Gość: Harnaś IP: 195.205.63.* 14.11.05, 19:11 "Światła regulujące ruch będą działać na trzech skrzyżowaniach nowej ulicy: z Bronowicką i Krakowską, Janosika oraz Wrocławską". Janosika to chyba nie ten rejon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobekk Re: Za tydzień zaczniemy jeździć po ul. Europejsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:14 Mogę się założyć, że zamiast Janosika powinna być Zbójnicka. Co za brak profesjonalizmu w GW. Przypomina mi się niedawny artykuł o otwarciu Kauflanda. Redaktor napisał wtedy takie głupoty, że miałem wrażenie iż był on na jakimś całkiem innym otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacm1 Re: Za tydzień zaczniemy jeździć po ul. Europejsk 15.11.05, 08:35 Gość portalu: Bobekk napisał(a): > Mogę się założyć, że zamiast Janosika powinna być Zbójnicka. Co za brak > profesjonalizmu w GW. Przypomina mi się niedawny artykuł o otwarciu Kauflanda. > Redaktor napisał wtedy takie głupoty, że miałem wrażenie iż był on na jakimś > całkiem innym otwarciu. Dokładnie tak ! Janosika łączy ul.Wąską z Piotra Skargi Odpowiedz Link Zgłoś