Dodaj do ulubionych

Agencje reklamowe i marketingowe

30.03.08, 10:57
Czy w Toruniu jest dużo Agencji marketingowych - obsługujących w pełnym
zakresie firmy?
Znalazłam jedną be.free - ale nie wiem czy jest godna polecenia.
Myślałam tez o GRA - ale oni mają doświadczenie głównie z reklamą radiową i
pewnie trudno byłoby im kompleksowo obsługiwać firmę?
A nie chciałabym z kolei korzystać z GRAF - bo mnie na to nie stać :)
Obserwuj wątek
    • tryg.sk Re: Agencje reklamowe i marketingowe 30.03.08, 13:23
      Mało jaka firma decyduje się zlecić aż tak wiele w Toruniu, jak Ty zamierzasz.
      Zaufanie budzą firmy z Warszawy, które mają siedziby w wypasionych wieżowcach i
      kręci się w nich dużo różnych wylansowanych kolesi.
    • mak_79 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 30.03.08, 20:17
      Mipro jest dobre. kreatywni i niedrodzy.
      • tryg.sk Re: Agencje reklamowe i marketingowe 30.03.08, 20:38
        Więc są jakieś opcje. Fajnie. Oby w Toruniu zostało to.
    • krzysztof_torun Re: Agencje reklamowe i marketingowe 17.02.17, 00:52
      jeśli szukacie skutecznej i taniej reklamy to polecam Agencję Pomarańczową, ich strona to www.pomaranczowa.eu
    • mikael35 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 12.06.17, 13:17
      Witam, a może Agencja Marketingowa Efekto?
      www.efekto.com.pl
      Agencja z Poznania, ale do Torunia blisko ;)

• devmariusz Re: Agencje reklamowe i marketingowe 21.06.17, 13:45
      Jesteśmy freelancerami, stwarzamy stabilizacje i rozwój firm:
      kybernetes.pl/
    • karol_85 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 23.07.17, 11:26
      Polecam Jele www.jele.pl - bardzo przyjazny stosunek do klienta i robią wiele rzeczy kompleksowo - grafikę, filmy, foto i gadżety. Pomocni nawet po zakończonym zleceniu ;)
    • 5en50r Re: Agencje reklamowe i marketingowe 08.01.19, 10:54
      Ja osobiście bym polecił Vsweb, fajna firma z kompetentnymi ludzmi. Wejdź na ich stronę i sobie ją obejrzyj, naprawdę godni polecenia www.vsweb.pl
    • kaserken Re: Agencje reklamowe i marketingowe 01.04.19, 12:20
      A Ja pomimo, że rożni Nas 100 km skorzystałem z agencji marketingowej e-prom.com.pl/ pomimo odległości mam świetny kontakt firmą i bardzo łatwo z Nimi się współpracuje.
    • boniku Re: Agencje reklamowe i marketingowe 10.03.21, 11:43
      Agencja marketingu internetowego www.lartweb.pl/ wykonuje reklamę bardzo dokładnie i tak jak należy, jestem zadowolony z ich podejścia do klienta i zaangażowania. Prowadzenie Facebooka jak i wykonywanie reklamy jest na wysokim poziomie.
    • maxpax13 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 19.03.21, 16:24
      Polecam szukać agencji o konkretnej specjalizacji i raczej ogólnopolsko, bo jeżeli potrzebujesz reklamy internetowej to lokalizacja nie ma znaczenia, a będzie Ci łatwiej zleźć to czego szukasz w konkretnym budżecie. Nie napisałaś czego dokładnie szukasz, ale ja mogę Ci z doświadczenia polecić Agencję We Make It wemakeit.pl/ Obsługiwali mój sklep i korzystałem z prawie wszystkiego co oferują. Marketing w mediach społecznościowych, reklamy i też rzadziej spotykany marketing szeptany. Pracowało się z nimi bardzo dobrze, więc polecam.
    • miki79 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 15.06.21, 11:21
      ja bym polecił agencję aw projekt, ostatnio znalazłem ofertę tworzenie stron Toruń w bardzo przystępnych cenach
    • plrmpizza Re: Agencje reklamowe i marketingowe 21.07.21, 15:08
      Jeśli szukasz Agencji do wykonania strony internetowej, pozycjonowania i marketingu to mogę Ci polecić Agencję AW PROJEKT tworzenie stron Toruń
    • leechu84 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 03.10.21, 23:05
      Linkowanie na frazy z tego forum może się skończyć kiepsko. Lepiej to robić ostrożniej na brand lub url np. tak www.evolve-poznan.pl/ - to agencja która podchodzi bezpiecznie oraz ostrożnie do pozycjonowania stron i marketingu internetowego
    • buciouk78 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 25.05.22, 19:02
      ja polecam agencję aw projekt, zobacz sobie tworzenie stron Toruń. Projektują bardzo ładne, nowoczesne i przystępne cenowo strony.
    • alicja08-12 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 20.09.22, 16:11
      Ja polecam mediapower.pl. Co prawda są z Trójmiasta, ale nie jest to przeszkoda. Ja jestem z Olsztyna i korzystałam z ich usług. Jestem bardzo zadowolona. Prowadzili dla mnie media społecznościowe i bloga.
    • arek2890 Re: Agencje reklamowe i marketingowe 17.01.23, 23:38
      Hej,

Agencja E-lions z pewnością pomoże Ci stworzyć odpowiednią e-lions.pl. Minus jest taki, że firma jest z Warszawy, natomiast my spotkania prowadziliśmy w formie online.
    • sem_na_jawie Re: Agencje reklamowe i marketingowe 28.03.23, 10:40
      Dzień dobry,

Jesteśmy firmą z okolic Poznania, ale oczywiście pracujemy dla klientów z całej Polski. Zajmujemy się reklamą internetową, pozycjonowaniem stron internetowych oraz ich tworzeniem. Tworzymy sklepy internetowe oraz projektujemy materiały reklamowe. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami oferowanych przez nas usług na stronie semnajawie.pl.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka