alex-alexander 13.12.06, 07:04 Daleko siegaja macki Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milet_z_sedesu Do bani z taka policją 13.12.06, 07:12 włazidupstwo wobec Rydzyka jest obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
palantyna2005 Ręce precz od Ojca Rydzyka 13.12.06, 07:42 Jak smiecie krytykować swietego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jako on "ojciec" - to zwykły oszust 13.12.06, 07:46 Tylko ślepy nie widzi tego ilu ludzi doprowadził do nędzy swoimi oszustwami. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadęty 13.12.06, 07:55 Nie popadajmy w paranoję. Co innego działalność rozgłośni a co innego ta konkretna sytuacja. Podesłanie auta specjalnie pod bank (pamiętna prowokacja w Warszawie) powinno być wyśmiane, wyszydzone i konsekwentnie ukarane (czy tak się stało???), ale jeżeli odbywają się oficjalne uroczystości z udziałem premiera, których Dyrektoriusz jest organizatorem to nic bym nie miał przeciwko temu, gdyby komendant podwiózł po drodze nawet bezdomnego Huberta... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Czy któryś z radiowozów podrzuci mnie do pracy??? 13.12.06, 08:24 Przecież tak zimno się zrobiło, a mnie szkoda na benzynę... Chyba stać policję na ten ludzki gest? Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Czy któryś z radiowozów podrzuci mnie do prac 13.12.06, 08:59 pewnie, że Cie podwiozą, ostatnio to nawet ktoś im szybę wybił- w podzięce.Takie dobre ludzie w tem kujawsko od pomorskiego są Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: przejechała się osoba powszechnie szanowana 13.12.06, 10:53 "nie ma nic zdrożnego w tym, że przejechała się nim osoba powszechnie szanowana - komentuje Krawczyk." "Powszechnie szanowana" - buchacha i tyle. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
publico_bono Re: przejechała się osoba powszechnie szanowana 13.12.06, 12:12 "Beretto furmane!" (Chłopie!) "Rydzyko cikore!" ("Bój się Boga!") Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: przejechała się osoba powszechnie szanowana 13.12.06, 17:28 Rydzyk nie jest osobą powszechnie szanowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kyrneh0 Re: Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadę 13.12.06, 09:49 Nie bądź hipokrytą!Organizator powinien mieć zapewniony własny transport.Co z wypasioną jego "furą"? oszczędza?Dlaczego nie został podwieziony przez notabli będących przecież jego pretorianami?Na marginesie pojazdy służbowe; nie radiowozy patrolowe; nie są do podworzenia znajomych, jest to mimo wszystko nadużycie i wm każdym demokratycznym państwie podlegałby ten przypadek obiektywnemu wyjaśnieniu z wyciągnięńciem surowych konsekwencji.Co by uczynił ten komendant gdyby podobny przypadek dotyczył jego podwładnego przewożącego np. chorą matktę do lekarza? Też by był w tym przypadku miłosierny?. A jakie konsekwencje by miały miejsce w przypadku zaistnienia kolizji dropgowej z udziałem tak "dostojnego" pasażera?Kto poniósłby koszty odszkodowania dla dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadę 13.12.06, 10:02 - Był to zwyczajny ludzki gest nie kolidujący ze służbą - Co innego, gdyby radiowóz zjechał z wytyczonej trasy i wpadł do wody. Ale ojca chronią aniołowie. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadę 13.12.06, 10:07 Za ten ludzki gest wszyscy płacimy, a nie każdy ma ochotę fundować przejażdżki klechom. To drobne pieniądze, ale od takich zachowań zaczyna korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ja się zgadzam na płacenie 13.12.06, 12:22 rafvonthorn napisał: > Za ten ludzki gest wszyscy płacimy, a nie każdy ma ochotę fundować przejażdżki > klechom. To drobne pieniądze, ale od takich zachowań zaczyna korupcja. Ja również płacę (choć myślę, że tutaj nie ma za co płacić, bo ileż paliwa więcej zużyje samochód na krótkiej trasie, będąc obciążonym dodatkową osobą - 20gr, no może o 40gr wzrośnie obciążenie budżetu państwa). Zgadzam się na płacenie, a podatków płacę wyjątkowo dużo, więc mam do tego prawo. A ty, zamiast brać kieszonkowe od mamusi, może też zajmij się jakimś uczciwym zajęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Ja się zgadzam na płacenie 13.12.06, 14:06 niestaly_czytelnik napisał: > > rafvonthorn napisał: > > > Za ten ludzki gest wszyscy płacimy, a nie każdy ma ochotę fundować > przejażdżki > > klechom. To drobne pieniądze, ale od takich zachowań zaczyna korupcja. > > Ja również płacę (choć myślę, że tutaj nie ma za co płacić, bo ileż paliwa > więcej zużyje samochód na krótkiej trasie, będąc obciążonym dodatkową osobą - > 20gr, no może o 40gr wzrośnie obciążenie budżetu państwa). Zgadzam się na > płacenie, a podatków płacę wyjątkowo dużo, więc mam do tego prawo. A ty, > zamiast brać kieszonkowe od mamusi, może też zajmij się jakimś uczciwym > zajęciem. > Ja jestem lewak a Ty jesteś DUPEK robię to co lubię od 30lat od 5 do 20 podatki płacę spore, bardz spore.To zatego czarniawego!Pisz co myślisz bez obrazy innych Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Ja się zgadzam na płacenie 13.12.06, 20:50 Podwojna moralnosc i zwykle chamstwo.No ale czego mozna sie spodziewac po bezczelnym typie jakim jest rydzyk.A podatki ja tez place i nie zycze sobie zeby tego darmozjada podwozic . Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadę 13.12.06, 13:54 Za taki ludzki gest wyleciał komendant posterunku a dyrektor departamentu podał się do dymisji.Tak długo jak do tych samych czynów będą stosowane rózne miary,tak długo społeczeństwo będzie podzilone.Wypadek to wypadek.Generalnie jednak muszę Ci przyznać rację ,zbyt dużo duperali zabiera nam cenny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Jestem Antyrydzykiem, ale ten temat jest nadę 13.12.06, 15:58 dybko2 napisał: > Za taki ludzki gest wyleciał komendant posterunku a dyrektor departamentu podał > się do dymisji.Tak długo jak do tych samych czynów będą stosowane rózne miary, > tak długo społeczeństwo będzie podzilone.Wypadek to wypadek.Generalnie jednak m > uszę Ci przyznać rację ,zbyt dużo duperali zabiera nam cenny czas. ________________________ Za taki ludzki gest tylko komendant posterunku poniósł kare ,natomiast GŁÓWNY SPRAWCA _SERAFIN ma się dobrze- nieźle ustawiony jest ten typ ,bo człowiekiem nie mozna go nazwać............ serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3788147.html Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Nie ma się czego czepiać 14.12.06, 01:15 dybko2 napisał: > ... zbyt dużo duperali zabiera nam cenny czas. Zdecydowanie nie lubię o. Rydzyka. Ale tym razem uważam, że jest to czepianie się drobiazgów. Odpowiedz Link Zgłoś
boski_odys Re: ten temat jest nadęty 13.12.06, 21:19 Właśnie. Mojej żonie za czasów panieńskich zdarzało się prosić kilka razy jakichś policjantów o podwiezienie do domu - bo jest noc, a ona się boi. :) Zaskoczeni policjanci nigdy nie odmówili. No rozumiem, swoją drogą, że Rydzyk nie jest atrakcyjną licealistką, więc to może budzić niepokój, ale nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nokryd Re: Jako on "ojciec" - to zwykły oszust 13.12.06, 11:42 sumienie.lk napisał: > Tylko ślepy nie widzi tego ilu ludzi doprowadził do nędzy swoimi oszustwami. A ciebie też oszukał ??? No to bujaj się pod swoją budkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 dupa fuckin jasiu, pierdzi stasiu!!! 13.12.06, 12:16 Policjant ktory wydal ten rozkaz, powienien zostac (przykladowo) wywalony z pracy na zbity pysk. Bylby to dobry precedens-przestroga dla innych czubkow, ktorzy mieliby podobne pomysly. W 'normalnym' kraju, bylby to skandal na calego. U nas tlumacza to 'gestem'. Gnoje. Ja nie place ppodatkow na to zeby jakis ku!tas, marnowal paliwo na tego psychopate Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dlaczego tak brzydko nazywasz starego? 13.12.06, 12:25 lol76 napisał: > Ja nie place ppodatkow na to zeby jakis ku!tas Dlaczego tak brzydko określiłeś swego płodziciela? Odpowiedz Link Zgłoś
siara66 Re: Jako on "ojciec" - to zwykły oszust 13.12.06, 12:44 Wozić takiego GIGANTA Współcesnej Myśli Humanistycznej to dla takiego niedouczonego komendanta prawdziwy zaszczyt! A prof Zybertowicz też tam był? też chciał się podwieźć ?:) Pamiętajcie GIGANTOM SIĘ NIE ODMAWIA! Odpowiedz Link Zgłoś
borewicz07 A jaki on jest święty...? 13.12.06, 09:11 palantyna2005 napisała: > Jak smiecie krytykować swietego człowieka Świety to jest Mikołaj i jemu dużo brakuje bo nawet do pięt nie dorasta. Rydzyk powinien brać z niego przykład; jak się robi dobre uczynki dla innych a nie dla swojej kieszeni. Kim on jest, że nie mogą poradzić sobie z nim władze kościelne? I w taki sposób Policja buduje o sobie "dobrą" opinię wchodząc w du...ę takim jak Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Re: A jaki on jest święty...? 13.12.06, 12:20 borewicz07 napisał: > palantyna2005 napisała: > > > Jak smiecie krytykować swietego człowieka > Świety to jest Mikołaj i jemu dużo brakuje bo nawet do pięt nie dorasta. Rydzyk > > powinien brać z niego przykład; jak się robi dobre uczynki dla innych a nie dla > > swojej kieszeni. Kim on jest, że nie mogą poradzić sobie z nim władze > kościelne? I w taki sposób Policja buduje o sobie "dobrą" opinię wchodząc w > du...ę takim jak Rydzyk. Tak samo swiety jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
balajan1 Re: Ręce precz od Ojca Rydzyka 13.12.06, 12:24 Gdyby to był świety to by go nikt nie krytykował. (a pro po od kiedy to święci "zbierają" swiadectwa udziałowe, które jak swięci się rozpływaja) Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Ręce precz od Ojca Rydzyka 13.12.06, 13:27 palantyna2005 napisała: > Jak smiecie krytykować swietego człowieka Od kiedy on święty?? Coś przegapiłem? -- Odpowiedz Link Zgłoś
miastomakow a maybach Rydzyka, gdzie on? 13.12.06, 08:06 to co Tadzik nie ma nawet auta, musi psy prosić zeby go wozili? Niech go mochery na lektyce noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
denevska Re: a maybach Rydzyka, gdzie on? 13.12.06, 08:09 mohery na lektyce.. bardzo dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
rop5 Re: a maybach Rydzyka, gdzie on? 13.12.06, 10:28 Maybacha sprzedał. Teraz jest audi A8. Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: a maybach Rydzyka, gdzie on? 13.12.06, 10:38 Najbardziej zabawne z tej notki prasowej byly 2 sformulowania: 'limuzyna' (Skoda) & 'czlowiek powszechnie szanowany' (Rydzyk) Odpowiedz Link Zgłoś
miastomakow Re: nigdy... 13.12.06, 11:56 Mówisz o tym hochsztaplerze, oszuście i manipulatorze? On nie miał maybacha? Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: nigdy... 13.12.06, 13:30 .. i najlepsze: 'czlowiek powszechnie szanowany' :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:15 Wsrod oficerow (wojska,Policji) powszechne jest glebokie wazeliniarstwo wobec kleru.Jest wrecz moralnie obrzydliwe.Pozostaje w oczywistej sprzecznosci z charakterem Panstwo neutralnie swiatopogladowo. Ubolewam,ze przechodza takie zachowania oficerow bez nalezytej reakcji. Kadra oficerska jest niestety w duzym stopniu "skundlona".Przy naszej parafianszczyznie polskie instytucje zycia publicznego dlugo jeszcze nie stana sie europejskie.Jestesmy niestety jako Narod i Kraj "ciemnogrodem". Odpowiedz Link Zgłoś
leon000 Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:16 Następnym razem jak będę wracał wieczorem do domu to zwrócę się do patrolu o podwiezienie To przecież taki ludzki gest... Odpowiedz Link Zgłoś
wodzuniu Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 07:30 A mnie policja nie raz podwoziła i jestem z tego zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 22:57 Wodzuniu!Zapomniałeś w podzięce zbić szybę-byłbyś bardzie zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_xyu Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 14.12.06, 10:20 mnie nawet policja w Niemczech podwiozła, ale prosili, zeby nie rozpowiadać bo taksówkarze mogliby być bardzo niezadowoleni... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpsp Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:29 Z pewnoscia wielu zauwazylo ze nie lubie Rydzyka, miedzy innymi za bagatelizownie sprawy wykorzystywania slabych przez Lyzwinskiego, to jednak szarpanie policjanta za podwiezieinie to jest gruba przesada. Rydzyk wierzy ze sietosc Boga splywa na wyswieconyh, brzerdzo zle reaguje na kazda krytyke, sprytnie wyciaga bledy tych co go krtykuja i wykorzystuje to unikania odpowiedzialnosci do macenia. Dlatego tez nie nalezy robic mu zarzutow banalnych. Podobnie Zydzi powinni troche mniej antysemityzmu wszedzie widziec, wtedy latwiej bedzie sie dogadac - a oto chodzi w demokracji. Rydzyk i jemu podobni musza zyc w jednym panstwie z "libertynami", roznymi "zdrajcami" a inni musza zyc w jednym panstwie z Radiem Maryja, Giertychem i Lyzwinskim i nikt nikomu nie moze robic krzywdy (krytyka to nie krzywda). Odpowiedz Link Zgłoś
zupper wstyd !!!! 13.12.06, 07:31 Kiedyś była taka piosenka Blue Hotel dziś bęzie Blue Taxi ! Żenada i wstyd - współczuje krawęznikom takich przełożonych Odpowiedz Link Zgłoś
espol53 Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:31 Tylko nie piszcie, że to "osoba ogólnie szanowana" raczej powinno być - osoba której władza wchodzi w d... Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:32 Osoba powszechnie szanowana??? Ten szmaciarz plujący nienawiścią jest powszechnie szanowany? Ten człowiek, który zbierał kasę na ratowanie stoczni i wszystko przepuścił? Ten, który do dziś nie raczył wyjaśnić skąd wziął kasę na start radia ma-pysk??? Szanowany to on jest w kręgach rządowych - równie zakłamanych i obłudnych jak kmiot-Derektor i nigdzie więcej. Jego i Jankowskiego powinno się dawno wysłać na księżyc... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 08:37 romek.gie napisał: > Osoba powszechnie szanowana??? Ten szmaciarz plujący nienawiścią jest > powszechnie szanowany? Ten człowiek, który zbierał kasę na ratowanie stoczni i > wszystko przepuścił? Ten, który do dziś nie raczył wyjaśnić skąd wziął kasę na > start radia ma-pysk??? Szanowany to on jest w kręgach rządowych - równie > zakłamanych i obłudnych jak kmiot-Derektor i nigdzie więcej. Jego i Jankowskieg > o > powinno się dawno wysłać na księżyc... Poza bolszewickim marginesem plującym na tym forum - ludzie szanują Rydzyka i nie są to tylko jak to ujął "wnuczek swojego dziadka" - Mohery Istnieje życie poza forum Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 08:40 Bolszewicki margines dał ci szmaciarzu wykształcenie, chociaż to nieważne bo i tak jesteś śmieciem. A Rydzyka szanują tylko mohery. Istnieje świat poza radiem ma-pysk i teleschizą "Trwam". Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 18:04 Ojciec Rydzyk to jest człowiek, który nie interesuje się grobem swojego ojca, który nie interesuje się losami swojego brata, który od zawsze kochał drogie zabawki, który od zawsze lubił pieniądze i który od bardzo dawna prowadzi niejasne interesy. Ojciec Rydzyk zdefraudował pieniądze na Stocznię Gdańską, i tylko przedawnienie go uratowało. Nie wiadomo ile innych pieniędzy wyprał, bo obraca gotówką - trudno znaleźć kwity. Radio Maryja od zawsze robi problemy przed KRRiT w sprawie swojego sprawozdania finansowego - które ma psi obowiązek dostarczać rokrocznie. Użycie słowa święty jest potwarzą dla wszystkich ludzi, którzy dostąpili tego zaszczytu bycia wyniesionymi na ołtarze. Jest także policzkiem dla wszystkich, których interesuje los bliźniego - bo o. Tadeusza interesuje tylko jego własna kabza i takie sterowanie ludźmi, by tę kabzę nabijali. Na oczy przejrzeli tylko Ci z darczyńców, których później dotknął ciężki los i którzy zwracając się do Radia Maryja w potrzebie, byli odsyłani z kwitkiem. Dopiero tacy nieszczęśnicy rozumieją, że zostali omamieni, oszukani i wykorzystani. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka 13.12.06, 18:35 Policja służy wszystkim, nawet takim personom jak Rydzyk. I to jest raz. Rydzyk to paskudny łajdak i siewca zgnilizny, to dwa. Mnie kiedyś policja po zadymie, w której niechcący wziąłem udział, też podwiozła do domu, to trzy. Podsumowując: byłoby OK, tylko ten Rydzyk !... Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Policja z ludzkim ryjem. 13.12.06, 07:35 Jak ja was gliniarze za taki populizm nienawidzę! Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:36 Czy pan komendant tak wszystkich "podwozi"? Jest taki "ludzki" w stosunku do wszystkich, czy tylko do wybranych? Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Przepraszam, to za co stracił stanowisko komendant 13.12.06, 07:50 komisariatu na dworcu centralnym. Przecież to był tylko "ludzki" gest. Polecił podwieść dobrego znajmoego do domu. A że to były Siedlce - cóż, ludzki gest ma różne wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Przepraszam, to za co stracił stanowisko kome 13.12.06, 11:01 I to jest trafiony komentarz!!! Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
musialem Nie bede oceniał..... 13.12.06, 08:42 Nie bede oceniał czy to ludzki gest czy nie ludzki. Nasówa mi sie natomiast taka myśl organizator tak wielkiej imprezy taki cudowny wielki człowiek wrecz świety podobno genialny organizator nie zadbał o przewiezienie swojego du.....pska na kolejny i to chyba jeden z warzniejszych punkt imprezy. Wiec co by było gdybo policja sie nie zgodziła zakasał by sutannne i zasował na piechotke... a może szukał by pomocy wsród kaczorków??.... Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Nie bede oceniał..... 13.12.06, 21:00 Wstretny kombinator,nie zabezpieczal sobie przewozu bo wie ,ze policja jest na jego poslugi.Wystarczy,ze machnie palcem pieski leca usluzyc/przepraszam prawdziwe psy/Taki komendant to wstyd.Dupowlaz jeden,ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A czym sie rozni podwozenie Rydzyka od odwozenia 13.12.06, 07:37 pracownika MSW, gdzie zgineli w wypadku policjanci? Czy widzi ktos tutaj jakas logike i interpretacje prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nnxx Pytanko do p.Brodzińskiego 13.12.06, 07:42 Pytanko do p.Brodzińskiego. Gdzie mogę się zapoznać z rozkładem jazdy patroli w okresie świątecznym bo chciałbym sobie zaplanować transport po Toruniu w tym okresie? Liczę oczywiście na ludzki gest. Nadmieniam , że raz słuchałem Radia M. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 07:48 Nigdy was radiowóz nie podwiózł??? Jaja sobie robicie, przecież to całkiem normalne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sochato Polska to piękny kraj. 13.12.06, 07:49 Rozumiem, że nie mamy już ważnych problemów, skoro zajmujemy się takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
aron007 rydzyk to oszust... 13.12.06, 07:54 Są pewnie ważniejsze sprawy ale ta tez jest wazna:) W koncu to piekny gest realizacji "solidarnego państwa" czyz nie??? moze gliniarze powinni wywieszac przed wyjazdem w teren swaja trase przejazdu - pewnie mogliby przy okazji podwiezc kilka :biednych duszyczek: udajacych sie w tym samym kierunku... A na koniec - :powszechnie szanowana:????Gdzie???Rydzyk jest szanowany...z tym ze nie na pewno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Polska to piękny kraj. 13.12.06, 07:56 tez mi wielki problem razi mnie raczej upor red. Doleckiego w wyolbrzymianiu i robieniu sensacji z takiej błachostki. samochod komendanta nazwal "limuzyna"- co to za limuzyna- octavia? cyt. "Sprawa pewnie przeszłaby bez echa, gdyby nie fakt, że następnego dnia zdjęcia duchownego w służbowej skodzie Brodzińskiego ukazały się w niektórych gazetach i telewizji." to torunska GW od poczatku robila z tego wielkie halo. nie jestem zadnym moherem ani wszechpolakiem ale idiota tez nie jestem i nie mnie wciskac takie kity szanowni panstwo pisarze. teraz pokazujecie jacy jestescie malutcy i zasciankowi. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekzbiq Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:50 Kilka lat temu tez poprosilem policjantów o taki "ludzki gest" ...zostalem wylegitymowany, a po ok pol godziny dowiedziaqlem sie ze nie jestem poszukiwanym porzestępcą i moglem ruszać...pieszo. Teraz wiem na kogo się powoływać Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 O Dyrektor kręgosłupem moralnym IV RP 13.12.06, 07:50 Ta zacna o nieposzlakowanej opinii postać, bardzo intelygentna, kierująca się natchnionymi myślami Marysi, Ojciec Opatrznościowy, Mesjasz IV RP powinien korzystać ze szczególnych przywilejów naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polala Re: O Dyrektor kręgosłupem moralnym IV RP 13.12.06, 11:38 ta rasputin się znalazł hehe IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Policja: Ludzki gest - byle nie dla Rydzyka 13.12.06, 07:51 Problem nie leży w podwiezieniu kogoś przez policjantów ale w podwiezieniu Rydzyka. Rydzyk to człowiek budzący skrajne emocje i znaczna większość społeczeństwa życzy wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja: Ludzki gest - byle nie dla Rydzyka 13.12.06, 08:41 ksks3 napisał: > Problem nie leży w podwiezieniu kogoś przez policjantów ale w podwiezieniu > Rydzyka. Rydzyk to człowiek budzący skrajne emocje i znaczna większość > społeczeństwa życzy wszystkiego najgorszego. Gdybyś miał rację z tą większością to Gazeta nie zaprzątała by sobie niim głowy... Ale może masz jakieś badania na ten temat ? Czy może stosujesz pustosłowie jak Tusk mówiąc "wszyscy Polacy" albo "miliony Polaków" Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 przejechała się nim osoba powszechnie szanowana - 13.12.06, 07:53 rzekl gliniarz-moher , a ja sie nie zgadzam, zeby za moje podatki wozic takie gnidy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki gest" 13.12.06, 07:57 Rydzyka powinna odwozić Aneta Krawczyk. Dopiero wtedy by było. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 09:18 tango9, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Re: Policja: Podwiezienie o. Rydzyka to "ludzki g 13.12.06, 08:00 Ludzki gest za ludzkie publiczne pieniadze ;/ jakby takie gesty skumulowac to wyjdzie jeden wielki gest za duuza kasse no ale przecie wszyscy sie na to zgadzamy bo "polaki to katoliki" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jakmi podwozimy kierowców przyłapanych na jeździe po pij 13.12.06, 08:00 A to też zapewne jest zgodne z przepisami i wytycznymi ministerstwa o surowym karaniu pijanych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
truefunkykoval A mnie nie podwiezli 13.12.06, 08:01 gdy kiedys wracajac wieczorem z ogniska zatrzymal sie obok mojej grupy samochod i wyskoczyla banda oszolomow chatnych do bitki. Sprawa zakonczyla sie na policji (bo zadzwonilem) i w miedzy czasie gnojki odgrazaly sie ze jak wyjdziemy z komisariatu to nas dopadna. Na prosbe zeby nas pan policjant jeden z drugim podwiezli do domu uslyszelismy ze to nie jest ich obowiazek. Moze gdybym byl ojcem rydzykiem to by mnie pozwiezli. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 "Rydzyk to osoba powszechnie szanowana"? Juz za 13.12.06, 08:04 takie publiczne kłamstwo pan policjant powinien miec sprawę sądową. Odpowiedz Link Zgłoś