Dodaj do ulubionych

parking przy Okęciu

14.05.09, 23:22
Witam
Mam pytanie: czy ktoś korzystał już z parkingu w Warszawie przy
ulicy Krakowiaków 77? Dotychczas korzystałam z parkingu przy
Krakowskiej, 150 zł za dwa tygodnie, ale ostatnio natknęłam się na
reklamę tego parkingu na Krakowiaków 77. 15 dni za 100 zł, bezpłatny
dowóz busem na lotnisko i z lotniska, ale nigdy o nim wcześniej nie
słyszałam. Boję się, że "połaszczę" się na 50 zł, a potem okaże się,
że samolot odlatuje, a ja nie mam gdzie zostawić samochodu...
Obserwuj wątek
    • kasia_p45 Re: parking przy Okęciu 15.05.09, 06:10
      W okolicy Okęcia pełno jest takich parkingow. Sama kilka razy
      korzystalam. I przy samym Okęciu (najdrożej chyba) i troche dalej
      gdzie dowożono busikiem. Zawsze wczesniej sprawdzalam taki parking
      albo rezerwowalo mi biuro podroży. Wiec zawsze bylo to sprawdzone
      miejsce. W kazdym bądź razie lepiej zawsze sprawdzic niz jechac w
      ciemno i pozniej zostac na lodzie. Jesli juz masz sprawdzone miejsce
      to lepiej z niego korzystaj.. Ale zrobisz jak uwazasz. Szczesliwego
      lotu zycze :))
      • Gość: Yaris68 Re: parking przy Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 10:05
        Ja zawsze korzystam z parkingu na ulicy Szyszkowej 39. Cena za dobę
        to 10 zł, do tego bezpłatny transfer busem na/z lotniska.Jestem
        zadowolona. Ale jeśli można zaoszczędzic 50 złotych, to po co
        przepłacać? Równiez prosze o opinie tych, którzy korzystali z
        parkingu na ul. Krakowiaków 77.W jakiej odległości mieści się od
        Okęcia? Ile czasu zajmuje stamtąd dojazd na lotnisko?W jaki sposób
        dokonać rezerwacji?
        Pozdarwiam
        • agnes315 Re: parking przy Okęciu 15.05.09, 11:35
          wpisz w google Lider parking i wyświetli Ci się wszystko:
          rezerwacja, telefony, mapka, cennik itp.
      • zestiaa Re: parking przy Okęciu 16.11.18, 07:59
        Parking PREMIERE Okęcie httрs://skypark24.pl , parking jest bezpieczny, nie drogi, tani, w dogodnej lokalizacji, z bezpłatnym transferem na lotnisko
    • Gość: Yaris68 Re: parking przy Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:46
      Podnosze temat
      Czy Ktoś z Was korzystał już z tego parkingu? Czy są rzetelni i
      punktualni? Jak z transferem na/z lotniska?Za kilka dni musze
      dokonać rezerwacjiparkingu i wciąż waham się, czy ten przy
      Krakowiaków jest sprawdzony i polecany?
      czekam na Wasze opinie
      Pozdrawiam
    • Gość: Klient niezadowolo Re: parking przy Okęciu IP: *.devs.futuro.pl 14.07.09, 13:51
      LIDER PARKING Krakowiaków 77, Warszawa. Korzystałem i nie polecam. Tłoczno, samochody poustawiane w różny sposób - sprzyja to ryzyku że ktoś w kogoś puknie. Płaci się z góry łącznie za ilość dni parkowania, co ciekawe trzeba zapłacić za dzień przyjazdu i dzień wyjazdu, nawet jeśli przyjechało się wieczorem a odjeżdża rano (jest to niezgodne z prawną definicją obliczania terminu). Po zapłaceniu dostaje się rachunek, który trzeba ODDAĆ!!! przed odjazdem inaczej nie wydadzą bagaży z busa. Transport z i na lotnisko był szybki i sprawny, to muszę przyznać, ale następnym razem skorzystam na pewno z innego parkingu.
      • Gość: Yaris68 Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:41
        Czy to prawda, że w cenę parkingu wliczone jest mycie auta? Bo taka reklama widnieje na stronie tego parkingu?
        Ja korzytsam zawsze z aparkingu przy ul. Szyszkowej 39 i system jest taki sam. Płaci się za każdy dzień, niezależnie od godziny oddania auta i jego odebrania. I potem oddaje się rachunek z powrotem, po przywiedzieniu gości na parking z lotniska. W sumie to mogę polecić ten parking, choć ten przy Karakowiaków jest korzystniejszy cenowo przy ponad 10 dobach
        • Gość: Szyszek Re: parking przy Okęciu IP: *.147.50.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.12, 12:17
          Czy to prawda, że w cenę parkingu wliczone jest mycie auta?
          ------
          Auta czy samochodu, bo to dwie inne pary kaloszy :)

PS. Podobno w promocji mają kupony do agencji na Jerozolimskich, ale nie sprawdzałem.

• issys Re: parking przy Okęciu 16.07.09, 22:41
      ja korzystałam w czerwcu z tego parkingu www.parking-lotnisko.eu/ i
      wszystko ok było. Znalazłam w necie w zeszłym roku się zgapiłam i trafiłam na
      polecony w biurze ..oczywiście przepłaciłam..:P
    • sansibear Re: parking przy Okęciu 18.07.09, 07:13
      ostatnio korzystałem przy Okęciu z tego parkingu: www.parkingiokecie.pl

Gorąco polecam - łatwa rezerwacja miejsca przez internet, szybki transfer na i z
      lotniska, fakturka przyszła do domu listem w ciągu kilku dni, no i cena również
      przystępna.
      • Gość: Rino Re: parking przy Okęciu IP: 88.220.167.* 28.08.09, 22:12
        Korzystałem z Lider Parking Krakowiaków 77 na poczatku sierpnia i
        zdecydowanie polecam byłem o 3 rano transport był o razu mogłem się
        napić z zona kawy jak i skorzystać toalety po przylocie tansport był
        od momentu telefonu na parking po 7 minutach
        Zdecydowanie polecam
      • anik30_2 Re: parking przy Okęciu 25.07.10, 14:47
        Od kilku lat korzystam z parkingów na Okęciu i w tym roku po raz
        pierwszy zostawiłam samochód na nowym parkingu SKY PARK na ulicy Na
        Skraju 49 i....jestem zachwycona. Fakt ,ze mogłam zarezerwować
        miejsce przez internet, na miejscu skorzystac z toalety, wypić kawe
        to standard (chociaz nie wszędzie)to jeszcze zadbali o oddzielne
        pomieszczenie z przewijakiem gdzie mogłam spokojnie przewinąc
        córcie. Parking duzy,swobodnie mozna postawic auto i do tego chyba
        jako jedyni maja monitoring online 24 godz.Polecam
        www.parking-skypark.pl/
        • Gość: gość Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 18:29
          Korzystałem z tego parkingu, jest duży, jest miła obsługa, szybko
          dojechałem na lotnisko, polecam.
      • Gość: Niezadowolony Re: parking przy Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 10:03
        Byłem na tym parkingu ,czekaliśmy przeszło 20 minut na busa i przez
        to spóżniłem się na samolot .Jeszcze niedawno mieli informację ,że
        na lotnisko dojeżdzają w 10 minut to następna bzdura,nasza podróż z
        parkingu na lotnisko trwała około 25 minut.Niestety były
        korki.Nikomu NIE POLECAM TEGO PARKINGU.
    • Gość: now_t Re: parking przy Okęciu IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 10:05
      jak lecialem na teneryfe z alfastar to samochod zostal na tym parkingu przy
      samym lotnisku, nie kosztowalo drogo
    • bozka2008 Re: parking przy Okęciu 22.01.10, 15:44
      Ostatnio wylatywaliśmy z mężem do Egiptu (w grudniu) i zostawiliśmy
      samochód na parkingu Parking Lotnisko przy ul. Krakowskiej 42. Z
      miejscami nie było problemu, mieliśmy zapewniony transfer w jedną i
      drugą stronę (po 7 minutach był po nas samochód), koszt to 110 zł za
      8 dni. Parking jest strzeżony i to najważniejsze. Polecili nam go
      znajomi, którzy parkowali tam w lipcu, tylko mówili, że jeśli chodzi
      o miesiące wakacyjne, to trzeba rezerwować ze sporym wyprzedzeniem,
      bo parking jest cały zapełniony i może być problem. Z tego co wiem,
      to jest to największy i najbardziej rozwinięty parking przy Lotnisko
      Okęcie.
      Poniżej załączam link:

www.parking-lotnisko.pl/rezerwacje.php?tokensp=2632d7a7fc3be367ce57f00b4c1b0f71
    • Gość: Ewa Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:36
      zdecydowanie aleja krakowska 61A dawna aleja krakowska120
      zdecydowanie najlepszy parking od 10 już lat
      www.parkingprzylotnisku.com 600 975 025 ubezpieczony ogrodzony
      strzeżony od 10 lat ci sami ludzie transfer na lotnisku i
      zpowrotem w cenie czyściutkim klimatyzowanym busikiem zostawiam
      samochód i mam święty spokój acha cena to nie wszysto agnes nie
      rozuzmiem ludzi co na wczasy wydaja po kilka a nawet kilkanaście
      tysiecy a tu na parkingu chca zaoszczędzic 20 zł a ten parking
      smiało polecam od lat z niego korzystam i nigdy sie nic nie stało ;)
      fajni panowie tam pracują ;)warto dołozyc pare groszy
    • Gość: samake Re: parking przy Okęciu IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.03.10, 20:17
      witam! ja korzystałem w tamtym roku 15 dni za 110 zł...wszystko
      ok! polecam !
      • parking-obok-lotniska.pl Re: parking przy Okęciu 28.03.10, 21:25
        ja mogę polecić parking na granicy Raszyna i Okęcia, reklama LED jest przy
        Al.Krakowskiej
        wysoki standard obsługi a ceny nie odbiegające od pozostałych parkingów

parking-obok-lotniska.pl
        • parking-obok-lotniska.pl Re: parking przy Okęciu 20.05.10, 00:26
          Miło nam poinformować że podpisaliśmy kolejną umowę o współpracy z touroperatorem.
          Zgodnie z umową turyści lecący z biurem VIVA CLUB parkując u nas otrzymają rabat.
          Zapraszamy.

www.parking-obok-lotniska.pl
          • parking-obok-lotniska.pl Re: parking przy Okęciu 28.06.10, 00:37

Kolejnym touroperatorem z jakim nawiązaliśmy współpracę jest biuro Grecos Holiday.
            Turyści Grecos Holiday automatycznie otrzymają rabat na świadczone przez nas usługi parkingowe.
            Zapraszamy

www.parking-obok-lotniska.pl
    • Gość: WIKTOR Re: parking przy Okęciu IP: *.11.17.95.dynamic.jazztel.es 04.07.10, 11:02
      KILKA RAZY KORZYSTAŁEM Z PARKINGU KRAKOWSKA 42 , NIESTETY OSTATNIM RAZEM BARDZO
      SIĘ NACIĄŁEM , POMIMO KILKUTYGODNIOWEJ WCZEŚNIEJSZEJ REZERWACJI PO PRZYJEŹDZIE
      OKAZUJE SIĘ ŻE NA PARKINGU JEST WIĘCEJ SAMOCHODÓW NIŻ MIEJSC I PARKINGOWY
      STOSUJE SZANTAŻ ALBO PRZYJMIE AUTO RAZEM Z KLUCZYKAMI , ŻEBY PRZESTAWIAC AUTO Z
      MIEJSCA NA MIEJSCE , ALBO PROSZĘ SZUKAĆ MIEJSCA GDZIE INDZIEJ . W POGONI ZA KASĄ
      STOSUJĄ OBRZYDLIWE METODY .ODRADZAM I PROSZĘ POINFORMOWAĆ INNYCH.
    • Gość: annni Re: parking przy Okęciu IP: *.elblag.vectranet.pl 26.07.10, 14:02
      Kilkanaście dni temu korzystałam z parkingu www.parking-lotnisko.eu
      Polecam z czystym sumieniem.
      • Gość: Basia Re: parking przy Okęciu IP: *.chello.pl 02.08.10, 23:56
        A ja nie polecam tego parkingu >www.parking-lotnisko.eu
        Dojazd fatalny, trzeba iść pół kilometra od końca parkingu do bramy.
        Teraz chwalą się że jest wybetonowany. a jak byliśmy pół roku temu to droga była wyłożona nierównymi podkładami. Na szczęście przyjechaliśmy trochę przed czasem to zdążylismy znależć inny parking, a ludzie, którzy przyjechali za nami to pojechali prosto na lotnisko, tez zrezygnowali z tego parkingu.
        Nie wiem czy jest taki zwyczaj, że robią zdjęcia samochodu.Do tej pory parkowałam na 17-Stycznia ale niesttety już nie ma tego parkingu.Był super i nie było nigdy problemu.
        • ty-i-ja-razy-dwa Re: parking przy Okęciu 13.08.10, 08:03
          Pól kilometra?? Chyba żartujesz? Myślę, ze nawet nie więcej niż 200 metró. A nie
          mogliście wjechać samochodem za bramę? A zdjęcia robią po to, ponieważ samochody
          są ubezpieczane. To chyba dobrze, nie?
        • Gość: apofis Re: parking przy Okęciu IP: *.146.225.172.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.05.11, 21:15
          No cos mi sie nie zgadza z Twojej wypowiedzi (Basia). Parking ok, a ze nalezy do jednych z wiekszych to fakt ze od szlabanu do ostatniego miejsca trzeba przejsc max 200m to nic strasznego - wygodny dojazd od krakowskiej asfaltem, gorsze widzialem, przeciez to nie ich droga tylko pewnie gminna to ich nie zyebuy za cos czego nie zrobili. Skup sie na jakosci obslugi, a zeby to sprawdzic to trzeba skorzystac z uslugi a co do tej zastrzezen nie mam. Jest kultura, pomogli akumulator naladowac (do skutku :). Jak wolicie parking w polu to wasza sprawa. Ja preferuje utwardzona nawierzchnie. Przynajmniej nie utone po drodze do auta, jak na szyszkowej. No i spruboj ukrasc auto z parkingu otoczonego woda :) Pozdrawiam wszystkich i prosze ludziska dajcie wiecej profeski w komentarzach bo czystej zlosliwosci mamy w Polsce juz dosyc, a tak mozna naprawde fajny parking znalezc :)
    • Gość: Mariusz Re: parking przy Okęciu IP: *.chello.pl 11.08.10, 21:58
      Krakowiaków 77 - napiszę tak, po wakacjach myślałem że ludność z pewnego
      afrykańskiego kraju utopi w łyżce wody za 10 zł Po powrocie że "nasi" są jeszcze
      gorsi... Nie polecam
      • Gość: RINO Re: parking przy Okęciu IP: 213.5.11.* 12.08.10, 21:26
        Witam korzystam z tego parkingu już 16 raz i pokwitowanie jest zwracane ponieważ jest to jedyny dokument potwierdzający prawo do odbioru samochodu z parkingu a dopłata jest prosta jeden dzień 5 złotych Pozdrawiam obsługę parkingu RINO
        Czy to oznacza że mają nie przyjąć zapłaty za dwa dni
        • sam519 Re: parking przy Okęciu 24.09.10, 08:34
          Jeśli chodzi o parking przy Okęciu, to ja polecam Park & Fly ostatnio wróciłem z NY i jak lecialem to zostawiłem tam furkę na tydzień i zapłaciłem równą stówe. Poza tym dojazd na lotnisko komfortowymi busami. Wniosek - jestem zadowolony. W ogóle to polecam skorzystanie ze stronki www.parkinglotnisko24.pl/ . To takie lotniskowe Ceneo - porównują ceny wszystkich parkingów w Polsce. Jest tam cała baza parkingów przy okęciu w w-wie, tu masz linka www.parkinglotnisko24.pl/parking_lotnisko_warszawa_okecie.htm. Można coś wybrać, bo w samej wawie jest chyba z 20 parkingów. Jednak mimo wszystko ja polecam
    • bozka2008 Re: parking przy Okęciu 10.11.10, 13:46
      Zdecydowanie polecam parking położony przy Al. Krakowskiej 42 . Odwiedziłam ich kilka bo często wylatuję służbowo, ale wracam do tego, z którego korzystałam na początku. Porażką są te parkingi za niską cenę, ze zdezelowanymi busami i niemiłą obsługą. Jeżeli chcecie mieć do czynienia z fachowością korzystajcie z parkingu przy Al. Krakowskiej 42 , tylko taka wybredna baba jak ja potrafi właściwie ocenić dobrą usługę. Pozdrawiam

www.parking-lotnisko.pl/rezerwacje.php?tokensp=1468d7ef0f8292940e0e31a06ee8c9eb

• Gość: Gość Re: parking przy Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:08
        Zgadzam się z przedmówczynią
        www.parking-lotnisko.pl/rezerwacje.php?tokensp=3fd851cbbe63adfcd5a2479c12c9bcde
        • Gość: SZYMEK Re: parking przy Okęciu IP: *.centertel.pl 29.11.10, 12:57
          A ja polecam parking DOMINIK mieszczący się na ulicy MODULARNA3 bardzo miła obsługa można pogadać o wakacjach bo sami latają ,jest bardzo szybki odbiór z lotniska i na lotnisko polecam SZYMEK
    • Gość: gosc Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 17:06
      bzdura
      • Gość: ccwd Reanimacja IP: 65.210.104.* 12.03.11, 18:17
        Po chuya odgrzebujesz umarle watki, matolku. Tak bardzo sie nudzisz, buraku?
    • Gość: 123456 krętacze IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 18:39
      Nie popierajcie firmy, która nie potrafi zapłacić pracownikom pensji na czas. Tylko z paru miesięcznym opóźnieniem, jeśli w ogóle zapłacą. Praca jest raczej sezonowa. Po okresie wakacyjnym właściciel zwalnia większość załogi!!!!!!!!!

• Gość: K&A Re: parking przy Okęciu IP: *.cdma.centertel.pl 30.05.11, 08:55
      Witam, właśnie wczoraj wróciliśmy z tygodniowego wyjazdu. Samochód mieliśmy na parkingu LIDER. Na lotnisku czekaliśmy bardzo długo na transport, ok.35 min. W tym czasie zostali odebrani wszyscy, którzy mieli samochody na innych parkingach. Po dojechaniu na parking, okazało się, że kluczyk od naszego samochodu zaginął. Po 2 godzinach powolnych poszukiwań, pracownikom udało się go znaleźć w zupełnie innym samochodzie. Nikt nawet nie przeprosił nas za zaistniałą sytuację. Na pewno nigdy więcej, nie zostawimy tam samochodu. Zniżki są dla osób latających z ITAKI, a nie dla stałych klientów, bo za takich się uważaliśmy. Sytuacja z odbiorem z lotniska, powtarzała się wielokrotnie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN PARKING
      • Gość: gość Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 21:09
        Ja też odradzam ...........niemiła obsługa i długo się czeka na odbiór z lotniska. Polecam ul.Krakowską 42.
        • Gość: Darek Re: parking przy Okęciu IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 16:48
          Dla tych co jadą z Poznania polecam www.parkinglotnisko.zafriko.pl/, okolice tesco... Samochód cały, nic nie zginęło, obsługa też miła i dają kawę:) Polecam
          • Gość: andrzej Re: parking przy Okęciu IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 11:56
            Lecę z rodziną na przełomie roku. w sumie 21 dni. Jade z katowic. Zwracam sie do stałym "bywalców" lotniskowych parkingów. Gdzie najlepiej zostawic auto, żeby po powrocie pomogli mi go odpalić ( po tylu dniach w zimie na pewno siądzie akum.) no i czy jak zostawie kluczyki, mogę zaufać osobom, które to auto powierzam.
            • wojtek33 Re: parking przy Okęciu 05.10.11, 21:07
              W Katowicach zostawiałem na lotniskowym, w maju za 2 tyg. brali jakieś śmieszne 70zł. W Warszawie od ponad 10 lat tylko Krakowska 42, nigdy nie zdażył się z nimi najmniejszy problem i nawet nie zastanawiam się nad innym.
            • Gość: Marek Re: parking przy Okęciu IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:34
              Ja ostatnio odwiedziłem parking na Sochaczewskiej 17. Samochód cały i cena poprosu śmieszna bo 90 zł za 14 dni. No taniej to nie znalazłem jeszcze :)
              • a.s.26 Re: parking przy Okęciu 16.03.12, 12:52
                Witam. A ja ostatnio znalazłam fajną stronkę: www.parkinglotnisko24.pl. Mają tutaj potężną bazę parkingów przy lotniskach chyba w całej Polsce. My mieliśmy wylot z Pyrzowic. Parking zarezerwowałam przez Internet, autko było bezpieczne, za tydzień zapłaciliśmy tylko 55zł. Nie wiem jak jest z parkingami przy Okęciu, ale na pewno coś znajdziecie:)
                • sdk_forever_99 Re: parking przy Okęciu 07.01.15, 14:17
                  Na Okęciu śmiało polecam ten parking www.parkinokecie.eu znajduje się 10 minut jazdy samochodem od lotniska Okęcie. Ceny są niskie, a nawet bardzo niskie. Jeżeli liczy się cena to śmiało polecam, natomiast jeżeli liczy się super komfort to polecam parking na samym lotnisku okęcie, ale cena jest nawet 3-5 razy wyższa. Dla niektórych to nie problem :-)
    • Gość: polari Re: parking przy Okęciu IP: 31.187.12.* 28.03.12, 18:22
      Kasia ma rację, że takich parkingów jest pełno. Ale w zasadzie to nawet lepiej, przynajmniej jest w czym wybierać, ja przejrzałam sporo ofert takich parkingów i przyznam, że najbardziej mnie do gustu przypadła ta www.parking-lotnisko.pl/ przede wszystkim ze względu na lokalizację, no i bardzo dużą ilość miejsc parkingowych, nie muszę się obawiać, że dla mnie nie starczy miejsca.
    • someday_someone Re: parking przy Okęciu 22.04.12, 18:44
      coraz więcej tych parkingów przy lotnisku, co mnie powiem szczerze bardzo cieszy, bo wiecie będzie w czym wybierać, może się trafi na jakąś fajną promocję. Sprawdziłam kilka stronek i poczytałam opinie na temat tych lotnisk, jak na razie moim numerem jeden jest ten wspomniany wcześniej przy krakowskiej Park & Fly. Już niedługo będę miała okazję przetestować i zaraz po powrocie opiszę wam moje doświadczenia ;)
    • kal_ho_naa_ho Re: parking przy Okęciu 27.05.12, 16:38
      parkingów, gdzie można zostawić auto, jak się gdzieś wyjeżdża jest naprawdę sporo. czasem wystarczy wpisać w google. Ale jeśli o mnie chodzi, chyba nie zostawiłabym auta, na parkingu pierwszym lepszym, bo jednak przez dwa tygodnie wakacji może się wiele wydarzyć, ba co ja mówię może w ciągu jednego dnia sporo się wydarzyć. Dlatego dobrze jest poznać opinie ludzi, którzy z jakiegoś korzystali. Ja tak miałam zanim się zdecydowałam się zostawić samochód przy na parkingu przy Alei Krakowskiej 42. Naczytałam się sporo pozytywnych opinii na temat tego, że auto na pewno będzie bezpieczne, że obsługa super. Więc możecie sobie wyobrazić, że moje wymagania też były nie małe. Ale najważniejsze, że się nie rozczarowałam. Wszystko było tak jak oczekiwałam, moje auto było bezpieczne, a obsługa super.
    • Gość: Dekster Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 15:42
      Witam!
      Kiedyś bym tego nie powiedzial co prawda, ale teraz uważam ze jednym z najrzetelniejszych, najszybszych i naj sympatyczniejszych jesli chodzi o obsługe jest parking przy ul. Lipowczana. Jest to co prawda średniej wielkości parking do którego prowadzi niepozorna, slepa uliczka, ale mają fajne ubezpieczenie i szybko odwożą na lotnisko. No i interesują sie klientem.
      Polecam.
      • Gość: Alexander Re: parking przy Okęciu IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.07.12, 19:30
        A ja od dłuższego czasu korzystam z parkingu na krakowskiej 38. Mają naprawdę fajne podejście do klienta, pracownicy zawsze pogadają w drodze na lotnisko i najważniejsze bardzo łatwy dojazd. Jakby ktoś szukał: www.parkingokecie24.pl/
        Szczerze polecam.
        A.
        • Gość: Paweł Re: parking przy Okęciu IP: 217.113.147.* 30.07.12, 12:56
          Jestem bardzo zadowolony z usług parkingu przy Al. Krakowskiej 42. Chyba największą zaletą jest dojazd. Parking mieści się przy głównej wlotówce do Warszawy, co jest szczególnie ważne jeśli nie znamy miasta, lub naprawdę spieszymy się na samolot:-)
    • Gość: zenek Re: parking przy Okęciu IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 12:13
      Paweł ma rację, że dowóz na lotnisko jest bardzo ważny, bo nikt nie chce przeżywać dodatkowego stresu związanego z tym, czy aby na pewno się zdąży na samolot. A wiecie jak jest bywa, ze nawet jak się miasto zna to bywa, że coś przebudowują, a to drogę zamkną, a to znowu korek a to coś tam. A tak jedziesz na parking zostawiasz auto na Alei Krakowskiej 42 i już masz pewność, że na pewno zdążysz. Auto bezpieczne będzie, a w razie czego, jakby coś było nie tak, że może się akumulator rozładować, spokojnie można liczyć na pomoc obsługi.
    • Gość: johan Parking P4 na okeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 15:51
      Nie patrząc na kasę. Proszę o opinie dlaczego warto lub nie zostawić auto na P4.
      • jakanu Re: Parking P4 na okeciu 29.08.12, 09:20
        Parking na Krakowskiej 38 mogę i ja polecić.
        • Gość: nowy Re: Parking P4 na okeciu IP: *.centertel.pl 30.08.12, 16:40
          Jak daleko trzeba dymać z bagażem na Terminal A z parkingu P4 na Okęciu. Dzięki za info.
        • Gość: Al. Krakowska 38 Re: Parking P4 na okeciu IP: *.centertel.pl 14.12.12, 08:50
          Witam,
          Dziękujemy za pozytywne opinie.
          Chciałbym zaprosić na nasz parking czyli na Al. Krakowską 38. Jesteśmy własciwie pierwszym parkingiem wjezdzając do Warszawy od strony Janek/Raszyna, posiadamy dwa Busy i całą dobę parking strzeżony jest przez dwie osoby(teren jest oczywiscie ogrodzony i oświetlony). Ceny mamy nie wygórowane, natomiast nie najnizsze, czasem nie warto oszczędzić 30pln i nie mieć pewności czy ktoś przyjedzie po Państwa na czas i czy autko jest faktycznie ciągle strzeżone. Dla stałych klientów przewidujemy rabaty.
          Zapraszam serdecznie do skorzystania z naszych usług, my do każdego klienta podchodzimy indywidualnie i oczywiscie pomagamy przy bagażach a nawet przy kłopotach z odpaleniem autka itp. sytuacjach.
          www.parkingokęcie24.pl , www.p-38.pl
          Pozdrawiam i zapraszam.
    • Gość: Andrew Re: parking przy Okęciu IP: *.CNet.Gawex.PL 01.09.12, 12:12
      Jak chcesz tanio i mieć pewność że zaparkujesz to skorzystaj z parkingu:
      Parking Okęcie
      Najniższe ceny bo parking nowy a właściciele widać że starają się by mieć powracających klientów.
    • Gość: Daniel Re: parking przy Okęciu IP: 91.114.113.* 07.12.12, 20:30
      Nie polecam parkingów na ulicy Szyszkowej. Daleko od lotniska i skomplikowany dojazd ze względu na budowę autostrady. Nie warto też oszczędzać i wybierać parkingów po 50 czy 60 zł za tydzień w Raszynie. Niska cena jest tu wynikiem braku klientów i niestety jest odzwierciedleniem niskiej jakości usług.
      • Gość: Tomasz J. Re: parking przy Okęciu IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.13, 22:37
        Dokładnie, zgadzam się - parking przy Szyszkowej to porażka z dojazdem.
        W zeszłym roku odkryłem parking na przeciwko lotniska, ale nie ten, który jest vis a vis wejścia (drożyzna!) tylko 500 m od hali odlotów - przy ostatnim rondzie wjeżdżając na lotnisko od żwirki i wigury. Z tego parkingu można wręcz na piechotę z walizką dojść, ale i tak zapewniają transfer...(wow!) Ceny niziutkie!
        www.parkujilec.waw.pl
        • marcuss00 Re: parking przy Okęciu 11.02.13, 10:45
          a ja polecam parking przy Krakowskiej 42 Tani parking przy Okęciu
          Wszystko sprawnie, tanio, nowe busy dowożące na lotnisko i odbierające z lotniska, kompetentna obługa Dla mnie miłe i pozytywne zaskoczenie Na żadnym parkingu jeszcze nie miałem takiego komfortu
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka