Dodaj do ulubionych

Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować autko..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 15:15
Cześć Wam,
Piszę bo potrzebuję porady. W sumie to najbardziej przydatne będą
dla mnie opinie warszawianek. Pomóżcie gdzie najtaniej zaparkowac
autko przy lotnisku? W piatek wylatuję w podróż służbową do Londynu
i musze gdzieś zostawić auto - służbowe (wiec nie tak zle :))
(jestem z Bydgoszczy). Lecę na 5 dni... W sumie to mogłabym śmignąć
pociągiem, ale tłuc się z tą walizką.... Podpowiedzcie gdzie
najlepiej zostawić autko? Który parking najtańszy? no i oczywiście
bezpieczny. Będę wdzieczna z pomoc,
pozdrowionka Anita
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 10.08.10, 14:25
      gógelki i wyszukiwareczkę ukradzioszkali?
      • Gość: mila Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 21:10
        Najlepiej w tyłku
      • zestiaa Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 16.11.18, 07:57
        Parking PREMIERE Okęcie httрs://skypark24.pl , parking jest bezpieczny, nie drogi, tani, w dogodnej lokalizacji, z bezpłatnym transferem na lotnisko
    • sam519 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 20.09.10, 09:39
      W piatek wylatuję w podróż służbową do Londynu
      > i musze gdzieś zostawić auto - służbowe (wiec nie tak zle :))

No to jak lecisz w podróż służbową to nie szukaj najtanszego, tylko najbardziej komfortowego - w końcu firma płaci :]. A tak na serio to ostatnio wróciłem z NY i jak lecialem to zostawiłem furkę na parkingu Park & Fly - zostawiłem auto na tydzień i zapłaciłem równą stówe. Poza tym dojazd na lotnisko komfortowymi busami. Wniosek - jestem zadowolony. W ogóle to polecam skorzystanie ze stronki www.parkinglotnisko24.pl/ . To takie lotniskowe Ceneo - porównują ceny wszystkich parkingów w Polsce. Jest tam cała baza parkingów przy okęciu w w-wie, tu masz linka www.parkinglotnisko24.pl/parking_lotnisko_warszawa_okecie.htm. Można coś wybrać, bo w samej wawie jest chyba z 20 parkingów. Jednak mimo wszystko ja polecam
      • sam519 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 20.09.10, 09:41
        Park & Fly :)
      • Gość: moses Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: 94.75.112.* 26.09.10, 18:17
        portal.okecie.net/dzielnica/firmy/parkingi
        do wyboru do koloru, parkingów mamy dostatek
        • o.kalamata Dobrze, wygodnie, bezpiecznie i tanio 27.09.10, 00:13
          Ogloszenie z cyklu: Szukam hotelu w centrum miasta. Chce aby byl czysty, wygodny,
          najlepiej z podgrzewanym basenem i bezplatnym masazem. Acha, i zeby bylo tanio:)
          Pewne rzeczy wzajemnie sie wykluczaja.

Drive safely.
    • Gość: gygygy Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: 95.108.44.* 28.09.10, 14:03
      slubowusim autosiem jedziesz na lotniseczko do londyska?:D
    • frequentflyer Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 04.10.10, 15:41
      Gość portalu: Turystka29 napisał(a):

> Cześć Wam,
      > Piszę bo potrzebuję porady. W sumie to najbardziej przydatne będą
      > dla mnie opinie warszawianek. Pomóżcie gdzie najtaniej zaparkowac
      > autko przy lotnisku?

Założonko, że właśnie warszawianki najczęściej korzystają z parkindżków okołookęciowych jest całkiem śmiałe jak na mój guścik.
    • nothing.at.all Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 05.10.10, 08:47
      Park&Fly będzie najlepszy i spełnia Twoje wymagania.
      • Gość: Darek Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 16:49
        www.parkinglotnisko.zafriko.pl/
        • krzysiekis Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 20.08.11, 23:49
          A słyszał ktoś o parkingu odlotowyparking.pl/index.html
          Kosztuje na tydzień 60zł nazywa się odlotowy parking P1 przy Okęciu.
          Mam zamiar tam parkować i pytam czy ktoś tam już kiedyś parkował i coś wie.
          • Gość: Marcin Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.static.otenet.gr 02.10.11, 20:19
            Najlepszy parking to Al. Krakowska 42. Od wielu lat jestem zadowolonym klientem.
    • Gość: gwerk Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.centertel.pl 12.12.11, 13:16
      Jako, że jedziesz autem służbowym (jak rozumiem podróż również w celach służbowych) wybierz parking, który wystawi Ci Fvat. Wybierając parking spośród dostępnych ofert warto zdecydować się na taki, który oferuje transport na i z lotniska. (parkingi położone nieco dalej od lotniska są tańsze, ale tam usługa transportu jest konieczna). Powodzenia!
      -----
      tanie loty
    • Gość: Ania Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.icpnet.pl 16.03.12, 10:29
      Miałam ostatnio ten sam problem. Jechałam w podróż służbową (wszystko było mi zwracane, łącznie z parkingiem, więc postanowiłam na lotnisko dojechać samochodem, zamiast pociągiem). Jednak z braku znajomości Warszawy, nie miałam pojęcia jak dojechać i gdzie zostawić samochód. Na forach ludzie z Wawy dawali mi różne wskazówki (jedna była nawet oddalona o 12 km od lotniska!),aż ktoś uprzejmy dał mi link do serwisu www.parkinglotnisko24.pl , tak więc też się dzielę. Miejsce znalazłam, zarezerwowałam, mapkę wydrukowałam ( niech żyje internet! ) i przez cały wyjazd o nic się nie martwiłam. Ewolucja idzie do przodu, już nie tylko zarezerwujemy sobie hotel przez net i zamówimy jedzenie, ale także znajdziemy miejsce parkingowe :) powinni jeszcze wprowadzić elektroniczną rezerwację miejsc pod blokiem :P
    • Gość: podrozeguliwera Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: 31.187.12.* 28.03.12, 18:42
      o widzę, że już ktoś wspomniał o tym samym parkingu na krakowskiej, mnie też bardzo przypadł do gustu dużo miejsc parkingowych, poza tym świetny dojazd i chyba najbliżej, Jakby komuś było trzeba namiarów to tu macie adres strony www.parking-lotnisko.pl/
    • Gość: emilia Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.elk.mm.pl 02.04.12, 16:45
      Często wyjeżdżam służbowo i za każdym razem miałam ten sam problem… gdzie zostawić auto, aby było bezpieczne.Polecony został mi serwis z rezerwacją online parkinglotnisko24.pl . Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Pracownicy są mili i profesjonalni, auto bezpiecznie na mnie czekało za bardzo małą zapłatą.
      • Gość: kasejbian Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: 31.187.12.* 13.04.12, 21:01
        no a kto by nie był zadowolony z takiej obsługi, jak na krakowskiej?? Nie tylko nie ma obaw, żeby auto zostawić, ale też bagaże pomogą donieść. Może dla niektórych to bez znaczenia, ale dla mnie jest to ważne, bo jak się w obcasach zasuwa i z ciężkimi walizami to fajnie, jak ktoś pomoże.
    • buriti Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 25.04.12, 19:18
      no tak obsługa obsługą, dobrze, że miła pomocna i uczynna, ale mnie w tym wspomnianym przez was parkingu Park & Fly podoba się to, że jest super połączenie z lotniskiem. Kiedyś miałam tak, że przyjechałam prawie w ostatniej chwili, ale zdążyłam, bo bus szybko przyjechał, gdyby nie to połączenie to miałabym zmarnowane wakacje.
    • kal_ho_naa_ho Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 27.05.12, 16:49
      jestem podobnego zdania, jak moi przedmówcy jeśli chodzi o parking przy Alei Krakowskiej 42. Zanim skorzystałam z tego parkingu oczywiście musiałam sprawdzić, co o nim piszą inni. No i naczytałam się wiele pozytywnych opinii, co prawda nie ma się co dziwić, bo i blisko i busiki często jeżdżą na lotnisko więc nie ma bata, żeby się ktoś na lot spóźnił, ale co mnie najbardziej zaskoczyło, co jest na pewno wielkim plusem tego miejsca, to obsługa. Nie myślałam, że mili panowie najbardziej przekonają mnie do tego, żeby wracać na ten parking.
    • flying_citron Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 14.06.12, 10:30
      każdego z nas przekonują inne rzeczy, żeby wybrać dany parking, ale jeśli chodzi o mnie i o ten parking przy Alei Krakowskiej 42 to największym plusem dla mnie jest i lokalizacja i to, że jest super połączenie z lotniskiem.
      • Gość: ja1 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 14:29
        Zgadzam się .Bardzo solidny parking.
        • jakanu Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 15.06.12, 09:32
          Parking na Krakowskiej sprawdzony przez kilka znajomych osób. Polecam!
          • Gość: niebieskiptak Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.play-internet.pl 01.07.12, 13:21
            i ja się dołączę do powyższych opinii Park & Fly przy Alei Krakowskiej jest najlepszy. Najbardziej odpowiada mi i lokalizacja i to, że połączenia z lotniskiem są często.
            • Gość: konikmorski Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 23:07
              tak macie rację co do Park & Fly, ale też dość fajną opcją jest to, że jak się jest klientem tego parkingu można liczyć na jakieś fajne promocje. A fajnie coś przy okazji oszczędzić ;)
    • hashq Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 29.08.12, 21:58
      Ja skorzystałem z parkingu:
      www.parkinglotnisko18.pl/
      Z tego co wyszukałem na google mają najtańszą ofertę.
      Facet w porządku, przetransferował mnie z żoną z parkingu na lotnisko i z powrotem - za darmo oczywiście.
      --
      • Gość: Klient Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.free.aero2.net.pl 11.12.13, 11:28
        Może napisz coś więcej oprócz tego że jest najtaniej... Wygląda mi to na reklamę . A ten parking znam, ale od gorszej strony - jedyna jego zaleta to rzeczywiście tylko to że jest najtaniej.
        • Gość: Roman Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 10:59
          Wiesz co w necie to już teraz można wszystko napisać albo prawie wszystko, można wszystkich oczernić, ale żeby chociaż jakieś konkretne zarzuty to już nie, co zabrakło pomysłów?
    • eko_style Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 31.08.12, 20:12
      Gdyby nie ten wielki bilbord to bym minęła Park & Fly No niestety mój kobiecy urok, że ani adresy, ani kierunki, orientacja w terenie nie jest moją mocną stroną. Kolega mi mówił i tłumaczył, gdzie jechać, ale jakaś taka roztargniona jestem, że przejechałabym dalej i wylądowała w centrum Warszawy, a tak to się udało ;) Mogę się też podpisać obiema łapkami, że parking przy Alei Krakowskiej 42 to świetne miejsce.
    • Gość: ads Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 18:55
      samochód służbowy to i parking na lotnisku wytstawi fakturę dla firmy
      • Gość: matyas.11 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 22:48
        W zeszłym roku parkowałem przy Krakowskiej 42 i za 15 dni płaciłem 105 zł...Aktualnie każą sobie płacić 165zł przy czym u konkurencji wychodzi 100zł...więc chyba szaleją.Nie polecam.
        • Gość: Tommy Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 01:03
          Dziwne, ze nie polecasz. Ja zapłaciłem 95 zł za 15 dni. Musisz zarezerwować przez stronę www.parking-lotnisko.pl ,
      • Gość: andrewmaxx Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.13, 22:49
        tani paring przy lotnisku jest na żwirki i wigury tuż przy rondzie jadąc do hali odloty, to jest chyba w ogóle najbliżej lotniska jak się da, ale i tak zapewniają transfer (jedzie się słownie: 2 minuty:)))) można wziąć fakturę i zarezerwować przez internet
        • marcuss00 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 11.02.13, 10:35
          a ja polecam przy al. Krakowskiej 42 Szybko i wygodnie Rezerwacja przez internet Nowiutki bus podwozi i odbiera z lotniska Rewelacja!! Parking Lotnisko Okęcie
          • Gość: Paweł IIII Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 21:44
            Popieram pozytywne opinie dotyczące parkingu przy krakowskiej 42. MOim zdaniem najlepszy parking przy lotnisku okęcie
            • adninistrator Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 06.10.13, 14:50
              www.parkinglotnisko18.pl/
              Jestem tam od 2 lat stałym klientem :)
              Przy ich wyborze suegrowałem się dobrymi opiniami no i co tu ukrywać, niską ceną.
              Zawsze to kilkadziesiąt złotych w kieszeni.
            • sdk_forever_99 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 07.01.15, 14:21
              Dla osób które poszukują taniego i bezpiecznego parkingu przy lotnisku okęcie polecam:
              Parking Lotnisko Okęcie - P18
              ul. Jasna 18, Raszyn
              www.parkingokecie.eu
    • Gość: maciek76 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.06.13, 06:27
      Polecam parking lotnisko park&fly. Lotnisko Chopina jest położone zaledwie kilometr od niego. Oczywiście zapewniają darmowy transfer na lotnisko i z powrotem, który trwa chyba max 1 minutę. Rezerwacja, kontakt itp. łatwo miło i przyjemnie. Poza tym to tani parking najbliżej lotniska. Sprawdź, www.parkandfly.waw.pl polecam
    • Gość: agnieszka 3939 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.13, 20:04
      Także polecam park&fly - Tekst linka
      Zostawiłam tam auto na tydzień, poprosiłam o umycie - bo mają takie dodatki, a jak wróciłam
      z wakacji to byłam zaskoczona, bo moja astra chyba nigdy nie była tak czysta. :)
      Mili panowie z obsługi na prawdę się starają.
      • Gość: sas Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 21:00
        Piszę bo potrzebuję porady. W sumie to najbardziej przydatne będą
        dla mnie opinie warszawianek. Pomóżcie gdzie najtaniej zaparkowac
        autko przy lotnisku? W piatek wylatuję w podróż służbową do Londynu
        i musze gdzieś zostawić auto - służbowe (wiec nie tak zle :))
        (jestem z Bydgoszczy).

chyba warszawianwk blondynek.
        zaparkuj samochód służbowy przy terminalu . po przylocie odbierz potwierdzenie zapłaty i rozlicz w firmie . jaka firma wysyła takiego PUSTAKA w podróż służbową ?
    • Gość: rightknow Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: 83.142.186.* 29.07.13, 10:00
      znam ten problem, że jak się jedzie na wakacje to ciężko znaleźć najlepsze rozwiązanie co zrobić z autem, szczególnie, jak się ze stolicy nie jest. Ja jakiś czas temu miałam ten sam problem, ale w końcu postawiłam na wspominany wyżej Park & Fly i teraz jak mam gdzieś pojechać to wiem, że ten parking jest najlepszym rozwiązaniem
    • Gość: paweł Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.13, 17:32
      W serwisie tanie parkingi znajdziesz parkingi jakie są zlokalizowane m.in. przy lotniskach w Bydgoszczy, Warszawie oraz innym portach w Polsce.
    • Gość: Klient Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.free.aero2.net.pl 09.10.13, 12:51
      Najtaniej będzie tu Raszyn Jasna 18., ale NIE POLECAM!!!
      Droga dojazdowa wąska i w takim stanie że można urwać zawieszenie. Parking obsługuje praktycznie jedna osoba, która także odwozi pasażerów (zwykłym samochodem osobowym - nie busem) więc jazda jest dość szybka bo się spieszy. No i parking może być zamknięty kiedy przyjedziemy. Pan który obsługuje parking to nerwowy nieprzyjemny człowiek nierozstający się z papierosem - na pewno nie powinien pracować w sektorze usług. Dla dzieci, lub gości z zachodu przyzwyczajonych do innych standardów to może być szok. Pomieszczenie socjalne na parkingu wypełnione do granic możliwości dymem tytoniowym - palaczom może to jednak nie przeszkadzać. Obok stoi TOYTOY dawno nie opróżniany - kobietom absolutnie nie polecam. No i kwitek który dostajemy przy przyjeździe (nota bene bez pieczątki) trzeba oddać
      przy odjeździe, by nie było śladu naszej bytności na parkingu.
      Niewątpliwą zaletą jest jedynie niska cena usługi.

Żeby nie było wątpliwości: byłem tam osobiście, ja i moi znajomi, i wszyscy mamy takie zdanie.
      • Gość: Urząd Skarbowy Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 14:57
        Dziękujemy . Już sprawdzamy .
      • Gość: klient 2 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au IP: *.bialystok.vectranet.pl 17.06.14, 20:23
        Ten parking to jakis absurd...wlasciciel niekompetentny. Wozi klientow autem osobowym. Zabiera max 3 osoby. przed odlotem czekaliśmy na człowieka jedną godzinę nieomal spóźniliśmy się na wylot samolotu. podczas pobierania przez telefon twierdził iż że przyjedzie za 5 minut i tak za każdym razem. Radze omijac z daleka. krętacz łgacz jakich mało. Nie polecam.
    • adninistrator Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 02.01.14, 10:03
      7 dni65zł
      14 dni99zł
      parkingokecie.org/
      3 razy zostawiałem tam już swój samochód.
      • gkurnik Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 20.12.14, 08:08
        Znam tańszy parking Okęcie w Raszynie www.parkingokecie.eu

7 - 8 dni 49 zł
        14-15 dni 79 zł

korzystałem i jestem zadowolony z taniego i bezpiecznego parkingu
        • masterrooo Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 15.07.15, 09:02
          Dużo osób nadal korzysta z prywatnych parkingów w okolicy lotniska, chociaż ja się dziwię jeśli można skorzystać z parkingu na samym lotnisku. Jeśli faktycznie jeszcze kilka lat temu różnica w cenach była kolosalna (chyba wynikała z samego prestiżu, że na samym lotnisku), to teraz ceny się spłaszczyły i różnice są niewielkie lub w dłuższym okresie czasu nawet wychodzi taniej parkować na lotnisku. Przykład z lotniska we Wrocławiu airport.wroclaw.pl/pasazer/dojazd/parking/cennik- w krótszym czasie faktycznie wychodzi drożej, ale jeśli zdecydujemy się zostawić samochód na dłużej np na tydzień zapłacimy 50 PLN, u konkrencji jest to 70 PLN...
      • okecie.net Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 06.01.15, 14:54
        Te ceny to chyba sami właściciele parkingów wpisują :D grunt to się zareklamować :D
    • zibia258 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 09.06.16, 16:33
      Bardzo mało mówi sie o tym, ze istnieje na przyklad taka firma jak urodaizdrowie.pl/dojedz-na-lotnisko-tanio-i-wygodnie dzieki ktorej mozemy pozostawic nasz samochod w bezpiecznym miejscu i za dosc atrakcyjna cene. Bardzo fajna i pomyslowa oferta z ktorej naprawde warto skorzystac.
      • zas_ale_pyra Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 26.06.16, 05:53
        SPAMER!
    • jaroszuk952 Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 13.11.17, 22:41
      Moi znajomi mianem najlepszego ochrzcili www.parking-lotnisko.pl/ - na jego stronie internetowej widnieje cennik (z tego co się orientuję, w jego ofercie znajduje się także transfer z i na lotnisko) :-).
    • martamartulaka Re: Parking Okęcie? Gdzie najtaniej zaparkować au 15.02.18, 09:44
      Parking PREMIERE Okęcie www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/okecie , parking jest bezpieczny, nie drogi, tani, w dogodnej lokalizacji, z bezpłatnym transferem na lotnisko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka