Dodaj do ulubionych

parking przy lotnisku we Wrocławiu

05.09.09, 12:59
szukam parkingu w pobliżu lotniska we Wrocławiu z opcją dowozu na
lotnisko. Parking na lotnisku jest horrendalnie drogi więc myślę, że
jest jakaś konkurencja podobnie jak w innych miastach. Dziękuję za
pomoc.
Obserwuj wątek
    • woktjek Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 05.09.09, 13:47
      www.parking.wroclaw.pl/ na ul. Zemskiej. Nie można rezerwować miejsc, a miejsca w lipcu były.

www.parkinvest.pl/lotnisko/index.html Nie ma rezerwcji i też nie było problemu z miejscami.

Na parkingu lotniskowym są promocje m.in. dla lotów czarterowych. Dwa tygodnie i 3 godziny kosztowały nas w promocji 150 PLN.
      • cheshire Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 06.09.09, 11:42
        dzięki bardzo za pomoc. Pozdrawiam
      • Gość: niezadowolony Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.11.09, 13:34
        Beznadzieja i barak profesjonalizmu w waszych parkingach...nie ma
        komu płacić... ludzie z obsługi latem nie maja sie czego napić.
        Musiałem kupić facetowi wode mineralną, bo niemógł opuścic
        stanlwiska pracy a szef oszczeędza..Kupiłem prtacownikowi.
        Omijajcie moidrodzy te parkingi co sie tu reklamują bo nie mam
        pewności czy wasze samochody sa bezpieczne pilnowane przez emerytów
        spiacych w nocy. Ktos kto załuje wody dla pracownika nie będzie
        profesjonalnie pilnował aut... bo najwazniejsze sa koszty.
        Nasłuchałem sie róznych rzeczy od ludzi pracującaych w firmie K&O i
        zastanawiam sie jak mozna oddac do pilnowania samochody ludziom
        którzy nie są zaresjestrowani jako pracownicy. Myslicie że w razie
        kradziezy nie będzie problemu ze zwrotem równowartości samochodu.
        Słyszałem ponadto że przyjacółka Pana prowadzacego parking jest
        doradca prawnym w spóldzielni od której jest dzierżawa
        parkingu...Ludzie jak dojdzie do kradziezy to sie na was wypną>Wole
        zaparkować samochód na chodniku i płacic ubezpieczenie a nie placić
        za brak profesjonalizmu.
        Pozdrawiam Spóldzielnie Nowy Dwór- może zainteresujecie sie
        parkingie na Zemskiej zanim ktos napisze zawiadomienie do
        prokuratury...a było by na co
      • Gość: rozsądny Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.11.09, 18:22
        Złamanej złotówki nie dam za postój w tym miejscu!!!!
      • Gość: agentka OSA Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:15
        a kro-met ma 2 tyg za 68 zl i dowoza za darmo pod samo wejscie. 150 to ponad dwa razy więcej...
        polecam stronę www.parking-kromet-lotnisko-wroclaw.pl/ - tam znajdziesz wszelkie info
        • Gość: ck Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 23:44
          A tuż obok terminala jest nieoficjalny parking na klepisku, na którym stoi jakieś 50 samochodów za darmo. Widać go po lewej stronie jadąc w stronę lotniska. Na rondzie trzeba zawrócić i potem pierwsza w prawo. Na 1-2 dni można tam zostawić samochód, na dłużej bym się bał. Uwaga dla wyjeżdżających - rezerwujcie sobie tańsze parkingi wcześniej, bo są przepełnione, np. ten naprzeciwko lotniska.
    • gradagala Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 08.09.09, 16:45
      Wczoraj przyleciałem a samochod stal niecaly tydzień.
      Jak wjeżdżasz na lotnisko po lewej stronie i prawej są prywatne
      domki (50 metrów przed hala odlotów). Na każdu płocie wiszą
      informacje o parkingach, ktore znajduja sie na prywatnych posesjach.
      Ja za pobyt 6 dni zaplacilem 50 PLN - po małym targowaniu. Jestem
      zadowolony bo wcześniej planowałem samochód zostawić gdzieś na
      osiedlu i dokulać się taksówką.
      • Gość: krzysiek Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.11.09, 13:21
        Liczba parkingów jest mała ale pozostaje kwestia ich prowadzenia,
        mam na mysli właścicieli prywatnych parkingów. Firma K&O która jest
        wysoce nieprzyjazdna dla klienta. Obsługa jest beznadziejna, ludzie
        pracują na czarno, sa wykorzystywani a w dodatku bak jakiegokolwiek
        profesjonalizmu...odradzam parkowanie na placu strzeżony przez tą
        firmę. Misato i spóldzielnie mieszkaniowe powinny sprawdzać spsob
        prowadzenia parkingów strzeżonych przez prywatne fimy. Ludzie
        omijajcie K&O
        • Gość: GOLF Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 19:57

CAŁKOWICIE SIĘ ZGADZAM Z TYM GOŚCIEM. JA MAM PRZYKRE DOŚWIADCZENIE Z FIRMĄ K&O
          NA PARKINGU PRZY ZEMSKIEJ WE WROCŁAWIU. LUDZIE NIE PARKUJCIE TAM SWOICH
          SAMOCHODÓW. WŁAŚCICIEL PARKINGU POSKŁADAŁ SOBIE BLACHY DEMONTOWANE Z BLOKÓW KOŁO
          MOJEGO SAMOCHODU I ICH NIE ZABEZPIECZYŁ. PODMUCH WIATRU ZERWAŁ TE BLACHY I
          PORYSOWAŁY MI SAMOCHÓD. RAZEM Z PORTIEREM PRÓBOWALI TO ZATAIĆ ALE SIĘ NIE UDAŁO.
          ZAUWAŻYŁEM PRZED WYJAZDEM Z PARKINGU. PARKING JEST NIBY STRZEŻONY I MONITOROWANY
          ALE JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO TO SIĘ NA WAS WYPNĄ I BĘDZIECIE MIELI TRUDNOŚCI Z
          WYPŁATĄ ODSZKODOWANIA. MAJĄ DZIWNĄ UMOWĘ Z WARTĄ I WARTA WYPŁACI WAM TYLKO CZĘŚĆ
          PRZYZNANEGO ODSZKODOWANIA A PO RESZTĘ BĘDZIECIE MUSIELI ZWRACAĆ SIĘ DO
          WŁAŚCICIELA PARKINGU, KTÓRY BĘDZIE PRÓBOWAŁ WAS WYDYMAĆ. SZCZERZE NIE POLECAM !!!
          • chodexer Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 20.06.11, 17:19
            Polecam parking Parking lotnisko wrocław (RONDO)
            • marek_wasik Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 01.04.12, 22:49
              Od 11 marca we Wrocławiu działa nowy terminal lotniska, jest on oddalony o przeszło 2 km od starego terminala, który notabene został już zamknięty. Obecnie jedyny parking przy nowym terminalu lotnisko wrocław to parking na ul. Rdestowej 28, wjeżdża się do nich od ul. Granicznej PARKING LOTNISKO Wrocław No i ceny mają całkiem znośne - 15zł za dobę
              • scorpiopark parking przy lotnisku wrocław 5zł/24h 17.04.12, 17:02
                Polecam scorpiopark.pl tylko 5 zeta za dobę teraz mają ul. Graniczna 89
    • Gość: 123pascal Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 21:26
      Polecam również parking tuż przy nowym terminalu lotniska we Wrocławiu.
      Lokalizację mają wprost genialną (tuż przy lotnisko) no i ceny normalne.
      Więcej szczegółów znajdziesz na stronie www.parking-lotnisko-wroclaw.com
    • Gość: emilia Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.elk.mm.pl 02.04.12, 16:43
      Fajny serwis do rezerwacji miejsca parkingowego niedaleko lotniska parkinglotnisko24.pl . Zdecydowanie polecam, dla osób których bezpieczeństwo samochodu jest ważne. Pracownicy są profesjonalni , ceny niskie, a co najważniejsze wszystko przebiega sprawnie. Na stronie znajdziesz wszelkie informacje o parkingu we Wrocławiu oraz możesz porównać ceny.
    • Gość: Hubert Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 10:13
      Ostatnio leciałem z Wrocławia i faktycznie byłem miło zaskoczony nowym terminalem lotniska oraz faktem, że parking przy samym lotnisku jest jeszcze za free. Pracownik portu lotniczego poinformował mnie, że będzie tak jeszcze do 23 kwietnia, później niestety trzeba będzie słono zapłacić, zdaje się, że 50zł za dobę. Po powrocie znalazłem jednak za szybą ulotkę parkingu prywatnego, który znajduje się na przeciwko lotniska. Ulotka kusiła ceną 15zł za dobę, więc pojawia się ciekawa alternatywa. poniżej podaję link do ich strony, może komuś się przyda link Lotnisko Wrocław Parking Lotnisko Wrocław Dodatkowo na drodze dojazdowej do lotniska budują kilka innych parkingów, więc może nie będzie takiej tragedii z parkowaniem.
      • Gość: Antyspam Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.static.korbank.pl 22.04.12, 21:56
        Spadaj spamerze, koło lotniska jest masa tańszych parkingów niż ten, który linkujesz.
        Najtańsze są za 30 zł za 3 dni.
        AS
      • Gość: ewa kowal Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.12, 20:47
        Parkuje od paru lat na jednym parkingu i teraz zaskoczenie- zmienil sie chyba wlasciciel ,bo ceny spadly o polowe i obsluga jakos milsza= polecam parking krometu przy Desantowej , tuz przed starym terminalem , wjazd od Skarżynskiego i dowoża i odbieraja po przylocie gratis
    • chodexer Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 10.10.12, 13:07
      Byłem ostatnio "Pod Żyrafą" jak dla mnie to super alternatywa jak szukasz parkingu dobrego i taniego ich strona: parking lotnisko wrocław
      • Gość: pleh Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 09:19
        a ja byłem
        www.parking-kromet-lotnisko-wroclaw.pl/
        • Gość: Zadowolony Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 12:01
          Polecam praking, który znajduje się najbliżej lotniska parking-lotnisko-wroclaw.com
          Od nich do hali odlotów jest nie całe 300m a i tak dowożą swoim busem.
          Ich plusem jest również to, że nie wykorzystują swojej lokalizacji do sztucznego windowania cen. To jeden z najtańszych parkingów we wro.
          • Gość: paweł Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.13, 17:35
            W serwisie tanie parkingi z tego co wiem można znaleźć parkingi jakie znajdują się przy polski lotniskach m.in. parkingi przy lotnisku w Bydgoszczy, Warszawie, Wrocławiu itd.
    • qwerty139 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 07.10.13, 22:13
      Polecam Parking pod Żyrafą, super warunki, miła obsługa a ceny bardzo atrakcyjne.
      • Gość: kamil Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.szczecin.mm.pl 13.10.13, 10:17
        Niedaleko Granicznej znajduje się parking www.parking-kromet-lotnisko-wroclaw.pl/ jest monitorowany, a za tydzień miejsca zapłacimy 65 zł.
        • Gość: Kazimierz Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.ip.netia.com.pl 29.12.13, 00:47
          Ja byłem ostatnio na parkingu "przy cargo" , znajduję się niedaleko nowego portu, dowożą za darmo i mają najniższe ceny 50 zł/tydzień. Polecam z czystym sumieniem
          • rks1926 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 12.02.14, 08:37
            Potrzebuję zarezerwować miejsce parkingowe w terminie 26.02 - 17.03. Jaki parking polecacie i w jakich pieniążków to wychodzi?
            • Gość: scorpio Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.14, 08:42
              Najtaniej na Scorpiopark . tel 663 161 119 konieczna wcześniejsza rezerwacja
              • Gość: Bogdan Kret Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.14, 08:48
                ParkingprzyCargo.pl
            • Gość: tunis Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.14, 08:56
              Ja na Scorpio za ten okres zapłaciłem 75zł
              • rks1926 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 13.02.14, 18:31
                Dzięki za namiar - prowadzą jakąś stronkę internetową?
                • karol7363 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 08.03.16, 09:27
                  Jesli szukasz parkingu a niedaleko ma być lotnisko wrocław - parking Maro zdecydowanie polecam ! Oststnio płaciłem 50 zła za 5 dni i dowóz pod lotnisko Gratis!
                  • dawid79791 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 14.10.17, 00:23
                    można też sprawdzić na jakiejs wyszukiwarce parkingów lotniskowych np www.skypark24.pl
    • groszkowa2 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 03.07.14, 14:21
      Ja polecam START Parking. Mają bezpłatny transport na i z lotniska, możliwość bezpłatnej zmiany i anulacji, dobę GRATIS - w przypadku opóźnionego lotu powrotnego, no i jest blisko - 7 minut od lotniska. Ceny we Wrocławiu: 8 dni - 69 zł, 15 dni - 119 zł, także bardzo przystępne.
      • Gość: Taunusek Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.static.gprs.plus.pl 11.07.14, 13:37
        Ja polecam: parking-lotnisko-wroclaw.com
        Najblizej, dowożą,i ceny jak u konkurencji, korzystam regularnie ale wiem że w sezonie ciężko z miejscami dlatego trzeba wcześniej rezerwować.(mimo tego nie windują cen )
        • Gość: katia Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.sky24.pl 15.07.14, 22:56
          Polecam ten parking jak najbardziej. Bardzo sympatyczna obsługa. Przed Wrocławiem miałam problem z samochodem i z trudem dojechałam do parkingu. Zostawiłam dokumenty i kluczyki do samochodu Panom z parkingu i poprosiłam o naprawę samochodu (wylatywałam na tydzień na wakacje). Panowie super się spisali, moje auto po powrocie było naprawione za niewielką kwotę i spokojnie mogłam wrócić do Poznania. Bardzo jestem im wdzięczna, że zajęli się tak profesjonalnie i życzliwie.
          • Gość: szczera Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 16.07.14, 08:49
            zapomniałam napisać chodzi o scorpion park
    • jobi Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 07.08.14, 22:46
      Ja zostawiałam auto na parkingu przy samym lotnisku.
      Niedawno otworzyli parking długterminowy.
      I nie narzekam.
      Nie musiałam się martwić o to, żeby ktoś mnie odwiózł, dowiózł.
      • dawid79791 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 14.10.17, 00:32
        no ale na parkingu lotniskowym nie mają kabli rozruchowych, tylko trzeba brać od taxiarza za 50zł - przetestowane...
        dlatego lepiej polecam poszukać jakiegoś parkingu na wyszukiwarce parkingów np. na http:\\www.skypark24.pl
    • roman32998 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 29.12.15, 10:07
      Proponuje parking Maro ja u nich często parkuję tutaj masz namiary www.parking-wroclaw.com.pl/ mają dobre ceny, opcja dowozu z tego co pamiętam też jest także nie ma z tym kłopotu.
    • karol7363 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 08.03.16, 09:24
      Sprawdź sobie ofertę na tej stronie : www.parking-wroclaw.com.pl/ ja parkuje na tym parkingu już od kilku ładnych lat i jestem bardzo zadowolony, ceny dość niskie w cenie także podwózka pod drzwi lotniska.
      • zas_ale_pyra Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 09.03.16, 00:55
        Najpierw Roman, teraz Karol.
        SPAM
    • iggy_lolypop Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 26.07.16, 10:14
      Parkowałem na Zielonym Parkingu i jestem bardzo zadowolony. Blisko lotniska. Szybki transfer ładnym busem. Dziecko w foteliku bez dyskusji i wywracania oczami! Polecam! www.zielonyparking24.pl
    • andzella87 Re: parking przy lotnisku we Wrocławiu 24.02.20, 09:20
      Ja szczerze polecam sunparking.pl/ - obsługa super, dojazd bardzo dobry (dla mnie to plus, że wpadasz za rondo w stronę lotniska i masz parking) + wezmą i odwiozą Twoje auta - bardzo przydatne w środku nocy jak chcesz z długiego lotu wrócić własną bryką ;)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka