Dodaj do ulubionych

Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bardzo...

08.09.12, 21:29
Ten wywiad GW chyba już kiedyś zamieściła? A może to całostronna reklama? Czy każdy ją może wykupić w formie wywiadu? Ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • rozkoszny_bobasek Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 08.09.12, 23:29
      Czy najwieksza wpadka Calbudu nie bylo zatrudnienie Litwinskiego?
      • Gość: kola Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 07:51
        Idąc twoim tokiem myślenia, gdyby Osina był innym czlowiekiem od tego ktorym jest, to najwieksza wpadką byłoby zatrudnienie np. Duklanowskiego Marka lub innego specjalisty typu Dzikowski Władzio.
        • wypedzonyzziemodzyskanych [..] 09.09.12, 08:24
          Moim celem jest wybudowanie w obrębie ul. Jana z Kolna i Kapitańskiej budynku, który przejdzie do historii.

Tą szaleńczą piramidę ze szkła który przyćmi swoją kubaturą i i kształtem Wały Chrobrego ?
          Jeśli powie że na jego szczycie urządzi kaplicę na przechowywanie relikwii JPII; to Opus dei zaraz wyda mu pozwolenie na budowę. Jeszcze tej okolicy łapki UM nie zniszczyły ale widzę że sprawę się nakręca.

• Gość: empe42 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 08:44
      Zawiść jest grzechem głównym.
    • zed.1 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:02
      Nagle nikt nie jest w opus dei. Bo opus dei składa się z samych prezentów a nie z ludzi. Ten da prezent, tamten da prezent, my też damy, nawet jak nie chcemy.
      • witek06 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:14
        Gdyby był w Opus Dei popierałby Krzystka w wyborach. To pewne.
        • zed.1 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:25
          A wcale nie. Opus dei gra na wiele obozow. Tak by ktokolwiek wygra byc na gorze.
    • witek06 Normalny wywiad 09.09.12, 09:11
      Nic nadzwyczajnego a wszyscy doszukują się podtekstów. Facet mówi co uważa. Stać go na własne zdanie, nie jest uzależnionym od polityków, urzędników czy innych. I coś tam bez przymusu dla tego miasta robi. Trzeba przyznać że np ten budynek przy Placu Dziecka rzeczywiście potwierdza że nie budują byle czego. Do tego faktycznie Calbud dużo sponsoring w Szczecinie. Za wielu chętnych do tego nie ma.
      • Gość: Zuch A gdzie obiecany asfalt??? IP: *.pppoe.blue.net.pl 17.11.12, 12:27
        Panie Osina, a gdzie obiecany remont odcinka Ofiar Oświęcimia przy Manhattanie i Tarasach Manhattanu? Obiecanki macanki, a wasze ciężarówki dobiły i tak zniszczoną nawierzchnię tego odcinka OO. Wstyd panie PREZESIE!

Kiedy w końcu naprawicie zniszczenia po sobie? A może wystarczyło tylko obiecać???
    • aysy.1 Re: Edward Osina " odjechał" 09.09.12, 21:01
      od rzeczywistosci.
      • Gość: twarda wazelina Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:37
        Ma przerośnięte ego, to może niech startuje na prezydenta, choć pensja malutka, ale codziennie oddają hołdy.
        • Gość: Dom Głupca Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 05:19
          Nie miał jeszcze kilka lat wcześniej.
          Edek to nic przy Panu z Modeh. Ten to dopiero odjechał :-)
          • Gość: Stary Wiarus Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 05:28
            Ten to był odjechany zawsze ! Obecnie jak siada obok Ciebie to pierwszy ruch to odsłonięcie rękawa aby pokazać zegarek :)) Edek nie, jemu teraz coś musiało ewidentnie zaszkodzić, może gwałtowny spadek potencji.
            > Edek to nic przy Panu z Modeh. Ten to dopiero odjechał :-)
        • Gość: Sz. Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.88-199-144.vspace.pl 17.09.12, 08:49
          Dlaczego przerośnięte ego?Inteligentny facet,udało mu się,w przeciwieństwie do MJW nie siedzi w rozkroku między biznesem a polityką.Chce coś po sobie zostawić?Bardzo dobrze!To właśnie tacy ludzie pchają nasze miasto do przodu....A jeśli nawet jest w Opus Dei,to co?
    • Gość: consult Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.14, 07:28
      Edward ewidentnie odpłynął psychicznie. Wywiady i te rzeczy a decyzje ostatnich lat tragedia.
      Jak się sprzedaje "Wiśniowy Sad " ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka