Dodaj do ulubionych

Jestem pewien, że to pytanie już padło, ale jestem

27.05.23, 12:11
Mój chłopak jest prostym facetem. Staram się pomóc mu jeść więcej w domu, aby zaoszczędzić pieniądze. Mężczyzna pracuje do 21:00, więc jego kolacje na wynos są ograniczone, a poza tym jest dość zmęczony. Nie ma nic przeciwko spędzeniu trochę czasu na gotowaniu obiadu, więc chciałbym dać mu kilka pomysłów/przepisów, aby mógł najpierw ugotować pęczek mielonej wołowiny, a potem po prostu zrobić coś każdego wieczoru, do czego dodaje sos, węglowodany i skrobia. Mamy już kilka posiłków, ale chcielibyśmy mieć dodatkowe pomysły :) wielkie dzięki chłopaki! Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawicie
Obserwuj wątek
    • cheder22 Re: Jestem pewien, że to pytanie już padło, ale j 27.05.23, 18:29
      cheder22 napisała:

> Mój chłopak jest prostym facetem. Staram się pomóc mu jeść więcej w domu, aby z
      > aoszczędzić pieniądze. Mężczyzna pracuje do 21:00, więc jego kolacje na wynos s
      > ą ograniczone, a poza tym jest dość zmęczony. Nie ma nic przeciwko spędzeniu tr
      > ochę czasu na gotowaniu obiadu, więc chciałbym dać mu kilka pomysłów/przepisów,
      > aby mógł najpierw ugotować pęczek mielonej wołowiny 192168ll.link/ , a potem po prostu zrobić
      > coś każdego wieczoru, do czego dodaje sos, węglowodany i skrobia. Mamy już kilk
      > a posiłków, ale chcielibyśmy mieć dodatkowe pomysły :) wielkie dzięki chłopaki!
      > Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawicie

i got this...
    • morska-ton Re: Jestem pewien, że to pytanie już padło, ale j 31.05.23, 07:59
      Polecam książkę kucharską z lunchboxami, to możesz mu gotować super posiłki do pracy :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka