yo-anna84 29.12.13, 17:44 Poszukuję dobrego, sprawdzone kręgarza w województwie zachodniopomorskim bądź okolicy dla osoby z dyskopatią. Proszę o wszelkie sprawdzone informacje w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obcasy Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie 30.12.13, 09:37 Pani Zakrzewska, Stargard, ul. Słowackiego chyba 22/1. Nie znam adresu ani telefonu, ale korzystałam kiedyś z jej usług i polecam. Swoich pacjentów kieruje do niej dr Lisowska, też ma gabinet na Słowackiego, więc musisz szukać ew. namiarów na dr Lisowską. Odpowiedz Link Zgłoś
yo-anna84 Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie 30.12.13, 23:52 Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaretto Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 01.01.14, 23:10 www.crfwerakso.pl/ w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie IP: *.internet.szczecin.pl 01.01.14, 23:51 Polecam fizjoterapeutkę ze Szczecina, ogromna wiedza i szacunek dla pacjenta. www.rehabilitacja.ruchowa.pl pani Ania Godlewska-Siciarek Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie 02.01.14, 10:24 Gabinet Masażu Leczniczego i Terapii Manualnej p. Piotr Oihan Gabinet Al. Papieża Jana Pawał II 21/5 rejestracja 602 495 168. Byłam jakoś na początku grudnia więc namiar aktualny. Polecam, jestem zadowolona, ale to zawsze jest subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
cxi Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie 02.01.14, 19:06 Nie znam takiego w województwie, ale około 20 lat temu przez kilka lat na os. Zawadzkiego (parafia) przyjeżdżał Pan Jarosław W., były pracownik apteki w Sądowej Wiszni. Mieszkał też na terenie parafii. Z jego usług skorzystało wiele osób (m.in. Marian Jurczyk), także z rodzin szczecińskich lekarzy. Wielu osobom pomógł, także i mnie. Kilka lat temu widziałem się z nim we Lwowie, stąd wiem, że jest emerytem, ale nadal praktykuje. mam do niego telefon, chociaż może już nieaktualny. Mogę jednak poprzez krewnego mieszkającego w Sądowej Wiszni ustalić jego aktualny telefon (adres). Osobiście uważam go za specjalistę w zakresie chiropraktyki. Polecałbym go zresztą także Dodzie, która ma znane problemy z kręgosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie IP: *.play-internet.pl 03.02.14, 23:29 a dokładnie gdzie przyjmuje i co z tym namiarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie IP: *.multimo.pl 07.02.14, 17:37 cześć mam ogromną proźbę do tych co korzystali z usług kręgarza. błagam wypełnijcie mi ankietę potrzebna mi jest do obrony mgr. docs.google.com/forms/d/1PgfEV1qYAeBX3VRboCpUTw0Bb2vvq8mVjz2NhmA60ak/edit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Poszukiwany dobry kręgarz w województwie IP: *.szczecin.mm.pl 09.02.14, 20:52 www.manualna.pl/ polecam nastawiał też mojego 9 letniego syna Odpowiedz Link Zgłoś