Dodaj do ulubionych

Zepsuta raczka walizki :(

30.05.09, 23:08
Zepsula mi sie teleskopowa raczka w bagazu podrecznym, a zbliza mi
sie termin wylotu z przesiadkami. Raczka nagle przestala sie
wysuwac jakby byla zablokowana, przycisk dziala bez problemu.
Nie wiem czy przed wyjazdem zdaze to naprawic i czy w ogole warto,
zeby nie wyszlo na to, ze taniej kupie nowy bagaz podreczny. Firma
Roncato, gwarancja wygasla.
Jesli ktos mial podobny problem, bede wdzieczna za rade co, jak i za
ile, czy takie rzeczy sie naprawia?
Troche mi zal, bo walizka jest w swietnym stanie, wygodna, ale bez
tej raczki dla mnie bezuzyteczna :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.06.09, 18:57
      Ja naprawiałam swoją walizkę Samsonite. Opłacało się bo naprawa kosztowała 30zł
      a nowa walizka 700. Znam adres profesjonalnej firmy naprawiającej walizki w
      Warszawie. Mogę podać.
      • najbecia Re: Zepsuta raczka walizki :( 02.06.09, 22:11
        Poprosze adres tej firmy, tutaj lub na priva :)
      • smaja Re: Zepsuta raczka walizki :( 03.06.09, 10:58
        to ja też poproszę o kontakt do firmy
        smaja@gazeta.pl
        dziękuję
        • Gość: ania w. Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.09, 03:50
          teraz w Tesco są promocje na walzki od 24zł (małe) do 50 zł duże - można się
          zaopatrzyć za niedrogie pienądze
          • Gość: janina Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.sm-gorczewska.com.pl 11.07.13, 01:07
            Obawiam się, że są 1 razowego użytku, tanie walizki poliwęglanowe z Allegro połamały się w podróży lotniczej, ale oni dadzą radę nawet Roncato. Gdzie można naprawić urwaną zwykłą rączkę do niej? Proszę podawać takie informacje w poście, uniknie się wtedy kolejki proszących o kontakt.
      • Gość: :) Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 10:16
        BYłbym wdzieczny za adres tej firmy bo może naprawia tez zamki w
        walizce te szyfrowe fil.mar@wp.pl
      • Gość: avatar Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.chello.pl 03.09.09, 23:23
        Witam mam torbe na notebooka-Samsonite w której zepsuły się dwa
        suwaki. Bardzo prosze o namiary na sklep w którym mógłbym dokonać
        naprawy.

Pozdrawiam,
      • Gość: ania Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:34
        poprosze o adres tej formy co naprawia tanio samsonite'a
        a_niedziela@poczta.onet.pl
      • Gość: Halina Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:04
        Dzień dobry!

Chciałabym prosić Panią o podanie adresu tej firmy naprawiającej walizki w
        Warszawie,o której Pani pisze, ponieważ mam podobny problem.

Halina
      • Gość: Halina Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:06
        bardzo proszę o adres firmy naprawiającej walizki w Warszawie. Mój mail to
        halina.stania@gmail.com
      • Gość: Wojtek Krzeminski Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.01.11, 23:48
        poporsiłbym a oadres firmy naprawiającej rączki teleskopwe na wojciech.krzeminski@gmail.com
      • Gość: alicja Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 12:23
        ja też bedę wdzięczna za podanie adresu tej firmy. straczynska@wp.pl pozdrawiam serdecznie. alicja straczynska
      • osiek Re: Zepsuta raczka walizki :( 04.08.11, 23:56
        Może podaj adres na forum, przyda się bardziej niż jak będziesz wysyłać tylko na priwa.
      • Gość: Gosia Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 13:08
        Witam,
        Ja też chciałabym poprosić o adres firmy naprawiającej takie sprzęty w Warszawie.Synowi zepsuła się taka rączka w tornistrze do szkoły więc jest bieda ;-)
        Pozdrawiam, MK
        malgorzata.koltunska@telestrada.pl
    • Gość: Rafal imysz@wp.pl Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.tengizchevroil.com 15.09.09, 03:35
      Jestem swiezo po naprawie walizki Samsonite. Zlamal sie zamek
      szyfrowy. W sklepie firmowym podano mi namiar na serwis, ktory po
      podaniu numeru seryjnego/fabrycznego walizki przeslal uszkodzony
      element za zaliczeniem pocztowym. Naprawa zajela 2 minuty.
      Namiar na serwis:
      alejka.pl/nowosielski-jerzy-serwis-samsonite.html
      • Gość: Stefan Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: 78.133.200.* 29.12.09, 15:51
        Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby podać namiary na punkt napraw
        walizek. Najlepiej niedrogi, okolice Woli. Dzięki. Pozdrawiam
        • Gość: mirco Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 19:50
          Ludzie, litości. To jest forum LATANIE, a nie forum o zepsutym sprzęcie. Gdzie
          jest moderator?
          • Gość: slawek Re: Zepsuta raczka walizki :( IP: *.toya.net.pl 23.06.10, 09:42
            Ale przecież walizka też leci. Tak przynajmniej rozumują te dziwne osoby, które
            bez zapytania na forum nie idą nawet do toalety.
    • zlotaraczka778 Re: Zepsuta raczka walizki :( 03.04.23, 10:16
      Tekst linku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka