Dodaj do ulubionych

zadbany mężczyzna

31.03.22, 18:03
Powiedzcie mi, czy zadbany mężczyzna to dla Was (kobiet) plus czy powód do wprowadzania w kompleksy?
Mam na myśli zadbany czyli taki co chodzi na manicure, robi zabiegi różnego rodzaju poprawiające urodę u kosmetyczki. Jaki macie do tego stosunek?
Obserwuj wątek
    • magda_ziolkowska Re: zadbany mężczyzna 26.04.22, 23:02
      Ja mam normalny, czyli niech każdy robi to co chce i co uważa z słuszne. Mój mąż dba o swój wygląd. A znam również przypadki moich koleżankę, gdzie mężczyzna zrobił w salonie kosmetycznym zabieg na brzuch, bo miał otłuszczony i super się to u niego sprawdziło.
      • szczerynmarcin Re: zadbany mężczyzna 26.04.22, 23:12
        magda_ziolkowska napisała:

> Ja mam normalny, czyli niech każdy robi to co chce i co uważa z słuszne. Mój mą
        > ż dba o swój wygląd. A znam również przypadki moich koleżankę, gdzie mężczyzna
        > zrobił w salonie kosmetycznym zabieg na brzuch, bo miał otłuszczony i super się
        > to u niego sprawdziło.

Właśnie chciałbym jakoś o siebie zadbać, a na ćwiczenia nie mam czasu, wiem że od czegoś trzeba zacząć. Co to za zabiegi i gdzie robione? Będę wdzięczny za polecenie, bo nie orientuję się w ogole w temacie.
        • magda_ziolkowska Re: zadbany mężczyzna 28.04.22, 22:58
          Ja polecam Ci kriolipolizę brzucha, po dwóch zabiegach powinno być po oponce na brzuchu - love my skin u nas przy Jana Pawła daje radę w temacie
    • aleksandra10 Re: zadbany mężczyzna 14.08.22, 00:39
      Zdecydowanie wolę zadbanych facetów niż zarośniętych brodami. Nie akceptuje tej głupiej mody. Kojarzy mi się z niechlujstwem i z lenistwem, bo po co się golić, jak można sobie dłużej przy kompie posiedzieć.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka