esmeralda_2 27.08.09, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/w,70,99398458,99490416,Re_Lepszy_od_Krzywka_i_Jacynki.html?t=1251362250256 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ever Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 10:47 nie pucuj się absztyfikant i nie siej POdstępnej propagandy. każdy byłby leoszy od Krzystka i Arłukowicza, poza tobą i toboPOdobnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: 79.162.178.* 27.08.09, 10:56 Andreas najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: 79.162.178.* 27.08.09, 10:59 Andreas dobry ale może doda Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 27.08.09, 11:02 Gość portalu: ever napisał(a): > nie pucuj się absztyfikant i nie siej POdstępnej propagandy. > każdy byłby leoszy od Krzystka i Arłukowicza, poza tobą i > toboPOdobnymi ,,,, jednak ta propozycja jest groźna i ja teŻ ją popieram, spoko ever nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
alba-alba Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 09.02.10, 12:45 będą jaja jak się zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 27.08.09, 12:06 ta i Jasne Błona stana sie polem golfowym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:19 ziege77 napisała: > ta i Jasne Błona stana sie polem golfowym ... owszem ;) ale jest szansa że wprowadzi dekret o: obowiązkowym czytaniu Coelho, obowiązkowym "balowaniu" w dni powszednie i święta, obowiązkowym dbaniu o tężyznę fizyczną, czynie społecznym dla szczecinian w celu wybudowania hali i basenu i przetargach na wszystko :) do tego: w UM będą pracowały same "blondynki z niebieskimi oczętami" (postulat od pań: plizzzzzzz kilku panów a'la ratownik ;)) będą też zasiłki konsumpcyjne w celu "odwiedzania" lokali gastronomicznych, i generalnie ..... piknie bedzie ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 27.08.09, 12:20 > obowiązkowym "balowaniu" w dni powszednie i święta, > obowiązkowym dbaniu o tężyznę fizyczną, > czynie społecznym dla szczecinian w celu wybudowania hali i basenu > i przetargach na wszystko :) > > do tego: > w UM będą pracowały same "blondynki z niebieskimi oczętami" > (postulat od pań: plizzzzzzz kilku panów a'la ratownik ;)) > będą też zasiłki konsumpcyjne w celu "odwiedzania" lokali > gastronomicznych, > > i generalnie ..... piknie bedzie ;) :) to chłopcy z PO jeszcze tego nie wprowadzili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:34 jack_sparrow_pl napisał: [...] > > (postulat od pań: plizzzzzzz kilku panów a'la ratownik ;)) > > obowiązkowym dbaniu o tężyznę fizyczną, [...] > to chłopcy z PO jeszcze tego nie wprowadzili ? akurat tego (j.w.) NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
sbaltycka Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 06.02.10, 12:36 bale obowiązkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:28 sbaltycka napisał: > bale obowiązkowe ------- A gdzie i jaki będzie bal? Jeśli bal - to może "Niech żyje bal" M.Rodowicz - podpowie. "Bal na Zamku" czy "Bal na dnie morza u Pana Węgorza"? A może bal otwarty ludzi z kazdej ulicy - utworzony korowód - tańczy w rytm "Poloneza" Kilara lub koncert "Chopin Polonez A-dur" - wyznaczy potrzebne serce-rynek miasta. Słowa - wnioski wyznaczą treść "kampanii przedwyborczej" Po wyborach to - tylko ciężka uczciwa i służba dla miasta/mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: propozycja z forum Andreas na prezydenta mias 27.08.09, 12:25 Gość portalu: alex-0_0 napisał(a): > i generalnie ..... piknie bedzie ;) :) ...... i tylko o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 12:32 .... to kto zostanie andreasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:36 whiteentrance napisał: > > .... to kto zostanie andreasem? Adek da radę :) siedząc za biurkiem będzie miał czas na pisanie ;) (bo wiadomoże teraz zajmuje się pierdołami w stylu: prowadzę firmę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 12:52 alex-0_0 jesteś świetna - nadajesz się na rzecznika prasowego naszego prezydenta forum in the Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:03 esmeralda_2 napisała: > alex-0_0 jesteś świetna - nadajesz się na rzecznika prasowego naszego > prezydenta forum in the Szczecin. hmmmm .... kusząca propozycja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:08 i forum Ciebie zaakceptowało - jesteś świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:34 esmeralda_2 napisała: > i forum Ciebie zaakceptowało - jesteś świetna serdecznie dziękuję za uznanie :) w związku z pełnioną funkcją (dopytuję na zaś) kto jest szefem sztabu wyborczego? (tak oficjalnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedektyw inwektyw Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.09, 13:03 powinien mieć dwóch zastępowych. może sobiepana i absztyfikanta. obaj lubią włazic w dupe komu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Lutnąć ci? 28.08.09, 08:38 Gość portalu: dedektyw inwektyw napisał(a): > powinien mieć dwóch zastępowych. może sobiepana i absztyfikanta. obaj lubią > włazic w dupe komu trzeba. Ty sobie sobiepanem gęby nie wycieraj. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 28.08.09, 08:43 Gość portalu: dedektyw inwektyw napisał(a): > powinien mieć dwóch zastępowych. może sobiepana i absztyfikanta. obaj lubią > włazic w dupe komu trzeba. Ty sobie sobiepanem geby nie wycieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:04 ooo widze ze komotet wyborczy zawizał sie formalnie;)i pierwsze stołki zostały obsadzone:) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:06 o zazdrośnica, a Ty co chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:10 esmeralda_2 napisała: > o zazdrośnica, a Ty co chcesz? :) Andreasa :) na prezydenta rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:16 zawsze dobra jest konkurencja, super, a więc montuj swój sztab wyborczy, bo partia Forum Szczecin ma innego kandydata,którym jest Andreas. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:19 Esmeraldo chyba opacznie zrozumialas moj wpis jestem za a nie przeciw:) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:20 wiem, i dzięki za Twój głos Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:22 to na wice nalezy mu dac Anamar, aby nie popadl w megalomanie i woluntaryzm.. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:19 pomyliłam się masz rację Andreas jest bezkonkurencyjny Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:22 :) bezkonkurencyjny powiadasz ... wiesz posiadanie monopolu na włądze - to juz było zakłądam , że z biegiem wydarzen na FS jakis kandydat lub kandydatka wyłoni sie by nie bylo nudno:) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:27 ja tam nie chcem, ale jak mnie poprosicie... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:32 sorki, my już mamy swój komitet wyborczy, nie podrywaj nas, a Twój program wyborczy bo my na PO i PiS nie głosujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:37 obiecam wam cuda i po 100 mil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:38 Esme ... kurcze, może się chłopak przydać ... musimu mieć na kogo zwalać winy za nieudane akcje wprawdzie Miłościwie nam panujący Przyszły Prezydent Andreas nie będzie miał chybionych pomysłów ale .... wyjście awaryjne musi być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... 27.08.09, 13:39 > wprawdzie Miłościwie nam panujący Przyszły Prezydent Andreas > nie będzie miał chybionych pomysłów > ale .... > wyjście awaryjne musi być ;) dobra, wystarczy mi vice, w razie czego złożę dobrowolnie rezygnację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavulon Re: jeśli andreas zostanie prezydentem...... IP: *.chello.pl 20.12.09, 13:14 nie będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 :) 27.08.09, 15:06 :) Bedem śpiewać, bedem tancowac wszycko jak mi zagrocie... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:18 tancuj i śpiwoj ino wyrychtuj kto jakie stanowiska bedzie mioł .... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 16:39 Ja chce byc ogrodnikiem miejskim...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:00 Belciu Kochana a Ty prezentujesz opcję: by wszystko zarosło czy wariant: precz z zielonym (bo kolor PSL)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 17:11 "Precz z zielonym' - odpada...Samobojczynia nie jestem. Czysty spontan... /zgodnie z zalozeniami prezydenta/. Jak bedzie ladnie roslo - to bedzie moja zasluga,a jak bedzie brzydko zarastalo - to bedzie "zasluga" Reversa..../bo rozumiem,ze juz 'zaklepany'/;) Tylko nie pojmuje,co z ta ' praca' bedzie - bo ja juz zaczelam chlonac nauki "prezia prawie milosciwie panujacego' - a tam 'stoi',ze praca jest 'be' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 17:23 zielonym do góry resztę biorę na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 17:26 Juz czuje,ze sie dogadamy...Od czasu do czasu wezme klopoty na swoje bary,ale tylko podczas klesk urodzaju.Jakos to wytlumacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 17:29 współpraca z piękna kobietą, a do tego inteligentną, to sama przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 17:32 ...Wlasciwie... - glupio byloby zakladac,ze nasza wspolpraca nie bedzie pozbawiona rozczarowan - wiec,niech zostanie tak - jak napisales ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.08.09, 20:21 bella1 napisała: >Jakos to wytlumacze ;) ehm, ehm.... wkraczasz w moje "kumpetencje" Bello ... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 27.08.09, 20:39 Sorki...."Polke galopke" zastosowalam.... z przyzwyczajenia... Jako ogrodnik -na wypadek kleski 'jakiejkolwiek' - otocze magnolie czarna siatka / widzialas czarne magnolie?)Sukces - instant,prawda ?;)/... i tyle.... Ale mam pomysl na lazienki w naszym magistracie.... Nad kazdym kranikiem dokladna instrukcja,ze reka prawa myje lewa reke....,a pozniej odwrotnie.....Juz to widze....ILe nas ominie 'drobnoustrojow' w ' tym'... zwiazku....;)... Wiem,ze lazienki w magistracie - to nie moja 'dzialka' - ale tam taka cisza i spokoj.....;)... Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Pierwsza zamawiam...Tfu,tfu,tfu -moje.... 28.08.09, 08:18 to ja może na sekretarza ?, z tego co wiem niezła fucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 nareszcie vice z jajami ... IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.08.09, 20:23 rewers10 napisał: > zielonym do góry > resztę biorę na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED :) IP: *.mysmart.ie 27.08.09, 20:04 ja juz dawno sie deklarowalem, ze chetnie wespre jego kampanie. na poczatek moze jakies haslo: "andreas007 - prezydent z fantazja" albo cos ostrzejszego "andreas007 - pogromca urzednikow i prezydent w jednym (ale sam nie urzednik)." albo "andreas007 - 8-12 prezydent, 12-22 forumowy krytyk prezydenta." ;) jeszcze to dopracujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: :) 27.08.09, 20:44 "Z nadmiarem'.....Koniecznie...To juz wpisane w CV...,a my nie falszujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:07 :D ...Będzie pięknie i będzie wspaniale TAAAAAAAKA gmina.... z pamiątkami Szczecina....krewetkowe eldorado. Jestem ZA. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
anamar najlepszy!nawet lepszy od.... 28.08.09, 13:20 też jestem za andreasem!na wszystkim się zna,działa tylko pro publico bono,bogaty,doświadczony,lekarz,dziennikarz,nauczyciel,biznesmen,szef korporacji,właściciel wielu nieruchomości.jest smakoszem whisky i cygar,golfista,aktywny,chodzi na siłownię i gra w piłkę.wszystkich zna.podróżnik,fotograf,sybaryta,bywalec i smakosz.do tego wszystkiego ma mnóstwo wolnego czasu!drugiego takiego kandydata nie znajdziemy.jacyna,chowaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 chciałbym wszystkich zainteresowanych przestrzec 28.08.09, 08:27 chciałbym wszystkich zainteresowanych przestrzec, tak jak towarzysko jestem do rany przyloz, tak w pracy, gdy są zadania jestem wymagający! Oczekuje realizacji obietnic i zobowiązań, osoba, która mnie zawiedzie robi to tylko raz... trudno u mnie odzyskać zaufanie! Nie idę na żywioł, wszystko musi być zaplanowane, a realizacja zgodnie z planem, oczekuje pełnej współpracy! Wszystko jest proste trzeba tylko chcieć! To do zobaczenia na gabinetach! Obecność obowiązkowa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 08:45 Pogięło cię chłopcze? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:15 jak się bawić, to tez na całość i do końca! A wiec... idź na całość! Znam obecnie nam panujacych, zestaw forumowy spokojnie da im radę! Jesteśmy dużo lepsi od nich... Sobiepan możesz się wycofać... nic na sile niektórzy maja lęk wysokosci! Rozumiem to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Pytanie do Pana Normalnego IP: 83.238.212.* 28.08.09, 09:20 A gejów zatrudnisz czy mają u ciebie raz niewybaczone za orientację? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pytanie do Pana Normalnego 28.08.09, 09:26 Moje zdanie o orientacji jest moim zdaniem - jest jasne i konkretne, natomiast nie ma to nic wspólnego z praca! Powiem nawet, ze mnie nie interesuje jaka kto ma orientację byleby nie manifestowal tego. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Pytanie do Pana Normalnego 28.08.09, 09:28 to nie będę musiał wieszać krzyża w swoim gabinecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pytanie do Pana Normalnego 28.08.09, 09:36 jeżeli mamy wspólny cel do realizacji, to naprawdę póki pracujemy to nie ma znaczenia nic ponad to co mamy zrobić! W pracy liczą się kompetencje a nie przynależność do jakiekolwiek sekty, grupy nawet towarzyskiej! Tego możesz być pewnym. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pytanie do Pana Normalnego 28.08.09, 09:40 i jeszcze jedno - gadać sobie możemy, ale tylko po wykonaniu zadań! Zadania realizujemy szybko i sprawnie, jakiekolwiek wątpliwości czy pytania można i trzeba od razu wyjaśniać! Nie znosze tajemnic, drugiego obiegu, rzeczy które się przemilcza - każdy ma prawo i powinien stawiać swoje wątpliwości, każdy tez odpowiada za podjęte zobowiązanie! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Pytanie do Pana Normalnego 28.08.09, 09:43 andreas.007 napisał: > i jeszcze jedno - gadać sobie możemy, > ale tylko po wykonaniu zadań! > Zadania realizujemy szybko i sprawnie, > jakiekolwiek wątpliwości czy pytania > można i trzeba od razu wyjaśniać! > Nie znosze tajemnic, drugiego obiegu, > rzeczy które się przemilcza - > każdy ma prawo i powinien stawiać swoje wątpliwości, > każdy tez odpowiada za podjęte zobowiązanie! > gadasz do rzeczy to do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa do Przyszłego Prezydenta IP: 83.238.212.* 28.08.09, 11:15 No, nie do końca! Raczej było zdaniem osobistym dopóki nie pojawiła się opcja prezydentury, jak widzę przyjęta z niemałym entuzjazmem przez Pana Jasnego i Konkretnego :) Obecnie poglądy Pana Jasnego Konkretnego, jako osoby mającej zdobyć istotny wpływ na kształtowanie rzeczywistości, są, a w każdym razie mogą być, tematem do dyskusji. Gdybym był natarczywy, mógłbym powiedzieć że stanowi Pan JasnoKonkretny jakieś powiedzmy zagrożenie dla części ludzi czy coś. Że jeszcze palnie pan na urzędzie coś o konieczności leczenia choroby i co wtedy? Klops! Trzeba czekać końca kadencji, bo referendum się nie uda. No. Ale że nie jestem złośliwy, podsunę inne rozwiązanie: oderwij się pan na dwie godziny od forum, spotkaj się pan twarzą w twarz z jakimś gejem, porozmawiaj z nim przy piwie/winie jak to kulturalni ludzie - o operach Mozarta czy literaturze iberoamerykańskiej, i wtedy dopiero, jak zobaczysz z kim masz do czynienia, przedstaw pan mu swój zdrowy pogląd na kwestię wyższości orientacji hetero nad upośledzoną orientacją homo :) Salut! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do Przyszłego Prezydenta 28.08.09, 18:26 Panie kochany znam gejów, a nawet rozmawiamy! I to nie jednego, ale oni nie manifestuja swojej orientacji. To jest ich prywatna sprawa i póki nie naruszają mojej prywatności nic mi do nich! Wyższość jednych nad drugimi jest tematem o wiele szerszym niż tylko orientacja seksualna - nie widzę powodu by tak problem zawezac... Mam swoje zdanie i jest to moje prywatne zdanie, a rozmowa o literaturze Coelho czy Archive tego absolutnie nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas007 Gej - też człowiek, nie zapominajmy! IP: 194.116.253.* 29.08.09, 09:35 Wytłumaczę to panu jaśniej: jak moi znajomi geje, z którymi nawet rozmawiam (tak tak, nie przesłyszał się pan - rozmawiam z pe.alstwem!) siedzą cicho ze swą orientacją i nie ujawniają się, mają prawo przebywać w moim otoczeniu. Rozmawiamy wtedy o Coelho (a zwróć pan uwagę, że pisarz ten opisuje zdrowe heteroseksualne związki!). Gdy tylko któryś z moich znajomych gejów wtrąci niepotrzebną uwagę na temat tożsamości, uznaję to z miejsca za "promocję zboczeń". A to mi, jak i wielu innym normalnym zdrowym Polakom zagraża, natychmiast więc stają się niegodni przebywania w mym otoczeniu. Dostają plombę i cześć! A w ogóle to poczytaj pan wypowiedzi członków PiS albo Romana Giertycha - ja wprawdzie jestem od nich znacznie światlejszy, ale w tym względzie myślimy podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Gej - też człowiek, nie zapominajmy! 29.08.09, 20:40 podszywanie się pod innych nicki uważasz za wporzadku? Jeszcze raz uważam ze homoseksualizmu nie jest normalny dla ludzkiej rasy choćby z tego powodu, zecogranicza sile prokreacyjna społeczności! Wybacz mam prawo mieć swoje zdanie i je mam! Tak samo jak wiele innych rzeczy u ludzi toleruje, ale nie uważam ich za dobre, a o których możemy tez porozmawiać! Ludzie pala papierosy - nie toleruje tego w moim otoczeniu, mogą sobie palić, ale dym mi nie odpowiada, a wiec nie w moim biurze, aucie.... Pije alkohol, ale się nie zapijam... nie znoszą w moim otoczeniu Osob, które nie potrafią pic i się zapijaja na umor! Trzeba znać swoją miarę i umiar mieć! Jest jeszcze wiele innych rzeczy, które inni robią.... powiedzmy wykorzystywanie słabszych czy siłowe rozwiązania, które w moim otoczeniu nie lubię... Nie lubię narzucać się innym ani gdy ktoś mi się narzuca, każdy ma prawo do swojego zdania, opinii i preferencji, ale ja także mam takie prawo i mogę coś lubić a czegoś nie! Rozumiem ze ktoś ma inne zdanie niż moje, ale mam prawo bronić swojego zdania - nikt nie będzie mi nsrzucal co mam myśleć powiedzmy o homoseksualizmie, a jak komuś to nueodpowiada, to nie musi przebywać w moim towarzystwie ani ja w jego - tyle w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Gej - też człowiek, nie zapominajmy! 29.08.09, 20:57 Andy - powiem prywatnie,bez tych tytulow i innych dupereli.... Daj spokoj z tym drazeniem preferencji - bo ,nie dosc,ze elektorat spadnie - to i d..a sie obnazy ;) Jestes w dobrych rekach,zmienia sie Tobie 'podglady na poglady" - obiecuje....:) Pamietasz takiego idiote,co byl /o ile pamiec nie myli/ pierwszym ministrem zdrowia za czasow Walesy?.....Byl krotko... - /jak to dobrze/ i ...nie 'wpisal sie' do pamietnika ;) Zapewniam Cie,ze historia moze sie powtorzyc..... - jezeli nie odpuscisz....;) A - wszystkich watpiacych - pocieszam....,ze Szczecin 'przekorny' tylko sie wydaje....Tu nawet mecze pilki noznej koncza sie 'na czas' ;) Alex....Ja...ogrodnik - i musze pielic Twoje sciezki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Gej - też człowiek, nie zapominajmy! 29.08.09, 21:11 masz racje Bella, ale wiesz ze nie jestem idealny, a bywa często się mylę czy nie mam racji - to tez moje prawo czy raczej jestem kim miałem być! Po to jednak ma się przyjaciół i doradców, by w odpowiednim momencie szturchneli w bok... czasami mocno! koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas.007 andreas.2010: gej w Szczecinie siedzi cicho IP: 83.238.212.* 31.08.09, 10:00 Widzę że nie zrozumiałeś do końca, bo milczysz, więc wytłumaczę Ci jeszcze raz. Człowiek wart jest tyle ile jego siła prokreacyjna. Dobre i złe uczynki też się liczą, ale o tym jaki jesteś, jaka Twoja wartość, decyduje co innego. Liczy się to, czy i ilu potomków możesz spłodzić jako obywatel. Wiadomo, że w Polsce jest biologiczne zagrożenie dla narodu, zagrożenie wyginięciem. Mówił o tym Ojciec Tadeusz Rydzyk, mówili o tym w kampanii politycy Samoobrony i LPR. Jest nas tylko 38 milionów a powinno być 80, żeby przeciwstawić się Niemcom, a z drugiej strony Arab i Murzyn tylko czekają przy granicy by wyprzeć Polaka z jego naturalnego siedliska. Dlatego wzorem dla młodzieży nie może być np. polityk czy artysta bezdzietny. Nie powiem, że od razu Andrzej Lepper czy Roman Giertych mogliby być wzorami, ale popatrz np. na Krzystka - dzieci ma i stara się o kolejne. I to jest odpowiedni wzór dla mnie, dla Ciebie. A Ty kogo byś chciał wziąć za wzór, Gombrowicza, a może takiego Oskara Wilde?? Co oni dali swoim narodom poza garścią złośliwości? Skoro geje są nienormalni, to i sztuka robiona przez gejów musi być zdegenerowana! I pełne poparcie dla wyeliminowania zdegenerowanej sztuki ze szkół panie Romanie. Jak widzisz nie wstydzę się swoich poglądów, które są jasne i konkretne. Jestem Polak, patriota, dobry człowiek jak mnie tu wielu uważa. Ja się gejem brzydzę, chyba mogę się brzydzić smrodem we własnym kraju?! Geje są jak picie na umór - wygląda to niegodnie, wstyd przynosi i powoduje wymioty. Albo gej jest jak dym z papierosa: śmierdzi i szkodzi na zdrowie. Rozmawiać z nim można, ale na bezpieczną odległość, bo wiadomo - wstyd, smród i szkodliwość. Jeśli gej jest jak pijaństwo albo smród, to pierwsze trzeba wyleczyć, a drugie wydezynfekować! Można tolerować, ale nie wolno pokazywać w telewizji. To nie ja, chociaż facet mądrze mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
blechtrommel andreas nam powie kto normalny, a kto nie 31.08.09, 13:03 Ha ha, pojechałeś z ciemniakiem :)) Znalazł się kuź.a prezydent co będzie mi mówił czy ja albo moi znajomi jesteśmy normalni czy nie. Jaki tolerancyjny, jaki oświecony!!!! - toleruje gejów, przyznaje im łaskawie prawo do życia, butem nie rozgniecie, ale mają cicho siedzieć. Normalnie spory postęp od średniowiecza, bo na pal nie nabijają :) andreas zajmij się ciulu jeden patologiami wśród tych twoich "normalnych", a w Szczecinie daleko nie będziesz szukał. Albo weź idź na krucjatę przeciw powszechnemu "promowaniu" hetero seksu i przemocy w telewizji, w reklamie i w całej kulturze! To ci nie przeszkadza? Pasuje, bo sugeruje wpychanie we "właściwą" dziurę? Wart prezydentury! Ale Ciemnogródka chyba :) Nie byłbyś godny niejednemu gejowi butów wiązać, ludziom którzy czegoś w życiu dokonali chciałbyś udowodnić że powinni się leczyć? Podasz im przykład siebie jako normalnego? Czy Giertycha z Lepperem jak tu ktoś prowokacyjnie napisał w twoim imieniu? Co ty osiągnąłeś? Może weź sam się lecz! Może to ty jesteś nienormalny, bo kto normalny siedzi całe dnie na forum i klepie komentarze w każdym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:23 andreas.007 napisał: > jak się bawić, to tez na całość i do końca! > A wiec... idź na całość! > > Znam obecnie nam panujacych, > zestaw forumowy spokojnie da im radę! > Jesteśmy dużo lepsi od nich... > > Sobiepan możesz się wycofać... nic na sile > niektórzy maja lęk wysokosci! > Rozumiem to. > > > i to kandydat z jajami :) uważaj tylko na Jaruckie... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:39 Mnie nie interesują jakieś zastępstwa. Ja chce być panem dyrechtorem 13 - Muz. Wywalę z niego wszystkich pe... skich gnojków w 'trymiga' Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:43 sobiepan1 napisał: > Mnie nie interesują jakieś zastępstwa. Ja chce być panem dyrechtorem 13 - Muz. > Wywalę z niego wszystkich pe... skich gnojków w 'trymiga' już cię lubię, ale to miasto wymaga takich POrządków we wszystkich dziedzinach Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:46 pamiętaj - kto mieczem wojuje od miecza ginie! Nie interesują mnie wojenki polityczne czy towarzyskie! W ludziach trzeba szukać sprzymierzencow, odnajdywac ich dobre strony i ustalać plany, które są dla nich możliwe do realizacji! Tyczkarzowi nie każe biegać w maratonie! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:48 andreas.007 napisał: > pamiętaj - kto mieczem wojuje od miecza ginie! > > Nie interesują mnie wojenki polityczne czy towarzyskie! > > W ludziach trzeba szukać sprzymierzencow, > odnajdywac ich dobre strony i ustalać plany, > które są dla nich możliwe do realizacji! > > Tyczkarzowi nie każe biegać w maratonie! > > może i masz rację, ale w zapuszczonym ogrodzie bez wyrwania chwastów nie wyhodujesz róż Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 09:59 najpierw musimy zadbać by bylo co zjeść, jak zaspokoimy pierwsze potrzeby, to zadbamy o róże! Rozliczanie, to najlepsze na chwasty! Jeżeli ktoś zawiedzie, to sorry - rozliczmy, ale jeżeli podola, to nie widzę powodu do wyrywania... Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 10:03 andreas.007 napisał: > najpierw musimy zadbać by bylo co zjeść, > jak zaspokoimy pierwsze potrzeby, to zadbamy o róże! > > Rozliczanie, to najlepsze na chwasty! > > Jeżeli ktoś zawiedzie, to sorry - rozliczmy, > ale jeżeli podola, to nie widzę powodu > do wyrywania... chwasty mają to do siebie,że niszczą inne rośliny i ciężo je wyplenić... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 11:44 jack_sparrow_pl napisał: > > chwasty mają to do siebie,że niszczą inne rośliny i ciężo je > wyplenić... "wyrwać chwasta" Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chciałbym wszystkich zainteresowanych przestr 28.08.09, 12:01 Przerobic na kompost....;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 oczekuje od Was propozycji do realizacji 28.08.09, 09:32 oczekuje od Was propozycji do realizacj! Do tej pory kandydaci składali sami obietnice, ale bez gwarancji realizacji! Oczekuje od Was propozycji, a te które uznamy za reakbw gwarantuje, ze zostaną zrealizowane - jeżeli czegokolwiek nie uda się lub nie tak, to natychmiast podamy się do Waszej dyspozycji! Słowo droższe od pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji 28.08.09, 09:53 do każdej propozycji przedstawimy konkretny preleminarz obejmujący zarówno źródła finansowania, ale także konkretny terminarz realizacji! Obietnice bez gwarancji realizacji nie interesują mnie! Jeżeli mam watpliwosci czy obawy, to nie obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji 28.08.09, 09:54 to do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 09:54 a co jako rzecznik mam obiecać? że będę ściemniać jak cholera i przerabiać złe w dobre niczym Urban? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji 28.08.09, 10:43 żadnego sciemniania! Mówimy jak jest i prawdę nawet jak są problemy, a gdy popelnimy błąd, to przepraszamy, nsprawiamy - jeżeli jest taka możliwość i rozliczamy! Nie ma sciemniania mówimy jak jest, a jeżeli nie wiemy jak dobie poradzić, to tez informujemy jednocześnie przedstawiając plan działania na tyle ile jesteśmy w stanie zrobić! Za kłamstwo wywalam! Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji 28.08.09, 10:47 A w zyciu...;) Opanujesz najtrudniejsza sztuke mowienia prawdy... i spokojnym ,miekkim glosem bedziesz przekazywac komunikaty ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 11:33 Belciu Kochana toć nie raz udowodniłam że walę prosto w gały bez patrzenia na konsekwencje ... Chcecie prawdy? Oki! Będzie! Tylko .... po odejściu od mikrofona reklamacji się nie uwzględnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:41 Witam ;) Hmm...TŻa załatwiać zgodę na plakaty i banery ;)), już czas .....,by nie było...jak było.... z tymi co "se" powiesili...bo latarni jeszcze zabraknie..;))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji 29.08.09, 11:23 Gość portalu: -.- napisał(a): by nie było...jak było.... > z tymi co "se" powiesili...bo latarni jeszcze zabraknie..;))) > -.- spoko, latarnie są, pod latarnią tylko ślepi głosują. Ja jako dyrektor przyszłego biura prezydenta , mam inną strategię, a więc spoko, nie będziemy się babrać w tą metodą, bo i tak ona nie skutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: oczekuje od Was propozycji do realizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 19:47 Witam SzP Esmeralde_2. Taaa z taką "batutą" to niewątpliwie "murowany" i "oświetlony" sukces. Miasto rozbłyśnie i będzie ... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port macierzysty chycić co trza za dżają nieco by trza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:28 Np teren stoczniowy, by nie poszedł w niewiadomo czyje lepkie rączki. W porcie pozamiatać itd. Pomysł mieć co zrobić by znów statki produkować, jak to miasto z Światem skomunikować itd. Jak się wi jak to zrobić, to trza działać i programy pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 28.08.09, 10:50 Andus - ten numer - z wywalaniem za klamstwo - nie przejdzie...Moze zastosuj metode 'do trzech razy sztuka' ;) I tak bedzie to wielce postepowe .... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 28.08.09, 10:57 Z tym 'odchwaszczaniem' - to nie panikowalabym tak bardzo....Jako przyszla stolica 'ekologicznego zycia' -uzywalibysmy urzadzen z elementami roboczymi/ niski koszt, najbardziej efektywne i ogranicza 'podgryzajace' /....A i stara ,sprawdzona 'glebogryzarka' zalatwi sporo zachwaszczen ;).... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 07:25 Chwasty często produkują nasiona zdolne do długotrwałego przebywania w stanie spoczynku. Pozostają one w tym stanie, póki nie zostaną wystawione na działanie światła lub na przykład nie nastąpi uszkodzenie ich łupiny. Dzięki temu chwasty mogą kiełkować, np. w świeżo zaoranej ziemi. Chwasty w uprawach rolnych zwalcza się jeśli zostanie przekroczony próg szkodliwości gospodarczej. W przypadku upraw nasiennych chwasty krzyżujące się z rośliną uprawną muszą być bezwzględnie zwalczane także wokół plantacji. Herbologa trzeba zatrudnić abyś miała do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 08:48 A nie wzbudzi to niecheci obywateli miasta?Juz wiemy - jakie jest ich nastawienie do 'posilkowego doradztwa" ;).... Na chwasty - mozna uzyc ekologiczna metode -rozszerzona /to moj 'patent' -wiec sobie zaznacze ;)/ ...Bede je zwalczac 'chwastami' ....Odciazy to niejeden 'wydzial'.... Teraz skupiam sie na tym....blogs.reuters.com/wp-content/uploads/2006/07/beach300.jpg...Choc bede od 'malej architektury' - ale wypowiedziec sie moge frontem do prezydenta.... Zadnych tam.... ' rolowanych trawnikow'.....;).. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 08:51 blogs.reuters.com/wp-content/uploads/2006/07/beach300.jpg /I niech fakt,ze zle wstawilam link bedzie za mna,a nie przeciwko mnie....Taka 'ludzka' jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 09:22 Belciu jesteś wspaniała, ta palma w doniczce, to ja proponuję 4 razy przy fontannie Orła Białego, bo tamte drzewka co są, to schną, a palmy nie trzeba aż tak podlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 09:35 "Dwoje sie jak moge" ;)....Jak to zawsze na poczatku ;) Z tymi palmami jeden problem...Trudno wywalac forse na cos - z czym nie jestesmy 'zaznajomieni'...Ale takie palmy w donicach -czemu nie....Zreszta - palme mozna latwo zamienic na cos innego...Omineloby sie pomowienia,ze ogrodnikowi 'odbilo' ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: chycić co trza za dżają nieco by trza! 29.08.09, 19:59 Marzy mi sie taka Jagiellonska....Jednostonna ;)To co -ze ruch bedzie "zwolniony".... Czy nie o to chodzi w miescie ? www.reliablerides.com/images/lombard%20street.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 20:06 drzyjcie zule, glownie w garniturach i apaszkach! z zaoszczedzonych pieniedzy wybudowalibysmy obwodnice zachodnia w 5 lat! a po zlapaniu za jaja i przycisnieciu - most przez Odre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:32 Witam ;) ;))))...i będzie ...hulali po polu i pij kakao... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:20 Gość portalu: -.- napisał(a): ;))))...i będzie ...hulali po polu i pij kakao... ''''''''''''''''' Nie pijam kakao z napojow z duza zawartoscia kalorii pijam whisky. Jeczmienna. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:24 a czekolada na gorąco z likierem kahlua... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:25 andreas.007 napisał: a czekolada na gorąco z likierem kahlua... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' andy ty tu nie pierdil o aloha, tylko kogo trzeba bedzie sciac po twoim dojsciu do wladzy, czyli moim.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:33 Witam ;)) Gorąca czekolada z likierem....hmmm... ale czekolada czy czekolada J.Harris...;))) Już pan wycioł.... kakao,czyżby czs na... jęczmienną. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:43 Gość portalu: -.- napisał(a): Gorąca czekolada z likierem....hmmm... > ale czekolada czy czekolada J.Harris...;))) Już pan wycioł.... kakao,czyżby czs na... jęczmienną. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Agus co jest? zaklucenia na zlaczach? nic cie nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:59 ;))) Czy Aguś wie coś o zakłuceniach i "pomroczności" O to proszę pytać Aguś. To -.-... "klasyka" odpowiedzi czyli gwoli zrozumienia-dwie w jednej. Teraz "oświecone" truskawki w modzie? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 22:03 Agus, co ty z tymi truskawkami? sezon juz minal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:10 ;) Sezon na AGUSIE to nie w tę stronę... Truskawki w sklepach może pan uświadczyć. Wyjątkowa zdolność pan posiada by mylić "K" z "A", czyżby problem z czytaniem "prostych" literek? Udanego wieczoru ;) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 22:14 Agus, skoro Ty nie Agus-truskawka, to po sprawie.. Czyli po sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:35 ;)))))) Wreszcie consensus osiągnięty...;)))) Hmmm..ale lada moment będzie sezon na... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 22:36 Gość portalu: -.- napisał(a): > ;)))))) > Wreszcie consensus osiągnięty...;)))) > Hmmm..ale lada moment będzie sezon na... śśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś ogórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:46 ;) Taaa sezon na śśśśśśś coś się pan "zająkał".... Niech będzie... śśśśśśśliwki w kompocie.... i dziczyznę...takie tam ...;))))))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 22:49 Jezu ;)....Jak Wy sie "rozkojarzacie"... A my mamy prawie: img2.allposters.com/images/JAPOD/US01222.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:55 Witam;) Jakie "my" .... każdy się "kojarzy".... sam ;))) Hmmm... jesienna herbaka...latem?,to ja ją zdecydowanie w górach....wolę.. jesienią ;)))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:34 sztuka nie na scinaniu polega, ale tak trzeba będzie zagospodarować, zeby pracowali jak potrzeba... wszystkich nie wytniemy! ;) Trzeba będzie zastosować trojpolowke i plodozmian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:37 ;)) Przy tak napitym planie....płodozmian, to Police nie wyrobią na zakrętach... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Najpierw trzeba wyciac chwasty 29.08.09, 21:49 wystarczy ze chwastom odetnie się mozliowsc zerowania! Bo to są nie tyle chwasty ci ciała obce zerujace na zdrowym organizmie! Odciąć im mozliowsc żerowania, to same odpadna! Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Najpierw trzeba wyciac chwasty 29.08.09, 21:56 Tak samo mozna postapic z 'beztlenowcami fakultatywnymi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Najpierw trzeba wyciac chwasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:04 ;) Huba....na "odcięto-podciętym" żeruje i skubana nie odpada....,a ta jemioła... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Andy, ja chcialbym byc szeryfem we wsi 29.08.09, 21:44 Uwazajcie z tym wycinaniem...;)Ostatnia - zaslyszana historia - 'mowila' o 'obcym' ,ktoremu deby przyslanialy widok.....Z "piecdziesieciu" zrobil ..... ' mniej'.... Na uzytek tej opowiesci - wymyslilam sobie 'interes mojego zycia'....Nie wycinam swoich debow....I -w ten sposob - oszczedzilam kilka 'baniek' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Wątpię aby Andy był llepszym preziem ode mnie... 29.08.09, 22:18 forum.gazeta.pl/forum/w,70,51975347,51975347,GLosujcie_na_mnie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy będzie lepszym preziem od... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:39 ;))))) ....Ależ "rozciągły" program.... a jaki chwalipięta ;))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy będzie lepszym preziem od... 29.08.09, 22:46 Gość portalu: -.- napisał(a): ;))))) ....Ależ "rozciągły" program.... > a jaki chwalipięta ;))) -.- -------------------------------- nie , to tylko propozycje.. ale widzę, że niedościgłe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Andy będzie lepszym preziem od... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:47 ;) Wręcz "prześcigłe".;))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andy będzie lepszym preziem od... 29.08.09, 22:50 Brawo Swar... jeżeli będziesz lepszym, jeżeli to potrafisz wykazać ustapie pola - bo nie chodzi kto, ale żeby właściwy człowiek był! Być może bedziesz lepszym - zawsze będę służył pomocą, jeżeli będę potrafił i bedzisz chciał! Nie szukam wrogów, ale sprzymierzencow! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andy będzie lepszym preziem od... 29.08.09, 22:58 andreas.007 napisał: > Brawo Swar... jeżeli będziesz lepszym, > jeżeli to potrafisz wykazać ustapie pola - > bo nie chodzi kto, ale żeby właściwy człowiek był! > > Być może bedziesz lepszym - zawsze będę służył pomocą, > jeżeli będę potrafił i bedzisz chciał! > > Nie szukam wrogów, ale sprzymierzencow! óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó mam doswiadczenie w Szwecji w przwwo+dzeniu grupom.. > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Wam zboki... 29.08.09, 22:52 potrzebny jest zarząd komisaryczny, a nie demokracja, z krórej robicie jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Wam .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:00 ;) Jajecznica o takiej porze..., ech ta postawa....aspołeczna. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wam zboki... 29.08.09, 23:04 wszystko jest po coś i ma swój sens, także takie wybory i takie prezydenty własnie - jak pan Jurczyk, Wieczorek, Ksyfek... Musimy poczuć i zrozumieć! Taka wola ludzi. Natomiast jaki system jest najlepszy... czy demokracja taka reprezentatywna, czy komisaryczny zarząd z komisarzami, czy monarchia.... to inny temat! Zdaje mi się, zectaka droga tego miasta! W Piatej górze Coelho opisuje miasto, które musiał być zniszczone, zabici ludzie, by moglo odrodzic się silniejsze, a ludzie zrozumieli, gdzie jest ich siła i na czym im zależy! Może tak samo jest ze Szczecinem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Wam zboki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:11 Rany.....za Nerona chce pan "robić", czy w Nerona się "zabawić".... I kto by pomyślał...A007 jako...NeroA00..7? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wam zboki... 29.08.09, 23:35 polecam Piata Gora.. wszystko ma swoją drogę, aby się spełniło musi się dokonać... Neron nie spalił miasta, ale wykorzystał po spaleniu do zabudowania wedle swojego pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Wam zboki... 30.08.09, 06:58 Ach to było w starożytności i trudno wyrokować, kto był naprawdę za to dopowiedziany. Wróćmy do propozycji Swarożyca- on to bardziej niż Neron, iglice na katedrze by zamknął i by nie było można takiego pięknego widoku oglądać, nie wspominając o innych kościołach, chociażby o cerkwi. A to już jest, czyli on ma w swoim rodzaju totalitarne ego i to raczej w naszym ogrodzie nie jest wskazane i po co nam zagranicznik oderwany od korzeni platanów, Adek ja chyba wiem kogo proponowałam i proszę tutaj się z nami konsultować, bo my chcemy ciebie na prezia i stanowiska są prawie obsadzone, a Swar może odpowiadać za kontakty ze Skandynawią. Damy mu sadzonki, aby tam nowe drzewa sadził.Pamiętasz jaki kiedyś radnych i urzędników był wyjazd do Szwecji-kompromitacja wtedy była, a tak Swar na miejscu, język zna i nasze drzewa zasadzi jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 naglowek byl do niczego..... -zmienilam sobie ;) 30.08.09, 08:39 Jaki ' oderwany od korzeni'?Toz 'on' jest nasz :)...Na dodatek -ze swiezym okiem... Z tymi drzewami to nie jest dobry pomysl....lipa sie slabo przyjmuje w krajach skandynawskich... - chyba,ze poblogoslawimy trzykrotnie -ale to dodatkowe koszty...;) "Czarny' kolor i ogrody /w naszym miescie/ slabo sie komponuja....Pamietasz <Rozanke>? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 09:18 Bo tak sobie główkuję, że jak za małą to będą dokradać. Z kolei jak za dużą to im sie we łbach przewróci i będą się czuli bezkarni w bezprzetargowym przydzielaniu intratnych usług kolesiom z tego forum, aby i oni czerpali ze źródelka Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 09:24 jak biorę od kogoś pieniądze to przeliczam, jak komuś daje to wymagam żeby przeliczył... w biznesie nie dopuszczam nonszalancji - sprawdzam i chce być sprawdzany - żadnych wątpliwości czy niedomowien! Jeżeli komuś nie odpowiadają warunki - droga wolna, a gdy naduzyje zaufania - rozliczamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A jaką kase dostaną...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:13 Witam ;) To jak to właściwie, będzie- będzie sadzenie,zamiatanie... jeden błysk, czy całkowite równanie z ziemią i totlna "czystka".....bo jakieś krygowanie tu się "wkręca"... i "samosiejka" "wahanica-cykliczna" śmigać zaczyna... Udanego dnia życzę. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 10:17 Ja w twoje 'kompetencje' wchodzic nie bede,ale zwroce uwage,ze brzmisz zbyt grzecznie....A tu trzeba huknac z przytupem...;)..../"Chlopcze z freblowki ;) - jakie przewaly,jakie oszustwa....Ja mam tyle,ze wystarczy do konca zycia,a jeszcze sie czasami dziele /i wszyscy o tym wiedza ! ;)...A jak cos szwankuje - to prosze do mojego wspolnika / Reversa/ sie zwrocic - bo czasami nie ' ogarniam'...Ja i moi ludzie czyn spoleczny odwalaja /... - na przyklad ;) Ucz sie od dam,Andek .... Przepraszam -Sobiepanie - za uzycie w/w przykladu pod Twoim wpisem...Ale sprawy organizacyjne sa jeszcze niedograne - wiec i sa ofiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 20:39 ale chyba nie o mnie chodziło Sobiepanowi? Bo jeżeli o mnie, to nie mam takiej potrzeby! Wystarczy co mam... bo tony oscypkow nie zjem, a na te dwa mam pieniądze i sile żeby je zjeść na Rusinowej Polanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 21:27 spokojnie, jak jest za dużo oscypków, to je można rozdać, a Sobiepan to swój człowiek, choć ze swoim poczuciem humoru jest po prostu indywidualistą. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 21:34 toz ja wiem, choć on akurat szuka na mnie haka, żeby mnie za jaja powiesic już od paru lat! Ale nie mam nic do niego - nawet kiedyś myślałem, żeby spotkać się z nim w ringu... poboksowac, bo lubi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 21:58 Adek on jest jaki jest i spoko on szuka haka na Ciebie, a ja ma Haka na niego/ A jak Ty chcesz bez haków i szkoda jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A jaką kase dostaną...? 30.08.09, 22:01 haków nie lubie i nie stosuje, ale jak by mi w ringu przywalil, to może by mnie polubil... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 po co 30.08.09, 22:11 on może jest w języku cięty, ale tak to jest do rany przyłóż, jest bardzo miły i po co ten ring bokserski?