Dodaj do ulubionych

FRU.PL mega pozytywne wrazenie

06.01.16, 23:10
Czytam sobie opinie o fru.pl i dziwie się niektórym - ja akurat jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę jeszcze wiele razy korzystać! Normalnie nie kupuję u takich firm, ale mieli bardzo tanie loty do Wenecji, z przesiadkami - zaoszczędziłam z 300 złotych, a jeszcze zrobili za mnie odprawy i o wszystko zadbali! Polecam!
Obserwuj wątek
    • mkoryt Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 07.01.16, 13:10
      Ja byłem dwa razy na city breaku i mogę polecić. Razem wyszło bardzo tanio, a FRU doradziło mi za każdym razem bardzo dobry hotel, nie jakiś drogi, ale z dobrymi recenzjami, fajną obsługą i lokalizacją. Pewnie jakbym rezerwował sam, to nie wyszło tak tanio, a jeszcze doradzili, co zobaczyć na miejscu i przysłali przewodnik. Pozdrawiam konsultantów i polecam:-D
    • klaudynka1980 Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 13.01.16, 19:33
      A ja zawsze kupuje u polskich pośredników, jest infolinia, jest pomoc i nie płacę po kilka złotych za minutę połączenia. Teraz kupuje na Flypartner.pl od 2 lat i przynajmniej jak trzeba coś zmienić na odprawie to robi to za mnie ktoś na infolinii. No i nie muszę mieć swojej karty kredytowej
      • zas_ale_pyra Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 14.01.16, 04:55
        Idź z tym spamem.
    • jan0237 Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 08.02.16, 21:33
      Na loty do stanów też polecacie? Patrzyłem na fru.pl i jeszcze na kilka innych, ale nie byłem przekonany. Teraz kusi :-)
      • mkoryt Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 08.02.16, 22:34
        Sprawdzone, można korzystać:)
    • ka173 Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 10.02.16, 17:03
      czy zeby kupić bilety lotnicze na www.fru.pl trzeba miec własną kartę kredytową?
      • krzyystof Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 11.02.16, 10:48
        Nie, dlatego w sumie spoko rozwiązanie dla tych, którzy karty nie mają. Na pewno można płacić za bilety lotnicze przez przelewy24, a na stronie podają też konta do przelewu zwykłego i adres, gdzie można gotówką
        odnośnie tematu- fru to świetna wyszukiwarka dla mnie, polecam. ja pierwszy raz korzystałem, bo to było jedyne miejsce, gdzie był taki kalendarz lotów na 30 dni i mogłem dzien po dniu sprawdzic, kiedy się bedzie opłacało jechać, a podróż była do stanów
    • i.miramar Mega srega 19.03.16, 11:41

Janinko, przestań spamować.
    • kasiabw Re: FRU.PL mega pozytywne wrazenie 04.06.16, 10:50
      Dzięki opieszałości i nieudolności obsługi zapłaciłam za bilety 1000PLN więcej i straciłam dzień dzwoniąc, wisząc na infolinii proszona o 'chwilę cierpliwości', czekając na bilety których w końcu nie dostałam.. Ani konsultant ani jego przełożony nie biorą żadnej odpowiedzialności za błędy. Korzystałam z usług przez 3 lata ale po tej historii wrócę do robienia rezerwacji bezpośrednio u przewoźników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka