rabbi.rozencwajg
13.03.23, 21:26
Marzec to najdłuższy miesiąc w całej naszej historii – jak zaczął się w 1990r., tak trwa nieprzerwanie już ponad 30 lat.
Dzisiaj powszechne żydo-media nie szaleją tak nt. marca’68 jak każdego roku, są bowiem skupione na wojnie z Rosją, którą prowadzi światowy syjonizm, a w Polsce reżim IIIRP/Polin pod przywództwem starotestamentowej partii PiS, wspierający bratni syjonistyczno-banderowski reżim Ukrainy, bo to jej terytorium zostało wybrane na wojnę z Rosją.
Prezentowany poniżej tekst był już zamieszczany na naszej stronie, ale trzeba go przypominać, dorastają bowiem kolejne pokolenia Polaków pozbawionych dostępu do historycznej prawdy i do rzetelnych opinii medialnych, ponieważ mediów przedstawiających polski punkt widzenia po prostu w naszym kraju nie ma. Ostatni raz tekst pojawił się 8 marca 2021r. Z powodu tegoż tekstu kilka miesięcy później dostałem wezwanie na Policję. Ostatecznie to nie ja pojechałem na komisariat na ul. Nowy Świat, ale policjant przyjechał do mnie, ponieważ ja mogłem odwiedzić Policję tylko w nocy, opiekowałem się chorą żoną. Policjant, młody, sympatyczny oficer, wyjaśnił mi, że musi sporządzić notatkę, taką ma pracę, w związku z doniesieniem, które złożyła na mnie i na tekst Otwarta Rzeczpospolita (OR), rezydująca na ul. Krakowskie Przedmieście, czyli rzut beretem od komisariatu (OR to ta sama syjonistyczna zgraja, która wytoczyła sprawę mnie i Pawłowi Ziemińskiemu). Powiedział mi także, że policjanci z jego komisariatu nie mają czasu zajmować się swoimi obowiązkami, ponieważ OR zarzuca ich podobnymi doniesieniami wielokrotnie każdego dnia. Sporządźmy zatem notatkę ze wskazaniem źródeł informacji, z których korzystałem przy pisaniu tekstu i sprawę załatwiamy.
Poniższy tekst obejmował zasadniczo aspekt polski marca’68. Jednak syjonistyczna rebelia miała poważne odniesienia międzynarodowe. Otóż najpoważniejsze rebelie 1968r. objęły Francję – francuski maj’68 oraz państwa socjalistyczne, Czechosłowację – praska wiosna’68 i Polskę – marzec’68. Była to zemsta światowego syjonizmu na tych państwach, których władze zdecydowanie potępiły agresję syjonistycznego Izraela na państwa arabskie w 1967r. w tzw. wojnie sześciodniowej.
Z podobną akcją światowego syjonizmu mieliśmy do czynienia w 1956r. w Polsce i na Węgrzech – polski i węgierski październik. Tragiczny w skutkach był październik węgierski – taki też w założeniach syjonistów miał być i polski październik. Światowy syjonizm poprzez swoje żydowskie V kolumny i przy pomocy zachodnich rozgłośni doprowadził do krwawego przebiegu rebelii na Węgrzech, gdzie interweniowały wojska ZSRR. Ta rebelia miała odwrócić uwagę światowej opinii publicznej od agresji syjonistycznego Izraela, wspieranego przez USA, Wlk.Brytanię, niestety i Francję, na Egipt w październiku 1956r.
Wiele źródłowych informacji o agresywnych działaniach światowego syjonizmu zawarł w swojej książce „Strategia Syjonu” (tom II) angielski dziennikarz, Douglas Reed. Za swoje poglądy na tzw. kwestię żydowską stracił pracę, został zmarginalizowany, a jego „Strategia Syjonu” napisana w latach 1950. ukazała się dopiero po dwóch dekadach w niszowym wydawnictwie – tak działa Syjon do dzisiaj.
Dariusz Kosiur