smutnaiwesola85 16.04.07, 11:38 jak w temacie... jadę z dziadkiem w środę po garnitur na Jego złote gody :) Tylko, ze nie znam dobrze Torunia, i nie wiem gdzie można tam tanio dostać garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu7 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 16.04.07, 12:59 Szefler w PDT, Eldorado na Szerokiej. Odpowiedz Link Zgłoś
w_l Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 16.04.07, 14:57 Hmmm na pewno jeden z najtanszych punktow to firma Leonard. Maja sklep gdzies w centrum, natomiast ja znam punkt na Konstytucji 3go Maja (w wiezowcach kolo Obi). Ceny byly tam nizsze niz w Eldorado czy Sunset Suits, jakosc za ta cene dobra, na miejscu krawiec do poprawek lub wrecz zdjecia wymiarow jesli nic nie pasowalo - na drugi dzien gotowiec do odbioru. Polecam W_L Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 16.04.07, 17:36 ha, dla dziadka kupowalem garnitur lat temu dwa na 70 rocznice slubu. a ze "zaocznie" kupowac musialem i na ta jedna zaledwie okazje wzglednie przyzwoitego ale i niskobudzetowego rozwiazania tez szukalem. ostatecznie bajecznie tanie, o dziwo niekoniecznie jednorazowki znalezlismy w przerazajacych w swej formie pawilonach handlowych, parterowych przy curie- sklodowskiej, niniejszym wiec moge polecic:) zdaje sie, ze sklep typu no logo, jedynie napis typu "gartnitury" zdradza co w srodku znalesc mozna;) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 26.07.15, 19:26 Niezwykle cenna porada, do tego z pewnością na czasie, jako że została udzielona jedyne OSIEM lat po zapytaniu... :-) Rozumiem, że taka praca, a Vizzaro płaci za reklamę 'szeptaną'... Odpowiedz Link Zgłoś
lismarek.089 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 01.02.22, 21:46 marcus kerr- piękne fasony, ceny myslę że dobre jak za tak genialną jakość Odpowiedz Link Zgłoś
kolankobartek Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 08.02.22, 18:42 super garnitury na specjalne okazje i okoliczności można znaleźć u marcus kerr. bardzo polecam producenta i jego produkty Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankruczyk04 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 15.02.22, 11:30 Jak w Toruniu to tylko Vizarro. Pełno ofert, panie w sklepie idealnie dobierają garnitur, myśle że śmiało każdy znajdzie tam to czego potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
darekkolenda9 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 25.02.22, 19:37 Dobre garnitury znajdziesz w Vizarro, cena jak najbardziej dobra, duzy wybor i fajne oferty, ja przy zakupie garnitura otrzymalem przerobke u krawca gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleksojka02 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 26.02.22, 19:44 Znajdziesz garnitur najlepszej jakości i cenie w Vizarro, niejednokrotnie polecałem znajomym i każdy wychodził z garniturem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
arturstopacz Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 06.03.22, 18:38 tylko Vizarro! Cena myślę że bardzo przystępna jak na jakość jaką firma ci oferuje, poluj na promocje Odpowiedz Link Zgłoś
adamtyrmand Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 08.03.22, 21:33 Tak jak wyżej piszą- vizarro. Zgadzam sie w 100%. Objechałem pół Polski żeby znaleźć dobry garnitur na mój ślub, musiał byc idealny i własnie tutaj znalazłam to czego szukałem. Odpowiedz Link Zgłoś
axelpior Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 14.03.22, 18:58 Objechałem cały Toruń szukając garnituru na studniówkę i trafiłem na Vizarro, widziałem jaki mają tam wybór i jestem pewien że znajdziecie z dziadkiem idealny garnitur Odpowiedz Link Zgłoś
erykszymczak64 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 15.03.22, 14:18 Swojemu tacie na jego 60 urodziny kupiliśmy garnitur również w Vizarro. Porównując do innych sklepów w Toruniu, tam jest najszerszy wybór i najlepsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiuszmaciejewski298 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 21.03.22, 19:32 Synowi na studniówkę kupiliśmy garnitur w vizarro i widząc tamtejszy wybór na pewno coś się znajdzie. Dostaliśmy koszulę za złotówkę do tego więc może da rade upolować inne fajne oferty;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinob1611 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 26.03.22, 11:00 Marcus Kerr! najlepsza marka. Polecałem znajomym, oni równiez zachwyceni jakością ceną, świetna lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawpietrzak3 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 31.03.22, 22:30 tak jak poprzednicy- vizarro. równiez zasugerowałem się pozytywnymi opiniami i wszystko sie zgadza, obsluga na medal, ceny i jakosc bardzo zadowalające Odpowiedz Link Zgłoś
michas00000wojcik Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 02.04.22, 21:19 Od lat kupuje garnitury w vizarro i ani razu się nie zawiodłem na firmie, wiadomo że nie kupuje ich za często ze względu na ceny które tam mimo to nie są wcale wysokie ale zawsze trafiam na super jakość i wyłapuje oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.walek99 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 04.04.22, 19:12 Zwłaszcza dla niezdecydowanych polecam Vizarro, obsługa profesjonalnie podchodzi do klienta i dobierze garnitur idealnie do preferencji Odpowiedz Link Zgłoś
oliwierkubanski Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 09.04.22, 14:05 Marcus Kerr oferuje dużo garniturów w spoko cenach. Polecam z własnego doświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinazalewska3 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 13.04.22, 21:10 Na nasz ślub zdecydowaliśmy się własnie na Vizarro i polecamy każdemu. Super jakość, od wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 18.04.22, 18:05 Najtanszy garnitur kupisz w Lumpexie.Poszukaj prawie nowego.Satysfakcja gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszzareba66 Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 20.04.22, 21:57 Oczywiście Vizarro, to najlepszy wybór. Tam jest tak dużo różnych garniturów że każdy coś znajdzie, materiał po czasie się nie rozciąga i trzymaja się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianlisiak Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 25.04.22, 19:59 vizarro!!! szukałem po całym Toruniu i tam dostałem w najlepszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefantymoczko Re: Garnitury w Toruniu tanio - gdzie? porszę pom 02.05.22, 15:59 W Vizarro, jest tam ogromny wybór najlepszej jakości garniturów, obsługa na medal, do klienta podchodzi bardzo profesjonalnie. Warto szukać po promocjach i różnych ofertach, ja złapałem buty 50% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś