girl_from_moscow 14.07.10, 10:21 Witam, Co sądzicie o tzw. "szybkich randkach"? W Toruniu jeszcze chyba nie organizuje się tego typu imprez. W Bydgoszczy natomiast odbywają się z powodzeniem. Wzięlibyście udział w takiej randce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze.torunczyk Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 10:37 Nic dziwnego że w Bydgoszczy. My w Toruniu spotykamy się i łączymy w pary tak jak bywało drzewiej. Kobiety i mężczyźni wpadają sobie w oko, poznają się, flirtują, są przyjaciółmi, wreszcie rodzi się miłość i nierzadko dzieci... mamy też kochanki i kochanków a nawet swingersów. Nie mamy za to ponumerowanych stoliczków, nie zaznaczamy plusików, nie wypełniamy formularzy. U na jest te sprawy dzieją się normalnie czyli tak jak od wieków. Czerpiemy z dumnej tradycji naszych babek i dziadów. A w bydzi niech sobie uprawiają dogging, jogging i szybkie randki. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 12:40 girl_from_moscow napisała: > Witam, Co sądzicie o tzw. "szybkich randkach"? W Toruniu jeszcze chyba nie > organizuje się tego typu imprez. W Toruniu panie robią to bez nadmiernej otoczki, ustawiając się wokół tras wylotowych z miasta, gdzieś na poboczu w lesie... Odpowiedz Link Zgłoś
franek-dolas Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 21:18 A co zakonnicy robią w lesie na trasach wylotowych? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 15.07.10, 10:29 franek-dolas napisał: > A co zakonnicy robią w lesie na trasach wylotowych? Szukają wód geotermalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko marna kryptoreklama 14.07.10, 13:12 ewo kasiu lub magdo. wasza reklama juz wisi na gra.pl, mozecie tez WYKUPIC reklame na forum torun, a nie jakies takie niesmiale podchody. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: marna kryptoreklama 14.07.10, 13:13 o kurna i jeszcze 20 zl za takie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: marna kryptoreklama 14.07.10, 17:05 malepiffko napisał: > o kurna i jeszcze 20 zl za takie cos? 20 zł? A co się za to ma? Bo generalnie tirówki chyba więcej biorą (nie korzystam, ale byłbym zdziwiony, że tak tanio)... Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: marna kryptoreklama 15.07.10, 07:36 mozesz przez 4 minuty porozmawiac z jakas laska. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: marna kryptoreklama 15.07.10, 13:31 malepiffko napisał: > mozesz przez 4 minuty porozmawiac z jakas laska. Tyle to mam za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_from_moscow Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 14:25 nie, nie nie:) - to nie jest żadna kryptoreklama:) Nawet nie wiedziałam, że w Toruniu dzieje się coś takiego! Dopiero po założeniu tematu znalazłam stronę tych Pań, o których wspomniano. Chciałam po prostu zobaczyć co o tym sądzicie. Potrzebne jest mi to do pracy licencjackiej. Ja uważam to za beznadziejną formę kojarzenia par i myślę, że na takich randkach szuka się raczej kogoś do seksualnych uniesień niż na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 14:52 girl_from_moscow napisała: Chciałam po prostu zobaczyć co o tym sądzicie. > Potrzebne jest mi to do pracy licencjackiej. To taki nasz mały UMKowski, polski wkład w ogólnoświatową naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 14.07.10, 17:04 zawsze.torunczyk napisał: > girl_from_moscow napisała: > > Chciałam po prostu zobaczyć co o tym sądzicie. > > Potrzebne jest mi to do pracy licencjackiej. > > To taki nasz mały UMKowski, polski wkład w ogólnoświatową naukę. Prace licencjackie lądują w archiwum. Dobrze przynajmniej, jeśli ktoś to przeczyta. Wkład w naukę - zerowy, nieważne czy polską, czy światową. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Ach UMK :) 15.07.10, 10:27 dominikjandomin napisał: > Prace licencjackie lądują w archiwum. Dobrze przynajmniej, jeśli ktoś > to przeczyta. Wkład w naukę - zerowy, nieważne czy polską, czy > światową. No i właśnie o to chodzi. A profesory tychże nauk kosztują, sobolowe futra mają ambicję... zobacz co się buduje i za ile obok BiNoZu. Wątek na temat tego monstrum za grube setki milionów już był poruszany. A wszystko po to by pisać takie gó...ane prace jak ta wspomniana powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko [...] 15.07.10, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej [...] 15.07.10, 11:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmm22 Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 28.07.10, 12:47 Cześć:) Tak, zgadza się organizujemy w Toruniu Szybkie Randki. 4 sierpnia będzie druga tego typu impreza w Metropolis na ul.Podmurnej. Pierwsze spotkanie było bardzo udane. Powodzenie tego typu imprez zależy w 100% od nastawienia Toruńczyków. No jak się okazało są to otwarci, wyluzowani ludzie wiec mam nadzieję, że Speed Dating w Toruniu stanie się alternatywą dla imprez w Toruńskich pubach i dyskotekach. Jest to niesamowite przezycie i szczerze zachęcamy do brania udziału-i nie dlatego że akurat my to organizujemy. Spróbujcie:)) strona: spotkamy-sie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nobody-important Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 04.06.13, 15:06 Witajcie Ja zapisałam się na taką randkę przez stronę www.dateofdate.pl Myślę, że to fajny pomysł, przynajmniej lepszy od poznawania przez Internet! alicja Odpowiedz Link Zgłoś
nobody-important Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 04.06.13, 15:09 Witajcie ja zapisałam się na taką randkę przez portal www.dateofdate.pl myślę, że to fajny pomysł, przynajmniej lepszy od poznawania przez Internet! pozdrawiam ALicja Odpowiedz Link Zgłoś
whitecrow0086 Re: "Szybkie randki" w Toruniu? 05.10.21, 13:34 Ja polecam rejestrację na stronie Erodate - można tam poznać fajne laski i facetów nie wychodząc z domu. Taki speed dating w wersji dla lubiących domowy spokój, haha Odpowiedz Link Zgłoś