eszp 15.11.08, 12:22 Wywalić ich na zbitą mordę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandora-online Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:25 zaopatrywali z POwodzeniem, cala sekte? Kolejna POrazka POlska odniosla kolejny sukces Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 *** Trzeba jeszcze zatrzymać Tuska za kłamstwa *** 15.11.08, 12:36 Niech jeszcze tylko zatrzymają Tuska za kłamstwa i krętactwa a naród uwierzy w cuda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kioto A kiedy tego funfacza ministra z łodzi zatrzymają? IP: *.eranet.pl 15.11.08, 13:47 ten to ponoć wciąga... Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Re: A kiedy tego funfacza ministra z łodzi zatrzy 15.11.08, 16:41 no co za strasna sprawa!! lufka "nabita" groźną marihuaną i trochę koki!!! Tos to afera ze nie daj bóg! Bo my Polacy wsyscy ministranty i gzecne, pobozne ludzie, zadne tam frykasy narkotycne nawet nam w glówkach nie postają. a tak na poważnie - śmiech na sali: KAZDY dorosły człowiek ma prawo do posiadania czego chce - to jego BOSKIE prawo. Wóda, alkohol spełnia zresztą te same kryteria bycia narkotykiem: 1. środek pochodzenia roslinnego (oprócz syntetyków), 2. zmienia świadomość, 3. może prowadzić do uzależnień. Jak my tacy świętoszkowaci to zakazać nam POSIADANIA alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) kolejny powod zeby glosowac na PO :D IP: 89.100.15.* 15.11.08, 16:51 sadzic palic zalegalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurra!!! Łuczak! Co? Akademik!!! IP: *.chello.pl 15.11.08, 20:43 i bardzo dobrze!!! w koncu sprawiedliwosc ich powoli dopada! w koncu, po latach... wystarczalo odpowiednio wczesnie porozmawiac ze studentami mieszkającymi wspólnie z Michałem Ł. w szczecinskich akademikach... no i zrobic jakas prowokacje. Dwoch policjantów z Mierzyna ich namierzylo :))) czysty zbieg okolicznosci oczywiscie.... P.S. nalezy sie teraz zastanowic, czy panu Ł. nie jest potrzebna kuracja. trzeba podac reke czlowiekowi, ktory i tak juz jest na dnie. tak po chrzescijansku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus alimenty czyli IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.08, 12:58 sprawa do regulowania pomylek poboznych mezow czy teraz wiecie ze ta wdowa z miasta brzegu powinna szukac swoich naleznosci w szczecinie czy goralski polglowek dziwisz stanislaw zrozumial ze jest nedznikiem formatu gumy do zucia a general gagor franciszek goralskim pokraka lezacym na ryju przed drewnianym bozkiem nie mozna generale miec dwoch panow jest pan nikim powtarzam nikim Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Narkomani do więzienia. 15.11.08, 23:51 klinikka napisał: > a tak na poważnie - śmiech na sali: KAZDY dorosły człowiek ma prawo do > posiadania czego chce - to jego BOSKIE prawo. Wóda, alkohol spełnia zresztą te > same kryteria bycia narkotykiem: Podobno na niektórych, tak jak wódka, działają dzieci. Jak taki pedofil robi coś zgodnie z Twoim BOSKIM prawem, to czuje się jak narkoman. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz matołki na księżyc 16.11.08, 13:58 Widzisz... za narkotyki nawet na własny użytek i ewentualną szkodę trafia się w Polsce do więzienia, a karą za pedofilię gdzie skrzywdziło się dziecko/dzieci jest przeniesienie do innej parafii, tudzież pałacu biskupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: matołki na księżyc 22.11.08, 21:32 > Widzisz... za narkotyki nawet na własny użytek i ewentualną szkodę trafia się w > Polsce do więzienia, a karą za pedofilię gdzie skrzywdziło się dziecko/dzieci > jest przeniesienie do innej parafii, tudzież pałacu biskupiego. To ci narkomani siedzą, czy są wolni? Wydaje mi się, że s wolni - przynajmniej jeden z nich nawet bez kaucji;) Poza tym nie każdy ... to pedofil, który trafia do innej parafii albo pałacu biskupiego. Nie generalizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus prowokacja czyli IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.08, 14:30 dwoch poboznych szczecinskich kretynow mniej i po co bylo lezec na ryju przed oltarzem najswietszej panienki lepiej racjonalnie myslec i wyciagac wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 13:20 Słuchaj, sbwajdzik - skoro tak, to lipiec zaopatrywał pis w lewe dochody, a ćpun z kancelarii samego prezydenta. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Nabita lufka....... IP: 85.134.159.* 15.11.08, 13:21 "Znaleźli lufkę nabitą marihuaną i woreczek z białym proszkiem" - widać, że autor siedzi w temacie..."Nabita Lufka" - profesjonalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin To jest spisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:29 To jest prowokacja. To jest spisek. To jest zemsta polityczna na Panu Przewodniczącym. To policja podrzuciła narkotyki. Brońmy Pana Przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.ntlworld.ie 15.11.08, 12:31 ale ameryke odkryli toc kazdy kto choc na chwile zetknal sie z luczakiem wie co to za indywiduum.Cpun i pijus, nie rozumie jak taki czlowiek moze pelnic tak wazne funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Dzieci z PO. 15.11.08, 12:34 Proszę bardzo jakich to gagatków z PO w Szczecinie mamy . Już oprócz Nitrasa to łuczak. Ale fajowo co komu powierzamy rządzenie . Na pewno podniesie się krzyk ,że to sprawa polityczna .Wielokrotnie mówiło się ,że w Szczecińskiej Po to dzieci i to jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:34 Degeneraci z PO! Wszystkim oszołomom i degeneratom z PO I PIS należy zmniejszyć emerytury i pensje o 4/5. Precz z faszyzmem ! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:36 No ale o co chodzi?Przecież wzorowali się na szefie.Też palił.Nawet w Peru był po zioło! Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 15:56 był w Peru, bo w kancelarii prezia przestali dilować? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:36 WSZECHOBECNY KRYZYS.Bida az piszczy,to chlopaki sie nie boja tylko dorabiaja jak moga.Pewnie beda chcieli ich z partyi wyrzucic,tylko za co,za to ze sa przedsiebiorczymi dzialaczami? Powinni sie tlumaczyc,ze pieniadze w ten sposób pozyskiwane szly na partyjne cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamira Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:37 I tak rzadza nami ludzie na haju. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:58 czym się różni prowadzenie samochodu po pijaku i naćpanym ? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 13:21 rewers10 napisał: > czym się różni prowadzenie samochodu po pijaku i naćpanym ? masz na myśli kurskiego, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blood Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.cable.ubr05.perr.blueyonder.co.uk 15.11.08, 14:19 rewers10 napisał: > czym się różni prowadzenie samochodu po pijaku i naćpanym ? Po pijaku ma się bardzo pogorszony refleks i koncentrację, zawęża się też pole widzenia. Do tego jest się przekonanym o swych nadludzkich mozliwościach. Z tych powodów pijani kierowcy często powodują się wypadki w których giną ludzie. Po paleniu zioła potęguje się wyobraźnia i mocniej odczuwa się bodźce, małą szybkość czuje się jak dużą. Z tych powodów jeździ się wolniej i ostrożniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: 77.88.148.* 16.11.08, 03:35 Nie zupełnie ostrożniej. Ma się spowolnione ruchy, co może prowadzić do wypadku. Twój refleks jes otępiony. Po marihuanie nie ma czegoś takiego jak chwila nieuwagi. Możesz wpaść w "trans" i światła innego samochodu wziąć za np. oczy i stanąć jak ta głupia otępiała sarna na skrzyżowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 13:24 dobra nie bede sie odnosil do sponsorowanych wypowiedzi pisowcow. bo sa smieszne. a co do kolesi z ziolem :P palmy blunty jedzmy sledzie bedziem silni jak niedzwiedzie a wszsycy co nzywaja kolsi jarajacyh suwar narkomani : stfu retards, if ur to dumb to realize that mj is much more clean than alco or cigs is not my pro bro :P Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 13:27 Ziółko jest ok. Ale niech ci hipokryci po prostu je zalegalizują. Co innego amfa. To już ciężki narkotyk. Grass dla mas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO4Ever Prowokacja!!!!! IP: *.centertel.pl 15.11.08, 12:37 To prowokacja pisowsko-eseldowsko-michnikowskiej swołoczy! Premierze, nie dopuść do politycznego prześladowania kryształowo czystych polityków! Psy wywalić na zbitą mordę żeby nigdy już nie znaleźli tutaj pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa oni tylko biorą przykład z Premiera 15.11.08, 13:10 przecież to donald się chwalił że jest ćpunem. wiec o co wam chodzi zaścianku? Medal im dać za branie przykładu z władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzkaliska drzewiecki i kokaina 15.11.08, 21:49 nie tylko z premiera. ministra sportu m. drzewieckiego przesłuchiwała już nawet prokuratura w sprawie kupowania kokainy. (www.dziennik.pl/opinie/article262368/Minister_Drzewiecki_stc horzyl.html). narkotyki to chyba - poza piłką - w PO popularny nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisin Re: oni tylko biorą przykład z Premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 14:14 Dla inteligencji????? Jaka to inteligencja??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:37 Wywalić, a resztą niech zajmą się odpowiednie instytucje - prokuratura i sąd. eszp napisała: > Wywalić ich na zbitą mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 15.11.08, 12:39 Czy Tusk ze Schetyna tego nie widzą? Może wreszcie do nich dotrze, że ten fircyk działa na ich szkodę. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolkirek Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.08, 13:17 Tez sie dziwie, najwyrazniej Nitras znaczy wiecej niz nam sie zdaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 15.11.08, 13:50 Musieliby rozwiazac całe PO w regionie! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 15.11.08, 13:52 andreas.007 napisał: > Musieliby rozwiazac całe PO w regionie! > > ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 15.11.08, 13:55 Gość portalu: lolkirek napisał(a): > Tez sie dziwie, najwyrazniej Nitras znaczy wiecej niz nam sie zdaje.... Co do Nitrasa to też prokuratura prowadzi postępowanie i na pewno prokuratura nie będzie zamiatać pod dywan . Nitras i łuczak to jedno dno. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 15.11.08, 13:56 > Co do Nitrasa to też prokuratura prowadzi postępowanie i na pewno prokuratura > nie będzie zamiatać pod dywan . nie byłbym taki przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 11:54 Też tak uważam- a poseł Arkadiusz Litwiński może z podniesioną głową nadal chodzić. Takich polityków w PO poważam a nie politykierów, gó...arzy, którzy uważają się za nietykalnych, są aroganccy i bez klasy. Wieści gminne niosą, że mają(miały) być w PO kolejne zmiany - wywalą Husejkę z fotela marszałka i na to stanowisko przejdzie kurator oświaty- Artur Gałęski z Nowogardu. A kto na kuratora?? Może słynna pani Masojć opuści urząd miasta (napewno notowania prezydenta Krzystka wzrosną...) PO zachodniopomorska to banda gó...arzy a ławka krótka. Norbert Obrycki- wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Burdel w szczecińskiej PO zorganizował Nitras 16.11.08, 12:12 Gość portalu: Ona napisał(a): > PO zachodniopomorska to banda gó...arzy a ławka krótka. > Norbert Obrycki- wracaj! Gratulacje za wysiłki nad przywracaniem Obryckiego światu. Jednak pamiętamy tu, że Obrycki to poprostu cham i nieudacznik. Niekompetentny gnojek. I największa pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 12:47 ale czyje to było auto? Czy pan Łuczak byłmpod wpływem? Czy znaleziono przy nim czy w aucie... Posiadanie narkotyków, to nie jest przestepstwo z KK, ale z ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:52 Ale karane. Napisane jest, że zażywali, więc chyba Atamńczuk sterował nawalony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejloo Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: 85.134.159.* 15.11.08, 13:11 Może to nie jest przestępstwo, ale jest to pełna, stuprocentowa kompromitacja. Ludzie, próbujący się w takiej sytuacji tłumaczyć kruczkami prawnymi i niuansami zamieniają ten kraj w bagno. Przed wojną radny, który się tak skompromitował strzeliłby sobie w łeb nie mogąc udźwignąć ciężaru zawiedzionego społecznego zaufania. I tyle. Jako wyborca Platformy mam nadzieje, że to koniec kariery tych Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 13:14 Gość portalu: mejloo napisał(a): > Może to nie jest przestępstwo, ale jest to pełna, stuprocentowa kompromitacja. > Ludzie, próbujący się w takiej sytuacji tłumaczyć kruczkami prawnymi i niuansam > i > zamieniają ten kraj w bagno. > Przed wojną radny, który się tak skompromitował strzeliłby sobie w łeb nie mogą > c > udźwignąć ciężaru zawiedzionego społecznego zaufania. I tyle. Jako wyborca > Platformy mam nadzieje, że to koniec kariery tych Panów. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:17 To jest przestępstwo. I za to ludzie dostają bezwzględną odsiadkę. Będziemy śledzić dalsze losy Pana Michała. Bardzo skrupulatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 13:46 ale gdyby jeszcze strzelił sobie w łeb, to musiałby jeszcze NIELEGALNIE posiadac broń! To juz KK. Dla mnie wiekszym przestepstwem jest okradanie, lewe przetargi, zatrudnianie kolesi, prowadzenie auta pod wplywem niz zazywanie, bo zazywajac szkodzi głównie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 13:52 Dura lex sed lex. Andy. Ja też nie ma nic na przeciw maryśce. Zalegalizować. Jednakowoż to członkowi partii, która jest przeciwna legalizacji. Czyli nie dość, że przestępcy, to jeszcze hipokryci. A to ich skreśla na całej linii. Mowa jest też, że ćpali. Zatem obaj. A zatem jeden z nich prowadził na haju. A to już KK. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 13:57 xyz-xyz napisał: > Dura lex sed lex. Andy. Ja też nie ma nic na przeciw maryśce. podobno w SLD też ćpają Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 15:59 dilują też podobno w kancelarii prezia, więc... nie zarzucaj innym, że biją czarna muzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Andreas, co za głupoty pieprzysz! 15.11.08, 15:07 Ja rozumiem, że wg Ciebie pijak może pozabijać ludzi samochodem a nawalony amfetaminą polityk, to przeleci przez przystanek jak i nikomu krzywdy nie zrobi? Poczekamy na wyniki badania krwi. Ja jestem pewnie, że nie zwinęli obu przypadkowo, tylko mieli cynk i wiedzę operacyjną. I mam nadzieję, że we krwi oraz w samochodzie będzie dość, by znów jakimś błachym przepraszam albo krzystkowymi bajkami o honorze ust sobie nie podtarli i dalej kasę wyciągali z państwowych instytucji udając, że pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Malkontent czy Ty jestes potłuczony na mózgu? 15.11.08, 21:37 dyzurny-malkontent napisał: > Ja rozumiem, że wg Ciebie pijak może pozabijać ludzi samochodem a nawalony amfe > taminą polityk, to przeleci przez przystanek jak i nikomu krzywdy nie zrobi? =============================== A tu powtorze co ja wyskrobałem w pocie czoła...: Dla mnie wiekszym przestepstwem jest okradanie, lewe przetargi, zatrudnianie kolesi, prowadzenie auta pod wplywem niz zazywanie, bo zazywajac szkodzi głównie sobie... ------------------- Przeczytaj sobie kilka razy i popros kogos o wytłumaczenie... szczególnie tego fragmentu "prowadzenie auta pod wplywem", a jak zrozumiesz to mnie przeprosisz, ze źle zrozumiałes! Pod wplywem mozna byc alkoholu czy narkotyków, bo pod wplywem mleka nie rozważamy chyba... Dla mnie te wymienione czynnosci wlacznie z prowadzeniem auta sa bardziej szkodliwe niz samo zazywanie dajmy na to w zaciszu gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Malkontent czy Ty jestes potłuczony na mózgu? 15.11.08, 23:40 aczkolwiek słyszałem, jak jeden ze znanych artystów bywalec w Australii stwierdził, ze tam po bezkresach bezludzi bezdróg kierowcy ciagników siodłowych zwanych u nas TIRami pokonuja je na prochach, bo inaczej nie da rady... taka nuda pustki... ze zasnac mozna, a tam trzeba niezly kilometraz wykonac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palący Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:51 Jakie przestępstwo,cielaku. Posiadanie i zażywanie to wykroczenie,dopiero handel to przestępstwo. Poza tym w naszym kraju nie idzie żyć inaczej jak na haju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 13:57 Art. 62. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych, sprawca podlega grzywnie i karze pozbawienia wolności do lat 5. 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palący Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 14:00 kary do 3 lat to właśnie zaliczają się do wykroczeń,na szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:04 czy karani mogą pełnić funkcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:07 Do występków, nie wykroczeń. A występek to też przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:01 ale to jest z ustawy o przeciwdzialaniu narkomanii... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:08 Ale to przestępstwo. Jak Ci dopieprzą z UKSu, to powiesz, żeś niekarany bo nie z KK? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:20 Dokładnie tak. Zatrudniałem kiedys narkomana. Wiedziałem, ze ćpa... poszedł na odwyk i pracował u mnie. Bardzo był pracowity, nigdy mnie nie okradł, nawet powiem solidny, a pewnego dnia w czasie pracy w ciuchach roboczych poszedł... nie wrócił do pracy... slyszałem, ze wrócił... do nałogu. Ale on juz miał strzykawke... Szkoda, naprawde szkoda człowieka, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:25 Ale to przestępstwo. Jak Ci dopieprzą z UKSu, to powiesz, żeś niekarany bo nie z KK? > Dokładnie tak. No comprende... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral do palącego IP: *.izacom.pl 15.11.08, 17:29 Bądź cicho, narkomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:22 Gość portalu: XYZ napisał(a): > To jest przestępstwo. I za to ludzie dostają bezwzględną odsiadkę. Będziemy > śledzić dalsze losy Pana Michała. Bardzo skrupulatnie. Co, posiadanie fifki z ziołem? To jest g.wno a nie przestępstwo ty faszystowski pachołku wiadomych sił. Takich jak ty powinno się zakopywać żywcem po szyję na polu po którym chodza skorpiony i grzechotniki. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:27 Fifki nie, ale w TV podają, że amfę mieli i chyba ekstazy. Chociaż to ostatnie, to lajcik podobno. Nawet Anglicy chcą ekstazy uznać za lekki narkotyk a nawet jako legalny dopalacz. Jednak amfetamina to syntetyczna kokaina. Ciężki narkotyk. I to jest przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 16.11.08, 12:26 > Jednak amfetamina to syntetyczna kokaina. Tia... a pinka poliuretanowa to syntetyczne śledzie w śmietanie.... Nie ma to jak znajomość tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: 83.168.75.* 15.11.08, 14:47 Gość portalu: XYZ napisał(a): Będziemy > śledzić dalsze losy Pana Michała. Bardzo skrupulatnie. To masz okazję je śledzić. Pod komendą policji w Policach kamer i dziennikarzy od groma i ciut ciut. Możesz się dołączyć ...... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 14:50 Mnie interesuje, co będzie potem. Gdzie Michałk Sławek ukryje. Odpowiedz Link Zgłoś
balaklava Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... 15.11.08, 15:36 Kowalewski zabawił się w przetarg na kalendarze i biegał nago po Poznaniu. Teraz jest dyrektorem w infraparku. Zaraz będzie miał dwóch kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Nie wierzę, NIE wierzę, nie wierzĘ... IP: 85.134.159.* 15.11.08, 15:23 Ciekawe, czy się chociaż funkcji i mandatów zrzekną ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy30 podrzucili SWINIE IP: *.centertel.pl 16.11.08, 00:28 mlody,bystry i wyksztalcony przewodniczacy jest zagrozeniem dla niejednego spasionego nieuka,ktory ma ochote na jego stolek.podrzucili mu SWINIE.czy to zbieg okolicznosci ze wlasnie w rocznice? Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Senator Zaremba zacznij działać i wywal ich. 15.11.08, 12:44 Apel do senatora Krzysztofa Zaremby zrób z tymi dziećmi z PO porządek i wywal tych łuczaków i Nitrasów .Oczyść aferzystów ze swojej partii . Widać ,że twój sprzeciw do tych dzieci po czasie był słuszny i niech inni z twojej partii zrozumieją jakie błędy popełnili dając stanowiska tym dzieciom jak Nitras i łuczak itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa i omega trzeba bylo kupic tutaj, legalnie: extravaganja.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:45 www.extravaganja.pl - i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:49 No panowie funkcjonariusze jak mogliście taką wiadomość podać do publicznej wiadomości!!!Czy w tvn i wsi24 wystąpią klakierzy Popieprzonych donosiciel niesiołowski,pierdzikot no i hr.komorowski??? Czekamy z utęsknieniem bo z kurskiego robili przestępcę!!!a co teraz powiedzą Pojebusy klakierzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:56 to,że chłopcy z PO ćpają wiele tłumaczy czekam na opinie anamar, exmana i beatrix zaraz, zaraz, przecież ich szef też się chwalił,że "popalał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxterier Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.chello.pl 15.11.08, 13:26 Gwoli uwagi: Hrabia to był Pan Bór-Komorowski dowódca Polskie podziemia człowiek bardzo skromny, oraz jego bliska rodzina zostająca w Polsce np Pani Hrabina Maria Komorowska znana powszechnie jako aktorka. Bronisławowi Komorowskiemu z odłamu wielkiej rodziny Komorowskich tych ze Ślaska nie należy sie tytuł hrabiowski, bliżej mu do agentury komunistycznych służb specjalnych negatywnie zweryfikowanych z którymi popija kawki, niż do Polskiej Szlachty. Poza tym wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Skoro o agentach mowa 15.11.08, 16:03 to najbliżej do agentury GRU ma jej delegat Tadeusz R. pseudonim 'ojciec'. Magnat medialny z Torunia, nadający przez podmoskiewskie nadajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo bez herbu Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: 91.192.79.* 15.11.08, 18:08 gwoli ścisłości, a jaka jest geneza tytułu hrabiowskiego rodziny Komorowskich? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxterier Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.chello.pl 15.11.08, 20:25 Nie przypomnisz sobie lewusie , bo twoja pamięć historyczna sięga zaledwie do wkroczenia NKWD na tereny Polskie wystarczy zajrzeć do Wikipedii i tak ci idę na rękę, bo mam dziś dzień dobroci. Policja zlikwidowała dzisiaj najwiekszą siatkę narkotykową w Szczecinie nasze dzieci bardziej bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo bez herbu Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: 91.192.79.* 16.11.08, 13:37 Komorowscy to porządna stara rodzina szlachecka, ale o tytule hrabiowskim jakoś nie mogę się doczytać. Jeśli już pan posiłkujesz się tak poważną stroną jak wikipedia to w zrstawieniu polskich rodzin szlachckich z tyt. hrabiowskim Komorowskich pan nie znajdziesz. Zresztą polska szlachta, mająca "jobla" na punkcie równości takich tytułów nie uznawała. A większość rodzin tzw. hrabiowskich ten czasami niezbyt szczytny tytuł niejednokrotniwe kupowała na dworach zaborców. A od lewusów prosze mnie nie wyzywać gdyż w zamierzchłych czasach, które pan na pewno lubi i podziwja jak i ja zresztą, dostał by pan poprostu po twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxterier Re: Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.chello.pl 17.11.08, 15:12 Ktoś napisał hr Komorowski, to przypomniałem , że to nawet nie rodzina , bo z innych Komorowskich. Bór-Komorowskiemu tytuł się przynależał ( nie trudno znaleźć), ale nigdy z niego nie korzystał, jak pisałem wcześniej był skromny. Kto i jak nadawał sobie tytuły i nazwiska szlacheckie najlepiej spytać sie Potockiego z UW. Na temat Szlachty Polskiej najlepiej zrobić osobny wątek ( monarchista Artur Górski, ma sporą wiedzę na ten temat), bo jak mówią o nas ruskie U was wszystkie pany. Po twarzy w minionych czasach kładli sobie równi i to nie była szlachta. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 obawy pani Malgorzaty 15.11.08, 12:50 tak wiec obawy pani Małgorzaty JW były słuszne! Bala sie czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: obawy pani Malgorzaty 15.11.08, 12:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=85688889 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerowy Re: obawy pani Malgorzaty IP: *.chello.pl 15.11.08, 12:58 Przecież wszyscy wiedzieli że radny Michał ćpa, to było na porządku dziennym, nie wiem czym tu się podniecanie ciołki!?!? Większość z was głosowała na PO wiedząc o tym i o innych wykroczeniach czy przestępstwach działaczy PO. Nie wspomnę o tym że od 4 lat ten ćpun jeździ bez prawa jazdy, a że ma przyciemnione szyby w mondeo (na żonę zarejestrowane) to myśli że go nie widać... baran jeden. A wy jesteście jeszcze większe barany - bo głosowaliście na szczecińską PO i chwaliliście się tym... jesteście siebie warci! Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki 15.11.08, 12:53 Jak słyszę o wszystkim w Szczecinie decyduje Nitras - poseł PO. On nagradza, karze, rozdaje stanowiska itp. Tak sie jednak składa, że ten człowiek nie nadaje się do niczego a już napewno nie do roli jaką mu u nas powierzono. Ale to Wyście go wybrali więc teraz nie narzekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ziola z peru w szczecinie? IP: *.adsl.alicedsl.de 15.11.08, 12:55 DONALD ZAOPATRZENIOWIEC? PRZESTEPCY RZADZA W KRAJU; SAME SUKCESY: To zapewno wina PIS-no nie donald. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ziola z peru w szczecinie? 15.11.08, 12:58 Moze samorzadowcy przywiezli z wyjazdu do Iraku... tam sie przeciez bawili w zolnierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Natychmiast wypieprzyć ich z PO do...PIS ! 15.11.08, 12:59 ich miejsce jest obok Kurskiego,Gosiewskiego,Kaczynskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ziola z peru w szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:00 To zapewno wina PIS-no nie donald. W kancelarii Kaczora zatrzymali typa, co zutylizował gdzieś kilogram kokainy. A Palikot twierdzi, że Prezio pije. Ja mam inne zdanie... Połącz te informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Ziola z peru w szczecinie? 15.11.08, 16:06 Gość portalu: Artur napisał(a): > DONALD ZAOPATRZENIOWIEC? > PRZESTEPCY RZADZA W KRAJU; > SAME SUKCESY: > To zapewno wina PIS-no nie donald. Oczywiście, że wina PIS. Jakby nie wyrzucili dilera z kancelarii prezia to by się tam zaopatrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogoqo problem w tym że nie kupili towaru od kaczyńskiego 15.11.08, 12:58 lub jego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerowy Re: problem w tym że nie kupili towaru od kaczyńs IP: *.chello.pl 15.11.08, 12:59 Przecież wszyscy wiedzieli że radny Michał ćpa, to było na porządku dziennym, nie wiem czym tu się podniecanie ciołki!?!? Większość z was głosowała na PO wiedząc o tym i o innych wykroczeniach czy przestępstwach działaczy PO. Nie wspomnę o tym że od 4 lat ten ćpun jeździ bez prawa jazdy, a że ma przyciemnione szyby w mondeo (na żonę zarejestrowane) to myśli że go nie widać... baran jeden. A wy jesteście jeszcze większe barany - bo głosowaliście na szczecińską PO i chwaliliście się tym... jesteście siebie warci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tue Re: problem w tym że nie kupili towaru od kaczyńs IP: *.chello.pl 15.11.08, 13:14 w mondeo kupionym ze zniżką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek E tam, jedna lufka marychy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:00 Śmiechu warte! Przecież od kiedy premier przyznał się do niegdysiejszych kontaktów z maryśką, w postępowej części społeczeństwa narodziła się tolerancja dla tego typu używek, nieprawdaż? I niech bezpieka nie waży się iść POd prąd POstępu! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 na pewno nie znali sie na tym 15.11.08, 13:01 na pewno powiedza, ze nie znali sie na tym i nie mieli pojecia, przeciez oni na niczym sie nie znaja, a dostarczyl im towar jakis dyrektor pewnie pan K. ... juz zwolniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygrek Re: na pewno nie znali sie na tym IP: *.chello.pl 15.11.08, 13:16 Kazaniecki mu nie powiedział o szkodliwości narkotyków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: na pewno nie znali sie na tym 15.11.08, 22:38 no własnie NIKT im nie powiedział, a oni nie wiedzieli i nie mieli pojecia! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Ćpuny z PO wygrały wybory dzięki idiotom 15.11.08, 13:01 pokroju twwielgus, kralik, isastern, bartj itp. To typowe wykształciuchy w pierwszym pokoleniu. Ich rodziciele babrali się w gnoju od bydła, oni babrają się w gnoju płynącego od Partii Oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ćpuny z PO wygrały wybory dzięki idiotom 15.11.08, 14:10 profanum_vulgus napisał: > pokroju twwielgus, kralik, isastern, bartj itp< I niejaki "wrojoz" półgłówek zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Ćpuny z PO wygrały wybory dzięki idiotom 09.10.09, 17:06 profanum_vulgus napisał: > pokroju twwielgus, kralik, isastern, bartj itp. To typowe wykształciuchy w > pierwszym pokoleniu. Ich rodziciele babrali > się w gnoju od bydła, oni babrają się w gnoju płynącego od Partii Oszustów. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.jarsat.pl 15.11.08, 13:13 Misza! A takie piękne lolki kręcisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Szef PO TRAWIE 15.11.08, 13:14 DOSTAJE MAJAKOW I WIDZI CUDA: MEDIALNIE DOWARTOSCIOWANI Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice??? 15.11.08, 13:15 ciekawe jak będzie różnic się wyrok za posiadanie polityków w porównaniu ze zwykłymi chłopaczkami złapanymi na ławce w parku. Poczekamy, zobaczymy. Fajnie że w końcu trafiło na polityków. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoostuff Szef sejmiku z PO zatrzymany za narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:16 hahahahahahahahahahaha...."...i wąchasz hasz ale ty mnie nie oszukasz". Kocham Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś