Gość: anita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 08:05 Wczoraj miał 2 godziny opoznienia, w końcu przysłali samolot linii tureckich Conderor, godzina czekania na Okęciu po odbiór bagaży!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilecka. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:07 I co z tego? to się zdarza wszystkim, nawet AirFrance, 4h opóźnienia, i zmiana 4 samolotów, z powodów technicznych... nikt się nie podniecał tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.szwajcarska.pl 19.06.06, 14:27 A co Ty byś chciała za takie pieniądze? Nie dośc, że się tanio leci to jeszcze narzeka. Rok temu leciałam z Centralwing do Pragi i też czekałam 2 godziny ale tragedii z tego nie robiłam bo trzeba się z tym liczyć w tanich liniach lotniczych. Za miesiąc znowu z nimi lecę i nie panikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Centralwings - jest OK IP: 80.241.133.* 19.06.06, 15:48 za dostarczenie bagażu na karuzelę chyba odpowiada port lotniczy a nie przewoźnik. a na dwie godziny opóźnienia, powiem krótko: O qrde! w koncu maja LOTowski 767 dostał na Okęciu piorunem w ogon i lot do toronto był kompletnie odwołany. niefart, ale żadna linia w szczycie sezonu nie ma w zapasie kilku samolotów różnej wielkości i różnego przeznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:51 Jeśli jedziesz tylko raz na rok, w porzxo, ale jesli podrozujesz często i to sie powtarza, to juz masz tego dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy 19.06.06, 23:32 To nie podróżuj z tymi liniami, nie oni jedyni są. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy 19.06.06, 23:33 I przestań jęczeć na każdym wątku bo to aż żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:45 oczywiście, ze nie bede podrozowac ale bede wszystkim odradzać, mam do tego prawo majac bardzo zle doswiadczenia z nimi latajac tureckimi liniami Corendor, czy nie z czarnej listy UE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy IP: *.szwajcarska.pl 20.06.06, 10:22 A ja mam prawo do tego żeby myślec o tych liniach dobrze bo mi nic złego się jeszcze z nimi nie przytrafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Centralwings - odradzam, porażka firmy 23.06.06, 23:34 Nie z czarnej listy. Na czernej liscie UE nie ma zadnej tureckiej kompanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: 195.42.249.* 20.06.06, 10:23 O dwie godziny tyle rabanu??? Ja leciałam z nimi rok temu i było 11,5 godz. opóźnienia...... i rzeczywiście wtedy opowiadałam każdemu, że nie polecam... ale w tym roku znów wybieram się w podróż tanimi liniami bo za 200 zł biletu nigdzie nie kupię:) Jeśli zaś chodzi o "normalne" linie to opóźnienie w granicach 2 godz. wcale nie należy do rzadkości. Nie przesadzaj więc z tym odradzaniem, mi by się w ogóle nie chciało o tym opowiadać a co dopiero wątek zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:36 i jest OKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baks Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.acn.waw.pl 21.06.06, 00:15 Ja w locie na wakacje dostałem mokre siedzenie - zaszczane, niezaszczane, nieważne. Liczyłem, że zmienią pokrowiec i będzie ok, ale stiułardesa poradziła, żebym sobie wziął papier z toalety i wytarł... skończyło sie na tym, że sobie podłożyłem, kilka instrukcji bezpieczeństwa. Tych moich rozmoczonych, pewnie kilku ludzi już nie przeczyta, i bezpieczeństwo spadnie, ale trudno. Ja rozumiem tanie linie. Niech nie wożą stiułardes.. to będzie tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:58 a nie mowilam???????? hahahaha centralwingsie, broń sie! agenci turystyczni, zrezygnujcie robic interesy z ta linią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. [...] IP: *.szwajcarska.pl 23.06.06, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:19 Właśnie wróciłem z Grecji tymi liniami, w tamtą (z Pyrzowic) stronę 7,5 godz. opóźnienia z powrotem (z Salonik) 3 godziny opóźnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.szwajcarska.pl 24.06.06, 13:25 Pojebało cię? Na każdym wątku piszesz to samo. Co a oszołom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:43 Niestety, to tu ja jestem. Tam jest inny zniesmaczony klient Centralu> Musisz przyjąc to do wiadomosci, ze te linie idą ku zapaści. Ludzie wycofujcie bilety, gdyz czeka Was długa makabryczna podróz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.szwajcarska.pl 24.06.06, 23:10 Boże, skąd się biorą takie oszołomy? A Ty przyjmij do wiadomości do swojego pustego łba, że są też klienci zadowoleni i ja nim jestem i znowu z nimi lecę i nie robię paniki z 2 godzinnego opóźnienia, widocznie jest z jakichś przyczyn, których taki nierozgarnięty umysł nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina-stewardess Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:42 Odradzam oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.cnit.smd.kcl.ac.uk 25.06.06, 11:50 wklejam tu info ktore juz umiescilam w innym watku, ale moze dla ostrzezenia ludzi warto przedstawic jeszcze moj przypadek: a ja mam moze "pusty leb", ale zamierzam oglosic tu, ze lot z Wwy do Londynu w ostatni poniedzialek byl opozniony 14 godzin i zamiast byc w Londynie o 9.30 rano bylismy kolo 12tej w nocy! Nadmieniam, ze nasze bilety nie kosztowaly 100 zl czy mniej, ale 790 zl (!), wiec chyba mam prawo narzekac. I zalowac, ze nie wybralismy BA, ktore w swoim czasie oferowaly bilety tylko 100 zl drozej od Centrala. Ponadto ich "asystenci podrozy" sa kompletnie niekompetentni, za kazdym razem otrzymywalismy sprzeczne informacje co do warunkow rezygnacji z lotu, zwrotu pieniedzy za bilet, itp. Rozumiem, ze mozna miec problemy z samolotami, ale zeby nie znac regulaminu wlasnej firmy?!! Moze jak ktos kupil bilet za tzw. zlotowke, to siedzi cicho i nie narzeka, ale nie jest to firma, ktora mozna polecic Jezeli sie postarac odpowiednio wczesniej to i w LOT i w BA mozna znalezc bilety o calkiem przyzwoitych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 25.06.06, 12:03 To trzeba było się postarać a nie wydawać aż 790 zł na tanie linie lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:51 a ty nie zmieniaj nicków co chwila biedny oszołomku z centrala. bądz sobą, wybierz 7up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: 62.233.204.* 26.06.06, 16:05 Rozumiem ludzi wkurzonych -nasto godzinnymi opóżnieniami Centrala ale ludzie proszę nie popadajmy w przesadę! Może miałam szczęście i na samolot czekałam tylko godzinę (rok temu 15 minut) ale równiez fakt pozostaje faktem, że niektórzy Nasi Rodacy powinni siedziec w domu a nie podróżować bo na każdym kroku widzą problem. Samolot opóźniony, obsługa lotniska do d..., na lotnisku burdel (cytuję), dziecko (własne) za ciężkie, bagaże nie "transportują" się z samolotu na taśme w ciągu 2 minut. Są czasy kiedy można za naprawdę niewielkie pieniądze podróżować ale to nie oznacza, że na lotnisku bedzie czekał na nas czerwony dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:42 Poza tym większość ludzi nie wyobraża sobie na czym ta praca poelga, i z iloma problemami się borykają pracownicy, i jakie to problemy mogą być. Trzeba sobie wyobrazić jak to wygląda "od kuchni". Ja to sobie wyobrażam, i to bardzo (pracuję w miejscu gdzie też od kuchni wszystko inaczej wygląda a jest to 4gwiazdkowy hotel w środkowych Włoszech - to tak dla przykładu), i może dlatego jestem bardzo wyrozumiała. Nikomu by nie zaszkodziło gdyby popuścił wodze fantazji, wyobraził sobie na czym polega taka praca, i gdyby tak naprawdę przestał uważać się za króla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 26.06.06, 17:10 Dokładnie. Kupi taka paniusia anitka i jej podobni bilet za 100 zł i ma wielkie wymagania. Jak ma się takie wymagania i nie rozumie elementarnych rzeczy to nie lata się tani liniami a nie potem się narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:23 nie 100 zł, a 1190 zł!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 27.06.06, 19:52 1190 zł wydać w Centralwings??? To trzeba byc już naprawdę kompletnym idiotą! Ja rok temu leciałam za 200 zł do Pragi w 2 strony ze wszystkimi opłatami a teraz lecę za 500 zł do Rzymu. Gdybym chciała wydać 1200 zł to bym na pewno nie leciała tanimi liniami i potem nie jęczała jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:26 biedna studentka E......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akna Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:46 Biedna to nie jest ona tylko ty anita bo naprawdę trzeba miec nie pokolei w głowie żeby w tanich liniach wydać tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:45 Dlaczego? skoro było tanio:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Nigdy wiecej Centralwings! 01.07.06, 22:20 Tanio? 1200 zł w tanich liniach to tanio? To nie lepiej było polecieć LOT-em, przynajmniej może byś tak nie jęczała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:36 toż to jeden czort central czy lot Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Nigdy wiecej Centralwings! 01.07.06, 22:41 Gość portalu: E. napisał(a): > 1190 zł wydać w Centralwings??? To trzeba byc już naprawdę kompletnym idiotą! czemu oceniasz i ferujesz wyroki skoro nie znasz sytuacji???TO jej sprawa ile wydala na przelot, moglo to byc przyslowiowe 1€ a moglo byc i 500€ a tobie NIC do tego. > Ja rok temu leciałam za 200 zł do Pragi w 2 strony ze wszystkimi opłatami a > teraz lecę za 500 zł do Rzymu. lucky you, ciesz sie i klaszcz uszami. > Gdybym chciała wydać 1200 zł to bym na pewno nie leciała tanimi liniami i potem nie jęczała jak ty. czyli co jak bilet jest drozszy niz 1000zl to czy to cokolwiek gwarantuje?Jak mam bilet do Oslo w Locie za 800zl to powinnam oczekiwac opoznien???A jakby ksoztowal 1800 to bylby lepszy? rece opadaja jak sie takich jak ty czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Nigdy wiecej Centralwings! 02.07.06, 19:26 To nie czytaj, nikt ci pistoletu do głwy nie przykłada. Po za tym każde ma prawo do własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Nigdy wiecej Centralwings! 02.07.06, 14:12 Gość portalu: E. napisał(a): > 1190 zł wydać w Centralwings??? To trzeba byc już naprawdę kompletnym idiotą! > Ja rok temu leciałam za 200 zł do Pragi w 2 strony ze wszystkimi opłatami a > teraz lecę za 500 zł do Rzymu. Gdybym chciała wydać 1200 zł to bym na pewno nie > > leciała tanimi liniami i potem nie jęczała jak ty. E a nie zmienili Ci godzin wylotu. Własnie dostałam maila, że wylot z Warszawy zamiast o 12 będe miała o 17. Na wszelki wypadek sprawdziłam wylot z Rzymu tez został zmieniony zamiast o 15 będę wylatywała o 9,55. Troche szkoda, myślałam, że w dniu przylotu i wylotu będę mogła spędzić jeszcze trochę czasu w Rzymie i te dni nie będą stracone. Teraz będę musiała zmieniać plany zwiedziania i znowu obmyśleć dojazd na lotnisko w Rzymie wcześnie rano. W ubiegłym roku leciałam do Londynu i Pragi i w sumie było ok. Niewielkie opóżnienie przy wylocie z Londynu. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adicq Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:51 podpisuję się pod apelem o zamknięcie centrala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 02.07.06, 19:23 Nie, na razie mi nic nie zmienili. A Tobie ile wcześniej powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 26.06.06, 17:11 Jestem sobą i wybrałam CENTRALWING! A 7up nie lubię. A tak w ogóle co to ma do rzeczy? Coś na dekielek wali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.szwajcarska.pl 26.06.06, 17:11 I gdzie ja niby zmieniłam nick w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Nigdy wiecej Centralwings! IP: *.popl.cable.ntl.com 06.07.06, 09:22 bilet ba do warszawy kosztowal mnie 100pandow return, a gdybym lecial centralwings 99plus pociag na gatwick, e tam pomyslalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.07.06, 00:53 dzisiejsz lot do gatwick z warszawy wylot o 1825wyladowal o 9 minut przed czasem szok szok szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.77.classcom.pl 04.07.06, 13:52 Jak wyglada odprawa na okeciu? Trzeba znac numer rezerwacji? Te linie sa tak tanie, ze nawet nie mozna liczyc na normalny bilet:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akna Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:04 I co? To taki wielki problem? Bilet wydrukuj sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.77.classcom.pl 04.07.06, 14:11 jaki bilet? przeciez nie ma biletu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.77.classcom.pl 04.07.06, 14:11 chodzi mi o to, ze tam idziesz praktycznie bez niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. [...] IP: *.szwajcarska.pl 04.07.06, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. [...] IP: *.szwajcarska.pl 04.07.06, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beka35 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 10:16 W niedzielę 2,07,2006 wróciliśmy z Krety po 8 godzinach oczekiwania na samolot. To jest skandal, te linie są beznadziejne ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.41-151.net24.it 05.07.06, 10:43 Na pewno to nie skandal... przestań tragizować. Wróciłaś? to co rozpaczasz Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 11:11 Gość portalu: ilecka. napisał(a): > Na pewno to nie skandal... przestań tragizować. Wróciłaś? to co rozpaczasz akurat znajoma wracala z Krety , wylot planowo mial byc ok.11 (jesli sie nie myle) tradycyjnie co jakis czas podawano informacje typu: godzine odlotu podamy o godzinie x w nastepnym komunikacie i tak wkolo macieju, srednia przyjemnosc spedzac caly dzien na lotnisku, owszem awaria awaria ale traktowanie klienta czy raczej rzetelna informacja tez powinna byc, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.41-151.net24.it 05.07.06, 11:34 Ale co to jest ta rzetelna informacja? Bo to jest pojęcie względne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:21 To taka informacja ,która później znjadzie odbicie w rzeczywistości i nie zmienia się co 5 minut !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 13:52 Gość portalu: ilecka. napisał(a): > Ale co to jest ta rzetelna informacja? Bo to jest pojęcie względne jak juz przedmowca hmmm napisal/a, informacja ktora nie zmienia sie co 5minut,jako przyklad podam sytuacje z Wizzem, ktora opisalam w innym watku-juz przy odprawie pasazerowie byli poinformowani o opoznieniu 5 godzinnym, czyli jak sie chce to mozna. Owszem, nie zawsze da sie przewidziec rozmiary awarii i czas jej usuwania ale chyba lepiej podac ludziom info, ze poczekaja 4 godziny a po 2 wpakowac ich do samolotu niz z godziny na godzine ich zwodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: 80.241.133.* 05.07.06, 13:56 iberia30 napisała: > lepiej podac ludziom info, ze poczekaja 4 godziny a po 2 wpakowac ich do samolotu niz z godziny na godzine ich zwodzic. jak bym wiedział że opóźnienie jest 4h to bym wrócił do domu - z WAW mam 10 minut - i stawił się ponownie po 4h. i gdybyś mi wtedy oznajmiła że 2h temu samolot poleciał, to jeszcze twoje wnuki spłacałyby odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 15:12 Gość portalu: frequentflyer napisał(a): >> jak bym wiedział że opóźnienie jest 4h to bym wrócił do domu - z WAW mam 10 > minut - i stawił się ponownie po 4h. akurat TY, ale wiekszosc do domu ma znacznie dalej, a poza tym czesto o opoznieniu informuja jak juz jestes za bramkami, wiec o pojsciu do domku raczej mozesz zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: 80.241.133.* 05.07.06, 15:55 pisałaś że już przy odprawie... myślę zresztą że wyjść ze strefy też można, upewnię się wszelako. bo niby czemu by nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 17:56 Gość portalu: frequentflyer napisał(a): > pisałaś że już przy odprawie... w przypadku wizza akurat tak bylo, co nie znaczy, ze jest to regula, widocznie ty wolisz praktyki stosowane przez Centralwings tudziez Fischer, ktory wlasnie inforumje, jak juz jestes za bramkami i co godzine informacja, ze za godzine.... > myślę zresztą że wyjść ze strefy też można, upewnię się wszelako. bo niby czemu by nie? no to sie upewniaj, good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ IP: 80.241.133.* 05.07.06, 18:24 nic nie wolę, moje trasy są trochę bardziej skomplikowane i na ryzykowanie dolotu lołkostem po prostu mnie nie stać. żadnym. co do wracania ze strefy, kiedyś na LHR nie zauważyłem jakiegoś znaku, minąłem jakąś bramkę i włączyłem się niechcący w strumień wysiadających z jakiegoś lotu. wrócić skąd przyszedłem się nie dało, więc a parę minut przeszedłem immigration i po chwili wróciłem do tranzytów. może miałem gud lak. Odpowiedz Link Zgłoś
beka35 Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 05.07.06, 13:40 Dokładnie, wylot planowany 11,45 a odbył się 19,40 w między czasie były podane 4 inne czasy odlotów. Owszem wróciłam i bardzo się cieszę że cało i zdrowo. Ale szanowane biuro podróży nie powinno więcej zawierać umowy z "niby tanimi liniami", a to nie jest jedyny przypadek z opóźnionym wylotym. Akurat te linie lotnicze robią to notorycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Centralwings - Odradzam,nie polecam@@@ 06.07.06, 13:34 Ten dziwak z nickiem E to człowiek z Centralwings! Zobaczcie jak ich broni, pluje (nie wspomnę o chamstwie) na każego kto jest na nie, i to we wszystkich wątkach na temat Centralwings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Centralwings - dopiero przedemną po raz 1... IP: *.dolsat.pl 10.07.06, 17:02 czytam i czytam wasze komentarze i troszke sie obawiam opóźnienia w moim locie :/ ..... powiedzcie mi co sie robi z duzym bagażem ? idzie sie z nim do odprawy czy co ? i ile trwa odprawa 1 osoby ? jak cos to mail mika_dxmga@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Centralwings - dopiero przedemną po raz 1... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:32 3 minuty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Centralwings - dopiero przedemną po raz 1... IP: *.dolsat.pl 10.07.06, 22:04 a duży bagaż to bierze sie ze sobą czy jak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Centralwings - dopiero przedemną po raz 1... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:09 kładzie na taśmie przy check-in :) ...i zostawia:) Odpowiedz Link Zgłoś