Dodaj do ulubionych

Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy

IP: *.tvk.torun.pl 30.12.05, 19:32
Wpisujcie jaki firmy zarządzane sa przez kretynów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: 158.75.210.* 30.12.05, 20:05
      Jeszcze niedawno pierwszym kretynem w mieście był I sekretarz. A dzisiaj?
      • Gość: typ Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.05, 13:52
        Załóżcie sobie chłopcy własne firmy i bądzcie w nich kretynami sami dla siebie.
      • Gość: rip Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:16
        czapki z głów hołoto!! Dziś właśnie pochowano jednego z sekretarzy KM.
        Niestety, był to dobry człowiek !!!!
    • Gość: ja2 Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:07
      nie pieprz pajacu na forum, tylko zwyczajnie zmień pracę. Trudne nie?
      • Gość: ? Re: Kretyn jest prezesem chyba kubu 66 IP: *.torun.mm.pl 31.12.05, 16:49
    • Gość: ..! Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 16:58
      Proponuję dla ścisłości umotywować decyzję, czyli dlaczego uważasz że twój szef
      jest kretynem? Może na tej podstawie czegoś się o sobie
      dowiemy. Pozdrawiam, prezes b. dużej firmy
      • Gość: zck Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:17
        znam cię komuchu
      • Gość: ja Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.tvk.torun.pl 31.12.05, 18:27
        Gość portalu: ..! napisał(a):

> Proponuję dla ścisłości umotywować decyzję, czyli dlaczego uważasz że twój
        >szef jest kretynem? Może na tej podstawie czegoś się o sobie
        > dowiemy. Pozdrawiam, prezes b. dużej firmy

Ja na swojego szefa dzisiaj nie narzekam bo mam akurat w tym przypadku duzo
        szczescia.
        Wiem jednak ze liczba kretynow na najwyzszych stanowiskach jest zastraszajaco
        duza
    • Gość: beret ćwierćmohero Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:00
      Jako stały słuchacz i jegi emerycki donator bardzo popieram poprzednią wypowiedź
    • Gość: urzędnik miejski Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:01
      Wysiadacie wszyscy, moi szefowie to dopiero są poczwórni .......
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka