Dodaj do ulubionych

co mam robić na lotnisku???

IP: *.toya.net.pl 06.11.05, 12:16
Jutro pierwszy raz lecę samolotem [z Okęcia] i nie bardzo wiem jak sobie tam
poradzić...Co mam zrobić jak już wejdę na lotnisko? Gdzie się udać? Od czego
zacząć? Boje sie, że jak wejde w ten tłum ludzi, to nie znajde swojego lotu:)
Napiszcie mi kilka swoich rad, prosze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 06.11.05, 12:53
      Okecie to obiekt mniejszy od Dw. Centralnego wiec sie nie zgubisz , przyjedz ze
      4 godziny przed odlotem wtedy to bezstresowo nadasz bagaz ,zapoznasz sie z
      lotniskiem i koniecznie wstap do kaplicy , najduje sie w koncu korytarza juz po
      odprawie paszportowej .
      • wojtek33 Re: co mam robić na lotnisku??? 06.11.05, 21:03
        Gość portalu: lotnik napisał(a):

> Okecie to obiekt mniejszy od Dw. Centralnego wiec sie nie zgubisz , przyjedz ze
        >
        > 4 godziny przed odlotem wtedy to bezstresowo nadasz bagaz ,zapoznasz sie z

co tam 4? może od razu dzień wcześniej? a ta kaplica, to już w ogóle najważniejsza
        • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 07.11.05, 00:08
          ...powaznie zabrales sie do odpowiedzi......
          kaplica przed pierwszym lotem to jak aviomaryn przed pierwsza jazda autobusem
          nie sadziesz ?
          4 h przed odlotem bo zakladam ze przyjedzie na lotnisko spieta i zestresowana a
          poza tym moze Ona leci to TLV a przy tej trasie odprawa zaczyna sie wczesniej
          • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 07.11.05, 00:26
            4godz przed lotem z wlasnej woli ma ktos kiblowac na lotnnisku??

to naprawde wiecznosc;-)
            • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 08.11.05, 00:04
              ...nie kiblowac Malina , nadac bagaz pospacerowac po terminalu i pomodlic sie w
              kaplicy , w koncu statystyczny Polak jest wierzacy i sie modli.
              Odprawa do Israela w AMS na ElAl zaczyna sie 4 godz przed odlotem od przeslchan
              i dociekan na tematy bardzo prywatne
              • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 08.11.05, 00:40
                gadanie - akurat mam znajomego co juz byl pare razy w Izraelu i nie musial wcale
                byc 4 godziny przed odlotem, a i rozmow na tematy bardzo prywatne wcale nie bylo;-)
                w zyciu na lotnisku nie bylam w kaplicy..
                • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 09.11.05, 00:09
                  ...gadanie?- akurat nie bo ja lecilem pare razy do Tel Avivu a Ty nie . Chyba
                  ze Twoj znajomy przekraczal granice promem i byly zachowane inne procedury .
                  Jest duza roznica przy odprawie lecac ElAl'em a na przyklad Czech Airlains.
                  w kaplicy tez nie bylem
                  • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 09.11.05, 01:02
                    lecial z Warszawy, nie wiem jakimi liniami -ale sie dopytam:-)

to jak nie w kaplicy to gdzie spedzasz wolny czas na lotnisku?
                    • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 09:54
                      ...zaczynam sie Ciebie przyzwyczajac Malino-
                      wpadlem dzis na pare dni do kraju , wiec opsze jak spedzilem wczorej czas na
                      lotnisku STN . przylecialem 1.5 h przed odlotem ,nadalem bagaz , pochodzilem po
                      sklepach , zatrzymalem sie dluzej przy sklepie z kosmetykami (tam zawsze
                      sprzedaja sex'owne panie) , pomaszerowalem do mojego GATE i zaraz potem
                      wsiadlem do samolotu .
                      A tak miedzy nami...........kaplice omijam z daleka
                      • Gość: darek Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:11
                        tak sobie czytam te wasze wypociny i ręce mi opadaja dziewczyna sie pyta Was o
                        szczegóły lotniska a wy ciagle o tej kaplicy !
                        ludzie !
                        no cóż sam osobiście zawsze wchodzę do niej przed wylotem i nie robie z tego
                        wielkiego tabu !
                        Darek
                    • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 09:54
                      ...zaczynam sie Ciebie przyzwyczajac Malino-
                      wpadlem dzis na pare dni do kraju , wiec opsze jak spedzilem wczorej czas na
                      lotnisku STN . przylecialem 1.5 h przed odlotem ,nadalem bagaz , pochodzilem po
                      sklepach , zatrzymalem sie dluzej przy sklepie z kosmetykami (tam zawsze
                      sprzedaja sex'owne panie) , pomaszerowalem do mojego GATE i zaraz potem
                      wsiadlem do samolotu .
                      A tak miedzy nami...........kaplice omijam z daleka
    • Gość: to Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:16
      A może tak trochę zadałabyś sobie trudu i weszła na stronę lotniska, hę?

www.lotnisko-chopina.pl/katalog/odprawa/pl/odprawa.php
      www.lotnisko-chopina.pl/katalog/odlot/pl/przed_odlotem.php
      • Gość: sepi Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:44
        ja tez prosze o pomoc bo niedlugo pierwszy raz lece samolotem i tez nie bardzo
        wiem jak mam sie na lotnisku zachowac.lece z Berlina do Sevilli i mam
        przesiadke na Majorce.z tego co wiem i co przeczytalam na stronie lotniska(link
        z poprzedniego postu) to najpierw musze sie udac do odpowiedniego stanowiska
        odprawy check-in,tam tez nadaj bagaz i dostaje karte pokladowa,ale wlasnie co
        dalej?gdzie mam potem isc?aha i mam jeszcze pytanie czy w Berlinie moge nadac
        bagaz bezposrednio do Sevilli mimo ze mam przesiadke?poza tym mam tylko godzine
        zeby sie przesiasc na Majorce,czy to wystarczy?bede wdzieczna za pomoc:)
        • Gość: se Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 09.11.05, 14:09
          na karcie pokladowej masz napisany numer bramki, do ktorej sie masz udac,
          szukasz na tablicach strzalek z bramkami o wlasciwym dla Twojego lotu numerze i
          podazasz w tym kierunku. Przy bramce patrzysz, czy kierunek i numer lotu zgadza
          sie z Twoim celem podrozy, bo czasem zmieniaja w ostatniej chwili numer bramki.
          Czyli- jak na stacji kolejowej- szukasz swojego peronu.. Nie ´spuszczasz
          swojego bagazu z oka ani na minute, bo pozostawiony bez opieki moga zdetonowac
          antyterrorysci, zanim wrocisz... Godzina na przesiadke wystarczy, jesli nie
          bedzie opoznienia. Generalnie znalezc sie na lotnisku jest sprawa latwa dla
          kazdej osoby obdarzonej umiejetnoscia czytania.
          • Gość: sepi Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:04
            dzieki:)
            • Gość: sepi Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:23
              aha mam jeszcze jedno pytanko?czy jak wyladuje na Majorce to musze sie ponownie
              odprawiac przy check-in przed lotem do sevilli?lece tymi samymi liniami na obu
              odcinkach i czy w takim ukladzie juz Berlinie dostane karty pokladowe na oba
              loty i na Majorce od razu bede mogla isc do bramki?
              • valdivia Re: co mam robić na lotnisku??? 09.11.05, 20:21
                Tak, wszystkko zrobisz i dostaniesz juz w Berlinie.
                PdV
                • Gość: lotnik ...kolonski ,ja nie pisalem ze duzo latam IP: *.localdomain / 80.51.65.* 11.11.05, 13:02
                  nie pisalem ze duzo latam , duzo to pojecie wzgledne jak kos kiedys napisal .
                  pisalem ze znam wiele lotnisk , nie czytasz uwaznie przyjacielu.
                  przyznam ze latwiej zapamietuje miejsca sexshop'ow niz kaplic
    • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 10.11.05, 15:18
      poltorej godziny to calkiem rozsadnie;-)
      bylam juz i 45 min przed odlotem i bylo ok(ale to akurat byl wylot z KTW, a tam
      raczej tlumow nie ma).wole nie miec za duzo czasu na oczekiwanie -niepotrzebny stres
      ja tez najczesciej odwiedzam sklepy z kosmetykami(ale z innych wzgledow niz Ty),
      a jak z Polski lece to kiosk z gazetami.

a co do kaplicy - musze poszukac czy na tym ktore znam najlepiej jest kaplica,
      tak z ciekawosci:-)
      • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 15:48
        ...mieszkam 60 mil od STN i przy angielskich korkach na autostradach byloby ryzykowne wyliczac tak czas by przyjechac na 45 min przed odlotem . dlatego czesto wyjezdzam z domu kilka godzin przed odlotem wiec zdarza mi sie kilka godzin siedziec na lotnisku .
        mialem okazje poznac wiele lotnisk w europie , rowniez ameryce , azji i afryce ale kaplice tylko widzialem na Okeciu.
        • Gość: koloński Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.bulldogdsl.com 11.11.05, 11:16
          Taki lotnik z Ciebie, latasz tu i tam, koło STN mieszkasz a kaplice tylko w
          Warszawie widziałeś?? Może się za mało rozglądasz?? Albo mało latasz ;-)

http://www.stanstedairport.com/portal/controller/dispatcher.jsp?CiID=4104655b3d782010VgnVCM100000147e120a____&CtID=448c6a4c7f1b0010VgnVCM200000357e120a____&Ct=B2C_CT_GENERAL&RootCh=Airport%20Information&Ch=Worship&ChID=349a578be5532010VgnVCM100000147e120a____&ChPath=STN%5EAirport+Information%5ETerminal+A-Z%5EWorship&ChIDPath=4cf597dc2eb12010VgnVCM100000147e120a____%5E967797dc2eb12010VgnVCM100000147e120a____%5E0eb79ccef2532010VgnVCM100000147e120a____%5E349a578be5532010VgnVCM100000147e120a____

http://www.heathrowairport.com/portal/controller/dispatcher.jsp?CiID=0c82655855442010VgnVCM100000147e120a____&ChID=f841b854ab522010VgnVCM100000147e120a____&Ct=B2C_CT_GENERAL&CtID=448c6a4c7f1b0010VgnVCM200000357e120a____&ChPath=Home%5ELHR%5EAirport+Information%5ETerminal+1%5ETerminal+A-Z%5EWorship
      • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 15:53
        ...mieszkam 60 mil od STN i przy tamtejszych korkach na autostradach ryzykowne byloby wyliczanie czasu zeby przyjechac 45 min przed odlotem . Zawsze wyjezdzam z domu kilka godzin przed wylotem . Ciesze sie ze moj grudniowy lot do SAO jest o 6 rano , to bezpieczna pora na dojazd na lotnisko.
        znam wiele lotnisk w europie , rowniez w ameryce ,azji i afryce ale kaplice widzialem tylko na Okeciu
      • Gość: Paweł Z. Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.nbp.pl 05.12.05, 13:07
        Na KTW jest oczywiście kaplica.
    • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 10.11.05, 16:47
      a ja mieszkam pare stacji metrem od najwiekszego europejskiego lotniska:-)
      tyle, ze ostatnio latam wizzairem wiec prawie poltorej godziny trzeba dojezdzac
      autobusem/samochodem do Hahn.
      w grudniu bede leciec z Pyrzowic, wylot planowany jest rowniez na 6 rano;-)
      (pisze planowany, bo ostatnio cos WizzAir ma problemy z punktualnoscia).
      6 rano wydaje mi sie troche za wczesna, ale coz zrobic..

rozumiem, ze Twoj nick jest zwiazany z Twoja praca?
      • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 17:08
        ...bledna analiza , moj nick zwiazany z moja kreatywnoscia .
        Latam duzo , daleko i czesto bo chyba tylko to mnie bawi , lubie podroze.
        I znow blad Malina , najwieksze europejskie lotnisko nie jest w Niemczech chyba ze masz na mysli przewoz nie ludzi a towarow (Cargo).
        • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 10.11.05, 22:48
          no tak - "najwieksze" to wzgledne pojecie - moze ujme to inaczej - uwazane ze
          jedno z najwiekszych w Europie, nie wnikajac czy to przewoz ludzi, cargo czy tez
          powierzchnia.
          moge tylko wspomniec, ze jest ciagle rozbudowywane

zazdroszcze w pozytywny sposob podrozy po swiecie, moje ograniczaja sie do Europy.
          samolotem najdalej lecialam do Irlandii, przyznaje, ze trudno mi troche
          wyobrazic sobie siebie 10 godzin w oderwaniu od ziemi;-)
          • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 10.11.05, 23:16
            ..."najwieksze" zazwyczaj oznacza ilosc odprawionych podroznych i pod tym wzgledem wygrywa londynskie lotnisko Heathrow .
            Moj grudniowy lot do Sao Paulo KLM'em z Amsterdamu bedzie trwal troche ponad 12 godzin . Bolesne dla mnie to ze bedzie to lot dzienny , nie lubie dlugich lotow w dzien .
            Lubie lotnisko we Frankfurcie , tam milo mozna spedzac czas .
            • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 10.11.05, 23:50
              nigdy nie lecialam noca -z Dublina wczesnym rankiem, a tak zawsze w ciagu dnia
              albo poznym popoludniem.
              w grudniu powinno byc jednak o 6 rano ciemno, wiec jak wizzair bedzie
              punktualnie lecial to mam szanse na ciemnosc za oknem..

a na dlugo lecisz do Sao Paulo, jesli mozna zapytac?

lotnisko w Ffm od razu polubilam, niestety teraz najczesciej jako pasazer jestem
              w Hahn:-(
              ostatnio na frankfurckim bylam z okazji ladowania A380
              • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 11.11.05, 12:51
                ...mozna pytac o wszystko , nie ma pytan tabu .
                lece na dwa tygodnie ale w samym Sao Paulo nie mam zamiaru dlugo zostac . jak
                wyladuje to kupie kolejny bilet do Belo Horizonte , to jest jakas godzine
                samolotem od Sao Paulo i tam zatrzymam sie u znajomych. A tak miedzy nami ,
                zobacze jak bedzie atmosfera u Nich (moich znajomych) jak nie bede dobrze sie
                tam czul to mam tez sympatyczna przyjaciolke w Brasilii i caly czas odradza sie
                pomysl zeby zawitac chociaz na kilka dni w Rio .
                mam kilka pomyslow i wierze ze milo spedze tam czas.........
                A380 chyba robi wrazenie co ?
                • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 11.11.05, 15:02
                  niby pytac zawsze mozna, ale przeciez niekoniecznie mozesz chciec odpowiadac
                  przypadkowym osobom

z tego co piszesz wnioskuje(moze przynajmniej teraz slusznie), ze Brazylie juz
                  miales mozliwosc poznac.
                  mialam na kursie kolezanki z Brazylii..
                  jakbym miala juz tak daleko i dlugo gdzies leciec, to z pewnoscia wybralabym
                  Kube badz Meksyk. I Alaske - rzecz chyba nieosiagalna w najblizszym czasie.

a dokumentujesz swoje podroze?czy tylko liczy sie wtedy dany moment?

A380 robi wrazenie, pomimo, ze wiele osob twierdzi iz jest brzydki:-)
                  jest przytlaczajacy w sposob budzacy swego rodzaju podziw.
                  w dniu ladowania w Ffm niestety warunki atmosferyczne nie byly najlepsze - mgla.
                  na teren wyznaczony do obserwowania ladowania mozna bylo sie dostac specjalnymi
                  autobusami, jezdzily z wyznaczonych miejsc.
                  bylo to calkiem zgrabnie wg mnie zorganizowane.
                  zgromadzono nas na bylym terenie wojskowym.
                  A380 wynurzyl sie punktualnie z mgly - moment zaskoczenia. zaluje, ze nie byl to
                  ladny poranek wowczas z daleka byloby go widac.

pozniej na ekranach pokazywano zblizenia - czlowiek jest taki niewielki.
                  • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 12.11.05, 13:08
                    ....poprawne wnioskowanie Malina , mialem okazje poznac Brazylie , spedzilem
                    tam wiele miesiecy moze nawet lat.......
                    dokumentowanie ? mam kilkadziesiat moze zdjec z Brazylii z poprzednich lat i
                    chyba to cala moja dokumentacja . Poza tym odwiedzam ciagle te same miejsca
                    Rio , Brasilia wiec fotografowanie tych samych miejsc juz mnie nie bawi. Na
                    pewno jednak aparat zabiore ze soba .
                    Kuba , Meksyk tez by mi pasowaly , lubie cieple miejsca ale mi marzy sie
                    Kolumbia i Wenezuela
                    • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 12.11.05, 13:51
                      a nie myslales aby sie tam przeniesc na stale? mam na mysli Brazylie. Bo z tego
                      co piszesz to widac, ze Cie "przyciaga" do tego kraju..
                      Anglia z wyboru czy z musu?
                      Jezdzisz pewnie w te same miejsca ze wzgledu na ludzi, ktorzy tam sa:-)

jest wiele miejsc w ktore chcialabym wrocic, jednak ciagle jezdze w nowe i wiem,
                      ze jest wiele ktorych nie zobacze teraz, gdyz nie mam takiej mozliwosci
                      czasowej(jesli tak mozna to ujac).
                      bo na przyklad na podroz koleja transsyberyjska potrzeba czasu.

a zdjec posiadam sporo -zachowuja w pamieci jakis moment, ktory pozwala wrocic
                      myslami do minionych chwil
                      • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 12.11.05, 17:10
                        ...myslalem o tym zeby zamieszkac Tam na stale , teraz jade w grudniu i nie wiem czy wroce. decyzje podejme na miejscu, bede informowal .Ciagnie mnie bardzo do Brazylii , toczylem tam kiedys pozytywnie pokrecone zycie i mam mile stamdad wspomnienia. Problem jest tylko jeden - jakis w miare rozsadny job .
                        Anglia z musu .
                        ....ciekawe , calkiem niedawno proponowano mi wyjazd koleja z Moskwy na Sybir i odwagi mi nie zabraklo ale czasu tak wiec pomysl zostal zawieszony , zbieg okolicznosci ze Ty teraz o tym mi piszesz ?
                        pisalas mi o A380 , wyczytalem teraz w moim bilecie ze do Brazylii polece konkurentem , czyli Boeing 777
                        • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 13.11.05, 02:29
                          czyli to wlasnie Brazylia jest Twoim wymarzonym miejscem, ktore mogloby byc Celem?
                          nie wiem jaka masz prace teraz, ale moze to samo da sie robic i w Brazylii?
                          a Anglia jako miejsce zamieszkania (nawet z musu) nie wydaje sie tak najgorsza,
                          tak przynajmniej mi sie wydaje..chociaz na pewno to inna bajka niz Brazylia.

o kolei(koleji??)transsyberyjskiej wiele ostatnio czytalam, jakos tak i w
                          internecie i w prasie trafialam na relacje, opowiesci itd - wszystko brzmialo
                          ciekawie i zachecajaco, inny rodzaj egzotyki.
                          no i chec obejrzenia tej przestrzeni..

Daleki Wschod mnie mocno nie pociaga, ale byle republiki ZSRR tak, szczegolnie
                          po przeczytaniu ksiazki Kapuscinskiego"Imperium".

nie wierzysz w zbiegi okolicznosci?
                          jest w nich cos ciekawego/interesujacego/fascynujacego...

Boeing 777 -ladny. i tez moze zabrac ponad 500 osob na pokladzie..
                          • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 13.11.05, 10:28
                            ....zbieg okolicznosci -chyba w to wierze ale dziwne zbiegi okolicznosci robia
                            na mnie wrazenie.
                            Z Brazylii mam mile wspmnienia i tam mnie ciagnie ale coraz powazniej mysle o
                            Australii. Nie jestem zwyklym turysta , jestem poszukiwaczem najlepszego
                            miejsca na swiecie by tam zamieszkac i spedzic moje zycie .
                            • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 13.11.05, 13:08
                              ale skad mozesz wiedziec, ze dane miejsce jest tym najlepszym, skoro nie
                              poznales innych?
                              fizycznie poznanie wszystkiego nie jest mozliwe(niestety)
                              widze, ze ciagna Cie odlegle kraje, a byc moze wymarzone,najlepsze miejsce jest
                              calkiem blisko
                              • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 13.11.05, 15:27
                                wiem dobrze ze masz racje , staram sie oszukac samego siebie.
                                ...moze wyskoczymy kiedys razem na kawe ? albo piwko ?
                                • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 13.11.05, 20:23
                                  przed czym to jest ucieczka?

lubie kawe, jak wiec kiedys bedzie okazja to skorzystam
                                  • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 14.11.05, 17:57
                                    ...ucieczka moze przed czasem , ostatnio jakos tak czuje ze mam niewiele czasu.
                                    Nie wiem skad sie wzielo to uczucie .
                                    nie czekajmy na okazje , stworzmy ja sami . w takim razie zapraszam na kawe w
                                    przyszlym tygodniu , powiedz tylko kiedy dysponujesz wolnym czasem i gdzie
                                    proponujesz napic sie kawy ?
                                    • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 14.11.05, 20:49
                                      dysponuje czasem nieco pozniej ale moze o tym na:
                                      mallina@gazeta.pl
                                      ?
                                      tutaj i tak zbyt watek odszedl od tematu, az dziwne ze nikt nic nie powiedzial
                                      jeszcze;-)
                                      • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 14.11.05, 20:59
                                        krecimy sie wokol tytulowego tematu - CO MAM ROBIC NA LOTNISKU ? , ja
                                        proponuje spotkanie z nieznajoma
                                        • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 14.11.05, 22:13
                                          :-)))))))

czyli sugerujesz, iz jakies lotnisko bedzie dobrym miejscem?
                                          a do Brazylii lecisz zapewne od siebie(tzn z Londynu?)
                                          • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 14.11.05, 22:54
                                            lotnisko moze byc dobrym miejscem na zawarcie znajomosci ale nie jedynym .
                                            do Brazylii lece z Londynu z przesiadka w Amsterdamie .

Do Hahn mam zaledwie godzine samolotem , sprawdzalem u Ryanair'a ,
                                            poslalem Ci mail
                                            • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 14.11.05, 23:39
                                              Lotniku..maila nie ma - moze tak byc gdyz gazetowa poczta dziala tak sobie, moze
                                              tez wpisales moj nick przez jedno "l" a powinno byc podwojne:-)

a dla uscislenia dodam tylko, ze do Hahn mam ze 120km;-)
                                              • Gość: lotnik Re: co mam robić na lotnisku??? IP: *.localdomain / 80.51.65.* 15.11.05, 09:32
                                                wpisalem Twoj nick przez jedno L ale zaraz to naprawie.
                                                Czyli do Hahn masz podobnie jak ja godzinke tylko ze samochodem .
                                                • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 15.11.05, 15:23
                                                  tym razem doszlo
        • valdivia Re: co mam robić na lotnisku??? 11.11.05, 13:27
          Nawet pod wzgledem cargo FRA nie jest najwieksze w Europie. Wyprzedza je CDG.
          PdV
          • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 11.11.05, 14:45
            to mnie zaskoczyles:-)
            a czy moge prosic o link do tych danych(o ile to mozliwe)?
            • valdivia Re: co mam robić na lotnisku??? 11.11.05, 15:08
              Oczywiscie. To przeciez zadna tajemnica... :)
              www.airports.org
              I potem klikast w Data Center. Masz rankingi pod bwzgledem ilosci pasazerow,
              cargo i ruchu na lotnisku.
              PdV
              • mallina Re: co mam robić na lotnisku??? 11.11.05, 15:24
                dzieki, juz sobie ogladam:-)
    • ampolion Re: co mam robić na lotnisku??? 12.11.05, 18:03
      Kaplica jest miła, łatwo się odstrefować bo cicho i spokojnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka