herbi91 26.10.12, 11:50 Święte ciało piło-grzechu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akademol O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 11:57 Ja też się stresuję. Czy w związku z tym mogę się upić i jechać samochodem? (jak kogoś potrącę to rodzinie powiem, że się stresowałem i zmusili mnie do picia?). Każdego powinno się ostro karać za jazdę po alkoholu niezależnie od stanowiska i urzędu. Tym bardziej powinno się nagłaśniać sprawę osób, które mają dawać wzór innym. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dryk Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 14:30 To zależy kim jesteś - jak księdzem, wysokim urzędnikiem albo ew. pociotkiem, to możesz walić 180 km/h z 3 promilami i mogą ci skoczyć ;) A tak poważnie, jak się księża upijają z powodu ataków na krk, to ja jestem za tym, żeby sfinansować im wielką popijawę, na której 3/4 zapije się na śmierć, a resztę rozbić o jakiś mur samochodami (może być nawet autobusami, będzie taniej). Jak komuś przeszkadza, że się opluwa jego grupę zawodową, to może czas zmienić profesję. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywelustro Credo, wersja toruńska 26.10.12, 14:33 CREDO, wersja toruńska Wierzę w Boga, Ojca faRydzeusza Wszechmogącego, stworzyciela Przenajświętszej Triady: Radia Maryja, Telewizji Trwam i Naszego Dziennika, i w Jarosława Zbawiciela, Syna Jego Jedynego, Pana Naszego, któren się niepokalanie począł z wody i Ducha Świętego, narodził się z Jadwigi Świątobliwej, umęczon, wyśmian i wygwizdan pod Tuskiem Piłatem, obrażon, a nie przeproszon, upokorzon i politycznie pogrzebion, za sprawą wyborców zstąpił do piekieł, co trzeci dzień zmartwychwstaje i przemawia ex cathedra z wysokości toruńskich niebios, siedząc po prawicy Boga Ojca faRydzeusza Wszechmogącego. Stamtąd sądzi i opluwa żywych i umarłych. Wierzę w Spiritus Sanctus, który prowadzi do świętości zmotoryzowanych biskupów i sprawia, że białe jest czarne, a czarne - białe, w przenajświętszy PiS powszechny, w moherów niewyczerpane portfele, w IV RP żywot wieczny. Amen. ********************** Jak cię życie kopie w tyłek, to mu oddaj. Musisz tylko odwrócić się do niego przodem. Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 16:35 "Duchownych-Świętoszków" najbardziej STRESUJE projekt 0,3% odpisu podatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:05 Biskup zachował się po męsku po fakcie to prawda. Reszta to zwykły bełkot Tadzia jak zwykle. O zwykłych pijaczkach się nie mówi bo ani nie głoszą słowa o trzeźwości, nie patronują grupom trzeźwości (nie pamiętam ich nazwy) ani nie są przedstawicielem Kościoła z góry potępiając ego przestępstwa. czyli co? Usunięcie uszkodzonego płodu - nie, złamanie prawa i narażanie innych na śmierć to - nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
tedi84 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:08 wielkie halo.. jak mi sie dziecko urodziło to też sie nawaliłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
red.bmx O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:08 2,6 promila o 13.00-tej. Jak to możliwe? Chyba, że budzę się o 9.00 -tej, sięgam po 0,5. Wypijam "z gwinta" i czekam. Nie zadziałało. Więc o 11.00-tej otwieram drugie 0,5 i powtórka. Jeszcze nie działa. Więc o 12.00-tej trzecie 0,5. Też z gwinta. Zaczyna działać. Mogę wsiąść do samochodu. PS. Srednio u mężczyzny /ok. 80 kg/ 0,5 litra to 1 promil we krwi. Pan Rydzyk już raz księdza-pijaka z ambony bronił. Zreszta sam od alkoholum nie stroni. W TV był film z ukrytej kamery jak Rydzyk chlał wóde w samolocie, lecąc po pieniądze do swego przyjaciela Kobylańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:53 Heh, bez przesady. Pół litra wódki dla 80-kilowego mężczyzny wypite w ciągu godziny to ponad 2,5 promila. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 13:15 Zalezy ile procentowy alkohol.Mozna miec grubo ponad 2,5 promile ladujac siebie 0,5l w ciagu nawet 3 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 A Ojca Belzebuba broni Biskup-Flaszka 26.10.12, 13:42 normalny kraj kolesi po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
tokontoniejestwolne O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:17 A redaktor zamiast w nocy spać słucha Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:37 tokontoniejestwolne napisał(a): > A redaktor zamiast w nocy spać słucha Radia Maryja. - A mój kolega, rozwożący w nocy towar, przyznał się, że też słucha tego radia, bo go od razu cholera bierze i w ten sposób nie zasypia przy kierownicy. Też sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_37 Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 14:29 cytat z wypowiedzi rydza..."gdyby kraksę spowodował któryś z polityków będących u władzy, sprawa zostałaby ukryta..." RYDZ NIE MA RACJI! Nie ważne kto spowoduje wypadek jak jest znany i tak jak na pierwszej stronie gazet. Co do innych wypowiedzi to niech sam się przyjrzy swoim postępowaniom bo do "ideału" mu daleko i sam nie wywiązuje się z tych wypowiedzi,które głosi czy tak powinien postępować duchowny ,który głosi co innego niż czyni? Głosi tak by jak najwięcej owieczek zwabić i swoje konto pomnożyć.CORAZ WIĘCEJ OSÓB MA DEPRECHĘ I PRZESTAŁO CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA DZIĘKI TAKIM JAK RYDZ. Dziś kościół ma niewiele wspólnego z prawdziwą wiarą.By wierzyć nie trzeba chodzić do kościoła do wiary nie potrzebne nam są instytucje,duchowni ani żadne budowle. Odpowiedz Link Zgłoś
lookingforfun O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:25 Gdyby za miast latarni stała grupa dzieci?!? Czy wtedy Padre również był by takim obrońcom? Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:40 lookingforfun napisał: > Gdyby za miast latarni stała grupa dzieci?!? Czy wtedy Padre również był by tak > im obrońcom? - A czemu nie? Swoich trzeba bronić. Pamiętacie jak oficjele w Poznaniu bronili abp. Paetza? Też bronili swego, z którym wódkę pili. To się nazywa plemienny argument: nasz, więc niewinien. I co, Paetzowi nic się nie stało, dalej występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:52 lookingforfun napisał: > Gdyby za miast latarni stała grupa dzieci?!? Czy wtedy Padre również był by tak > im obrońcom? Dlaczego słwo padre napisałeś z dużej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
jaski-tm O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:35 wow 2,6???? wynik calkiem calkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miikz O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:36 co za obłudna gnida!!! a ty sqrwysynu doisz kasę też przez ataki, czy temu że jesteś obłudnym, chytrym, moralnie zepsutym sqrwysynem!!!!!!! dla mnie takie gnidy powinny przyozdabiać przydrożne drzewa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefandoopa Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:38 naprawde chcialbys takie ozdoby przy drogach widziec? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klasa62 Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:37 A tego to już całkiem popie................ Odpowiedz Link Zgłoś
fred_die O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:37 Ja jakoś nie piję z powodu nagminnej klerykalizacji kraju i finansowania religii z budżetu a powód do upijania się jest poważny. Widać złodzieja sumienie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet1 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:41 Zakłamany klecha. Ojciec? kogo? czego? Stres bo za dużo kasy i nie da się jej całej przepić? wstrętne catch22 Odpowiedz Link Zgłoś
janbarek O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:42 Rydzyk to musi chodzić ciągle pijany, świadczy o tym jego postawa jak i na niego ataki. Każdy sadzi według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:43 kruk krukowi oka nie wykole zwlaszcza w katolandzie Odpowiedz Link Zgłoś
luumak O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:44 Tylko czekać az księdza pedofile tez przyjmą taką linie obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
mariatg8 a skąd się bierze epidemia pedofilii wśród kataba- 26.10.12, 12:47 sów panie Rydzyk ?! Czy to z ataków na kościół kat. czy z naboru księdzów wśród zboków ?! Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty A jeżeli Palikot po pijaku rozwali auto 26.10.12, 12:47 to czy ojciec Belzebub będzie się starał zrozumieć? W końcu Ruch Palikota jest cały czas brutalnie atakowany, Janusz jest zestresowany i musi od czasu do czasu chlapnąć. Bez tego nie da się zyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wmc-33 Mnie też te ataki stresują 26.10.12, 12:50 Chyba sobie wypiję za nasz biedny Kościół Święty. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky O. Rydzyk też pije ze stresu? 26.10.12, 12:50 czy inaczej go rozładowuje?Ciekawi mnie to bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
jantos51 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:50 To że pił ze stresu lub z dobrobytu to jego sprawa ale że zasiadł za kierownicą opity to chyba Ojczulku już nue stres. Może zamiast paciorków zachciało mu się dziewczynki ale nie dojechał. Odpowiedz Link Zgłoś
jantos51 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:53 Jak by jechał duchowo to by wiózł go kierowca z obstawą policyjnych radiowozów ale musiał jechać prywatnie na igraszki i nie dojechał bo się drogi pomyliły. Albo myślał ze stresu że jedzie czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił 26.10.12, 12:56 Po takiej wypowiedzi można tylko stwierdzić, że Rydzyk to kawał chama i skur.wiela, który wszystko jest w stanie uzasadnić Odpowiedz Link Zgłoś
kula5211 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:55 Zdaniem o. Rydzyka to ataki na Kościół mogły skłonić biskupa Jareckiego do sięgnięcia po kieliszek. Rydzyku a powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
doronocka O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:55 Niech sobie biskup pije do woli na umór, wolna wola, byle by potem nie siadał za kierownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
troque Okazja marketingowa 26.10.12, 12:56 Wierzący kierowcy wieszają na lusterku medaliki chyba ze św.Krzysztofem czy jakimś innym czarownikiem. Za chwilę biskup Piotr zostanie męczennikiem za wiarę, zaszczutym przez ateistyczne tabuny - i tutaj powstaje przestrzeń dla nowego patrona Odpowiedz Link Zgłoś
wilq1234 O. Rydzyk broni biskupa, który wypił i rozbił auto 26.10.12, 12:58 Ku*a ku*ie łba nie urwie. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś