Gość: ja IP: *.tvk.torun.pl 30.12.05, 19:32 Wpisujcie jaki firmy zarządzane sa przez kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: 158.75.210.* 30.12.05, 20:05 Jeszcze niedawno pierwszym kretynem w mieście był I sekretarz. A dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.05, 13:52 Załóżcie sobie chłopcy własne firmy i bądzcie w nich kretynami sami dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rip Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:16 czapki z głów hołoto!! Dziś właśnie pochowano jednego z sekretarzy KM. Niestety, był to dobry człowiek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:07 nie pieprz pajacu na forum, tylko zwyczajnie zmień pracę. Trudne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kretyn jest prezesem chyba kubu 66 IP: *.torun.mm.pl 31.12.05, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..! Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 16:58 Proponuję dla ścisłości umotywować decyzję, czyli dlaczego uważasz że twój szef jest kretynem? Może na tej podstawie czegoś się o sobie dowiemy. Pozdrawiam, prezes b. dużej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zck Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:17 znam cię komuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.tvk.torun.pl 31.12.05, 18:27 Gość portalu: ..! napisał(a): > Proponuję dla ścisłości umotywować decyzję, czyli dlaczego uważasz że twój >szef jest kretynem? Może na tej podstawie czegoś się o sobie > dowiemy. Pozdrawiam, prezes b. dużej firmy Ja na swojego szefa dzisiaj nie narzekam bo mam akurat w tym przypadku duzo szczescia. Wiem jednak ze liczba kretynow na najwyzszych stanowiskach jest zastraszajaco duza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret ćwierćmohero Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:00 Jako stały słuchacz i jegi emerycki donator bardzo popieram poprzednią wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik miejski Re: Kretyn jest dyrektorem/prezesem mojej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:01 Wysiadacie wszyscy, moi szefowie to dopiero są poczwórni ....... Odpowiedz Link Zgłoś