Dodaj do ulubionych

o CentralWings pozytywnie :)

IP: *.range86-140.btcentralplus.com 19.06.08, 18:54
Witam :)
Dziś leciałam tymi liniami z Gdańska do Edynburga i muszę powiedzieć, że
jestem bardzo zadowolona. Lot przebiegał spokojnie, moim zdaniem żadnych
turbulencji. Jedynie lądowanie... Ale ostatni raz leciałam 2 lata temu więc
pamięć może mnie mylić (wydawało mi się, że ostatnio było spokojniej). poza
tym wiał (jak mi się wydaje) bardzo silny wiatr. Jestem bardzo zadowolona i
jeśli będzie to tylko możliwe, będę wracała również tymi liniami :)
Podziękowania za przyjemny lot dla pilotów i stewardes, jeśli to czytają :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mirco Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:51
      "Podziękowania za przyjemny lot dla pilotów i stewardes, jeśli to czytają :)"
      Na pewno to czytają! Zazwyczaj natychmiast po locie, który jest dla nich takim
      samym przeżyciem jak dla niektórych pasażerów, biegną do komputera, łączą się z
      całym światem i dzielą się wrażeniami z podniebnych wojaży aeroplanem. Ach te
      emocje...
      • airdax Re: o CentralWings pozytywnie :) 19.06.08, 20:13
        a pasażerowie byli ospali czy pobudzeni...??hihihi;)
      • airlady Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 08:19
        czytają! dziękuję w imieniu kolegów i koleżanek z pokładu:) i
        zapraszam!
    • mitort Re: o CentralWings nie koniecznie pozytywnie 19.06.08, 23:01
      Bynajmniej spisują się fatalnie jeśli chodzi o realizację charterów, misja i
      wizja wielka tylko z wykonaniem problem.
    • airlady Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 08:20
      ooo, mój drogi, zdziwiłbyś się, co stewardesy czasem robią po
      locie ;) pzdr
    • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 08:29
      A co mają turbulencje do linii lotniczych??? Litości!!!
      • mikolaus Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 10:06
        Łubu Dubu, Łubu Dubu niech żyje nam prezes naszego klubu!!!!Niech
        zyjeeeee nam! To spiewalem ja, Jarzabek.
      • Gość: Dorothy Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.06.08, 10:12
        Ja pisałam o konkretnym locie, a temat postu dałam taki dlatego, że ostatnio
        słyszy się same negatywne rzeczy na temat tej linii, a przecież nie zawsze jest
        źle :) Poza tym mi ładniej brzmiał taki temat niż "o locie C0... pozytywnie".
        • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:48
          Ok, ok. Ja też mam dosyć tej ciągłej nagonki na CO, ale ponawiam
          pytanie - co mają wspólnego turbulencje z linią lotniczą?
          • czarna.kotka.psotka Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 11:10
            No bo turbulencje zdarzają się podczas lotu samolotem. A samoloty są
            przeważnie przypisane do linii lotniczych. Chyba, że masz własną
            awionetkę ;-). Proste, prawda?
            • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:04
              Czy tak trudno Ci zrozumieć o co pytam i że pytam ironicznie?
              • czarna.kotka.psotka Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 13:53
                Gość portalu: Ada napisał(a):

> Czy tak trudno Ci zrozumieć o co pytam i że pytam ironicznie?
                Nie, nie mam trudności w czytaniu ze zrozumieniem po polsku. I sama
                też piszę ironicznie. Login zobowiązuje ;-).
          • sved Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 11:21
            CO to Continental.
            • Gość: Bob Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:11
              CO to Centralwings.
            • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 13:01
              Kiepsko zorientowany (-a) jesteś, CO to Centralwings. W razie
              wątpliwości polecam wejść na stronę np. lotniska w Balicach albo w
              Warszawie.
              • Gość: gość Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 13:05
                C0 (zero) to centralwings, tak dla ścisłości :)
              • Gość: mirco Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 13:06
                Jesteś panno w błędzie. CO (ce-o) to Continental, Centralwings to C0 (ce-zero).
                Nie pouczaj innych, nie mając wiedzy.
                • czarna.kotka.psotka Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 13:50
                  Tylko widzisz, Mirco. Każdy (no, prawie każdy), kto bierze się do
                  pouczania innych wierzy, że wiedzę w danym zakresie posiada :-). A
                  potem dopiero okazuje się, że są inni, którzy wierzą, że też wiedzę
                  posiadają, ale ich wiedza jest inna od jego wiedzy. No więc, kto wie
                  naprawdę?
                  • airdax Re: o CentralWings pozytywnie :) 20.06.08, 15:06
                    tak jak mirco-Centralwings to C0(ce-zero)!
    • marek_ruczaj Re: o CentralWings pozytywnie :) 25.06.08, 14:09
      Leciałem z nimi już kilka razy. Fakt faktem, iż czasami jest mały poślizg jeśli
      chodzi o czas wylotu, ale tak jest wszędzie....
      • Gość: pasztet Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.acn.waw.pl 26.06.08, 00:43
        brat właśnie wrócił z Barcelony i jakoś nie narzeka wszystko było okejos:)
    • Gość: krk Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.wlms-broadband.com 29.06.08, 18:33
      Ja tez w sumie nie moge narzekac na Centralwings. Latam dosc czesto roznymi
      liniami i z zadnej nie moge byc w 100% zadowolona. Moze BA jest wyjatkiem, ale
      to inna liga i tez koszt biletu inny. Nigdy nie mialam klopotow z Centralwings,
      moze tylko pewne opoznienia, ale wszystko w ramach normy. Mialam tez zawsze dosc
      dobre zdanie o flocie LOTu, ale ostatnio dosc czesto czytam o klopotach
      technicznych Centralwings. Mam kupiony bilet do Krakowa na sierpien i mam
      nadzieje zachowac dobre zdanie o Centralwings.
      • Gość: Steff Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:04
        To jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja tez nie mam żadnego "ale" do Centrala, lata
        mi sie z nimi fajnie. W sumie dlaczego coś z Twoim lotem miałoby być nie tak,
        trzeba być dobrej myśli:)
        • Gość: nora Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.acn.waw.pl 02.07.08, 01:11
          ja latam bo jak narazie tylko na to mnie stać ale tak ogólnie to są spoko
          jeszcze nic zlego mnie nie spotkało odkąd latam z Centralwings wiec moge
          spokojnie polecić
        • Gość: Kamil Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 15:44
          Central jest spoko. Nawet ja, biedny student, mogę sobie dzięki ich ofercie
          latać...:D
          • Gość: arturek Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.acn.waw.pl 02.07.08, 23:54
            ja studentem nie jestem ale dużo to nie mam na koncie ale dzięki Centralwings
            mogę wyrwać się z naszej Polski:)
          • Gość: David Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:27
            Ja też jestem im wdzięczny. Wiele już zwiedziłem dzięki ich tanim biletom.
    • Gość: Urchin Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 14:04
      Ja średnio raz na miesiąc-dwa latam z Anglii do Polski i spowrotem. Zawsze z
      Centralem i nigdy żadnych przegięć czy problemów nie miałem.
      • Gość: Krzychu Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:05
        Leciałem z nimi 7 razy!!! Standart ten sam co u innych tanich przewoźników, ale
        ceny bezkonkurencyjne!
        • Gość: sonia Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.acn.waw.pl 04.07.08, 00:20
          ja sie teraz wybieram na wakacje z nimi i licze ze nic zlego nie
          bedzie chociaz juz raz leciałem z Centralwings i było ok:-)
          • Gość: gość Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 18:50
            ja się przymierzam do zakupu biletów na styczeń 2009 - i mam
            nadzieję, że firma pozostanie na rynku ;-)
            • Gość: Kajetan Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:37
              Lecę z mężem do Faro. Wybraliśmy połączenie Centralwings, bo ich oferta cenowa
              jest bardzo atrakcyjna. Lecieliśmy z nimi już kilka razy i nie mamy im nic do
              zarzucenia.
              • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:50
                Wróciłam właśnie parę dni temu z Faro, w obie strony leciałam
                Centralwings, żadnego poślizgu czasowego, miła obsługa (co mnie
                zaskoczyło na plus, bo dawniej aż tak miła nie była). W Faro
                wylądowaliśmy nawet pół godziny przed planowanym lądowaniem, w
                Krakowie punkt 5.00 - jak na rozkładzie.
                • Gość: zadowolony Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 17:06
                  widać ze Centralwings ostatnio się poprawił i już takich poważnych wpadek nie
                  zaliczają.
                  Teraz nawet wyszli z inicjatywą dodatkowych połączeń z Krakowa, Warszawy i chyba
                  Rzeszowa bo inna linia zrezygnowała.
                  A dodatkowo jeszcze ruszyła już u nich sprzedaż biletów na sezon zimowy.
                  • konopielka80 Re: o CentralWings pozytywnie :) 21.07.08, 22:15
                    Ciekawe , ze wszystkie ostatnie wypowiedzi na forum sa pozytywne i pochodza z
                    tych samych adresow IP;-)
                    • Gość: lulu Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:44
                      bo to dzieci neostrady piszą. ja też mam takie IP :))

a pozytywne, bo taki temat wątku przecież :)
                    • Gość: Ada Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:48
                      Taaa, a świstak zawija sreberka. Tak trudno wyobrazić sobie, że są
                      ludzie, którzy nie marudzą i nie narzekają na co popadnie?
    • Gość: mw Re: o CentralWings pozytywnie :) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.08, 18:39
      Lot CO Poznań - Rzym 16.07.08 bez opóżnień, ekstra obsługa. Powrót
      wczoraj z godzinnym opóżnieniem ale personel latający ekstra. Pisze
      to dlatego, że kupowałem bilety w lutym i to co wtedy wypisywano o
      Centralwings załamało moją wiarę, że zobaczę Rzym. Zobaczyłem,
      fajnie się leciało i chętnie bym z nimi jeszcze polatał, czego i
      państwu życzę. Dobrze by było, żeby Centralwings pozostał na rynku,
      bo przecież im więcej przewoźników tym dla pasażerów lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka