Dodaj do ulubionych

Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wybrać?

23.02.08, 22:41
Proszę o pomoc w wyborze,moze ktoś może mi pomóc w wyborze ?Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiad Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: *.centertel.pl 23.02.08, 23:08
      hjeśli to darmowe mieszkanie b. prezydenta Krzystka - to już ma
      rolety
    • Gość: szczecinianka Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: 213.155.170.* 24.02.08, 00:05
      Wiem ze p.Krzystek jest na topie ,ale ja naprawde proszę o podpowiedz co do
      wyboru firmy
      • Gość: artur Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: *.globalconnect.pl 24.02.08, 09:58
        Na tym forium nie uzyskasz rzeczowej odpowiedzi,tutaj towarzystwo raczej żyje
        innymi problemami.Bez urazy:)
        • exman Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 24.02.08, 12:34
          Bo to forum nie jest od rolet...kiedy szukam czegoś konkretnego, wchodzę na
          forum poświęcone temu tematowi, Szczecin nie żyje na codzień roletami...a poza
          tym, takie zapytanie zawsze rodzi myśl, czy to aby nie będzie kolejna
          kryptoreklama, sorry winnetou :)
    • szczecinianka.3 Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 24.02.08, 13:33
      OK-tak tylko zapytałam,a swoją drogą szukałam w internecie,na Forum-4 Kąty itp
      ale bezskutecznie stąd moje pytanie tutaj.Przecież,zeby nie było reklamy zawsze
      można wysłać odp na mejla? Ale nie ma sprawy,dalej będę szukać.Pozdrawiam.
      • esmeralda_2 Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 24.02.08, 13:58
        We wtorek wyślę Ci na prv, Firma dobrze robi i nie jest droga w powrównaniu do innych.Ma dużo zamówień.
        • Gość: ,,,, Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: *.chello.pl 24.02.08, 16:05
          Wszystkie wyjechały do IRlandii
        • szczecinianka.3 Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 25.02.08, 09:33
          Dzięki,proszę na prv:lausyr@wp.pl.Pozdrawiam
      • morlokh Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 25.02.08, 06:33
        ---> artur:
        Forum, jak forum. Jest takie, jakim tworzą je uczestnicy. A tutaj spora część
        nadaje się do leczenia psychiatrycznego, bo ma obsesje i wszystko im się kojarzy
        z jednym. Z tego powodu przestało pełnić normalne funkcje i przez to też,
        normalnym użytkownikom nie chce się wypowiadać...

---> autorka wątku:
        od roku używam rolet z firmy SPIN. Na razie bez zarzutu. Przy wykonaniu
        popełnili parę błędów - podobno część załogi była nowa, stąd te błędy - ale
        bezproblemowo poprawili. I chyba o to chodzi: błędy może popełnić każdy
        producent, ważne, żeby je usuwać, a sprzęt ma działać długo i bezawaryjnie.
    • Gość: Grzesiek Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 14:39
      Witam.

Proszę o kontakt na
      g.laskiewicz@asmer.pl

na pewno pomożemy :)
    • Gość: Anastasiia Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy IP: *.155.171.58.opto-tech.pl 24.01.23, 14:27
      Mam białe drewniane żaluzje. Wyglądają bardzo stylowo. Kupiłam tutaj spin.szczecin.pl/produkt/zaluzje-drewniane/
    • cygi88 Re: Rolety wewnętrzne w mieszkaniu-którą firmę wy 07.03.23, 11:31
      kupowałem rolety w luxan na św. Marcina, nie spotkałem się z negatywnymi opiniami, na pewno pomogą luxan luxan.pl/kontakt

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka