marta.uparta 08.09.12, 21:29 Ten wywiad GW chyba już kiedyś zamieściła? A może to całostronna reklama? Czy każdy ją może wykupić w formie wywiadu? Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozkoszny_bobasek Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 08.09.12, 23:29 Czy najwieksza wpadka Calbudu nie bylo zatrudnienie Litwinskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kola Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 07:51 Idąc twoim tokiem myślenia, gdyby Osina był innym czlowiekiem od tego ktorym jest, to najwieksza wpadką byłoby zatrudnienie np. Duklanowskiego Marka lub innego specjalisty typu Dzikowski Władzio. Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych [..] 09.09.12, 08:24 Moim celem jest wybudowanie w obrębie ul. Jana z Kolna i Kapitańskiej budynku, który przejdzie do historii. Tą szaleńczą piramidę ze szkła który przyćmi swoją kubaturą i i kształtem Wały Chrobrego ? Jeśli powie że na jego szczycie urządzi kaplicę na przechowywanie relikwii JPII; to Opus dei zaraz wyda mu pozwolenie na budowę. Jeszcze tej okolicy łapki UM nie zniszczyły ale widzę że sprawę się nakręca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: empe42 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 08:44 Zawiść jest grzechem głównym. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:02 Nagle nikt nie jest w opus dei. Bo opus dei składa się z samych prezentów a nie z ludzi. Ten da prezent, tamten da prezent, my też damy, nawet jak nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
witek06 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:14 Gdyby był w Opus Dei popierałby Krzystka w wyborach. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard 09.09.12, 09:25 A wcale nie. Opus dei gra na wiele obozow. Tak by ktokolwiek wygra byc na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
witek06 Normalny wywiad 09.09.12, 09:11 Nic nadzwyczajnego a wszyscy doszukują się podtekstów. Facet mówi co uważa. Stać go na własne zdanie, nie jest uzależnionym od polityków, urzędników czy innych. I coś tam bez przymusu dla tego miasta robi. Trzeba przyznać że np ten budynek przy Placu Dziecka rzeczywiście potwierdza że nie budują byle czego. Do tego faktycznie Calbud dużo sponsoring w Szczecinie. Za wielu chętnych do tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuch A gdzie obiecany asfalt??? IP: *.pppoe.blue.net.pl 17.11.12, 12:27 Panie Osina, a gdzie obiecany remont odcinka Ofiar Oświęcimia przy Manhattanie i Tarasach Manhattanu? Obiecanki macanki, a wasze ciężarówki dobiły i tak zniszczoną nawierzchnię tego odcinka OO. Wstyd panie PREZESIE! Kiedy w końcu naprawicie zniszczenia po sobie? A może wystarczyło tylko obiecać??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: twarda wazelina Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:37 Ma przerośnięte ego, to może niech startuje na prezydenta, choć pensja malutka, ale codziennie oddają hołdy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dom Głupca Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 05:19 Nie miał jeszcze kilka lat wcześniej. Edek to nic przy Panu z Modeh. Ten to dopiero odjechał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stary Wiarus Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 05:28 Ten to był odjechany zawsze ! Obecnie jak siada obok Ciebie to pierwszy ruch to odsłonięcie rękawa aby pokazać zegarek :)) Edek nie, jemu teraz coś musiało ewidentnie zaszkodzić, może gwałtowny spadek potencji. > Edek to nic przy Panu z Modeh. Ten to dopiero odjechał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sz. Re: Edward Osina " odjechał" IP: *.88-199-144.vspace.pl 17.09.12, 08:49 Dlaczego przerośnięte ego?Inteligentny facet,udało mu się,w przeciwieństwie do MJW nie siedzi w rozkroku między biznesem a polityką.Chce coś po sobie zostawić?Bardzo dobrze!To właśnie tacy ludzie pchają nasze miasto do przodu....A jeśli nawet jest w Opus Dei,to co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: consult Re: Edward Osina: w prowadzeniu firmy jestem bard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.14, 07:28 Edward ewidentnie odpłynął psychicznie. Wywiady i te rzeczy a decyzje ostatnich lat tragedia. Jak się sprzedaje "Wiśniowy Sad " ? Odpowiedz Link Zgłoś