powolnyjoe 24.04.14, 13:37 Gdzie taniej? Gdzie jecie ? Gdzie taniej ? Mają rację ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyfall001 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 25.04.14, 10:44 Zawsze jem w domu, bo jest taniej, zdrowiej oraz więcej. Mogę tam również jeść tak jak mi się podoba i czym mi się podoba w przeciwieństwie do przebywania w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
filip.skrupski.stunter.13 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 24.10.14, 13:04 siema Odpowiedz Link Zgłoś
filip.skrupski.stunter.13 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 24.10.14, 13:07 lepiej w domu czy na mnieście Odpowiedz Link Zgłoś
gosza1234 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 24.10.14, 13:15 Lepiej jeść w domu. Na mieście więcej zapłacisz. W domu spędzisz miły czas z rodziną. Na miasto zaproś dziewczę ;) :D Myślę, że pomogłam :D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
filip.skrupski.stunter.13 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 24.10.14, 13:11 składniki: ziemniaki 500 g mąka 5 łyżeczek jajko 1 sztuka masło 1 łyżka Natka pietruszki 1 sztuka sól 1 sztypta sposób przygotowania; ugotuj ziemniaki ziemniaki przeciśnij przez praskę lub zieli w maszynce do mięsa. połącz z mąką i jajkiem, zagnieć w kulę a następnie pokrój na mniejsze porcję . utocz wałek grubości palca i pokrój ukośnie kopytka. gotuj w solonej wodzie 3 minuty, od wypłynięcia. odsącz. SMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
izawsol Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 07.05.14, 20:35 Witam , Moim zdaniem lepiej zjeść w domu, ponieważ masz pewność co kupiłaś i z czego dana potrawa jest zrobiona . Na pewno wyjdzie Ci to tańszym kosztem niż w restauracji . Wiadomo, że wygodniej jest zjeść na mieście bo nie trzeba nic przygotowywać w domu , ani brudzić garnków :P Jedząc na mieście nigdy nie masz pewności co jesz , czy jedzenie jest świeże i wysokiej jakości . W domu zawsze pewniej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ernest31 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 11.05.14, 19:25 To zalezy od twojej kondycji finansowej. Skoro jednak pytasz to sadze, ze w twojej sytuacji lepiej w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-sia19 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 05.08.14, 12:06 Nie widzę problemu jedzeniu na mieście w zaufanych miejscach, gdzie nie dają najtańszego g... ale jak takowych nie znasz to lepiej jedzą domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 18.08.14, 06:44 W domu. Wiadomo z czego, jak i w jakich warunkach przyrządzone. Poza domem to tylko leniwe pierogi :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzesko34 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 21.08.14, 13:37 a da się zjeść dobrze i tanio w dużych miastach :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaslow Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 02.09.14, 10:26 ja wolę jeść domu :) chociaż jak mam bardzo leniwy dzień i nie chce mi się gotować to zdarza mi się wyskoczyć na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
alexand.ra2014 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 24.10.14, 12:32 Od dawna wiadomo,że jedzenie w domu jest zdrowsze.Najlepsze obiadki mamy lub babci:)Choć nie zawsze mamy czas.Dlatego jeśli chcemy zjeść na mieście to wybierzmy coś zdrowszego.Takie jest moje zdanie i nie wszyscy muszą się z nim zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lana Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? IP: 91.189.31.* 24.10.14, 15:08 W domu Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk999 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 08.07.15, 09:32 :) Ja wolę samemu przygotować danie w domciu :) gdyż uwielbiam gotować :) czasem zdarza się wyskoczyć na miasto posmakować innej kuchni :) a gdzie taniej hhhhmmmmm..... te same koszta :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka-mj Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 29.07.15, 12:20 wydaje mi się, że na mieście jest drożej, ale mimo to czasami lubię jeść na mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunitka Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 01.08.15, 20:31 taniej w domu, wygodniej na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
nataliii.j Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 03.08.15, 12:06 Często jadam na mieście ze względu na charakter pracy i niestety wychodzi to dużo drożej... Plus taki, że bardzo oszczędza czas i nie popadamy w rutynę, bo ciągle jemy coś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 19.08.15, 15:03 Taniej z pewnością jest jadać w domu. W większości przypadków jest to też zdrowsze, ponieważ restauracje często korzystają z półproduktów. Odpowiedz Link Zgłoś
lagrede Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 31.08.15, 15:29 Ja z reguły staram się w domu, ale w sprawdzonym miejscu od czasu do czasu dla urozmaicenia też nie zaszkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_565 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 04.09.15, 19:51 wolę zjeść w domu, chociaż zaoszczędze trochę kasy i jem co lubię Odpowiedz Link Zgłoś
julia.borowiecka Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 14.09.15, 10:50 częściej w domu, ale kilka razy w miesiącu jem na mieście. wtedy stawiam na kuchnię azjatycką, bo taką trudniej mi odtworzyć w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada293 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 17.09.15, 08:18 Zdecydowanie lepiej w domu. Wiem co jem i jest lepiej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
krasna6 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 12.10.15, 18:10 Ja róznie chciaż staram się jadać w domu ( lubie też gotować) :) ale np. w pracy mam obiady za mega niskie ceny wiec czasami wole zjesc za 10 zł niż gotować 2 h w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 28.01.16, 17:37 Lepiej w domu, ale od czasu do czasu można zjeść na mieście, zwłaszcza jak nie ma czasu na gotowanie, albo chce się od niego odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt_x Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 30.01.16, 15:13 W domu. Ale lubię jak mi podają jedzenie. W mieście nie zaszkodzi i fajnie. Jednak większość obiadów w domu bo taniej. Zdrowsze? zależy co. W domu też rożnie bywa ale na pewno co któreś danie domowe jest zdrowsze niż gastronomia. Przynajmniej wiem co wrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka903 Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 02.02.16, 16:39 Nie zawsze gotowanie w domu wychodzi taniej. Chyba, że gotuje na kilka posiłków :) Odpowiedz Link Zgłoś
miicck Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 20.02.16, 19:54 lepiej w domu wiesz co jesz a na mieście nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
da.rr Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 22.02.16, 12:44 Taniej w domu i tam też jem. Odpowiedz Link Zgłoś
karol100xxx Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 23.02.16, 19:40 Ja tam wolę w domu! Wystarczy przygotować dobry przepis i jest od razu lepej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekowsa Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 29.02.16, 11:48 Ja wolę w domu, ale od czasu do czasu jak nie mam wyboru to na mieście też zjem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Lepiej zjeść w domu czy na mieście? 06.03.16, 13:25 U mnie w mieście pojawiło się sporo fajnych knajpek, które teraz często odwiedzam. Ale w domu też lubię gotować. Odpowiedz Link Zgłoś