brombergcity 06.09.06, 12:45 a mistrz Twardowski macha przyjaźnie ręką... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 11:28 miłego dnia torunianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannaz37 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 11:29 a dzieki! wzajemnie! nie ogladasz live TdP? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 12:40 joannaz37 napisała: > nie ogladasz live TdP? Nie,... jestem w pracy. Mogę sobie jedynie pozwolic na przeslanie Wam serdeczności, a Tobie zyczę dobrego dnia!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 16:44 ja tez życzę miłego dnia. Będę kibicował Jagodzie w Bydzi na GP. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 21:10 odwzajemniam wszystkie miłe życzenia z Bydzi. Dobrej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.09.06, 22:41 Kurcze, ale tu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.09.06, 11:40 dzisiejszy dzień niech też bedzie miły i udany:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lew131313 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.09.06, 15:52 Rzeczywiście tu miło. Aż dziw, że nikt jeszcze nikomu nie skoczył do gardła. A może by tak zawsze? Może to być taką "nową polską tradycją", jak z "Misia". Dołączam się więc; najserdeczniejsze pozdrowienia dla kibiców toruńskiego żużla i hokeja. Bydgoszcz trzyma kciuka za Adrianę i TKH. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.09.06, 17:01 szczególnie rozczarowaną Toruniankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.09.06, 21:04 a to szczególnie dziękuję, ale myślę, że innych torunian w tym sympatycznym wątku także masz na uwadze. I pozdrowienia dla Ciebie, Założyciela wątku i wszystkich miłych miszkańców Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna50 Toruń pozdrawia Toruń i Bydgoszcz :):):) 08.09.06, 23:08 oby tak dalej... gorace pozdrowienia dla tych z Torunia i tych z Bydgoszczy. Jutro sobota... jak dobrze wypocząć po długim tygodniu pracy. Ładujcie "akumulatorki" na poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.09.06, 21:19 i pozdrowienia weekendowe dla Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz 09.09.06, 22:39 No tak .... Wiedziałam , że to zbyt długo nie potrwa .. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz 09.09.06, 22:57 Nie kogo, tylko co;) jesień idzie, czas na podorywki, czy jak to tam się zwie. W końcu w regionie rolniczym jesteśmy więc zadanie na czasie dla rolników. Pozdrowienia dla cięzko pracujących:) Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz 10.09.06, 01:17 pewno dzis wpadne do Torunia na jakieś piwo,to i jakies foto na miescie sie zrobi i moze do toruńskiej galerii wrzuci... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz 10.09.06, 19:17 staraliśmy się, aby pogoda dopisała:) To czekamy na rezultaty tej eskapady pozdrawiając Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz 10.09.06, 23:00 Niestety nie dojechałem,a to za sprawą "zbyt gościnnych" bydgoskich barów dzień wcześniej....Byli inni i podobno Kopernika widzieli i fotkami sie podzielili/dzieki Marian i Paulina!/ img48.imageshack.us/my.php?image=dsc00839vx0.jpg img171.imageshack.us/my.php?image=rotationofdsc01014crq4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz 11.09.06, 19:51 no i co, nie żal tracić takich widoków;)? A o Koperniku przygotowują bajeczkę dobranockę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz 11.09.06, 19:52 za prędko poleciało, pozdrowienia się nie załapały to dodaję teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz 11.09.06, 21:19 oj żal i widoków i toruńskich pierników i tych "pływajacych" barów na Wiśle,a najbardziej starówki /jest urocza-100%/.POZDRAWIAM!!!!!!! Teraz musze zrobic eksperyment=wrzucam 1 foto do waszej galerii i z wielkim zaciekawieniem będe oczekiwał kiedy będzie opublikowane/???/Ja na swoje foty u nas czekam z 2-3tyg i NIC!!!! /taki eksperyment jak to sie dzieje w Toruniu/ Ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz 11.09.06, 21:28 My jesteśmy jak błyskawica :) Tutaj poczekasz najwyżej 24 godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.09.06, 22:07 przyjemnych snów dla wszystkich miłych torunian i pięknego dnia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.09.06, 22:23 Jak miło, że tu wpadłaś także:) Jeszcze spać nie idziemy, a raczej dopiero zaczynamy życie towarzyskie, kiedy już jeść nie wypada;) Tobie i wszystkim miłym bydgoszczanom także kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.09.06, 22:37 wpadam tu bardzo często,:)), serio Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.09.06, 22:53 a to tak jak do Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 03:08 Rany boskie! Wierzyc sie nie chce! Czyzby bydgoszczanie rozchorowali sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 08:09 Cicho tam !! Chwilo trwaj :)) I dzień dobry bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 11:04 Niech ten dzień będzie piękny i dobry dla wszystkich:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lew131313 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 18:18 I niech słoneczko tak samo pięknie świeci u was jak u nas dzisiaj. A tak przy okazji; moje przesłanie do rozczarowanej torunianki: W poprzednich postach było; > Zaorac! Kogo? A ty napisałaś; Nie kogo, tylko co;) Buuuuuuu... Czuję się skarcony. Ładnie to tak poprawiać przyjaciela? Przejęzyczyłem się tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 20:51 proszę tu nie buczeć, tylko się uśmiechać, bo to taki właśnie wątek. Właśnie wywrzeszczałam się w innym miejscu i z przyjemnością tu wchodzę, aby pozdrowić wszystkich miłych bydgoszczan i torunian także, a nawet i .... warszawiankę jedną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew131313 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 21:56 Już nie buczę. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 22:12 Warszawianka dziękuje i pozdrawia również :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.09.06, 22:27 Warszawiance dziękuję i ponownie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: izawawa 13.09.06, 07:55 Nie ma za nic :)) Miłego 13 dnia września wszystkim życzę :-)) I precz z pechem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: izawawa 13.09.06, 16:07 izawawa napisała: > Nie ma za nic :)) > Miłego 13 dnia września wszystkim życzę :-)) I precz z pechem :-)) Mam nadzieje, ze w czarne koty przebiegajace droge nie wierzysz. Trzymaj sie zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: izawawa 13.09.06, 16:27 Dziękuję bardzo i wzajemnie :) Żyję wiarą w przyjaciół i w lepsze jutro więc nic złego stać mi się nie może :) Żaden kot mi nie straszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.09.06, 09:55 Choć dziś 13, to niech wszystkim torunianom i bydgoszczanom dopisuje szczęście! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.09.06, 17:51 brombergcity napisała: > Choć dziś 13, to niech wszystkim torunianom i bydgoszczanom dopisuje szczęście! > Pozdrawiam:) Nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.09.06, 18:54 wprawdzie słońce już zachodzi, ale na szczęście nigdy nie jest za późno, zwłaszcza 13-go. To dobrego dnia dla wszystkich bydgoszczan, torunian i warszawianki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.09.06, 21:14 no i oczywiście Brodnicę też pozdrawiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 14.09.06, 00:19 rozczarowana-torunianka napisała: > no i oczywiście Brodnicę też pozdrawiamy:) A ja na dodatek pozdrawiam nasz kochany Grudziadz i Chelmno. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 14.09.06, 17:40 i nareszcie wszyscy się zgodnie pozdrawiamy. I tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 14.09.06, 21:43 no to po raz pierwszy dzisiaj pozdrawiam Bydgoszcz, Brodnicę, Warszawę, Grudziądz, Lipno, Włocławek i wszelkie inne miejscowości, a właściwie tak naprawdę, to miłych ludzi z tychże i oczywiście z Torunia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 15.09.06, 13:20 W kolejny piekny, słoneczny dzień z secesyjnej Bydgoszczy pozdrawiamy gotycki Toruń :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.09.06, 19:22 Jakaś łikendowa przerwa w pozdrowieniach przeszkodziła. O kolejnym pięknym zmierzchu pozdrowienia ślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.09.06, 10:54 Nowy tydzień niech będzie dla wszystkich dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.09.06, 20:36 niech będzie co najmniej tak dobry jak poprzedni:) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko offtopic 18.09.06, 11:51 czym rozczarowana jest torunianka? i skad sie wziela na forum torun iza z warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: offtopic 18.09.06, 12:33 skąd? Z sympatii tu jesteśmy, wzajemnej. Pozdrawiam słonecznie, miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: offtopic 18.09.06, 13:55 Jakie to ciekawskie , no !! :-) Jak to skąd się wzięłam ..?? Z Warszawy , tam takie Izy jako dodatek do gazety dają :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 20:42 > tam takie Izy jako dodatek do gazety dają :-)) tak??? A w które dni? Pofatyguję się do stolicy, aby mieć taki dodatek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 21:51 a to dobrze jest trochę czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: offtopic 18.09.06, 22:42 tak jak podejrzewalem. zaczelo sie koleczko wzajemnej adroacji a ja nie dowiedzialem sie nic :PP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 23:12 tak właściwie to właśnie to zrobiłyśmy:) Ale nie wiesz czemu on taki narzekalski? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: offtopic 18.09.06, 23:17 Gdyby ktoś Ci powiedział , że jesteś za mała , za ciepła a na dodatek cała w pianie , pewnie też byś narzekała :) Idę spać :) Dobrej nocy i torunianom i bydgoszczanom życzę :) I sobie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 23:25 no gdyby ktoś tak mi powiedział... Tak wcześnie teraz w Warszawie spać chodzą? To trzeba ze stolicy wzór brać. Dobrej nocy tym co się na spoczynek udają niezależnie od miejsca zamieszkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 20:40 czym jestem rozczarowana, pytasz? No toz wszystkim, tak ogólnie mówiąc. Szczegółów nie warto przytaczać, bo miejsca zabrakłoby na forum, gdybym opisała wszystkie powody rozczarowania:) Pierwszy z brzegu powód to np. że pifko jest za małe, a pianka za duża Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: offtopic 18.09.06, 22:48 >że pifko jest za małe, a pianka za duża zazalenia prosimy skladac przy barze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: offtopic 18.09.06, 23:11 no i jeszcze pifko za ciepłe;) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: offtopic 20.09.06, 09:16 rzeczywiscie. cieple piwo to jest ___skandal!!!___ wyglada ze dziz za cieplo nie bedzie to moze sie ochlodze... Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.09.06, 11:31 Mamy dziś piękny, słoneczny dzień... i niech tak zostanie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.09.06, 15:21 Trochę się zachmurzyło, ale nic nie szkodzi, aby pozdrowić Bydgoszcz:) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.09.06, 20:27 dawno mnie nie było i widzę że to jedyny wątek godny pisania i jest tu miła Torunianka :). Pozdrowionka. Pozdrawiam dziś Toruń w ciepły wrześniowy wieczór. Za chwilę mój wilczur jamnik bedzie chciał siku. Już merda ogonem. Kto idzie teraz z piesem rączka do góry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.09.06, 23:16 że dawno Cię nie było to fakt. Ale żeby to był jedyny godny wątek to chyba przesada;) Mamy tu jeszcze kilka takich godnych jak strasznie pada, bajki, których nie ma kto opowiadać bo autor główny się gdzieś zapodział, a ci co obiecali cdn krótką pamięć mają;) No i galeria to jest hit! Pozdrowienia wieczorne dla Bydgoszczy i innych miast:) Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 08:42 masz rację, bajkopisarz gdzieś się zapodział (może wróci :)) ), a i galeria jest super.Zyczę aby wraz z upływem dnia przybywało słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
marekie1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 09:53 Athy pozdrawia Bydgoszcz i Toruń też.Miłego dnia kochani.U nas( Irlandia )ulewa i huragan prawie w jednym.Aż się nie chce z chałupy wychodzić.Robię sobie dzisiaj wolne.Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:30 No i proszę jak się umiędzynarodowiliśmy:))) A to wieczorne pozdrowienia dla Irlandii zielonej, choć burzowej, Bydgoszczy dziś milczącej, Brodnicy wybywającej do Sopot i... wszystkich forumowiczów co jeszcze nie śpią. Kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:34 Dziękujemy :) Niektórzy już śpią - z ręką na myszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:38 a to uwaga, bo myszka za mocno przyciśnięta może krzywdę zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:39 Ech..:) Myszki to moja specjalność :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:41 A to pozdrowienia dla wszystkich oswojonym i dzielnie pracujących myszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:43 Dziękuję , przekażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 21.09.06, 10:05 .........Bydgoszczy dziś milczącej, ...... a ja????.......:(( życzę wszystkim pięknej pogody za oknem i takiej samej pogody ducha Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 21.09.06, 20:07 Jak bedzie dobra pogoda w Toruniu to i pewnie taka sama /dobra/bedzie w Bydgoszczy czego i sobie i Wam zycze bowiem jutro jakies foty 3-eba porobić. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 22.09.06, 19:58 o matko, a to ci plamę dałam:) Widać tak wczesnych pozdrowień nie widzę:))) Virginio dzięki za życzenia i oddzielne pozdrowienia dla Ciebie tylko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.09.06, 23:57 ehh...jakiś taki słodko-pierdzący ten wątek, że zacytuję mego dobrego kolegę ale jakby nie patrzeć był ja dziś w Toruniu po miesiecznej przerwie a jutro znów tam jadę więc coby nie było pozdrowie zacnego sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 21.09.06, 18:01 toż nie ma obowiązku pozdrawiania;) my tu pozdrawiamy się spontanicznie i bez przymusu. TO pozdrawiam Wszystkikich bom jeszcze dziś nie pozdrawiała nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 22.09.06, 07:26 "usmiechnietego" dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 22.09.06, 19:58 i uśmiechniętego wieczora i łikendu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 23.09.06, 10:26 dobry weekend się zapowiada! Nie przegapcie pierwszego dnia jesieni. Pozdrowienia dla Bydgoszczy, Brodnicy, Warszawy i okolic. I oczywiście dla torunian:) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 23.09.06, 13:47 śliczny ten dzionek dzisiaj. W Toruniu pewnie tak samo słońce świeci. Spacerki z psami (i torebkami foiliowymi żeby żaden głupek nie napisał wątku o kupach :)) i z rowerkami. Ja siedzę i piszę co mam napisać. Wieczorkiem GP na żużlu i startuje Pepciu, Jonson i Jagoda więc jest komu kibicować. Pozdrówka dziś szczególnie dla kibiców Jagody z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 24.09.06, 00:11 oj świeciło nam słoneczko, świeciło, choć lato się właśnie skończyło. Niech i jutro świeci dla wszystkich bywalców tego wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekie1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 23.09.06, 22:22 Znowu Athy!!! Jestem zmęczony i chce mi się spać dlatego nie wiem co powiedzieć ale bardzo brakuje mi rozmowy po polsku więc dzięki,że jesteście!!!!Pozdro dla Torunia i dla Bydzi!!!PA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 24.09.06, 00:12 Pozdrowienia szczególne dla śpiących, zmęczonych światowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.06, 08:48 Pozdrowienia poranne, choć słoneczne to smutne. Martwię się co tam z Karolem. Mam nadzieję, że dojdzie do siebie i nie będzie musiał skończyć kariery. Wszystkim tyrającym od rana dużo siły życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.06, 22:36 a ja wszystkim tyrającym od rana do późnego wieczora, wytchnienia po ciężkiej robocie życzę i kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.09.06, 19:36 ciężki dzień... bez pozdrowień!:( Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.09.06, 19:51 ejże nikt o tej porze nie idzie spać Torunianko,jeszcze 2 browary do opróznienia na dziś zostały.Wiadomo 5:30 pobudka,a na dzis : POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.09.06, 19:59 i wzajemnie:))) ale do czego to doszło, żeby o należne kontyngentowe pozdrowienia trzeba się było dopominać i to na piśmie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 27.09.06, 13:25 siedzę w przerwie tytrania i tak sobie pomyślałem, że czas pozdrówka do Torunia wysłać. I dobrze zrobiłem, że wszedłem b znowu śmichy fajne z Babika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 27.09.06, 22:13 I czas na moje pozdrowienia w drugą stronę. Trochę się spóźniłam, alem za długo w telewizor się gapiła, bo to i orędzie i anielica dbająca o czystość polityki mnie tam za długo przytrzymały. No i te łzy w oczach..... To niech Was nocne zmory nie męczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.09.06, 12:49 Jesienne słońce niech ciepłem przyjaznym wszystkich otula... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.09.06, 13:29 Jakie słońce ..?? Wszystko jest ułudą , leje jak z cebra , świat to naprawdę jest matrix , nic nie jest prawdziwe tylko takie jak chcemy to zobaczyć . Tym niemniej - wszystkiego słonecznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.09.06, 15:13 a u nas słonko , w nocy padało i błyskało. Teraz znowu krótki rękawek i tyranko jak zwykle. Pozdrowionka dla Torunianek i Torunianków :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 29.09.06, 19:14 z opóźnieniem dziękuję w imieniu ...;) I nadrabiam pozdrowieniami o zmierzchu. Niech Wam się przyśnią wakacje nad brzegiem morza i ciepła plaża:)) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 29.09.06, 19:19 rozczarowana-torunianka napisała: > Niech Wam się przyśnią wakacje nad > brzegiem morza i ciepła plaża:)) Coś takiego na przykład: www.youtube.com/watch?v=VrAo1fvIlPg Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 29.09.06, 19:57 może być, szczególnie dla strażaków. Szczególnie jednak interesujący będzie c.d. www.youtube.com/watch?v=Ie9oUAgNKR0&mode=related&search= Miłych snów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 01.10.06, 21:31 a mi ża Filutka i jego parasola :) Zaczną się deszcze i co bidulek zrobi? Uśmiechów na nowy tydzień tyrania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 01.10.06, 21:44 a ja właśnie pomyślałam, że nikt nam z Bydzi pozdrowień w ten weekend nie przesłał;) A tu proszę, myślisz i masz:)) To dużo sił do tego tyrania życzę tym, którzy tyrać muszą;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.10.06, 14:27 apsiiikk kucze ale mam kataroski. Pozdrówka przez łzy od kataru. Trzymajcie się. Nawet już mi się nie chce odpisywać na dziwadła forumowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 05.10.06, 13:03 izawawa napisała: > Wszystko jest ułudą , świat to naprawdę > jest matrix , nic nie jest prawdziwe tylko takie jak chcemy to zobaczyć A zatem jak pięknie dzis wszystko jest marcepanowo-czekoladowe! Pozdrawiam wszystkich malinowo z dodatkiem bitej smietany a śledzie w czekoladzie płyna Wisłą.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 05.10.06, 23:10 o matko! tylko nie śledzie w czekoladzie! Tego nie przełknę;) Raczej życzę Wam śledzi w oleju lub innej marynacie;) To na jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 05.10.06, 23:37 Ależ to jest na pewno jadalne ! :) Nie wiem jak w czekoladzie , ale śledzie z powidłami śliwkowymi są naprawdę super !!! :) Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.10.06, 08:54 no może ucho od śledzia w czekoladzie jest jadalne, ale resztę to ja wolę w tradycyjnym sosie, czego sobie i Wam z rana samego życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martamailkowska Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 23.08.07, 12:38 15 lat przeprowadziłam się z bydgoszczy do torunia i nie żałuje, ale oba miasta kocham Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 23.08.07, 19:44 i to jest piękne:) Pozdrowienia dla wszystkich Dwumiastowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.10.06, 09:32 pozdrawiam z rana Bydgoszcz, Toruń, Wawę i całą miłą resztę świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.10.06, 19:36 ja także pozdrawiam Bydgoszcz, Brodnicę, Warszawę i całą resztę świata, łącznie z tą niemiłą;) No i oczywiście kolorowych snów wszystkim wymienionym i mieszkańcom Torunia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.10.06, 22:38 mam słabość do Torunia. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
marekie1 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 10:23 Pozdro dla Torunia i Bydzi!!! U nas piękny irolski poranek.Dzisiaj to ja dopiero będę tyrał.Czeka mnie malowanie jakiegoś hrabiowskiego domu.Jeszcze go nie widziałem,ale podobno wielki.Pozdro dla wszystkich tyrających.Jeść przeca trzeba. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 16:01 Pozdrówka Torunianko. Fajnie na tym naszym forum :)) ciagle sukcesy nawet 69 miejsce w rankigu czegoś tam cieszy Babbiczka. Humor mi się poprawia i tym bardziej serdecznie pozdrawiam Torunian wszystkich :). Konczę na dziś tyranko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 19:45 Optymizmu w dzień szarobury. Trzymajcie się ciepło, nie dajcie się przeziębieniom zdradliwym o tej porze roku. I nie tyrajcie zbyt ciężko;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 19:58 jak dla mnie, to niespodzianie ochłodziło się. Czyżby rzeczywiście koniec lata? I pora goracej, gęstej a niezbyt słodkiej czekolady? A jest już taka w Toruniu. Smakowałam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 20:01 ech, narobiłaś mi apetytu;) Niewątpliwie jest to też pora mocnych herbatek wzmacnianych tak lub inaczej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.10.06, 20:34 oczywiście, jak zawsze po zmroku. Oraz gdy pada, jak w tej chwili. Wpadnij jutro na tę czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.10.06, 00:15 No niech będzie pozdrawiam rozczarowaną toruniankę i z trudem miasto jej zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.10.06, 08:56 no tak należy lody przełamywać:))) pozdrowienia odwzajemniam indywidualnie i bez trudu dla miasta zamieszkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.10.06, 13:13 pozdrawiam, jak zwykle. Toruń mnie ostatnio trochę roztkliwia. Muszę uporządkować swoje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.10.06, 13:37 oj, tylko nie walcz z tym uczuciem!!! Daj się mu ponieść:) Pozdrowienia popołudniowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 07.10.06, 15:12 dałam się, dałam. Teraz trzeba jak wyżej. Pozdrawiam, mocno wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.10.06, 11:17 nieustające pozdrowienia dla Bydgoszczy, Brodnicy, Warszawy, okolic i zagranic:)) szczególnie dla tych co w dni chłodne zapominali się odpowiednio przyodziać i teraz psikają;) Trochę słoneczka w tę niedzielę niech się pojawi i rozjaśni wolny od roboty dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.10.06, 11:31 miłego jesiennego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.10.06, 12:31 z wzajemnością, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.10.06, 20:30 i kolorowych snów:) i słonecznego poranka:) i ciepłego słonecznego dnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.10.06, 21:00 bez pozdrowień dzień nie może skończyć się... spokojnej nocy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.10.06, 21:27 dobranoc, i oby cieplejsza aniżeli wczorajsza. Idzie zima? A ja nieustannie wolę lato. Grechuta też śpiewał" lato echże ty". To też smutne wydarzenie. W Toruniu też śpiewał, słuchałam. Kiedyś, dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.10.06, 17:09 cofam słowa o zimie. Wiosna:) Zakwitł jaśmin w moim ogrodzie, a u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 11.10.06, 21:34 a u nas nie ma jaśminów w ogrodzie, więc nie zakwitły;) ale nieźle jest jak na tę porę roku. Jedynie sikorki, które od czasu do czasu wpadają mi na balkon, przypominają, że zima nadchodzi i czas szykować jedzenie. Pozdrawiam i kolorowych snów życzę tradycyjnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.10.06, 15:35 pozdrowienia dla Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.10.06, 23:02 Żadnych pozdrowień z Bydzi?! Ani z Brodnicy?! Ani z Wwy?! Ani from abroad?! Co za czasy! No to niech będą z Torunia. Kolorowych snów i pięknego słonecznego poranka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 12.10.06, 23:02 Żadnych pozdrowień z Bydzi?! Ani z Brodnicy?! Ani z Wwy?! Ani from abroad?! Co za czasy! No to niech będą z Torunia. Kolorowych snów i pięknego słonecznego poranka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.10.06, 18:15 pozdrowienia piątkowe, trzynastego:) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 16.10.06, 16:01 W słoneczno-jesienne popołudnie przesyłam kasztanowe pozdrowienia dla torunian i wszystkich sympatycznych ludków :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 16.10.06, 18:10 brrr, ale zimno, w nocy było -- Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 16.10.06, 18:54 zimno czy nie, to mało ważne;) Ważne, że słońce świeci:)) A najważniejsze, ze brombercity przypomniał sobie o nas:))) Pozdrowienia dla tych co wprawdzie zapominają, ale jeszcze sobie przypominają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.10.06, 15:16 tak, słońce?! Tylko gdzie nas prowadzi? Bo ja proszę do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.10.06, 00:27 ależ proszę bardzo, witamy od samego świtu w Toruniu i pozdrawiamy:) Odpowiedz Link