zwierzaków w moim domu przewinęło się trochę, min
      sterylizowałam sunie i koteczkę- wszystko super.polecam szczerze.
      • rawe Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 16.01.10, 09:51
        jęsli to ta pani Basia którą poznałam koło manhattanu to serdecznie podziękuję, i nie chce jej w zyciu na oczy oglądać, to co moja kotka wycierpiała przez nią i jej męża (chyba już bylego) i to ze skutkiem smiertelnym nie chce nawet opisywac..

A jeszcze pytanko dodatkowe. czy ktos sterylizował kotke tak, że po sterylizacji skonczyły jej się rujki? bo moja jest strasznie uciążliwa... wyje dzien i noc a słyszałam ze to nie zawsze mija i ponoc jest to kwestia poprawnej sterylki.. wolalabym trafic do weta ktory zrobi to porzadnie.
        • mamoniowa303 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 16.01.10, 10:27
          rawe napisała:
          czy ktos sterylizował kotke tak, że po sterylizacj
          > i skonczyły jej się rujki? bo moja jest strasznie uciążliwa...
          wyje dzien i noc
          > a słyszałam ze to nie zawsze mija i ponoc jest to kwestia
          poprawnej sterylki..
          > wolalabym trafic do weta ktory zrobi to porzadnie.

He he, wlasnie na tym polega sterylizacja. Bez urazy, ale twoim
          zdaniem na czym polega ten zabieg, bo zadalas doprawdy dziwne
          pytanie.
          Kobieto, sterylizacja kota to prosta operacja, idz do pierwszego
          lepszego gabinetu i bedzie po problemie.Przeczytaj uwaznie
          odpowiedzi forumowiczow, masz kilka propozycji, wystarczy tylko
          wybrac jednego lekarza, a nie zadawac non stop to samo pytanie.
          • rawe Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 27.01.10, 14:01
            moim zdaniem sterylizacja polega na tym że kicia nie bedzie miała więcej dzieci i to co dla ciebie jest takie oczywiste, niestety wcale takie oczywiste nie jest, bo znam wiele wysterylizowanych kotek i duża część z nich rujki miewa, choć kotki są mniej natarczywe.
    • Gość: gość Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.chello.pl 16.01.10, 14:05
      A ja polecam lecznicę Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Oni tych zabiegów
      wykonują najwięcej w mieście ze względu na koty wolnożyjące więc mają w tym
      największą wprawę.
      Ceny też mają normalne. Także szczerze polecam
      • exman Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 16.01.10, 14:09
        I tak sobie ludzie piszą, piszą, odpisują a żadnej kotki nikt się nie zapyta o
        zdanie.
        • magini Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 17.01.10, 11:55
          Polecam gabinet przy ul.Odzieżowej - dane pod adresem www.vet-
          mazur.szczecin.pl
          Były sterylizowane tam dwie moje kotki. Zabiegi robił R.Mazur, ale
          przyjmują tam też inni lekarze. R.Mazur odpowiada na wszelkie, nawet
          najgłupsze pytania, ma fajne podejście do zwierząt. Cen nie
          pamiętam. Nie ufam mu tylko za bardzo co do kwestii szczepień (chyba
          chce szczepić na wszystko i jak najczęściej, co dla kota nie jest
          podobno najlepsze).
          Pozdrawiam
          • rawe Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 27.01.10, 14:06
            Wielkie dzięki wszystkim życzliwym za odpowiedzi. W celu zmniejszenia stresu podróży kotka była wczoraj na parkowej. Lekarz ok, wetka zdaje się nieco mniej przyjemna (mama była z kićka). Kicia czuje się dobrze, juz wczoraj się jej wędrownik włączył, choć jeszcze się zataczała, i trudno ja było w jednym miejscu utrzymac. Ranka niewielka, mam nadzieje, że komplikacji nie bedzie.
    • Gość: e.beata Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:34
      OBIEKTYWNA opinię o lekarzu.....
      Trzeba zebrać z kilkadziesiąt subiektywnych ;-)
    • Gość: Gość. a Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar IP: *.25.241.65.ipv4.supernova.orange.pl 10.09.21, 16:11
      2 kotki woziłam az do Golczewa. Weterynarz z powołania.. Po kontakcie z innymi konowałami z następnym kotem tez bym tam pojechała.
      • dorgaj1 Re: sterylizacja kotki szczecin - który weterynar 24.10.21, 20:49
        Polecam gabinet VETKA na Witkiewicza. Super Pani dr. Agnieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka